Onaj Nosonja nas je tad puno koštao, čisti penal nije svirao u produžetku, a ovaj večeras je bio katastrofa....Ja sam mislio da će ga Klopponja štocirati....Odavno se nisam ovako iznervirao ...Ma ciganija k'o ciganija, samo se valjaju, otežu, kenjaju....adnan24 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Velika je šteta što smo večeras ostali praznih ruku...Sve se urotilo protiv nas večeras: prvi pokušaj napada Seville i odmah gol, tele ostrvsko i njegov sudački kriterij, 4-5 promašenih zicera, stativa, spašavanje s gol linije, etc..
Igrali smo odlično, čak i sa igračem manje diktirali smo tempo, ali nije šćelo večeras....Naplatit ćemo mi ovu nesreću u narednim mečevima, u to ne sumljam.
![]()
Tacno mrzim engleske sudije...jos od Rileya koji je ocajno sudio mec BvB-Brugge pa sve do veceras...a i Sevilla mi je mnogo antipaticna od veceras...ovako ni talijani ne igraju(kako takticki tako i hinjski u svakom slucaju)
P.S. Gotze nije igrao zbog povrede...valjda nije nista ozbiljno
Odlično igramo i imamo puno pravo da se nadamo pozitivnom ishodu u meču sa Bavarcima...Šteta, neću moći gledati meč, radi ovih izbora (yebeni posmatrač)...Ni na kraj pameti mi nije bilo da da je derbi isti dan kad su i izbori, kad sam se prijavljivao.