To nebo plače za Željom.Osim13 je napisao/la:Šjo kiše odakle više
Imam osjećaj da ovi oblaci samo kruže oko ovog područja.
Moderator/ica: insider
To nebo plače za Željom.Osim13 je napisao/la:Šjo kiše odakle više
Aerials je napisao/la:To nebo plače za Željom.Osim13 je napisao/la:Šjo kiše odakle više
E ako je zbog Želje, bojim se da nam slijedi nekolicina kišnih mjeseciAerials je napisao/la:To nebo plače za Željom.Osim13 je napisao/la:Šjo kiše odakle više
Jesi li zadovoljan igrom?Osim13 je napisao/la:E ako je zbog Želje, bojim se da nam slijedi nekolicina kišnih mjeseciAerials je napisao/la:To nebo plače za Željom.Osim13 je napisao/la:Šjo kiše odakle više
Malo nam fali, pročepiće u ZeniciHigh je napisao/la: Jesi li zadovoljan igrom?
Prijateljska atmosfera.Osim13 je napisao/la:Malo nam fali, pročepiće u ZeniciHigh je napisao/la: Jesi li zadovoljan igrom?![]()
DakakoHigh je napisao/la:Prijateljska atmosfera.Osim13 je napisao/la:Malo nam fali, pročepiće u ZeniciHigh je napisao/la: Jesi li zadovoljan igrom?![]()

Jesi li ovo uslik'o temu Ljubav & Sex?chily-rz je napisao/la:

šta fali, ako si iz talama i pozlije ti, taman dok preplivaš do bolnice osvježit će te, dođeš sebichily-rz je napisao/la:
I onda drot kad te zaustavi pita šta imaš od opreme,kakve su nam ceste i odvodi treba mi kakav čamac u gepeku stojat,.
E da je samo Zenica. Država je čitava takva.filip13 je napisao/la:U zenici saobracajni kolaps cim malo jaca kisa padne
Olga Kurlyenko il Mila JovovichOsim13 je napisao/la:E da je samo Zenica. Država je čitava takva.filip13 je napisao/la:U zenici saobracajni kolaps cim malo jaca kisa padne
Pa nas je u Sarajevu snijeg u FEBRUARU iznenadio![]()
Penaltiky je napisao/la:Olga Kurlyenko il Mila JovovichOsim13 je napisao/la:E da je samo Zenica. Država je čitava takva.filip13 je napisao/la:U zenici saobracajni kolaps cim malo jaca kisa padne
Pa nas je u Sarajevu snijeg u FEBRUARU iznenadio![]()
Ne fali ništa,evo ih ko Venecija,na vodi,.Donnie Darko je napisao/la: šta fali, ako si iz talama i pozlije ti, taman dok preplivaš do bolnice osvježit će te, dođeš sebi
Jedna od rijetkih tema na kojoj se još uvjek vodi zanimljiva rasprava,jedna takva se razvija i na trenutno aktivnu temu : "seks na prvom izlasku" koja je neočekivano nadmašila i debatu na temu " ližeš mi čmar" ,.Mokroguz je napisao/la: Jesi li ovo uslik'o temu Ljubav & Sex?
Bega likes this.Osim13 je napisao/la:Ferdo bi oblizo čajni kolutić po jeftinim cijenama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.