Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pa kad u prvom timu imaš igrače Reala,Barselona,Atletika,Juventusa,Intera,itd sasvim je realno,Hrvatska ima kvalitet al je uvijek bilo pitanje mentaliteta i malo sportske sreće a na ovom prvenstvu su sreću valjda i zaradili,.BoixosNois1899 je napisao/la: Ljudi imaju priliku uzeti yebeno Svjetsko prvenstvo!Jel' realno ovo?
Nisam nešto navijao za njih ovo SP ali u finalu moram. Francuzima onu utakmicu i prevaru na Stade de France 2011. nikada oprostiti neću! Hajmo Hrvati još jednu utakmicu!![]()
Jos kad bi ti znao na koje tvoje nebuloze sam reagovaoFikret1946 je napisao/la:Nemojte me yebat jedan Iniesta koji sisa Modrica u svakok pogledu nije bio blizu zlatne lopte a da budr Modric kojeg pola sezone nije bilo na mapi
RM fans logic
Isco 5 x bolji igracKawhi je napisao/la:Modrić je jedini veznjak koji je na Iniestinom nivou.
Pa šta ako mi je pajdo.let3 je napisao/la:Isco 5 x bolji igracKawhi je napisao/la:Modrić je jedini veznjak koji je na Iniestinom nivou.![]()
I ovo ne kažem ja, vec tvoj pajdo Mello
Idealan za Atletico Madrid. Zamisli šta bi Simeone s njim radio sve, ahti.Drape je napisao/la:Jedan od najboljih igrača turnira. Dobar šut, solidna tehnika, brz, građa stoperai pomaže u defanzivi. Nije igrač za svaki klub, ali biti će blago u klubu koji ga bude znao koristiti na pravi način. Većina najboljih hrvatskih igrača su već u velikim klubovima i ne mogu se prodati dalje sa ovim turnirom, Rebić je taj koji će sigurno napraviti pravi transfer iz Eintrachta.
Napokon se slazemo u necemu.Kawhi je napisao/la:Modrić je jedini veznjak koji je na Iniestinom nivou.
Hiljadu komentara ispod videa "kosovo je srbija"samoposmatram je napisao/la:
I ja to nikad nisam rekaoKawhi je napisao/la:Pa šta ako mi je pajdo.let3 je napisao/la:Isco 5 x bolji igracKawhi je napisao/la:Modrić je jedini veznjak koji je na Iniestinom nivou.![]()
I ovo ne kažem ja, vec tvoj pajdo Mello
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.