AnelZ je napisao/la:Na ovom forumu ocigledno ako nije sve u istoj ravni odmah ruzno izgleda, evo sada i kod Frosinone

Meni licno upotpunosti kruzni stadionu izgledaju dosadno (pogotovo manji). Sta fali da jedna tribina odstupa od druge ako je funkcionalna i kvalitetna, sta fali da svaka tribina prica svoju pricu kao sto je cesto slucaj na Otoku dok stadion i dalje ispunjava najvece i najstrozije uslove? Meni to daje odredjeni sarm

Meni se takodjer svidja taj stadion u Italiji i takodjer ne volim zaokruzene stadione. Ne volim coskove, tkz. zdenke, a ako ih vec mora imati onda nek zapad odstupa.
Meni se svidja da su tribine iza golova identicne jedna drugoj, da je centralna veca od njih, a da ona preko puta centralne bude nesto izmedju centralne i ovih iza golova. Bez zdenki, ali sredjeni coskovi kao u Petrolula recimo. To bi bio stadion po mom ukusu, pogotovo ako je rijec o stadionu od 15tak tisuca. Cak mi nije lose da npr. ta preko puta centralne bude dvoetazna s malo vecom drugom etazom i da to ne bude koristeno u manjim utakmicama.
Al sto se tice Grbavice. Moze njoj jug dati smek, ali zapad kvari sav dojam. Mrsko mi traziti koji je tocno stadion, al cini mi se da je u Brazilu. Napravili su tri 'normalne' tribine, u kocku, zaokruzeno, a iza gola je ostala stara navijacka tribina koja je bila kao jug na Grbavici, polukrug znaci. I lijepo su to ukomponovali. Ja vjerujem da se i jug na Grbavici dao srediti, al je ocigledno da velika vecina zeli novu tribinu.