FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 25 jul 2018, 07:03

MortemHz je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Hodza sa nekim statusom na instagramu isprozivo Musemica. Msm nije direktno al ko zna citat izmedju redova dovoljno je da skonta da se radi o husrefu. I msm da ovo nije fer sto se nije naso u avionu za italiju. Kakav god da je kloc trebao je biti na spisku.
I ja mislim da nije fer sto je i dalje u Sarajevu, trebao je biti nabijen nogom prije godinu dana.
:thumbup:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 jul 2018, 07:05

MortemHz je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Hodza sa nekim statusom na instagramu isprozivo Musemica. Msm nije direktno al ko zna citat izmedju redova dovoljno je da skonta da se radi o husrefu. I msm da ovo nije fer sto se nije naso u avionu za italiju. Kakav god da je kloc trebao je biti na spisku.
I ja mislim da nije fer sto je i dalje u Sarajevu, trebao je biti nabijen nogom prije godinu dana.
Upravu ste za Hodjica svi na forumu da je parmak od igraca ali niste upravu da ga napadate stoje pisao po twit. Ima pravo nemoze niko nikome da psuje mater zato sto je covjek pogresio ili da sram ga bilo boga psuje 90 min ali ima za nevjernika vatra i dzehenem akobogda za ovakve lajavce :oops: Husref se zioguna upravi da radi sto mu oni kazu a dozvolili mu da se izivljava na djeci na terenu :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 25 jul 2018, 07:48

Holeta inace zovu u raji deep thinker.
Necemo igrati sa 3 pozada bilo bi to previse. Zasnivati ekipu brz krleta je ludost. Sve isto, samo dupe/sof umjesto mustafica.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2018, 07:59

To je po terenu redovna pojava ,Ahmetovic zabija gol protiv Banantsa i nesto ga naljuti kad se vracao sa proslave gola,opsova boga "zatrese"se atletska staza.

Mozda zato nemamo "srece" .Sve cafiri po terenu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jul 2018, 08:30

miky_hz je napisao/la:To je po terenu redovna pojava ,Ahmetovic zabija gol protiv Banantsa i nesto ga naljuti kad se vracao sa proslave gola,opsova boga "zatrese"se atletska staza.

i meni se ucini da je fini ahmet opsovao poslije proslave gola. kao da ga je neko udario ili slicno. jeziv je i on. a nekad sam mislim i rahmana vidio (procitao sa usana) da je opsovao. mislim, to je normalno postalo u sportu, pogotovo kod nas balkanaca. ali nimalo fina pojava.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 25 jul 2018, 08:31

AlfredNobel je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Vala, ne znam šta raditi sa tim desnim bekom, mislim sad zs Atalantu.. Hebibović je loš u defanzivi, to je činjenica, ali on tu igra samo zbog dobre konekcije s Šišićem i zbog ubacivanja u ofanzivi, gdje onda prijeti prava opasnost. Općenito, pozdravljam taj potez Husrefa da spoji Hebiba i Šišića, ali problem je u toj lošoj defanzivnoj igri Anela. Možda to i može proći u našoj ligi, ali se mora onda Šišiću staviti do znanja i uputiti mu instrukcije da mora poduplavati i pomagati Hebibu u svakoj situaciji.

Što se tiče Atalante, ne znam ni sam šta da kažem.. Hebib je loš u odbrani, kao što sam rekao. Ne bi tu pogotovo stavio Šabanovića, momak bi se sasrao, kao što je i u par tekmi u našoj ligi. Ne djeluje mi kao siguran, pod prevelikom je tremom, recimo na tom polju mi bolje djeluju Mustafić i Pidro, a Mujakića i da ne poredim.
Nemaš ni stopera koji bi mogao odigrati na beku, jedino Šofranca da staviš, ali možda će on ići na stopera, a i ne možeš te sad rokade raditi, a i imao bi manje čovjeka prema naprijed.

Tako da bi to ja ovako, ne čini mi se loše.. Veliku ulogu bi tu imali Šišić i Velkoski, jer moraju non stop pomagati Hebibu i Pidri. Ne vjerujem da ćemo ih nešto moći ispratiti trkački, jer i nismo toliki kapaciteti, a niti fizički spremni da možemo parirati jednoj Atalanti, ali će se morati.

slika
Ma standardna formacija nikakve rotacije, izgube se bogalji kad im jednu poziciju zamjenis, zamisli cijelu formaciju
Za mene puno sigurnije djeluje formacija sa adukorom i stanojevicem ko veznim igracima a Krste ispred
Pa nisu valjda toliki debili, pa da im treba pamet i neka mudrost za ovu formaciju. Tri klasična stopera kako bi se pojačala dodatno sama odbrana. I druga stvar i mudrost koju moraju raditi je da se Velkoski i Šišić moraju vraćati i pomagati bekovima. Ostalo klasični bunker i brani se kako znaš i radi prema naprijed kako ti se otvori. Nema tu neke velike pameti i taktiziranja..
A vjeruj da jesu, u ovoj formaciji Dupovac i Sofranac bi Pavlovicu po autogol zabili
Pojacas odbranu sa dva defanzivna vezna Adukor i Stanojevic, vratis krila na svoju polovinu da se duplaju sa bekovima, na desetku Krste da moze kakvu loptu gurnuti i kontru i molis Boga da ne primis vise od 3
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2018, 08:58

muhamedhulk je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:To je po terenu redovna pojava ,Ahmetovic zabija gol protiv Banantsa i nesto ga naljuti kad se vracao sa proslave gola,opsova boga "zatrese"se atletska staza.

i meni se ucini da je fini ahmet opsovao poslije proslave gola. kao da ga je neko udario ili slicno. jeziv je i on. a nekad sam mislim i rahmana vidio (procitao sa usana) da je opsovao. mislim, to je normalno postalo u sportu, pogotovo kod nas balkanaca. ali nimalo fina pojava.
Sudija prisao da ih ubrza.Ugl jeziva pojava.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jul 2018, 09:02

Čitajući komentare na ovome forumu, imam osjećaj da pratim Ligu moralista a ne fudbalske utakmice.

PS

Izjava Musemića

"Ako je iko kriv za poraz u Bijeljini, to sam ja. Želio sam dati nekim igračima šansu, a neke odmoriti. Nismo zaslužili poraz po onome prikazanom u drugom poluvremenu. Meni je ta utakmica otvorila oči. Razumijem igrače da traže da igraju, ali neki su pokazali da nisu u formi da mogu dobiti veću minutažu", rekao je Musemić koji je dodao kako će u odnosu na početnu postavu protiv Banantsa promijeniti samo jednog igrača.

"Igračima sam citirao pokojnog direktora Svetozara Vujovića: 'Oni ne lete, i oni po zemlji hodaju'. Trebamo dati maksimum i odigrati što bolje
:kafa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2018, 09:29

Trener Razvan Lucescu je donio odluku da Mihojević ode na posudbu u ekipu gdje će igrati, tako da će mladi reprezentativac naše zemlje do 31. augusta morati pronaći klub u kojem će provesti najmanje pola godine na posudbi.

Eh da bogdo nismo produzili sa Sofrancem pa da sad Marka dovedu na posudbu,valjalo bi pravo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 25 jul 2018, 09:53

slika

Prenos za one kojima je mrsko traziti stream...
JTZ

Gazi selju malenog.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jul 2018, 10:03

miky_hz je napisao/la:
Trener Razvan Lucescu je donio odluku da Mihojević ode na posudbu u ekipu gdje će igrati, tako da će mladi reprezentativac naše zemlje do 31. augusta morati pronaći klub u kojem će provesti najmanje pola godine na posudbi.

Eh da bogdo nismo produzili sa Sofrancem pa da sad Marka dovedu na posudbu,valjalo bi pravo.
Ako se može treba ga završiti, jer to bi trajno postavilo Adukora na prirodnu poziciju u vezi, i imali bi apsolutnu širinu u rosteru na poziciji centarhalfa, te nebi razmišljali o formi, kartonima, povredama, Podhrastovima...
Plus valjalo bi i Mihojeviću i mladoj reprezentaciji.
:kafa:

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 25 jul 2018, 10:12

Trener PAOK-a ne računa na Mihojevića

Mladi bh. stoper bi mogao na posudbu

Mladi bh. fudbaler Marko Mihojević je početkom godine napravio veliki transfer iz Sarajeva u PAOK, ali se u Grčkoj za sada nije naigrao.

Mihojević je za PAOK odigrao tek nekoliko prijateljskih utakmica te samo jedan meč u Superligi, a čini se da se ništa nije promijenilo ni s početkom nove sezone budući da sinoć nije konkurisao za utakmicu sa Baselom.

Iako je bio prijavljen za duel sa Švicarcima, Mihojević nije našao svoje mjesto među 18 fudbalera pa je meč posmatrao sa tribina, što je još jedna potvrda da ga trener kluba iz Soluna Razvan Lucescu još uvijek nema u ozbiljnim planovima.

Navodno bi Marko Mihojević mogao ići na posudbu, ali o tome još uvijek nema više informacija. Gledajući iz ove perspektive, za nekoga ko ima tek 22 godina a konstantno sjedi na klupi u velikom klubu, posudba je i najbolja opcija.

Marko Mihojević je za PAOK potpisao u januaru, a tokom prvih mjeseci u klubu iz Soluna je prvo imao administrativnih problema, a zatim i problema sa povredom. Ugovorom je za grčkog viceprvaka vezan do kraja 2020. godine.

Tako ti je to kad već nakon jedne dobro odigrane sezone poletiš u veliki klub i za parama i odmah ti karijera krene nizvodno. Nadam se da ovi trenutni akademci neće krenuti tim stopama (Mihojević, Hadzić, Veladžić idr.), jer trebaš najmanje 2-3 sezone odigrati ovdje vrhunaki i biti kapacitet da bi mogao otići u neki veći klub izboriti se za minutažu..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 jul 2018, 10:15

Pavlović- Pidro, Mujakić, Adukor, Hebibović - Rahmanović, Mustafić, Velkoski - Šišić, Halilović, Ahmetović.
je bio sastav protiv Banana

Musemić kaže biće samo jedna izmjena, vjerovatno ispada Halilović(Šišić) Adukor ide u vezu, i na centarhalfa ulazi Šofranac(Dupovac)

PS
Vidim ide stream za Sparta- Nitra (juniori), što znači da će biti i stream Sarajevo - Palmeiras (U19) u 12:30.
Pa ko želi može da gleda
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 25 jul 2018, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 jul 2018, 10:26

Jesu li svjesni ovi iz Atalante da smo odmorni i svjezi?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 25 jul 2018, 10:39

Jesu, kazu gledati ce da i oni odmore protiv nas. Nece nam dvocifren broj golova zabiti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 jul 2018, 10:57

pasica je napisao/la:Jesu, kazu gledati ce da i oni odmore protiv nas. Nece nam dvocifren broj golova zabiti.
U slucaju dobrog rezultata, obavezno odmoriti igrace protiv Mladosti. Zanemari ligu kad nam se pruzila historijska sansa u EL. #pajel
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jul 2018, 11:10

Benjolos je napisao/la:Trener PAOK-a ne računa na Mihojevića

Mladi bh. stoper bi mogao na posudbu

Mladi bh. fudbaler Marko Mihojević je početkom godine napravio veliki transfer iz Sarajeva u PAOK, ali se u Grčkoj za sada nije naigrao.

Mihojević je za PAOK odigrao tek nekoliko prijateljskih utakmica te samo jedan meč u Superligi, a čini se da se ništa nije promijenilo ni s početkom nove sezone budući da sinoć nije konkurisao za utakmicu sa Baselom.

Iako je bio prijavljen za duel sa Švicarcima, Mihojević nije našao svoje mjesto među 18 fudbalera pa je meč posmatrao sa tribina, što je još jedna potvrda da ga trener kluba iz Soluna Razvan Lucescu još uvijek nema u ozbiljnim planovima.

Navodno bi Marko Mihojević mogao ići na posudbu, ali o tome još uvijek nema više informacija. Gledajući iz ove perspektive, za nekoga ko ima tek 22 godina a konstantno sjedi na klupi u velikom klubu, posudba je i najbolja opcija.

Marko Mihojević je za PAOK potpisao u januaru, a tokom prvih mjeseci u klubu iz Soluna je prvo imao administrativnih problema, a zatim i problema sa povredom. Ugovorom je za grčkog viceprvaka vezan do kraja 2020. godine.

Tako ti je to kad već nakon jedne dobro odigrane sezone poletiš u veliki klub i za parama i odmah ti karijera krene nizvodno. Nadam se da ovi trenutni akademci neće krenuti tim stopama (Mihojević, Hadzić, Veladžić idr.), jer trebaš najmanje 2-3 sezone odigrati ovdje vrhunaki i biti kapacitet da bi mogao otići u neki veći klub izboriti se za minutažu..
Mihojevica ne mozes nikako porediti sa Hadzicem i Veladzicem i Sadikuom
Sabrine mi moje!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 jul 2018, 11:25

Prva liga FBIH puna stopera kvalitete Mohojevica. Navijaci ga vole zato sto je srbin i zbog nekakve borbenosti a niko ne vidi da mu je pas igra kriminalna. U modernom fudbalu stoper mora igrati lopte a ne samo krkati u aut.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 jul 2018, 11:33

BelminM23 je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Kud se prva ne igra na Kosevu, da nam samo ne ubiju volju za revansom :lolno:
Sreća Borussia bila prva, inače Koševo se nikad ne bi napunilo. :D
Ma da, i imali su volje za igrom, borbenost, zelja sve na nivou.
Da su igrali na 7:0 drugu tekmu, :mrgreen: , nebi to licilo na igru.
Opet sjetim se i Besiktasa, 2:2 prva, ufff, i onda po nosu na Kosevu. AKo se ne varam Husref vodio i tada :)
U novi boj ...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2018, 11:55

"Navijaci ga vole zato sto je Srbin" hahahahahahahahahahahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bordobijeli, PeppermintSA, rimljanin90, skoJaa, ubipara, Vrhbosnian i 73 gosta.