A možda ga naši zaganjaju opet, ako ubrzo propadne ovaj Husićev projekat.Asimetric je napisao/la:Stojcev je donio tituli 2015 godine, golom protiv Slavije za 3:2, da ne pricam o ostalim njegovim majstorijama, ljudi moji morate shvatiti da je danas tesko naci dobrog igraca koji ce i trcati i dijeliti lopte i pokrivati i davati svaki put 100%, takav igrac ne postoji, postoje igraci koji ce podvaliti dvije lopte po utakmici kao sto je Ozil recimo ili Stojcev, Arezina, Bekric ali za takve igrace trebas imati u sastavu druge igrace koji ce trcati za njih.uNbx je napisao/la:Kakav ba stojčev, ja kad sam ga kudio još dok je kod nas bio, izložili me na stub srama ocam.Igrač za termina, i to onaj što dođe jednom i više niko neće s njim.
Inace imam potrebu odgovoriti kada se ne cijene neki igraci za koje sam sigurann da su dobri, pa tako za Stojceva za koga mislim da je najbolji veznjak Sarajeva u zadnjih 15 godina.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jest kad bi se titula odlučivala u jednoj utakmici. Ovako izdvojiti 1 od 30 utakmica i reći da je neko svojim golom odlučio prvaka je glupo. Šta je s ostalih 29 utakmica ?Asimetric je napisao/la:Stojcev je donio tituli 2015 godine, golom protiv Slavije za 3:2, da ne pricam o ostalim njegovim majstorijama, ljudi moji morate shvatiti da je danas tesko naci dobrog igraca koji ce i trcati i dijeliti lopte i pokrivati i davati svaki put 100%, takav igrac ne postoji, postoje igraci koji ce podvaliti dvije lopte po utakmici kao sto je Ozil recimo ili Stojcev, Arezina, Bekric ali za takve igrace trebas imati u sastavu druge igrace koji ce trcati za njih.uNbx je napisao/la:Kakav ba stojčev, ja kad sam ga kudio još dok je kod nas bio, izložili me na stub srama ocam.Igrač za termina, i to onaj što dođe jednom i više niko neće s njim.
Inace imam potrebu odgovoriti kada se ne cijene neki igraci za koje sam sigurann da su dobri, pa tako za Stojceva za koga mislim da je najbolji veznjak Sarajeva u zadnjih 15 godina.
Ispade Stojčev Mesi pa donosi titule.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
A sta je sa golom Haugesundu sa 30 m, lobom protiv Sirokog, asistencijama za Benku i ostale napadace, to su potezi kojima je dokazao da posjeduje kvalitet, i ne bih se slozio da u toj sezoni nije pruzao dobre partije i na ostalim utakmicama, danas recimo Rahmanovic svojim igrama dosta podsjeca na njega i to je dobar transfer sigurno sto se ne moze reci za Stanojevica, Crepulju, Pavlovica, ti igraci su promasaji i jos onaj celavi stoper nmg se sjetiti kako se zove uglavnom povrijedjen je sad, s druge strane Adukor je jedan od rijetkih tamnoputih igraca koji je zadovoljio po dolasku u Sarajevo itd...Mokes je napisao/la:Jest kad bi se titula odlučivala u jednoj utakmici. Ovako izdvojiti 1 od 30 utakmica i reći da je neko svojim golom odlučio prvaka je glupo. Šta je s ostalih 29 utakmica ?Asimetric je napisao/la:Stojcev je donio tituli 2015 godine, golom protiv Slavije za 3:2, da ne pricam o ostalim njegovim majstorijama, ljudi moji morate shvatiti da je danas tesko naci dobrog igraca koji ce i trcati i dijeliti lopte i pokrivati i davati svaki put 100%, takav igrac ne postoji, postoje igraci koji ce podvaliti dvije lopte po utakmici kao sto je Ozil recimo ili Stojcev, Arezina, Bekric ali za takve igrace trebas imati u sastavu druge igrace koji ce trcati za njih.uNbx je napisao/la:Kakav ba stojčev, ja kad sam ga kudio još dok je kod nas bio, izložili me na stub srama ocam.Igrač za termina, i to onaj što dođe jednom i više niko neće s njim.
Ispade Stojčev Mesi pa donosi titule.
Tako ćemo za svakog igrača nać 5-6 hvale vrijednih poteza kroz karijeru u klubu. Šta je sa Rustemovim uklizavanjem na derbiju kad se povrijedio i spasio čist gol, sa golom protiv Drine s 20ak metara, s asistencijom Crnkiću protiv Doboj-Kaknja kad smo ih uzeli 4:3? I on je tu dokazao da ima kvalitet, samo ga nešta kočilo u 90% utakmica sezone. 
Danas niko u fudbalu ne toleriše te fantaziste koji bljesnu jednom pa ih nema u pet utakmica. Prednji vezni je 90% izumrla pozicija u svijetu fudbala. Danas su jedini zapaženi AMFovi u top klubovima, James u Bayernu, KDB u Cityju, Ozil u Arsenalu. To više niko ne fura, danas veznjak mora bit dobar i naprijed i nazad. Niko te neće čekat da u petoj utakmici u nizu uradiš neki potez vrijedan aplauza.
Danas niko u fudbalu ne toleriše te fantaziste koji bljesnu jednom pa ih nema u pet utakmica. Prednji vezni je 90% izumrla pozicija u svijetu fudbala. Danas su jedini zapaženi AMFovi u top klubovima, James u Bayernu, KDB u Cityju, Ozil u Arsenalu. To više niko ne fura, danas veznjak mora bit dobar i naprijed i nazad. Niko te neće čekat da u petoj utakmici u nizu uradiš neki potez vrijedan aplauza.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu oni nivo Maccabi Tel Aviva, oni su ti vise k'o Beitar Jerusalem, itekako se s njima moze nadigravati dok smo po meni jaci od Hafnarfjordura ali proci Atalantu je u domenu naucne fantastike.socrates je napisao/la:Pa jel moguce da kad i ako aBd prodjemo ceka nas onako sugav protivnik,pa ne zna se koji je gori ili se ipak zna,zidovi?!?!!!!!![]()
Ali ce ovaj dvomec toliko toga dobrog donijeti u slucaju prolaza,u smislu samopouzdanja,nafuranosti i pozitivne energije,atmosfere generalno,pa i love naravno,ali za tu lovu me manje vise zaboli kad ne vidim dole na terenu nista od iste.
S druge strane tek onda dolazi do umora,i trebace se dobro igraci regenerisati,i tu dolazi do izrazaja kondicioni.
Dobro je sto imamo ipak nesto duzu i kvalitetniju klupu u odnosu na neke ranije sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Poznavajuci nas mentalitet, igraci, navijaci, ako bi se desilo cudo pa da prodjemo mi bi u iducem krugu ispali od pofalickog.
Miloše i Tuzla City ima pdfAsimetric je napisao/la:Stojcev je donio tituli 2015 godine, golom protiv Slavije za 3:2, da ne pricam o ostalim njegovim majstorijama, ljudi moji morate shvatiti da je danas tesko naci dobrog igraca koji ce i trcati i dijeliti lopte i pokrivati i davati svaki put 100%, takav igrac ne postoji, postoje igraci koji ce podvaliti dvije lopte po utakmici kao sto je Ozil recimo ili Stojcev, Arezina, Bekric ali za takve igrace trebas imati u sastavu druge igrace koji ce trcati za njih.uNbx je napisao/la:Kakav ba stojčev, ja kad sam ga kudio još dok je kod nas bio, izložili me na stub srama ocam.Igrač za termina, i to onaj što dođe jednom i više niko neće s njim.
govoriš u prošlom vremenu, čime potvrđuješ da je tuta momak trenutnoAsimetric je napisao/la: to su potezi kojima je dokazao da posjeduje kvalitet
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sila je sa nama, A Master Joda će biti na u svečanoj ložiMortemHz je napisao/la:Nisu oni nivo Maccabi Tel Aviva, oni su ti vise k'o Beitar Jerusalem, itekako se s njima moze nadigravati dok smo po meni jaci od Hafnarfjordura ali proci Atalantu je u domenu naucne fantastike.socrates je napisao/la:Pa jel moguce da kad i ako aBd prodjemo ceka nas onako sugav protivnik,pa ne zna se koji je gori ili se ipak zna,zidovi?!?!!!!!![]()
Ali ce ovaj dvomec toliko toga dobrog donijeti u slucaju prolaza,u smislu samopouzdanja,nafuranosti i pozitivne energije,atmosfere generalno,pa i love naravno,ali za tu lovu me manje vise zaboli kad ne vidim dole na terenu nista od iste.
S druge strane tek onda dolazi do umora,i trebace se dobro igraci regenerisati,i tu dolazi do izrazaja kondicioni.
Dobro je sto imamo ipak nesto duzu i kvalitetniju klupu u odnosu na neke ranije sezone.
Prvo dobiti danas pa onda misliti o Atalanti, sezona traje godinu dana.
Uvjeren sam da mozemo proci zabare i zasluzili smo da konacno prodjemo boljeg od sebe, dovoljno dugo smo ispadali od slabijih(Zora ili kako vec, Kukesi i Zeta).
Uvjeren sam da mozemo proci zabare i zasluzili smo da konacno prodjemo boljeg od sebe, dovoljno dugo smo ispadali od slabijih(Zora ili kako vec, Kukesi i Zeta).
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Procentualno, mnogo vise puta smo prolazili jace od sebe nego sto smo ispadali od slabijih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Procentualno, mnogo vise puta smo prolazili jace od sebe nego sto smo ispadali od slabijih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi danas na Koševo da podržimo momke do prve pobjede!
pfffffffffft"Za prelazak u Sarajevo sam se odlučio jer sam mišljenja da je to dobar potez za moju budućnost i moj daljnji napredak. Dopalo mi se razmišljanje ljudi u klubu i uslovi koje su mi pružili, što je svakako najbitnije za razvoj mladog igrača. Želim da se zahvalim FK Željezničar i svim terenima koji su me trenirali", priča Hasanović
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jedan primjer!? Jedino Genk smo izbacili a da je u datom momentu imao bolji tim.MortemHz je napisao/la:Procentualno, mnogo vise puta smo prolazili jace od sebe nego sto smo ispadali od slabijih.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Helsinborg, Sigma, Trnava, Levski, Atromitos, pa i Haugesund. Skontaj kolika smo qarina prije bili. Pa onaj play-off 2010. je daleko veći uspjeh nego 2014., kad skontaš ko nam je igrao tad. Djeca iz Sarajeva, omladinskog pogona, nijedno skupo ime u klubu. Haugesund je bio duplo skuplji od nas onda, Atromitos da ne pričam.DRHAUSE je napisao/la:Jedan primjer!? Jedino Genk smo izbacili a da je u datom momentu imao bolji tim.MortemHz je napisao/la:Procentualno, mnogo vise puta smo prolazili jace od sebe nego sto smo ispadali od slabijih.
Ne blamiraj se ako Boga znas, sve nabrojane smo nadigrali i zasluzeno izbacili, jedino Trnava da je mozda bila tu negdje sa nama ovo sve ostalo **** od ovce.skoroalen je napisao/la:Helsinborg, Sigma, Trnava, Levski, Atromitos, pa i Haugesund. Skontaj kolika smo qarina prije bili. Pa onaj play-off 2010. je daleko veći uspjeh nego 2014., kad skontaš ko nam je igrao tad. Djeca iz Sarajeva, omladinskog pogona, nijedno skupo ime u klubu. Haugesund je bio duplo skuplji od nas onda, Atromitos da ne pričam.DRHAUSE je napisao/la:Jedan primjer!? Jedino Genk smo izbacili a da je u datom momentu imao bolji tim.MortemHz je napisao/la:Procentualno, mnogo vise puta smo prolazili jace od sebe nego sto smo ispadali od slabijih.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nadam se da Husref nece previse izrotirat danas( mada pretpostavljam da hoce i nek nam je Bog na pomoci) , mogu ovi “ bitniji” igraci odigrat i po poluvrijeme i neces ih previse umoriti
Bitna je samo pobjeda danas pa kako god do nje dosli
Svi na Kosevo, igra Sarajvo !
Bitna je samo pobjeda danas pa kako god do nje dosli
Svi na Kosevo, igra Sarajvo !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Mojne ba asimetric, meni na rende kora, živ bio.
Ja kad bih rek'o ko je titulu donio, hilmo bi mi zabranio pisanje. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Molim vas pobjedite danas!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ko ti priča o nadigravanju? Pričamo o tom kad smo bolji klub izbacili, matematičkog favorita, ne koga smo nadigrali. Nadigrali smo mi i Zetu i Kukesija pa ispali. Od nabrojanih ekipa možda samo Haugesund nije bio favorit prije tekme al su skuplja ekipa. Čuj Helsinborg qrac od ovce, Atromitos i Levski.DRHAUSE je napisao/la:Ne blamiraj se ako Boga znas, sve nabrojane smo nadigrali i zasluzeno izbacili, jedino Trnava da je mozda bila tu negdje sa nama ovo sve ostalo **** od ovce.skoroalen je napisao/la: Helsinborg, Sigma, Trnava, Levski, Atromitos, pa i Haugesund. Skontaj kolika smo qarina prije bili. Pa onaj play-off 2010. je daleko veći uspjeh nego 2014., kad skontaš ko nam je igrao tad. Djeca iz Sarajeva, omladinskog pogona, nijedno skupo ime u klubu. Haugesund je bio duplo skuplji od nas onda, Atromitos da ne pričam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.