FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Mortem
ja inace preferiram istok kada dodjem da gledam sarajevo, sto zbog preglednosti terena, provala i svega drugog. Kad smo dosli protiv gladbacha nismo imali karte a istok je bio pun tako da smo gledali sa zapada i bilo je jos mjesta 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Realnost je da nismo favoriti protiv Atalante, ali ludi smo ako spustimo gaće nakon ovakve utakmice u Italiji...
Ako Bog da 1:1.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Strah me da ce zabari ovdje zapeti ko mahniti i rano nas otvoriti, ali kakva bi spica bila da tekma bude gusta do samog kraja. Da nas nafaka jednom pogleda, kad nije sa onim stativama i pizdarijama prije na samom pragu ulaska u grupe.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Igrala je Atalanta danas prijateljsku protiv Vitrus Bergama(4-5 liga mislim) pobjedili su 3-0.Zapata i Pasalic su dali po gol,nisam jos uspio da nadjem koji je sastav igrao.Zanimljivo da su i ova tri gola dali u prvom poluvremenu dok su mogli "disati".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Atalanta je svemirski brod za nas, one nafakalo golove smo negdje zasluzili, mozda cluj ili negdje. Izaci u cetvrtak ispisat krv i ispisati historiju!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da je Atalanta u onoj fizičkoj spremi kao od sredine sezone bojim se da bi 5 komada primili u Italiji.
Imamo sreću, Bogu hvala na istoj. Vjerujem da možemo iznenaditi ili izvući neubjedljiv poraz (
), iako nisam vjerovao uopšte u ove svoje riječi koje sad pišem.
Imamo sreću, Bogu hvala na istoj. Vjerujem da možemo iznenaditi ili izvući neubjedljiv poraz (
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ocekujte ljudi poraz i ispadanje, lakse cete podnijeti sve ovo.
Sutra imamo dosta bitniju utakmicu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
I sutra i u cetvrtak ocekujem istoFrancescoTotti je napisao/la:Ocekujte ljudi poraz i ispadanje, lakse cete podnijeti sve ovo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Welbeck u konkurenciju za sutra,sredili su mu papire.Takodjer zavrsili su papire za Xhelil Asanija koji igra na poziciji LB ,mislim da je on Makedonac.
Zanimljiva je ova Mladost sa ovim strancima,ovaj stoper Diallo on je igrao proslu od pocetka je iz Gvineje.A tu imaju i ovog Mustafu Tandinu on je iz Malija,upisivao se vec u strijelce prosle sezone.
Kod njih su bas stranci-stranci
Mimo njih vecinom mlada ekipa,bas su dosta mjenjali.Tu je jedino Isakovic i Velic 30+ ,ostalo je sve uglavnom ispod 25.
Zanimljiva je ova Mladost sa ovim strancima,ovaj stoper Diallo on je igrao proslu od pocetka je iz Gvineje.A tu imaju i ovog Mustafu Tandinu on je iz Malija,upisivao se vec u strijelce prosle sezone.
Kod njih su bas stranci-stranci
Mimo njih vecinom mlada ekipa,bas su dosta mjenjali.Tu je jedino Isakovic i Velic 30+ ,ostalo je sve uglavnom ispod 25.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tako je , samo jako.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Realnost je da nismo favoriti protiv Atalante, ali ludi smo ako spustimo gaće nakon ovakve utakmice u Italiji...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma to je taktika i uglavnom moze proci u fudbalu(nema toga u kosarci,rukometu i "tenisu"),zar Grcka nije prvak Evrope sa slicnom taktikom i Ceziju je proslo prtiv Barse(ako se ne varam).Uglavnom ne prolazi , ali zna se desiti.Ne znam ko se sjeca Orasja na Kosevu 0:1 , 101 sansa,penal i ... ili kad nas Jedinstvo izbaci(a nije im trebalo), 3:1ili 2:1pirova pobjeda.Desava se to u fudbalu , aBd desit ce se i nama neko 1:1.esprit24 je napisao/la:Ma Atalanta je svemirski brod za nas, one nafakalo golove smo negdje zasluzili, mozda cluj ili negdje. Izaci u cetvrtak ispisat krv i ispisati historiju!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sta bi ti bilo draze sutra poraz i pobjeda protiv Atalante iliFrancescoTotti je napisao/la:Ocekujte ljudi poraz i ispadanje, lakse cete podnijeti sve ovo.
Pobjeda sutra i poraz protiv Atalante ?
Pa jel moguce da kad i ako aBd prodjemo ceka nas onako sugav protivnik,pa ne zna se koji je gori ili se ipak zna,zidovi?!?!!!!!
Ali ce ovaj dvomec toliko toga dobrog donijeti u slucaju prolaza,u smislu samopouzdanja,nafuranosti i pozitivne energije,atmosfere generalno,pa i love naravno,ali za tu lovu me manje vise zaboli kad ne vidim dole na terenu nista od iste.
S druge strane tek onda dolazi do umora,i trebace se dobro igraci regenerisati,i tu dolazi do izrazaja kondicioni.
Dobro je sto imamo ipak nesto duzu i kvalitetniju klupu u odnosu na neke ranije sezone.
Ali ce ovaj dvomec toliko toga dobrog donijeti u slucaju prolaza,u smislu samopouzdanja,nafuranosti i pozitivne energije,atmosfere generalno,pa i love naravno,ali za tu lovu me manje vise zaboli kad ne vidim dole na terenu nista od iste.
S druge strane tek onda dolazi do umora,i trebace se dobro igraci regenerisati,i tu dolazi do izrazaja kondicioni.
Dobro je sto imamo ipak nesto duzu i kvalitetniju klupu u odnosu na neke ranije sezone.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
Historicar
- Kontakt:
Sa boljim iz dvomeča Hapoel Haifa - Hafnafjordur, prva u Izraelu završila 1:1.Mi ako prođemo, prvu utakmicu bi igrali u gostima.J1897 je napisao/la:Skim igra Sarajevo u slucaju prolaz protiv Atalante.
Sutra se kiksat ne smije jer sezona onda ode u pm odmah na startu..i jedan konkurent Ce ti bjezati 5-6 ..a možda i oba konkurenta..a za Atalantu ne znam..gore igramo na Kosevu..genk 0-1 Lech 0-2 ..haugesund 0-1..atromitos 1-2..kukesi remi ravan porazu Besiktas itd..a i nas mentalitet u Bosni sa historijskim mecevima ne znam kad je dobro sta donio..to vazi i u rukometu i u kosarci i svim segmentima sportskim nebitno repka ili klubovi..tako da sutra zapnite ..sto je sigurno sigurno
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Meni bi najdraze bilo da dobijemo i jednu i drugu.. al realnost je ta da mi danas MORAMO dobit mladost kako nam se ne bi desila prosla sezona gdje smo se u prvih par kola halalili sa titulom.Samozdravlje je napisao/la:Sta bi ti bilo draze sutra poraz i pobjeda protiv Atalante iliFrancescoTotti je napisao/la:Ocekujte ljudi poraz i ispadanje, lakse cete podnijeti sve ovo.
Pobjeda sutra i poraz protiv Atalante ?
Pobjedit pa onda sta nam Bog da u cetvrtak. Nakon pobjede protiv mladosti nista mi ne bi tesko palo protiv atalante.
A eventualni gubitak bodova protiv mladosti bi bar meni dosta teze pao nego ispadanje od atalante.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Stojcev je donio tituli 2015 godine, golom protiv Slavije za 3:2, da ne pricam o ostalim njegovim majstorijama, ljudi moji morate shvatiti da je danas tesko naci dobrog igraca koji ce i trcati i dijeliti lopte i pokrivati i davati svaki put 100%, takav igrac ne postoji, postoje igraci koji ce podvaliti dvije lopte po utakmici kao sto je Ozil recimo ili Stojcev, Arezina, Bekric ali za takve igrace trebas imati u sastavu druge igrace koji ce trcati za njih.uNbx je napisao/la:Kakav ba stojčev, ja kad sam ga kudio još dok je kod nas bio, izložili me na stub srama ocam.Igrač za termina, i to onaj što dođe jednom i više niko neće s njim.
Inace imam potrebu odgovoriti kada se ne cijene neki igraci za koje sam sigurann da su dobri, pa tako za Stojceva za koga mislim da je najbolji veznjak Sarajeva u zadnjih 15 godina.
Bilo je i dobrih evropskih na Koševu. Levski prvi pada na pamet, pa Helsinborg, Trnava... manje ih je nego poraza, al ima ih. Mi uz pravi pristup i dosta sreće možemo do čuda. Nek oni imaju još jedan loš dan, nek naši odu na Sedam braće prije tekme i da nam se potrefi odličan dan i na konju smo. Ne treba se nadat, šanse su i dalje realno premale, al ako uspijemo, bit će to najveći rezultat nekog od naših klubova poslije rata. Mislim, u pojedinačnoj utakmici/dvomeču.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BeYaZ, kraljlavova i 36 gostiju.