realno, ovaj svijet je otišao u ku.racI’ve never seen someone get so much praise out of over dosing on drugs other than Demi Lovato
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobar onaj sto je tvitao kako su Odoma svi napali kako je ovisnicko smece, a njoj pruzaju podrsku.Lillard je napisao/la:realno, ovaj svijet je otišao u ku.racI’ve never seen someone get so much praise out of over dosing on drugs other than Demi Lovato
Pateticno. Propagandisticki. Jadno.Derdiyok je napisao/la:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Marsal
- Kontakt:
Može, povest cu ja jarana nase je samo da pravilno izvedemo, odigramo na trecu i dodamo mu da šuta trojku.anell je napisao/la:@Marsal hocemo li po laganih 4000
https://sportsport.ba/magazin/tuzla-pri ... -km/284524
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Otpor istrebljenjuKanye je napisao/la:Dobar onaj sto je tvitao kako su Odoma svi napali kako je ovisnicko smece, a njoj pruzaju podrsku.Lillard je napisao/la:realno, ovaj svijet je otišao u ku.racI’ve never seen someone get so much praise out of over dosing on drugs other than Demi LovatoPateticno. Propagandisticki. Jadno.Derdiyok je napisao/la:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Vjerili se Priyanka Chopra i Nick Jonas.
To nebo plače za Željom.Osim13 je napisao/la:Šjo kiše odakle više
Imam osjećaj da ovi oblaci samo kruže oko ovog područja.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aerials je napisao/la:To nebo plače za Željom.Osim13 je napisao/la:Šjo kiše odakle više
® GONGASHI POWERHOUSE ®
E ako je zbog Želje, bojim se da nam slijedi nekolicina kišnih mjeseciAerials je napisao/la:To nebo plače za Željom.Osim13 je napisao/la:Šjo kiše odakle više
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jesi li zadovoljan igrom?Osim13 je napisao/la:E ako je zbog Želje, bojim se da nam slijedi nekolicina kišnih mjeseciAerials je napisao/la:To nebo plače za Željom.Osim13 je napisao/la:Šjo kiše odakle više
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Malo nam fali, pročepiće u ZeniciHigh je napisao/la: Jesi li zadovoljan igrom?
Prijateljska atmosfera.Osim13 je napisao/la:Malo nam fali, pročepiće u ZeniciHigh je napisao/la: Jesi li zadovoljan igrom?![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
DakakoHigh je napisao/la:Prijateljska atmosfera.Osim13 je napisao/la:Malo nam fali, pročepiće u ZeniciHigh je napisao/la: Jesi li zadovoljan igrom?![]()
Ako Prašović Gadžo uđe u bilo kakvu državnu instituciju, pržim iz ove države.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, galia95, Google [Bot] i 68 gostiju.