muxa je napisao/la:Hvala sto si me citirao i svima pokazao da sam ja taj koji izvrce tudje rijeci
To ti je sve sto znas, kad se dovedes pred svrsen cin i ne mozes naci ono sto tvrdis da drugi pisu, onda kao neki veliki autoritet kazes "dosta".
Tuzlak@to je ok rezonovanje
Ne znam zasto ga se uopce trudis citat i raspravljas se bezveze,dovoljno si dugo na forumu da skuzis da to stalno radi
Romagnoli13 je napisao/la:Jel ovo Bgt neko iznad napisa da Ronaldo ima još 3-4 vrhunske sezone u nogama? Pa nema lik 30 već skoro 34 godine! Osim realizicije u svakom segmentu igre je pao u zadnje 2 godine. Odigra 15-20 vrhunskih utakmica u sezoni. Kakav mit se stvara to nije humano. Sa onakvim sredinom Reala i mega bekovima svaki vrhunski napadač bi trpao 45-50 komada u sezoni. U Juventusu niti ima tu sredinu niti bekove. Normalno i dalje će on utrpati 40ak komada bez problema. Ali pokušavati stvoriti mit o neunistivom kiborgu je smiješno.
Apsolutno tocno.
Padovan je napisao/la: Samo je stvar sto se Bonucci vraca (to je najveca misterija, jer se nikad i nije saznao pravi razlog odlaska)
Kako se nije saznao,kada ga se trebalo blatiti na sva zvona se ovdje pisalo da se zestoko posvadjao sa Allegrijem,nek se je*e i svaka cast klubu sto su stali uz Allegrija,a ovog **** od*ebali.Zna se razlog vrlo dobro.
rope11 je napisao/la:juventus želi njega iz nekih svojih razloga
Zele ga jer misle da mogu uzet LP ove sezone.Toliko su ocajni u tome da su spremni Caldaru zrtvovat za tako nesto nakon sto je vec zrtvovan Rugani u silnim bezuspjesnim pokusajima dolazaka do triplete.