FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 24 jul 2018, 08:19

Kad vidite Hebiba na desnom beku a Dušana na lijevom, sjetite se da je Ješić u prvoj tekmi, na derbiju, gurnuo Hrustema na štopera na Grbavici. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 jul 2018, 09:31

AlfredNobel je napisao/la:Najgore tri utakmice koje sam ja odgledao što se tiče FKS u historiji su ona protiv Rudar Prijedora (1:1) i protiv Čelika kad je Harba dao gol u zadnjim minutama, te ova gore protiv Slobode. Znači, to su tri najgore tekme, a sve za mandata onog orangutana.. Mati draga kad se sjetim tih utakmica.. Ništa ni s čim, niti se zna gdje ko igra, ni ko gdje goni, niti se išta zna, ne do bog ni najgorem neprijatelju. Onaj pavijan nas je unazadio pet godina i dan danas se osjete tragovi, kao Černobil ebote..
Ja i dan danas imam traume od tog zimskog prelaznog roka pod Ješićem, 2015/2016.Mi se ponadali kapitalnim pojačanjima tipa Stojčev, Benko, Delač, Jajalo, a došli nam Denis Kramar, Damjan Krajšnik, Deni Simeunović i Brazilci iz Mijanmara :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Sve bih dao da se neko iz kluba oglasio tada i rekao zašto smo odradili najgori prelazni rok u historiji kluba, a samo pola godine ranije, Edis Kusturica je najavljivao grupne faze :facepalm: :facepalm: :facepalm:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jul 2018, 09:44

Historicar je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Najgore tri utakmice koje sam ja odgledao što se tiče FKS u historiji su ona protiv Rudar Prijedora (1:1) i protiv Čelika kad je Harba dao gol u zadnjim minutama, te ova gore protiv Slobode. Znači, to su tri najgore tekme, a sve za mandata onog orangutana.. Mati draga kad se sjetim tih utakmica.. Ništa ni s čim, niti se zna gdje ko igra, ni ko gdje goni, niti se išta zna, ne do bog ni najgorem neprijatelju. Onaj pavijan nas je unazadio pet godina i dan danas se osjete tragovi, kao Černobil ebote..
Ja i dan danas imam traume od tog zimskog prelaznog roka pod Ješićem, 2015/2016.Mi se ponadali kapitalnim pojačanjima tipa Stojčev, Benko, Delač, Jajalo, a došli nam Denis Kramar, Damjan Krajšnik, Deni Simeunović i Brazilci iz Mijanmara :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Sve bih dao da se neko iz kluba oglasio tada i rekao zašto smo odradili najgori prelazni rok u historiji kluba, a samo pola godine ranije, Edis Kusturica je najavljivao grupne faze :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Sreca pa nam je Tan tada srezao budzet,inace bi taj Jesicev mandat jos vise pamtili po losem :D

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 jul 2018, 10:41

Ee tugo moja Kukesi igra 2.kolo kvalifikacija za LP....gdje smo mi a gdje je Kukesi :shifty:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2018, 10:57

Kud se prva ne igra na Kosevu, da nam samo ne ubiju volju za revansom :lolno:
U novi boj ...

alijica
Kontakt:

Post Postao/la alijica » 24 jul 2018, 11:17

Husrepe odlazi

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 24 jul 2018, 11:32

Raja imaju 2 slobodna mjesta za Italiju, 160 maraka po osobi, krece se sutra navecer, poslije utakmice povratak za Sarajevo. Vise info na pp.
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2018, 12:29

Kiks1 je napisao/la:Raja imaju 2 slobodna mjesta za Italiju, 160 maraka po osobi, krece se sutra navecer, poslije utakmice povratak za Sarajevo. Vise info na pp.
Ko može i ko je trenutno pri parama, ovo je odlična ponuda.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 24 jul 2018, 13:08

hz033 je napisao/la:Kud se prva ne igra na Kosevu, da nam samo ne ubiju volju za revansom :lolno:
Sreća Borussia bila prva, inače Koševo se nikad ne bi napunilo. :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jul 2018, 13:27

Ne shvatam ljude koji će odustat od utakmice ako nas Atalanta nabuši. Poraz od Atalante 5 razlike mene manje boli nego poraz od Radnika 2:1. Ljudi to je Serija A, četvrta liga svijeta, sve osim bušenja nam je veliki uspjeh.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jul 2018, 13:28

skoroalen je napisao/la:Ne shvatam ljude koji će odustat od utakmice ako nas Atalanta nabuši. Poraz od Atalante 5 razlike mene manje boli nego poraz od Radnika 2:1. Ljudi to je Serija A, četvrta liga svijeta, sve osim bušenja nam je veliki uspjeh.
3. Liga svijeta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 24 jul 2018, 13:50

Hoćemo li odmarati igrače za revanš?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jul 2018, 13:53

Pantelija je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ne shvatam ljude koji će odustat od utakmice ako nas Atalanta nabuši. Poraz od Atalante 5 razlike mene manje boli nego poraz od Radnika 2:1. Ljudi to je Serija A, četvrta liga svijeta, sve osim bušenja nam je veliki uspjeh.
3. Liga svijeta
Još "bolje", nisam znao da su ispred Švaba.
Pa sam Duvan Zapata je tri puta skuplji nego cijeli naš tim, i to kad nam Zuka nabudži cijene. :mrgreen:
Lijep je ovo event za klub i grad, definitivno je ugodnije ispast od ovih nego od nekog Tromsoa, Rapida, Trenčina... Neke manje atraktivne ekipe koja bi nas takođe raznijela. A trenutno se ne možemo sa Lišticom nadigravat a kamoli ganjat treće pretkolo preko Atalante. Iskreno, sramota ako nas ne dođe makar 20 milja, jer će bit par hiljada padobranaca koji u životu nisu vidjeli ni Koševo ni Sarajevo al hoće da vide Atalantu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jul 2018, 14:16

Za sada nije poznato da li će navijači Sarajeva utakmicu sa Atalantom moći pratiti putem svojih TV prijemnika. Naime, utakmice Sarajeva u prvom pretkolu prenosila je Arena sport, ali iz ove TV kuće nisu otkupili pravo prenosa za utakmicu sa italijanskim timom.

Susret između Atalante i Sarajeva igra se u četvrtak sa početkom od 20:30 sati

Navodno neka italijanska tv-e kuca, bi nam mogla dati veliku lovu,za prenos sa Koseva.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 jul 2018, 14:23

Handzic.Po meni najvece pojacanje ove sezone.Odavno nisam vidio onakvu borbenost,covjek u svakom trenutku spreman za duel i ako treba za marisanu.Izvrsna tehnika za svoju visinu,strasanu ljevicu i pregled igre.Mislim da se pravo nalozio u svom gradu,premda su ga gotivili gdje god je igrao u BiH.Sjecam se da je kao mlad pokazao veliki talent(ne bi djaba igrao u Rusiji protiv CSKA,Lokomotiv..),a iritirao 80% navijaca na Kosevu.Mladost ludost.Uzeli smo i finu lovu za njega kad je isao vani(Poljska ?).Po meni bi trebao imati mjesta u prvih 11,pa taman i sistem igre mjenjali.Akademci,Handzic i Sisic su pravo osvjezenje.Samo da nastave ovako i bolje aBd. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 24 jul 2018, 14:28

Samozdravlje je napisao/la:Handzic.Po meni najvece pojacanje ove sezone.Odavno nisam vidio onakvu borbenost,covjek u svakom trenutku spreman za duel i ako treba za marisanu.Izvrsna tehnika za svoju visinu,strasanu ljevicu i pregled igre.Mislim da se pravo nalozio u svom gradu,premda su ga gotivili gdje god je igrao u BiH.Sjecam se da je kao mlad pokazao veliki talent(ne bi djaba igrao u Rusiji protiv CSKA,Lokomotiv..),a iritirao 80% navijaca na Kosevu.Mladost ludost.Uzeli smo i finu lovu za njega kad je isao vani(Poljska ?).Po meni bi trebao imati mjesta u prvih 11,pa taman i sistem igre mjenjali.Akademci,Handzic i Sisic su pravo osvjezenje.Samo da nastave ovako i bolje aBd. :thumbup:
Sada je promasio sansu za pobjedu u Bijeljini ,sve u svemu mogao bi biti pojacanje ali mora smrsati bar 5kg

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 jul 2018, 14:33

hrn je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Handzic.Po meni najvece pojacanje ove sezone.Odavno nisam vidio onakvu borbenost,covjek u svakom trenutku spreman za duel i ako treba za marisanu.Izvrsna tehnika za svoju visinu,strasanu ljevicu i pregled igre.Mislim da se pravo nalozio u svom gradu,premda su ga gotivili gdje god je igrao u BiH.Sjecam se da je kao mlad pokazao veliki talent(ne bi djaba igrao u Rusiji protiv CSKA,Lokomotiv..),a iritirao 80% navijaca na Kosevu.Mladost ludost.Uzeli smo i finu lovu za njega kad je isao vani(Poljska ?).Po meni bi trebao imati mjesta u prvih 11,pa taman i sistem igre mjenjali.Akademci,Handzic i Sisic su pravo osvjezenje.Samo da nastave ovako i bolje aBd. :thumbup:
Sada je promasio sansu za pobjedu u Bijeljini ,sve u svemu mogao bi biti pojacanje ali mora smrsati bar 5kg
Dobro se otvorio u onoj situaciji,lijepo i primio loptu al jbg,nasi tereni su teski za vodjenje lopte kao sto je svima poznato.
Ugl pozitivno sam iznenadjen njegovom igrom i borbenoscu. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jul 2018, 14:50

Čim onaj Alfred napisa da će "sigurno bit prenos", znao sam su onda minimalne šanse za prenos. Možda stream neki? Hmm
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2018, 14:55

Pa s obzirom da je sky sport otkupio prenos,pitanje je koliko se isplati ovim sa Arene da to otkupe,cjena sigurno nije mala.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”