dakle za neke 2-3 godine cemo imati ovakvu grbavicu
eh sad pitanje za vas, ova grbavica ili bilino ?

babino je napisao/la: zato ti branis bilino polje

Tribina jug čiji ćete projekat vidjeti je tribina koja košta 5.500.000 KM. U strukturi južne tribine, 66 % novca je beton, 34 % je krov. Klub može participirati u ukupnom iznosu cijene koštanja tribine od 5.500.000 KM sa 30 % novca. Ovaj stadion sa ovom ili nekom budućom strukturom treba imati 20.000 mjesta, to garantira održivost kluba u bilo kojem roku.

mozda malo cudno to izgleda vjerovatno sto su stolice na jugu i sjeveru dosta izblijedile u odnosu na ove na zapadu pa to malo nije u kontrastu.avenija je napisao/la:
Ne znam zasto ti se zdenke ne svidjaju kada 5 puta ljepse izgleda ovakav cosak i u Zenici i zdenka na Grbavici nego da je kockasta tribina.
i upravo ispod ovog coska su wc muski zenski sve po ps a ne izbetonirano brdo kako pises..
ostalo tvoje vidjenje mi je ok pogotovo za istok BP koji je najopremljenija tribina u drzavi..
sajo10 je napisao/la:Prije skoro godinu dana (25og aug) predstavljen je idejni plan za juznu tribinu kapacitata 5,000 mjesta. Sad, pitanje je hoce li ostati na ovome ili ce se mjenjati projekat.
Tribina jug čiji ćete projekat vidjeti je tribina koja košta 5.500.000 KM. U strukturi južne tribine, 66 % novca je beton, 34 % je krov. Klub može participirati u ukupnom iznosu cijene koštanja tribine od 5.500.000 KM sa 30 % novca. Ovaj stadion sa ovom ili nekom budućom strukturom treba imati 20.000 mjesta, to garantira održivost kluba u bilo kojem roku.
Eno i na temi pl-opcenito isto pitanje postavili pa im odbrusi i tamo isto ovakoavenija je napisao/la:vama je samo vec 40 godina nedostizni cilj bilino jbt samo jel bilino jesmol sad stigli jel ce biti bolje jel za 3 godine ce bit bolje..
i onda se bunite kad vam se odgovori, imate svoj stadion sredjujte svaka cast kamo srece da svi tako rade ali manite se bilinog polja.
Joj Amra, yebem li ti... Transfer zimus u Chelsea bi bila doping injekcija vol. 2... Ili da je Udinese prodalo Bajica, umjesto na posudbuMoggi je napisao/la:da dzeko napravi transfer danas bi bilo otvorenje juzne tribine...
sajo10 je napisao/la:Joj Amra, yebem li ti... Transfer zimus u Chelsea bi bila doping injekcija vol. 2...Moggi je napisao/la:da dzeko napravi transfer danas bi bilo otvorenje juzne tribine...
Ma voli ona zamalo ne reko!svrakino1921 je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Joj Amra, yebem li ti... Transfer zimus u Chelsea bi bila doping injekcija vol. 2...Moggi je napisao/la:da dzeko napravi transfer danas bi bilo otvorenje juzne tribine...![]()
![]()
Zene vole Rim
Ja ne znam jel se u drzavi vise pata ukralo (procentualno) nego oko izgradnje Tusnja.avenija je napisao/la:ja volim pratiti izgradnju stadiona i uslove na njima, dosta sam i obisao ali najveca steta onako po meni nakon rata je tusanj i ono sto su oni ucinili.
Samo da su moderan istok napravili za cat3(centralna tribina) nesto kao zapad na bilinom sa 7000 mjesta, modernizirali sadasnju zapadnu tribinu tj tih nekih 5000 i imas super stadion od 12 000 mjesta. ogradis visokim panelima gdje je sad sjever dignes semafor na visinu ko u bijeljini promjenis travnjak i ne stidis se da ti united dodje u goste. Ovako ulupase 7-8 miliona a jos gore izgleda.
Polako ceka Mochi ponudu iz Kine od 50 milionaMoggi je napisao/la:da dzeko napravi transfer danas bi bilo otvorenje juzne tribine...
Sve je to stvar ukusa. Meni se to ne svidja. Meni Sozice nisu po mom ukusu, ali cu reci da je to fin stadion, pa svaki nas klub bi ga samo pozeljeti mogao. I opet kazem, dosta je to od stadiona do stadiona. Svidja mi se Petrolul, ali ne i Parken, a pravljeni su na istu foru.avenija je napisao/la: Ne znam zasto ti se zdenke ne svidjaju kada 5 puta ljepse izgleda ovakav cosak i u Zenici i zdenka na Grbavici nego da je kockasta tribina.
i upravo ispod ovog coska su wc muski zenski sve po ps a ne izbetonirano brdo kako pises..
ostalo tvoje vidjenje mi je ok pogotovo za istok BP koji je najopremljenija tribina u drzavi..
Trenutno korisnika/ca: ferroviere87 i 9 gostiju.