RK Krivaja Zavidovići
Re: RK Krivaja Zavidovići
Moramo im pruzit podrsku sta je je, iako upravo to nije zasluzila.
Hala Madrid!
-
- Kontakt:
Mislim i kad bi ispala Krivaja da se ne bi nigdje mogla napravit bolja atmosfera, gledam slike od utakmice RK Bosna RK Konjuh, pa tu se samo sjedi i gleda, nema brate atmosfere ko sto je kad igra Krivaja, ne znam koja je sljedeca utakmica, da vidimo mozel se tu koji bod uzet 

- TheScouser
- Kontakt:
Ja mislim da Željo ni nece nastupati u ligi, koliko sam danas procitao oba kluba i zenski u muski rukometni klubovi nisu imali novca da uplate savezu i neke obaveze prema EHF-u tako da, nazalost, istupaju iz lige. Fakticki smo ovo prvo kolo bili slobodni...Raul_64 je napisao/la:Gosti nisu došli![]()
![]()
3 boda upisana idemo dalje....

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Idemo kod Borca...znači bodovi zagarantovaniZavidovićanin je napisao/la:Mislim i kad bi ispala Krivaja da se ne bi nigdje mogla napravit bolja atmosfera, gledam slike od utakmice RK Bosna RK Konjuh, pa tu se samo sjedi i gleda, nema brate atmosfere ko sto je kad igra Krivaja, ne znam koja je sljedeca utakmica, da vidimo mozel se tu koji bod uzet

ali poslije Borca dolazi nam Gračanica pa idemo u Prijedor

pa onda če svi klubovi dobiti po 6 bodova...a ako Željezničar več neče nastupati ostaje samo jedno mjesto za ispadanje...a možemo se složiti da Željezničar nije bio jedan od kandidata za isto...tako da bi to bila mnogo bolja solucija..TheScouser je napisao/la:Ja mislim da Željo ni nece nastupati u ligi, koliko sam danas procitao oba kluba i zenski u muski rukometni klubovi nisu imali novca da uplate savezu i neke obaveze prema EHF-u tako da, nazalost, istupaju iz lige. Fakticki smo ovo prvo kolo bili slobodni...Raul_64 je napisao/la:Gosti nisu došli![]()
![]()
3 boda upisana idemo dalje....
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 18 sep 2010, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Protiv gracanice: Igraj Krivajo Igraj Krivajo **** SDA **** SELA SVA Igraj Krivajo 

Hala Madrid!
Kazu dobro su igrali u Banja Luci. Nije lose, za ovakvu ekipu.
Sljedece kolo Gradacac bit ce napeto al msm da dobijamo jedno 4-5 razlike.
Evo malo slika s utakmice prosle sezone protiv Konjuha:

Sljedece kolo Gradacac bit ce napeto al msm da dobijamo jedno 4-5 razlike.
Evo malo slika s utakmice prosle sezone protiv Konjuha:
Hala Madrid!
31:29
utakmica malo reč yebena....gosti su vodili cijelu utakmicu na poluvremenu 15-17....u 40 min. su vodili 2 razlike imali 2 igrača više i složili smo im seriju od 4:0 sa 2 igrača manje....i opet je Gradačac poveo....u zadnje dvije minute smo igrali bez Alica koji je dobio direktan crveni karton
i opet smo se izvukli neznam ni sam kako...posjeta dosta dobra....Rokeri
sve je super sve je bajno...igraj Krivajo ole,ole

utakmica malo reč yebena....gosti su vodili cijelu utakmicu na poluvremenu 15-17....u 40 min. su vodili 2 razlike imali 2 igrača više i složili smo im seriju od 4:0 sa 2 igrača manje....i opet je Gradačac poveo....u zadnje dvije minute smo igrali bez Alica koji je dobio direktan crveni karton

sve je super sve je bajno...igraj Krivajo ole,ole
evo malo opširniji izvještaj.....subjektivan doduše
Japa-
2 odbrane za 50 minuta...malo je reč da ga nije išlo...
Pura-pa i ono što malo zabije pokvari u odbrani...ispao je bar 5,6x..
Bjelobrković-solidan...stalno je navlačio 2 na sebe...zabio je par golova u odbrani naš glavi igrač...
Šantić-došao je do svojih 5 golova na kraju
....boljeg nemamo...nažalost..
Avdić-ono malo lopti što je dobio iskoristio je...još nema samopuzdanja da više ulazi...
Alić-ma on nebi igrao ni u Žepcu
katastrofa...jel može proci utakmica da nezakolje protivničkog igrača...sva sreča što smo dobili..
Brkić-dosta dobar....potrošio je 10 lopti i zabio 6,7 golova...promašio je 2 sedmerca....ali na kraju je kod rezultata 30-29 50 sekundi do kraja ukrao loptu i zabio....odlučio utakmicu....
izdvojio bi još Sulju(2 golmana) koji je za 10 minuta skinuo više lopti nego Japa za čitavu utakmicu...
neznam kolika je snaga Gradačca da bi nešto analizirao....znam da če završiti ispred nas...teško sa ovom igrom izboriti opstanak....ali 2 utakmice kod kuče 6 bodova
Japa-

Bjelobrković-solidan...stalno je navlačio 2 na sebe...zabio je par golova u odbrani naš glavi igrač...
Šantić-došao je do svojih 5 golova na kraju

Avdić-ono malo lopti što je dobio iskoristio je...još nema samopuzdanja da više ulazi...
Alić-ma on nebi igrao ni u Žepcu

Brkić-dosta dobar....potrošio je 10 lopti i zabio 6,7 golova...promašio je 2 sedmerca....ali na kraju je kod rezultata 30-29 50 sekundi do kraja ukrao loptu i zabio....odlučio utakmicu....
izdvojio bi još Sulju(2 golmana) koji je za 10 minuta skinuo više lopti nego Japa za čitavu utakmicu...
neznam kolika je snaga Gradačca da bi nešto analizirao....znam da če završiti ispred nas...teško sa ovom igrom izboriti opstanak....ali 2 utakmice kod kuče 6 bodova

Raul_64 je napisao/la:evo malo opširniji izvještaj.....subjektivan doduše
Japa-2 odbrane za 50 minuta...malo je reč da ga nije išlo...
Šantić-došao je do svojih 5 golova na kraju....boljeg nemamo...nažalost..
Alić-ma on nebi igrao ni u Žepcukatastrofa...jel može proci utakmica da nezakolje protivničkog igrača...sva sreča što smo dobili..
Analiza je poprilično uredu,samo što ko ti je drugi golman Sulja ba, kad je Selimbegović,koji je večeras možda i odlučio utakmicu...
Sve u svemu,odlična utakmica pred najboljom rukometnom publikom u BiH pa i šire...
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Pa Selimbegović jbt ...zar nije očito 

Prava rukometna utakmica, fino za gledat. Ludilo na tribinama. Jos kad sudije pocnu srat
.

Hala Madrid!
jedno je sigurno sudije nisu utjecali na rezultat ni 1%...ako ništa više su nas oštetili...rekao sam fino popunjeno zaželio se narod rukometa...a sa Krivajom je uvijek do zadnje sekundeDakaZdici je napisao/la:Prava rukometna utakmica, fino za gledat. Ludilo na tribinama. Jos kad sudije pocnu srat.

Nisu, al nisu sudili par pasivnih napada, iskljucenja. Al ROKERI na vrhu bgm. orilo je
.

Hala Madrid!
-
- Kontakt:
I izgubi 4 na kraju, sumnjiv mi je taj pad u drugom poluvremenu, slicno kao i protiv Borca 

Karte(rockerske) za Krivaja Bosna Prevent u udruzenju po cijeni od 1 km u prodaji od 12.10.2010(UTORAK), uz iskaznicu o clanstvu, u udruzenju navijaca u staroj opstini. .
Hala Madrid!
-
- Kontakt:
33:28 Zasluženo
Atmosfera predobra, jednostavno u stilu Zavidovica
Sada idemo u Sarajevo, to realno gledajuci nemamo sta traziti

Atmosfera predobra, jednostavno u stilu Zavidovica

Sada idemo u Sarajevo, to realno gledajuci nemamo sta traziti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.