sta cu na temi zabara
 sta cu na temi zabara  
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
 sta cu na temi zabara
 sta cu na temi zabara  

Pa kad u prvom timu imaš igrače Reala,Barselona,Atletika,Juventusa,Intera,itd sasvim je realno,Hrvatska ima kvalitet al je uvijek bilo pitanje mentaliteta i malo sportske sreće a na ovom prvenstvu su sreću valjda i zaradili,.BoixosNois1899 je napisao/la: Ljudi imaju priliku uzeti yebeno Svjetsko prvenstvo!Jel' realno ovo?
Nisam nešto navijao za njih ovo SP ali u finalu moram. Francuzima onu utakmicu i prevaru na Stade de France 2011. nikada oprostiti neću! Hajmo Hrvati još jednu utakmicu!
Jos kad bi ti znao na koje tvoje nebuloze sam reagovaoFikret1946 je napisao/la:Nemojte me yebat jedan Iniesta koji sisa Modrica u svakok pogledu nije bio blizu zlatne lopte a da budr Modric kojeg pola sezone nije bilo na mapi
RM fans logic
 hebo te zlatna lopta
 hebo te zlatna loptaIsco 5 x bolji igracKawhi je napisao/la:Modrić je jedini veznjak koji je na Iniestinom nivou.

Pa šta ako mi je pajdo.let3 je napisao/la:Isco 5 x bolji igracKawhi je napisao/la:Modrić je jedini veznjak koji je na Iniestinom nivou.
I ovo ne kažem ja, vec tvoj pajdo Mello

.
 .  
  Zadnja tri prvenstva = tri produžetka. Samo da li Hrvatska ima snage da odigra 8. meč na turniru za razliku od Francuza koji će igrati 7. put. Ostaje da vidimo. Kažem Hrvatska na penale.
 Zadnja tri prvenstva = tri produžetka. Samo da li Hrvatska ima snage da odigra 8. meč na turniru za razliku od Francuza koji će igrati 7. put. Ostaje da vidimo. Kažem Hrvatska na penale.  PIVARIĆ U 6. SERIJI DONOSI TITULU.
 PIVARIĆ U 6. SERIJI DONOSI TITULU. i pomaže u defanzivi. Nije igrač za svaki klub, ali biti će blago u klubu koji ga bude znao koristiti na pravi način. Većina najboljih hrvatskih igrača su već u velikim klubovima i ne mogu se prodati dalje sa ovim turnirom, Rebić je taj koji će sigurno napraviti pravi transfer iz Eintrachta.
  i pomaže u defanzivi. Nije igrač za svaki klub, ali biti će blago u klubu koji ga bude znao koristiti na pravi način. Većina najboljih hrvatskih igrača su već u velikim klubovima i ne mogu se prodati dalje sa ovim turnirom, Rebić je taj koji će sigurno napraviti pravi transfer iz Eintrachta. 
Idealan za Atletico Madrid. Zamisli šta bi Simeone s njim radio sve, ahti.Drape je napisao/la:Jedan od najboljih igrača turnira. Dobar šut, solidna tehnika, brz, građa stoperai pomaže u defanzivi. Nije igrač za svaki klub, ali biti će blago u klubu koji ga bude znao koristiti na pravi način. Većina najboljih hrvatskih igrača su već u velikim klubovima i ne mogu se prodati dalje sa ovim turnirom, Rebić je taj koji će sigurno napraviti pravi transfer iz Eintrachta.

Napokon se slazemo u necemu.Kawhi je napisao/la:Modrić je jedini veznjak koji je na Iniestinom nivou.
Hiljadu komentara ispod videa "kosovo je srbija"samoposmatram je napisao/la:
 kakvi bolesnici
 kakvi bolesnici

I ja to nikad nisam rekaoKawhi je napisao/la:Pa šta ako mi je pajdo.let3 je napisao/la:Isco 5 x bolji igracKawhi je napisao/la:Modrić je jedini veznjak koji je na Iniestinom nivou.
I ovo ne kažem ja, vec tvoj pajdo Mello

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.