ajd kume ima li kakvih tena stare skole ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gdje si kupio ove prve??RiNo je napisao/la:Nedavno sam kupio ove
i
U "Dr.Martens"majestic24 je napisao/la: Jucer sam gore na korzu prolazio pored neke trgovine vidio sam neke patike...pravo sam se "zaljubio" u njih. Samo sto kostaju preko 200 km![]()
![]()
![]()
Tarpi do bagro je napisao/la:Gdje ima kupiti rasta adidas tene u sarajevu
Nez kako se zove Bgm...to je ona trgovina kad skrenes na parking kod mustanga. Ima velik izlog...od patika,trenerke, sportske opreme (kosevi,lopte)RiNo je napisao/la:U "Dr.Martens"majestic24 je napisao/la: Jucer sam gore na korzu prolazio pored neke trgovine vidio sam neke patike...pravo sam se "zaljubio" u njih. Samo sto kostaju preko 200 km![]()
![]()
![]()
To je u onoj jednosmjernoj ulici od "Krajine" prema pošti. Na lijevoj strani. Moje su bile 149 km, ima još različitih modela i boja po sličnim cijenama.
A gledao sam i u "Orion" "Star Sport" i "Diadora" imaju skoro istu ponudu patika (klasične one Reebok i Adidas...)
kapu??adnan_nanda je napisao/la:Kupio danas kapu, 50 km platio, ne znam jel mi drago ili krivo![]()
Nema se u Sarajevu kupiti Rasta tene nikako,provjereno znam (100%)jer sam ih ja tražio sve obišao,dok nisam preko rodice na http://www.ebay.com kupioTarpi do bagro je napisao/la:Gdje ima kupiti rasta adidas tene u sarajevu
adnan_nanda je napisao/la:Da, to je ono što se stavlja na glavu kad je zima![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.