avenija je napisao/la:
Ne znam zasto ti se zdenke ne svidjaju kada 5 puta ljepse izgleda ovakav cosak i u Zenici i zdenka na Grbavici nego da je kockasta tribina.
i upravo ispod ovog coska su wc muski zenski sve po ps a ne izbetonirano brdo kako pises..
ostalo tvoje vidjenje mi je ok pogotovo za istok BP koji je najopremljenija tribina u drzavi..
Sve je to stvar ukusa. Meni se to ne svidja. Meni Sozice nisu po mom ukusu, ali cu reci da je to fin stadion, pa svaki nas klub bi ga samo pozeljeti mogao. I opet kazem, dosta je to od stadiona do stadiona. Svidja mi se Petrolul, ali ne i Parken, a pravljeni su na istu foru.
Volim kad su tribine ovako odvojene jedna od druge, ali mi se svidja ovo kad se centralna s vanjske strane istice, kao u Petrolula, a ostale tri s vanjske strane mogu djelovati kao jedna cjelina, ali da se unutra ipak ne moze hodati s jedne na drugu. To je cak za ove nase divlje balkanse lige itekako prakticno
Da mi stari kompjuter hoce upaliti davno bih postavio kako zamisljam svoj idealni stadion, jer sam napravio brat bratu 30 radova stadiona u AutoCAD-u. Imao sam radove kako zamisljam 'ostatak' stadiona Zrinjskog i Slobode, al to su bila vremena kad Tusanj nije ni imao sjever. Imao sam jos nekih lupanja, ali nebitno