NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 sep 2010, 15:52

sandiegochargers je napisao/la:salty brate ne sjecam se da sam napisao bilo sta u vezi utakmice chicago-green bay

ajjjj izviniiiiii nisi tiiiiiiiiiiiii ... ovo je pisao navijac Jetsa :)....ubjedjen sam da si ti pisao, ali se izvinjavam ebiga...euforija brate zbog pobjede nemoj zamjerit sta :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 29 sep 2010, 20:55

nije problem. shvatam euforiju

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 30 sep 2010, 13:08

SaltCityAttack je napisao/la:
sandiegochargers je napisao/la:salty brate ne sjecam se da sam napisao bilo sta u vezi utakmice chicago-green bay

ajjjj izviniiiiii nisi tiiiiiiiiiiiii ... ovo je pisao navijac Jetsa :)....ubjedjen sam da si ti pisao, ali se izvinjavam ebiga...euforija brate zbog pobjede nemoj zamjerit sta :)
Ha-ha, sandiegochargers se nađe u vatri ni kriv ni dužan :)
Ali treba razumjeti Saltyja, ovo je bila velika pobjeda na dramatičan način, pa može se u takvoj situaciji malo izgubiti pregled :)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 sep 2010, 13:51

ma ja ba razumije me on,ali sad cekam ovog navijaca Jetsa da njemu koju kazem,jer sam pogresnom covjeku se obratio....on jedva doceko da BEARSI izgube radi mene, zato sto sam ja na pocetku sezone rekao da Jetsi nece moci prptotiv Patriotsa :)...pa ebiga i meni su govorili da Bearsi nece moci protiv Packersa i Minesote sto sam i sam prepostavljao, ali eto za sada nam ide dobro :)

Tommy Harris ce igrati lijedecu utakmicu sigurno i u proslj utkamici nije igrao samo iz razloga jer je Smith zelio da ga opomene i da igra bolje, za one novce koliko je placen.....ovo mu j vec treci put u tri sezone da bude izostavljen iz ekipe i svaki put nakon prvog povratka i u narednim utakmicama u prosjeku bude bolji za 5 tackle po utakmici i neznam koliko tacno sacks rekose sinoc :)...znaci treba ocekivati a pocne i Harris gristi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 30 sep 2010, 20:01

sta salty misli o ovim parovima 4.kola ( dobre za kladionice)

atlanta-san francisco (1)
cleveland-cincinati (2)
buffalo-ny jetsi (2)
green bay-detroit (1)
new orleans-carolina(1)
jacksonville-indianapolis (2)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 okt 2010, 00:45

ma tako 100% ako bude drugacije i pobjedi neka druga ekipa od tih, onda svaka ona koja bude porazena od favorita, sigurno ce biti korak nazad od plasmana u playoff
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2010, 12:27

da na pomenem da su Bearsi ponovo navecer u 19:30 po Central time :) i naravno utakmica je u nedelju...ja sam vec davno planirao poraz u ovoj sedmci, ali vidjet cemo sad necu nista govoriti, jer smo izgleda u ovom trenutku dosta bolji od Giantsa.....Ovdje su za sada zadovoljni barem rezultatima :)...kazu raduje ih cinjenica, da i pored toga sto nisu jos uvjek igrali svoj najbolji football, ipak su ubiljezili 3 pobjede i to 2 protiv dva glavna konkurenta za super bowll....ukoliko uspiju popraviti neke stvari, onda bi zaista mogli u slijedecih nekoliko sedmica postati i glavni konkurenti za super bowll...naravno ovo se odnosi, ako pass odbrana pocne barem nesto ciniti :)..i jos nesto nas brine, jer uvjek igramo losije prvi dio utakmice, dok u drugom dominiramo...tako je bilo protiv Detroita, onda protiv Dallasa, a i protiv Packersa, a naravno i par godina unazad :)

Nego kada sam spominjao, da smo i ali priliku praviti trade za S I FS iz St Louisom to sam prvenstveno mislio na igraca pod imenom Oshiomogho Atogwe ....on je dosta dobar na toj poziciji i zeljeli su da ga trade, ali mnogima je skup...mislim da bi sa njim mi mnogo bolje izgledali ili eventualno da vratimo nazad vec starog Mike Browna ...jest da je peh sa povredama, ali za pored toga za Bearse je ucinio mnogo i ako je svaku sezonu najmanje popustao po 3-4 utakmice... prosle sezone je na iznenadjenje svih startao svih 16 utakmica za Kanzas City i imao 107 tackles, sto i nije tako lose za igraca koji prodje toliki broj povreda i igra za takvu ekipu kakva je bila proslogodisnja Kanzas Citiya :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 okt 2010, 17:07

dobio ESPN na kablovskoj sada ce lake biti pracenje NFL :D i bolje :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 02 okt 2010, 19:51

SaltCityAttack je napisao/la:da na pomenem da su Bearsi ponovo navecer u 19:30 po Central time :) i naravno utakmica je u nedelju...ja sam vec davno planirao poraz u ovoj sedmci, ali vidjet cemo sad necu nista govoriti, jer smo izgleda u ovom trenutku dosta bolji od Giantsa.....Ovdje su za sada zadovoljni barem rezultatima :)...kazu raduje ih cinjenica, da i pored toga sto nisu jos uvjek igrali svoj najbolji football, ipak su ubiljezili 3 pobjede i to 2 protiv dva glavna konkurenta za super bowll....ukoliko uspiju popraviti neke stvari, onda bi zaista mogli u slijedecih nekoliko sedmica postati i glavni konkurenti za super bowll...naravno ovo se odnosi, ako pass odbrana pocne barem nesto ciniti :)..i jos nesto nas brine, jer uvjek igramo losije prvi dio utakmice, dok u drugom dominiramo...tako je bilo protiv Detroita, onda protiv Dallasa, a i protiv Packersa, a naravno i par godina unazad :)

Nego kada sam spominjao, da smo i ali priliku praviti trade za S I FS iz St Louisom to sam prvenstveno mislio na igraca pod imenom Oshiomogho Atogwe ....on je dosta dobar na toj poziciji i zeljeli su da ga trade, ali mnogima je skup...mislim da bi sa njim mi mnogo bolje izgledali ili eventualno da vratimo nazad vec starog Mike Browna ...jest da je peh sa povredama, ali za pored toga za Bearse je ucinio mnogo i ako je svaku sezonu najmanje popustao po 3-4 utakmice... prosle sezone je na iznenadjenje svih startao svih 16 utakmica za Kanzas City i imao 107 tackles, sto i nije tako lose za igraca koji prodje toliki broj povreda i igra za takvu ekipu kakva je bila proslogodisnja Kanzas Citiya :)
Salty, protiv Packersa sam bio neutralan, ali sutra sam ti protivnik. Pored Baltimorea za koji navijam ja simpatiziram još i Giantse, Saintse i Cardinalse, tako da se nadam da će Giantsi pobijediti tvoje Bearse.
Međutim nisam optimista. Pored loše igre i rezultata u početku sezone javili su se Giantsa sada i veliki problemi sa povrijedama. DE Kiwanuka neće biti na terenu neko vrijeme, a drugi DE Umenyora je pod znakom pitanja za sutra.
To će ostaviti malo više prostora Forteu i Tayloru za trčanje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 okt 2010, 21:49

ma Forte i Taylor ne trce mnogo jer tako Martz zahtjeva ebiga...i Faulk nije puno trcao uglavnom je postizao TD na isti nacin kao sad Forte.

Ma znam da simpatises Giantse :), ali Sunday night football je to i ne mora znaciti da mi tu moramo dobiti...bice to neizvjesno, jer i mi imamo 3 povredjena igraca, a jos se nezna hoce li Tommy Harris igrati, a nadam se da hoce :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 02 okt 2010, 21:56

CLS je napisao/la:dobio ESPN na kablovskoj sada ce lake biti pracenje NFL :D i bolje :D
I JA KOD JEDNE NANE ESPN KOD DRUGE ARENE !!! :D:D:D:D:D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 03 okt 2010, 00:05

New York Jets @ Buffalo Bills
Cincinnati Bengals @ Cleveland Browns
Baltimore Ravens @ Pittsburgh Steelers
Denver Broncos @ Tennessee Titans
Detroit Lions @ Green Bay Packers
San Francisco 49ers @ Atlanta Falcons
Carolina Panthers @ New Orleans Saints
Seattle Seahawks @ St. Louis Rams (ukoliko Jackson ne bude igrao, ako igra na St. Louis)
Indianapolis Colts @ Jacksonville Jaguars
Houston Texans @ Oakland Raiders
Washington Redskins @ Philadelphia Eagles
Arizona Cardinals @ San Diego Chargers
Chicago Bears @ New York Giants

Monday Night Football:

New England Patriots
@ Miami Dolphins
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 03 okt 2010, 18:05

večeras i nema nekih okršaja. najveci je realno philadelphia-washington mogla bi biti dobra utakmica.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 03 okt 2010, 19:05

Ja mislim da će Baltimore - Pittsburgh biti dobra utakmica. Dvije moćne odbrane... uh! :D Nisam nešto u toku šta se dešava trenutno kod Steelersa, kakva je situacija s Big Benom, ali navijam za Ravense. My man Ray Lewis... očekujem erupciju od njega večeras! :mrgreen:
Definitions belong to the definers, not the defined

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 03 okt 2010, 19:06

sandiegochargers je napisao/la:večeras i nema nekih okršaja. najveci je realno philadelphia-washington mogla bi biti dobra utakmica.
Halooo!!!
De pogledaj malo bolje parove!
Baltomore-Pittsburgh, brutalnost se osjeti u vazduhu već prije početka tekme ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2010, 19:13

ja ne mogu gledati ni jednu utakmicu danas :(...evo me imao jednu limo turu vozio pa sam tu malo uletio da vidim kako se zanimate za danasnje utkamice :)...zato sam veceras spreman za moju utakmicu naravno, a bicu i za ove koje pozinju u 3:00pm po nasem vremenu, odnosno po vasem u 22:00h :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 03 okt 2010, 20:26

SaltCityAttack je napisao/la:ja ne mogu gledati ni jednu utakmicu danas :(...evo me imao jednu limo turu vozio pa sam tu malo uletio da vidim kako se zanimate za danasnje utkamice :)...zato sam veceras spreman za moju utakmicu naravno, a bicu i za ove koje pozinju u 3:00pm po nasem vremenu, odnosno po vasem u 22:00h :)
Uhh, Salty stari, u Pittsburghu će biti mrtvih glava ;) Gutavo je i čupavo kao i uvijek kada igraju ovi rivali.
Nema se puno prostora za napad i mora se maksimalno iskoristiti sve što se dobije. 10-7 za Ravense na poluvremenu.
Nadam se da ću biti budan i spreman za tekmu iz New Yorka, iako znam da je zbog obaveza sutra ne bih trebao gledati. Ali vidjećemo kako se veče odvija ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2010, 20:42

vidim da je gutava utakmica tamo, ali nadam se da ce Baltimore dobiti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 03 okt 2010, 21:06

SaltCityAttack je napisao/la:vidim da je gutava utakmica tamo, ali nadam se da ce Baltimore dobiti :)
Neće moći ako Flacco nastavi igrati glupo. U prvom poluvremenu je pravo bezveze izgubio jednu loptu, ali sreća pokupi je naš igrač, a sada evo nevjerovatno loše bacanje koje Steelersi presjekoše. Sreća pa je odbrana na visini zadatka. Uhh...

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 03 okt 2010, 21:11

takticaru znam za brutalnost i rivalstvo baltimore-pitsburg ali ja ne volim previse gledati taj defanzivni fudbal

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.