sandiegochargers je napisao/la:salty brate ne sjecam se da sam napisao bilo sta u vezi utakmice chicago-green bay
ajjjj izviniiiiii nisi tiiiiiiiiiiiii ... ovo je pisao navijac Jetsa
Moderator/ica: rio_Ferdy88
sandiegochargers je napisao/la:salty brate ne sjecam se da sam napisao bilo sta u vezi utakmice chicago-green bay
Ha-ha, sandiegochargers se nađe u vatri ni kriv ni dužanSaltCityAttack je napisao/la:sandiegochargers je napisao/la:salty brate ne sjecam se da sam napisao bilo sta u vezi utakmice chicago-green bay
ajjjj izviniiiiii nisi tiiiiiiiiiiiii ... ovo je pisao navijac Jetsa....ubjedjen sam da si ti pisao, ali se izvinjavam ebiga...euforija brate zbog pobjede nemoj zamjerit sta
Salty, protiv Packersa sam bio neutralan, ali sutra sam ti protivnik. Pored Baltimorea za koji navijam ja simpatiziram još i Giantse, Saintse i Cardinalse, tako da se nadam da će Giantsi pobijediti tvoje Bearse.SaltCityAttack je napisao/la:da na pomenem da su Bearsi ponovo navecer u 19:30 po Central timei naravno utakmica je u nedelju...ja sam vec davno planirao poraz u ovoj sedmci, ali vidjet cemo sad necu nista govoriti, jer smo izgleda u ovom trenutku dosta bolji od Giantsa.....Ovdje su za sada zadovoljni barem rezultatima
...kazu raduje ih cinjenica, da i pored toga sto nisu jos uvjek igrali svoj najbolji football, ipak su ubiljezili 3 pobjede i to 2 protiv dva glavna konkurenta za super bowll....ukoliko uspiju popraviti neke stvari, onda bi zaista mogli u slijedecih nekoliko sedmica postati i glavni konkurenti za super bowll...naravno ovo se odnosi, ako pass odbrana pocne barem nesto ciniti
..i jos nesto nas brine, jer uvjek igramo losije prvi dio utakmice, dok u drugom dominiramo...tako je bilo protiv Detroita, onda protiv Dallasa, a i protiv Packersa, a naravno i par godina unazad
Nego kada sam spominjao, da smo i ali priliku praviti trade za S I FS iz St Louisom to sam prvenstveno mislio na igraca pod imenom Oshiomogho Atogwe ....on je dosta dobar na toj poziciji i zeljeli su da ga trade, ali mnogima je skup...mislim da bi sa njim mi mnogo bolje izgledali ili eventualno da vratimo nazad vec starog Mike Browna ...jest da je peh sa povredama, ali za pored toga za Bearse je ucinio mnogo i ako je svaku sezonu najmanje popustao po 3-4 utakmice... prosle sezone je na iznenadjenje svih startao svih 16 utakmica za Kanzas City i imao 107 tackles, sto i nije tako lose za igraca koji prodje toliki broj povreda i igra za takvu ekipu kakva je bila proslogodisnja Kanzas Citiya
I JA KOD JEDNE NANE ESPN KOD DRUGE ARENE !!!CLS je napisao/la:dobio ESPN na kablovskoj sada ce lake biti pracenje NFLi bolje
Halooo!!!sandiegochargers je napisao/la:večeras i nema nekih okršaja. najveci je realno philadelphia-washington mogla bi biti dobra utakmica.
Uhh, Salty stari, u Pittsburghu će biti mrtvih glavaSaltCityAttack je napisao/la:ja ne mogu gledati ni jednu utakmicu danas...evo me imao jednu limo turu vozio pa sam tu malo uletio da vidim kako se zanimate za danasnje utkamice
...zato sam veceras spreman za moju utakmicu naravno, a bicu i za ove koje pozinju u 3:00pm po nasem vremenu, odnosno po vasem u 22:00h
Neće moći ako Flacco nastavi igrati glupo. U prvom poluvremenu je pravo bezveze izgubio jednu loptu, ali sreća pokupi je naš igrač, a sada evo nevjerovatno loše bacanje koje Steelersi presjekoše. Sreća pa je odbrana na visini zadatka. Uhh...SaltCityAttack je napisao/la:vidim da je gutava utakmica tamo, ali nadam se da ce Baltimore dobiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.