BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 01 okt 2010, 00:46

adnan24 je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Velika je šteta što smo večeras ostali praznih ruku...Sve se urotilo protiv nas večeras: prvi pokušaj napada Seville i odmah gol, tele ostrvsko i njegov sudački kriterij, 4-5 promašenih zicera, stativa, spašavanje s gol linije, etc..
Igrali smo odlično, čak i sa igračem manje diktirali smo tempo, ali nije šćelo večeras :evil: ....Naplatit ćemo mi ovu nesreću u narednim mečevima, u to ne sumljam. :P

Tacno mrzim engleske sudije...jos od Rileya koji je ocajno sudio mec BvB-Brugge pa sve do veceras...a i Sevilla mi je mnogo antipaticna od veceras...ovako ni talijani ne igraju(kako takticki tako i hinjski u svakom slucaju)

P.S. Gotze nije igrao zbog povrede...valjda nije nista ozbiljno
Onaj Nosonja nas je tad puno koštao, čisti penal nije svirao u produžetku, a ovaj večeras je bio katastrofa....Ja sam mislio da će ga Klopponja štocirati....Odavno se nisam ovako iznervirao ...Ma ciganija k'o ciganija, samo se valjaju, otežu, kenjaju....

Odlično igramo i imamo puno pravo da se nadamo pozitivnom ishodu u meču sa Bavarcima...Šteta, neću moći gledati meč, radi ovih izbora (yebeni posmatrač)...Ni na kraj pameti mi nije bilo da da je derbi isti dan kad su i izbori, kad sam se prijavljivao. :evil: :cry:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 okt 2010, 01:00

Hare_BvB je napisao/la:
Onaj Nosonja nas je tad puno koštao, čisti penal nije svirao u produžetku, a ovaj večeras je bio katastrofa....Ja sam mislio da će ga Klopponja štocirati....Odavno se nisam ovako iznervirao ...Ma ciganija k'o ciganija, samo se valjaju, otežu, kenjaju....

Odlično igramo i imamo puno pravo da se nadamo pozitivnom ishodu u meču sa Bavarcima...Šteta, neću moći gledati meč, radi ovih izbora (yebeni posmatrač)...Ni na kraj pameti mi nije bilo da da je derbi isti dan kad su i izbori, kad sam se prijavljivao. :evil: :cry:

Upravo tako,koliko se sjecam ruka je bila u pitanju... ali nema veze,sad PSG kuci dobijemo i onda ce najvjerovatnije 3 ekipe imati po 6 bodova...
Ma bolje ti je odraditi to...uzmes neku kintu i onda kad dodjes kuci na miru odgledas snimak i to onako opusteno s obzirom da si u medjuvremenu saznao da smo dobili sa 2-0 :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 okt 2010, 02:32

Šmekam da će tekma biti dobra, pa mi je stoga žao što ću je propustiti...I mi volimo igrati ofanzivno kao i Bayo, pa eto i njima konačno prilike da igraju sa ekipom koja neće bunkerisati tokom cijelog meča...Lijepo bi bilo kad bi ih uspjeli konačno dobiti. :P

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 okt 2010, 08:16

Gledao sam sinoć utakmicu i moram priznati da je u drugom poluvremenu Sevilla imala samo jednu priliku preko Negreda(lopta oskočila te ju je promašio iako je bio 1 na 1 sa Weidenfellerom).
Dortmund je diktirao tempo, stvarao prilike, ali kada neće - neće(nadam se da će protiv Bavaraca lopta htjeti u gol, a ne da pogađate okvir gola, ili da ju neko izbije sa gol linije).
Što se tiče crvenog kartona, Schmelzo jeste skočio(da li da izbjegne udarac ili da simulira, to je nebitno), al' mislim da ono nije za drugi žuti(pobogu, bilo je na centru igrališta). Također, u situaciji kada je Kuba šprintao po desnoj strani, jasno se vidi da je sapleten, pa je poslije sam sebe sapleo te tako nije igrač Seville dobio drugi žuti(metar od pomoćnog sudije je to bilo). Uglavnom, sudija je usr*o utakmicu do krajnje mjere. Ipak, čestitke za ovakvu partiju, jer ste i sa igračem manje dominirali. No, život ide dalje, nećete ni zaspati a dolazi vam Bayern.

Also, iznervir'o me komentator na B92:"Kagava, KagaUa, Kazava, Kazaua". Pa dogovori se sam sa sobom kako ćeš izgovarati, pobogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 okt 2010, 13:56

Monolog je napisao/la:Gledao sam sinoć utakmicu i moram priznati da je u drugom poluvremenu Sevilla imala samo jednu priliku preko Negreda(lopta oskočila te ju je promašio iako je bio 1 na 1 sa Weidenfellerom).
Dortmund je diktirao tempo, stvarao prilike, ali kada neće - neće(nadam se da će protiv Bavaraca lopta htjeti u gol, a ne da pogađate okvir gola, ili da ju neko izbije sa gol linije).
Što se tiče crvenog kartona, Schmelzo jeste skočio(da li da izbjegne udarac ili da simulira, to je nebitno), al' mislim da ono nije za drugi žuti(pobogu, bilo je na centru igrališta). Također, u situaciji kada je Kuba šprintao po desnoj strani, jasno se vidi da je sapleten, pa je poslije sam sebe sapleo te tako nije igrač Seville dobio drugi žuti(metar od pomoćnog sudije je to bilo). Uglavnom, sudija je usr*o utakmicu do krajnje mjere. Ipak, čestitke za ovakvu partiju, jer ste i sa igračem manje dominirali. No, život ide dalje, nećete ni zaspati a dolazi vam Bayern.

Also, iznervir'o me komentator na B92:"Kagava, KagaUa, Kazava, Kazaua". Pa dogovori se sam sa sobom kako ćeš izgovarati, pobogu.

Ma nadam se da ce zaboraviti ovu tekmu sto prije i da ce se posvetiti Bayernu...ne bi bilo bas prijatno vezati 2 poraza kuci u 3 dana iako su protivnici veoma kvalitetni...
Sreca nisam gledao na B92 :D iako ne kontam sta mu je toliko problematicno u Kagawa...ne moze biti jednostavnije prezime.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 okt 2010, 13:59

Monolog je napisao/la:Gledao sam sinoć utakmicu i moram priznati da je u drugom poluvremenu Sevilla imala samo jednu priliku preko Negreda(lopta oskočila te ju je promašio iako je bio 1 na 1 sa Weidenfellerom).

U stvaru imala je Sevilla i sansu Fabiana tik pored stative. Na drugoj strani samo Kagavina stativa. A da ne pominjemo izlete Navasa i lose reakcije Kanoutea.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 okt 2010, 14:57

Nail for Real je napisao/la:U stvaru imala je Sevilla i sansu Fabiana tik pored stative. Na drugoj strani samo Kagavina stativa. A da ne pominjemo izlete Navasa i lose reakcije Kanoutea.
:shock:

Objektivnost :!: :?: :roll:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 okt 2010, 17:21

Hare_BvB je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:U stvaru imala je Sevilla i sansu Fabiana tik pored stative. Na drugoj strani samo Kagavina stativa. A da ne pominjemo izlete Navasa i lose reakcije Kanoutea.

Pa dobro, jes' da nisam gledao citavo 2. poluvrijeme, ali da je Borrusia bila toliko bolja i dominatnija kako to Monolog prikazuje, nije.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 okt 2010, 17:38

Nail for Real je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:

Pa dobro, jes' da nisam gledao citavo 2. poluvrijeme, ali da je Borrusia bila toliko bolja i dominatnija kako to Monolog prikazuje, nije.
Nije što sam navijač BVB-a, ali mnogo više smo pokazali od njih....Prvo poluvrijeme smo imali posjed lopte 60-40, 11-2 u šutevima, 3 odlične prilike, dok gosti nisu imali nijedan pokušaj prema golu do onog flipera u našem kaznenom prostoru, kada su spretno i sretno postigli gol u sudijskom vremenu ..Na početku drugog poluvremena nam je neopravdano isključen igrač ali smo opet uspjeli stvoriti nekoliko velikih šansi i stisnuti Sevillu....Sevilla je imala onaj pokušaj Fabiana glavom nakon prekida i 1-2 kontre na samom kraju meča ali ništa ozbiljnije nisu stvorili osim prilike za Negreda.....Svaki izvještaj koji sam ja danas i sinoć pročitao, se slaže sa konstatacijom da smo odigrali mnogo bolje od njih i da smo zaslužili puno više od sinoćnjeg ishoda....Sevilla je individualno gledano mnogo jači tim od nas, ali smo ih sinoć nadigrali, i zato ovaj poraz boli.....Ne bi bilo ni po muke da su na razvalili i da je bio neki normalan sudac, ali šta'š mu sad.....Sažvakana tema, okrećemo se narednim mečevima. ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 okt 2010, 17:41

Ja samo kazem da u drugom poluvremenu nije Borrusia ta koja je dominirala. ;)Ujednacena je igra bila. ;)

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 01 okt 2010, 17:52

Nail for Real je napisao/la:Ja samo kazem da u drugom poluvremenu nije Borrusia ta koja je dominirala. ;)Ujednacena je igra bila. ;)
Ma kako te nije stid lagati ccc.. Pa cijeli svijet i svaki portal kaze da je BvB igrala za klasu bolje i s crvenim kartonom a ti si se nasao pametovati , da da ti si pametan a cijeli je svijet slijep i glup :x
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 okt 2010, 17:53

bayern4ever je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ja samo kazem da u drugom poluvremenu nije Borrusia ta koja je dominirala. ;)Ujednacena je igra bila. ;)
Ma kako te nije stid lagati ccc.. Pa cijeli svijet i svaki portal kaze da je BvB igrala za klasu bolje i s crvenim kartonom a ti si se nasao pametovati , da da ti si pametan a cijeli je svijet slijep i glup :x
Pa nego ja sam veliki genije, samo ja mogu vidjeti ono sto se ne vidi, u pravu si. :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 okt 2010, 18:22

Kevin Großkreutz je pozvan u reperezentaciju Njemačke za kvalifikacione mečeve sa Turskom i Kazahstanom. :D

Gotze pored istednuća mišića ima i gripu, tako da je veoma upitan za meč protiv Bayerna. :evil: ...Owomoyela ima probleme sa zglobom tako da je i njegov status za naredni meč jako upitan. :(

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 01 okt 2010, 18:27

Hare_BvB je napisao/la:Kevin Großkreutz je pozvan u reperezentaciju Njemačke za kvalifikacione mečeve sa Turskom i Kazahstanom. :D

Gotze pored istednuća mišića ima i gripu, tako da je veoma upitan za meč protiv Bayerna. :evil: ...Owomoyela ima probleme sa zglobom tako da je i njegov status za naredni meč jako upitan. :(
mal' ti ne reko sto si genije :lol: :lol:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 02 okt 2010, 00:28

Hare_BvB je napisao/la:Kevin Großkreutz je pozvan u reperezentaciju Njemačke za kvalifikacione mečeve sa Turskom i Kazahstanom. :D

Drago mi je za Kewina dobar je momak i zahvalan igrac... Pravi njemacki igrac koji je disciplinovan i koji slusa upute trenera i odigra bas onako kako mu se kaze i naravno sto je najvaznije kod njemaca on trci i trc i trci i trci i nikad ne staje :D .... Nadam se da ce Gotze igrat a i owo jer pisonja i kuba me nisu bas odusevili nisu u nekoj formi tako da ih je bolje s klupe uvest u igru... A ja mislim da ce Super mario Gotze Gotzinho :D moc igrat i nadam se da su to neke spekulacije :D A Bayern u nedelju pada !
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 02 okt 2010, 00:40

Bolje ti je vodi brigu o svojim sugama koji nisu u stanju ni ove sezone titulu uzet dzaba vam i mourinho i meho ozil i pare i sve zadnjih godina ste najveca bruka 200.000.000 eura ulozite da dodjete do osmine finala lige prvaka dovodite zvijezde silite se a titule druge ekipe uzimaju Barca je trenutno ispred vas zadnjih godina i dali bi sve da jednog xavia, messia, iniestu, igrace iz vaseg podlmadka al nece te to dugo imat jbg vi ste sila kraljevski klub puni para al zadnjih godina prazni sto se tice trofeja al hajd eto imate sad najboljeg trenera pa se barem imate cemu nadat . Svaka cast realu postujem stvarno i Dortmund je daleko iza reala i ne moze se iskrene receno poredit s realom al zadnjih godina ste bruka bgm. i zato ne sili se dzaba ba ... I ako vec nemas argumente da je igra bila ujednacena onda suti bgti ne pravi se pametan ba... i mislis ako sevilla svake godine Real nadigra da je i Dortmund nadigrala, pa ne mozes da vjerujes da je jedan Dortmund uspio tako nadigrat i namucit tu istu sevillu koja vaas ebe zadnjih godina redovno :D ...
BvB Echte Liebe !!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 okt 2010, 09:58

sevilla puno jaca od dortmunda individualno?de poskaklji me da se nasmijem...

pionnier1
Kontakt:

Post Postao/la pionnier1 » 02 okt 2010, 13:59

A dobra tekma bila BVB vs Sevilla samo šteta što niste uzeli makar bod jer ste ga zaslužili,mi smo u 1.kolu dobili Sevillu,a sad Karpaty i zasad smo prvi na tabeli sa 6 bodova i aBd u sljedecem kolu protiv vas bih bio zadovoljan i bodom :!:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 okt 2010, 14:55

gruezi je napisao/la:sevilla puno jaca od dortmunda individualno?de poskaklji me da se nasmijem...
Sevilla ima par igrača koji su dokazana svjetska klasa (Fabiano, Navas, Kanoute) i veliko iskustvo igranja u Europi u posljednjim sezonama, dok mi imamo jedan mlad, talentovan i poletan tim koji se još nije dokazao na međunardnoj sceni...Imaju bolje individiualce od nas, to je činjenica, sviđalo se to nama ili ne. :!:
A dobra tekma bila BVB vs Sevilla samo šteta što niste uzeli makar bod jer ste ga zaslužili,mi smo u 1.kolu dobili Sevillu,a sad Karpaty i zasad smo prvi na tabeli sa 6 bodova i aBd u sljedecem kolu protiv vas bih bio zadovoljan i bodom :!:
Moramo dobiti PSG ako želimo i daje da ostanemo u igri....Pozitivno ste me iznenadili s ove dvije pobjede, jer kontinuitet dobrih igara već 10-ak godina nemate, ali izgleda da ste ove sezone konačno spremni da napravite nešto, kako u ligi, tako i u Europi...Mislim da ćemo dobiti na Westfalenu, i da će odlučivati meč na Parku Prinčeva, gdje pored okršaja na terenu, očekujem i veliki okršaj na tribinama. :mrgreen: ....Vilo bih da mi i PSG prođemo iz ove grupe, pošto mi se Sevilla malo ogadila nakon ovog duela u četvrtak. :evil:

Hannover je sinoć izgubio doma od Gusara (0-1 Ebbers), tako da ostajemo drugi na tabeli bez obzira na ishod derbija sa Bayom. :D
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 02 okt 2010, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 okt 2010, 15:15

Ja sam nekako uvjeren u pobjedu nad PSG-om kuci...ne podcjenjujem francuze ali mislim da je njima dosta ovih 6 bodova nakon 3 meca :D ... Bice jos mnogo drame u ovoj grupi a ja vjerujem da ce Karpaty odigrati vaznu ulogu...po meni sanse su minimalne da oni ostanu bez bar jednog boda do kraja

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.