FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jul 2018, 21:14

belosevic23 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kad bi Kovačević stao na gol, da ne gledamo bradatu ublehu više. Kad bi Dupovac bio stoper uz Mujakića, kad bi bekove igrali Šabanović i Pidro. Kad bi Rahmanović igrao centralnog veznog uz Adukora, gdje njegova agresivnost i visina puno bolje dođu nego kad igra iza napadača. Kad bi Šišić gulio po desnom krilu a za lijevo nek se bore, niko nema prednost trenutno. Kad bi Hebibović, Bekić, Hodžić, Stanojević dobili malo hlađenja, kad bi se osvježilo to malo, možda bismo se i nadali nečemu. Kad bi...
Bas u svemu se slazem, aduka i rahman da udaraju u sredini..ovaj sastav vjerujem da bi mogao nesto napraviti u najlosijoj ligi..ali za ovo treba stisnut muda koja huki nece da stisne pa da gurne pidru, sabanovica, kovacevica. Bolje biti alibi trener i cuvat guzicu
Morat ce ovaj put,drugog puta nema i on to zna ,htjeo ili ne MORAT ce putem Akademije,a nase je ako necem da aplaudiramo onda bar da ne budemo surovi i banalni prema Akademcima , a prema ostalim po zasluzi i pozrtvovnosti. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jul 2018, 21:44

Husrefe, yebo ti hebib sa beka sve, kao i hodzic, gledam pregled i opet mi muka. Fuj
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 23 jul 2018, 21:50

Udruženje navijača organizuje put na utakmicu u Italiju protiv Atalante koja se igra 26.07.2018. Cijena puta sa smještajem u Bolonji poslije utakmice iznosi 250KM. U cijenu je uključeno i osiguranje putnika. Uplate će se vršiti u udruženju u utorak od 17h do 19h. (Više informacija prilikom uplate)
Napomena: karte za utakmicu se mogu kupit na već poznatim prodajnim mjestima sa ličnim dokumentom.
Svi u Italiju!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jul 2018, 21:54

joker90 je napisao/la:
Evander je napisao/la: I ovo ce se sve nekako zataskavati i gurati pod tepih, dok Zeljo nekako ne ubode titulu. Tek onda ce belaj kod nas nastati i nezadovoljstvo. Nesposobni Zeljeznicar je indireknto pomogao ovoj nasoj nesposobnoj upravi da na neki nacin odrzava mir.
Ovo je jedna od najvećih istina! Isto kao što je dolazak Tana natjerao gurbete da rade, da kopiraju, prepisuju i mijenjaju statut, njihov neuspjeh je ovim našim garant privremene stabilnosti. Da je Čmeljkan uzeo titulu, kod nas bi alarmi zvonili i čupalo bi se za rukav i onog što može pomoći i onog što ne može. A ovako je normalno postalo da od pola sezone moramo navijati za Zrinjski..
Nikoga mi ne treba da gledamo.Imamo gotovo kompletnu kadetsko/juniorsku reprezentaciju BiH(mozda se varam?).To je 3-4 godine prednosti.Imamo 3-5-godisnje ugovore sa onim sto BiH ima u omladinskom pogonu.Ako je sta ostalo da vrijedi sto prije pokupiti.Samo posteno odrzavati Akademiju,dati uslove jednake kao prvom timu.Sami Akademci i njihovi roditelji trebaju da nam budu nosioci marketinga,da im usta budu puni hvale za uslove u Akademiji .Nekad se radi samofinansiranja treba progutati Sadiku,Hodzic,Veladzic...Ako hocemo da pogledamo i konkurenciju .Da bi bili ispred nas trebaju platiti formirane igrace, moraju,ako rade platiti i necasne usluge.Kako vidim ide to putem Akademije i za to je trebalo 3-4 g.,ali ide nezaustavljivo,sa nasom ili bez nase podrske.Ako mi dadnemo svoj doprinos kao navijaci bit ce lakse to realizovati.meni je vaznija dominacija kadetsko/juniorska u naredne 2/3 god. nego instant titula.Pozdrav :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 23 jul 2018, 22:04

Udruženje navijača organizuje put na utakmicu u Italiju protiv Atalante koja se igra 26.07.2018. Cijena puta sa smještajem poslije utakmice iznosi 250KM. U cijenu je uključeno i osiguranje putnika. Uplate će se vršiti u udruženju u utorak od 17h do 19h. (Više informacija prilikom uplate)
Napomena: karte za utakmicu se mogu kupit na već poznatim prodajnim mjestima sa ličnim dokumentom.
Svi u Italiju!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 23 jul 2018, 22:12

FK Sarajevo u četvrtak u okviru 2. pretkola Evropa lige gostuje ekipi Atalante u Reggio Emiliji. Tim povodom Fudbalski klub Sarajevo u saradnji sa agencijom Galileo napravio je najpristupačniju ponudu kako bi se svim navijačima koji su zainteresovani omogućio prevoz i gledanje utakmice.

Program putovanja:

1. DAN, Srijeda (25.07.2018), BiH – Hrvatska – Slovenija – Italija
Okupljanje putnika ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak autobusa u 21:00h. Noćna vožnja preko BiH, Hrvatske i Slovenije do Italije uz usputne pauze.

2. DAN, Četvrtak (26.07.2018), Regio Emilila
U prijepodnevnim satima dolazak u Regio Emilila. Slobodno vrijeme do smještaja u hotel. (smještaj u hotel oko 14:00) Slobodno vrijeme za individualne aktivnost. Polazak prema stadionu u Regio Emilila u dogovoreno vrijeme. Utakmica. Noćenje.

3. DAN, Petak (27.07.2018), BiH
Doručak.Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema BiH uz usputno zaustavljanje radi odmora grupe.

4. DAN, Subota (28.07.2018), BiH
Dolazak u Bosnu i Hercegovinu u ranim jutarnjim satima.

CIJENA: 199,00 KM

Hej moje budaletine, pa da ste pobijedili Radnik Bijeljinu, ima li bi navijača barem za jedan bus, jer cijena je veoma povoljna, a sada niko nema volje da vas gleda...
Bordo bijeli za život cijeli!!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 jul 2018, 22:20

uNbx je napisao/la:Ako će nezadovoljstvo nastat kad Željezničar uzme titulu, ugasite klub odmah. Šta smo mi, FK Sarajevo ili FK DobroJeDokŽeljoNeOsvaja?
U očima nekolicine "navijača", nažalost, FKS je ovo drugo. Ta sreća i radost kad kone izgube i bijes kad dobiju, još svijet nije vidio.
I jos pojedinci kazu "moraju navijati za Zrinjski samo da Zeljo ne bude sampion", pa da se ranis, to je nekako i imalo smisla dok je taj isti Zrinjski bio na jednoj, dvije titule, sad ih skupio vise nego Sarajevo i Zeljo zajedno, govorim o titulama PLBiH. I jos dodaj ono zamaranje "losom igrom" Zelje koji nas nazalost redovno tambura u zadnje vrijeme.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 23 jul 2018, 22:27

Prenosi li Arena?

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 23 jul 2018, 22:34

BelminM23 je napisao/la:Prenosi li Arena?
Gledam sada raspored programa za četvrtak, nema nigdje nas, nije valjda da nas neće niko prenositi od ''domaći'' kanala :hmmmmm:
Bordo bijeli za život cijeli!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jul 2018, 22:59

Prenosiće to Arena, otkupili su oni prava sigurno..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2018, 23:51

bordopoeta je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Basica za Akademiju,i Fedju Dudica za trenera,prikljuciti mu Trivunovica i Dzenu u strucni stab i nek se maknu svi.Samo u mladost treba ulagat,kako igracki tako i trenerski.
E, svaka ti je zlatna. I ja sam ovdje davno pisao za Dudića. Zamisli, on, Bašić, Dženo i eventualno Vule! Perverzija!
Kad jeHusrefa smjenjen ??

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2018, 23:55

Evander je napisao/la:U Italiji se necemo obrukati, cak ce rezultat nakon prve tekme biti "aktivan". Ali sa druge strane, nakon 10 kola u ligi, zaostajt cemo 10 bodova za vodecim, promijenit ce se trener i opet sve Jovo nanovo po ustaljenom redoslijedu. Doci ce Varesanovic vjerovatno, nanizat ce par pobijeda, na zimu ce opet biti prica kako imamo najaci tim i da titula nije izgubljena i na kraju ce izboriti Europu.
Ja sam umoran od takvih scenarija.
P.S. Ove godine ce biti uspjeh ako ne budemo imali tri poraza od Zelje, kao proslu sezonu.
I ovo ce se sve nekako zataskavati i gurati pod tepih, dok Zeljo nekako ne ubode titulu. Tek onda ce belaj kod nas nastati i nezadovoljstvo. Nesposobni Zeljeznicar je indireknto pomogao ovoj nasoj nesposobnoj upravi da na neki nacin odrzava mir.
Sve ovo napisano je uglavnom tako ,nazalost. Al kako promjenu neku napraviti ?? Pokusalo se s raznim trenerima ,sportskim direktorima i uvijek isto.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2018, 00:28

Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 jul 2018, 00:41

joker90 je napisao/la:
Svaki navijač Sarajeva voli ovog čovjeka, voljet ćemo ga do kraja, uvijek i kad bude, a i kad ne bude trener našeg Sarajeva.
Sloboda je te sezone igrala najbolji fudbal po meni od svih klubova ikad od nezavisnosti naše jedine domovine! Najljepši premijerligaški fudbal, ljepši i od onog kad smo bili zadnji put prvaci.

Husrefa volimo, ali ako damo sugestiju ne znači da ga mrzimo ili ne volimo!
Kad savjete dijelimo omladini, djeci ne radimo to zato što ih ne volimo, već totalno suprotno - volimo ih i želimo im pokazati pravi put, mi isto to radimo sa Musemić Husrefom! :salut:

Da malo prati ovaj forum, kao što ga ne prati i da posluša jednom navijače Sarajeva vjerujem da bi bolje prošli nego sada sa forsiranjem pozicija koje našim igračima nisu prirodne. Toliko.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jul 2018, 01:28

joker90 je napisao/la:
Vidi nam Kasapa. :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2018, 01:46

Najgore tri utakmice koje sam ja odgledao što se tiče FKS u historiji su ona protiv Rudar Prijedora (1:1) i protiv Čelika kad je Harba dao gol u zadnjim minutama, te ova gore protiv Slobode. Znači, to su tri najgore tekme, a sve za mandata onog orangutana.. Mati draga kad se sjetim tih utakmica.. Ništa ni s čim, niti se zna gdje ko igra, ni ko gdje goni, niti se išta zna, ne do bog ni najgorem neprijatelju. Onaj pavijan nas je unazadio pet godina i dan danas se osjete tragovi, kao Černobil ebote..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2018, 01:57

Ona utakmica protiv Rudara se vise nece ponoviti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 24 jul 2018, 02:14

joker90 je napisao/la:

Nikad zaboraviti necu kako sam pop.isan otisao tu noc sa koseva,ne pamtim da me neki poraz tako pogodio kao taj,tu noc nam je sloboda ocitala fudbalsku lekciju,a jos se umalo i pobih sa jednim covjekom jer je pljeskao Zebi!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 24 jul 2018, 02:19

AlfredNobel je napisao/la:Najgore tri utakmice koje sam ja odgledao što se tiče FKS u historiji su ona protiv Rudar Prijedora (1:1) i protiv Čelika kad je Harba dao gol u zadnjim minutama, te ova gore protiv Slobode. Znači, to su tri najgore tekme, a sve za mandata onog orangutana.. Mati draga kad se sjetim tih utakmica.. Ništa ni s čim, niti se zna gdje ko igra, ni ko gdje goni, niti se išta zna, ne do bog ni najgorem neprijatelju. Onaj pavijan nas je unazadio pet godina i dan danas se osjete tragovi, kao Černobil ebote..
Najjača slika mi je pred početak polusezone, generalka protiv Travnika, slika terena gdje imamo loptu, a dulum na centru niđe nijednog našeg igrača. Imal đe to sad?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2018, 02:33

SarajevoJeBordo je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Najgore tri utakmice koje sam ja odgledao što se tiče FKS u historiji su ona protiv Rudar Prijedora (1:1) i protiv Čelika kad je Harba dao gol u zadnjim minutama, te ova gore protiv Slobode. Znači, to su tri najgore tekme, a sve za mandata onog orangutana.. Mati draga kad se sjetim tih utakmica.. Ništa ni s čim, niti se zna gdje ko igra, ni ko gdje goni, niti se išta zna, ne do bog ni najgorem neprijatelju. Onaj pavijan nas je unazadio pet godina i dan danas se osjete tragovi, kao Černobil ebote..
Najjača slika mi je pred početak polusezone, generalka protiv Travnika, slika terena gdje imamo loptu, a dulum na centru niđe nijednog našeg igrača. Imal đe to sad?
I to mi je ostalo u sjećanju, kao da je jučer bilo. Nemoj ni tražiti tu sliku, odmah mi mrak na oči padne. Ebote dan, kad se sjetim i igara na pripremama.. Svi jurišaju, trče gdje stignu, čas veznjak u napadu, čas na krilu, onaj Simeunović kao muha bez glave gore-dole, ma jedno veliko fuj. Odmah je Jurčić rekao da smo ga iznenadili.. :lol:

U životu mi niko nije uzeo više godina života nego mutant Ješić.. Svaka utakmica je bila za paf ostati, nisi mogao vjerovati da postoji trener koji može svoj posao raditi toliko loše, odnosno ne raditi. Ono samo ubleha može, odradiš pripreme i ekipa ti onako izgleda.. Pa ja bi ih bolje pripremio, svega mi..

Ne bi se više ni prisjećao, odmah mi muka.. Šta smo mi pitari sve preživjeli, svi zaslužujemo fin drugi život.. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.