Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la rope11 » 29 jul 2018, 17:44

neće jer se ni milan ne želi dovesti u situaciju da ostane bez jednog bonucija (kakav god da je, on je wc igrač) petnaestak dana prije zatvaranja merkata, a da se nije dovela ni približno dobra zamjena.

a takva kvalitetna zamjena se neće desiti jer pod broj jedan, nemamo para, pod dva, premalo je vremena ostalo.

on hoće u torino radi porodičnih razloga, juventus želi njega iz nekih svojih razloga, caldara je otvoren za tranfer u milan jer zna da se u juventusu neće naigrati... 99% da će se naći na pola puta i da će se realizovati transferi, dupli win-win za sve četiri strane. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 jul 2018, 17:48

Cudna situcija iz svakog ugla, kako god bit ce zanimljivo kako ce se rasplesti :D

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 jul 2018, 18:04

ako zeli u Torino iz porodicnih razloga neka poprica sa Cairom
Don't believe the hype.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jul 2018, 20:25

lotito zeli da preuzme bari i ako se to desi, nece nikad uci u serie a, mislim da to zakonski nije dozvoljeno :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jul 2018, 20:51

ja lude utakmice kod ovih mlađih, italijani izjednačiše u 107-oj minuti za 3:3 i portugalci opet zabiše minutu kasnije :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jul 2018, 21:31

Igrac kome je Milan dao kapitensku traku bez da je imao ijedan nastup u timu, nakon samo godinu dana zeli iz kluba ma kako god je moguce. Shvatiti ovo i pricati o nekakvom pisanju je besmisleno. Kako god da se zavrsi, Milan iz ove price izlazi kao neki osrednji klub u kojem svako radi sta hoce i dobije sta hoce.

Dat kapitensku traku, a odma posle toga ga slusati kako vapi za odlaskom. Pa to nema ni u nasoj ligi. Igrac veci od kluba.. Nazalost, na sta je spao Milan..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jul 2018, 21:37

Evo ga jos jedan :) O kakvom pišanju sad ti pišeš?
Il Club più titolato al mondo!

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 29 jul 2018, 21:39

nego sta nego pisanje, lik (bonnuci) vidio da vam je projekat qarina i odma hoce da pobjegne sto prije, a vi mu dali kapitensku iako je dosao iz jednog od najvecih rivala, ako to nije pisanje onda ne znam sta jeste.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jul 2018, 22:00

Eh ovo se zove padobranac Capitano :) Ti ama bas nista nisi upratio :) Ovdje se navijačima Milana prigovara da su pisali kako je ovaj transfer pišanje po Juventusu, a ja nisam upratio da je to iko od nasih napisao. A sto se tice tvog uvazenog izlaganja, sve to isto moze obrnutom logikom, a ti sam sebi poredaj desavanja, vjerovatno znas kako se sve odvijalo ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jul 2018, 22:01

muxa je napisao/la:Evo ga jos jedan :) O kakvom pišanju sad ti pišeš?
Nesto cesto sto mozes procitati od interista, a Bogami i (iz konteksta) pojedinih milanista.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jul 2018, 22:11

Ne znam, ja nisam upratio da je neko od nasih pisao u tom kontekstu o ovim mogucim transferima. Ja sam napisao da je po mom mišljenju realno Bonnuci + 50 mil za Caldaru i Debelog. A sto se tice samog Bonnucija, kako god sad vi mozete predstaviti da je on izradio Milan, dobio kapitensku traku pa sad zeli nazad, isto tako mi mozemo pisati kako vam je otisao igrac u Milan, prihvatio da bude kapiten, slavio gol pred vasim navijačima ko da je klempu osvojio i sad ga vasi prihvataju nazad ko da se nista nije desilo. Al čemu to?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 jul 2018, 22:16

muxa je napisao/la:Hvala sto si me citirao i svima pokazao da sam ja taj koji izvrce tudje rijeci ;)
To ti je sve sto znas, kad se dovedes pred svrsen cin i ne mozes naci ono sto tvrdis da drugi pisu, onda kao neki veliki autoritet kazes "dosta".
Tuzlak@to je ok rezonovanje
Ne znam zasto ga se uopce trudis citat i raspravljas se bezveze,dovoljno si dugo na forumu da skuzis da to stalno radi :yawn:
Romagnoli13 je napisao/la:Jel ovo Bgt neko iznad napisa da Ronaldo ima još 3-4 vrhunske sezone u nogama? Pa nema lik 30 već skoro 34 godine! Osim realizicije u svakom segmentu igre je pao u zadnje 2 godine. Odigra 15-20 vrhunskih utakmica u sezoni. Kakav mit se stvara to nije humano. Sa onakvim sredinom Reala i mega bekovima svaki vrhunski napadač bi trpao 45-50 komada u sezoni. U Juventusu niti ima tu sredinu niti bekove. Normalno i dalje će on utrpati 40ak komada bez problema. Ali pokušavati stvoriti mit o neunistivom kiborgu je smiješno.
Apsolutno tocno.
Padovan je napisao/la: Samo je stvar sto se Bonucci vraca (to je najveca misterija, jer se nikad i nije saznao pravi razlog odlaska)
Kako se nije saznao,kada ga se trebalo blatiti na sva zvona se ovdje pisalo da se zestoko posvadjao sa Allegrijem,nek se je*e i svaka cast klubu sto su stali uz Allegrija,a ovog **** od*ebali.Zna se razlog vrlo dobro.
rope11 je napisao/la:juventus želi njega iz nekih svojih razloga
Zele ga jer misle da mogu uzet LP ove sezone.Toliko su ocajni u tome da su spremni Caldaru zrtvovat za tako nesto nakon sto je vec zrtvovan Rugani u silnim bezuspjesnim pokusajima dolazaka do triplete.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 jul 2018, 22:24

SiamoNoi je napisao/la:
Padovan je napisao/la: Samo je stvar sto se Bonucci vraca (to je najveca misterija, jer se nikad i nije saznao pravi razlog odlaska)
Kako se nije saznao,kada ga se trebalo blatiti na sva zvona se ovdje pisalo da se zestoko posvadjao sa Allegrijem,nek se je*e i svaka cast klubu sto su stali uz Allegrija,a ovog **** od*ebali.Zna se razlog vrlo dobro.
Pa pisalo se svasta, ali poenta je da to nije relevantno, niko od aktera nije javno rekao sto je razlog... previse se zamarate pisanjima, pa sa svake strane imas ljude koji pisu u najmanju ruku da oni kreiraju transfere sad pocelo neko pisanje :facepalm: , da Bog sacuva

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 jul 2018, 22:33

Ma objektivno transfer koji pogoduje za obije ekipe, ukoliko se emotivni faktor iskljuci. Juventus dobija instant kvalitet, a rjesava se viska. Milan dobija super talenta (za projekat) i ponajboljeg napadaca lige koji im fali, a rjesava se nezadovoljnog. Ko bi tu koga preveslao i popisao mozemo saznati tek kroz par godina kada cemo vec i zaboraviti da smo ikad vodili ovu diskusiju.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 jul 2018, 07:09

muxa je napisao/la:Ne znam, ja nisam upratio da je neko od nasih pisao u tom kontekstu o ovim mogucim transferima. Ja sam napisao da je po mom mišljenju realno Bonnuci + 50 mil za Caldaru i Debelog. A sto se tice samog Bonnucija, kako god sad vi mozete predstaviti da je on izradio Milan, dobio kapitensku traku pa sad zeli nazad, isto tako mi mozemo pisati kako vam je otisao igrac u Milan, prihvatio da bude kapiten, slavio gol pred vasim navijačima ko da je klempu osvojio i sad ga vasi prihvataju nazad ko da se nista nije desilo. Al čemu to?
Pisao je Romagnoli kako se Bonucci 'pomokrio' po Juventusu i sl.

Ne možete tako pisati jer tako nije bilo. Juventus je Bonuccija otkačio kad su izabrali Maxa ispred njega. Bonucci nije prihvatio kapitensku, to je bio dio obećanja velikog projekta Milana i da pokažu koliko mu vjeruju, pa evo ti kapitenska. Slavio gol pa šta. Najprecjenjenija stvar u fudbalu ikad, pogotovo kad se dvije strane ne rastanu kako treba. Naši ga ne prihvataju ko da se ništa nije desilo. Većina navijača ga nikako neće, uprava i trener ga prihvataju nakon što je podvio rep, zvao da se izvinjava Maxu i sam tražio transfer iz Milana.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 jul 2018, 08:34

Italia je napisao/la:Ma objektivno transfer koji pogoduje za obije ekipe, ukoliko se emotivni faktor iskljuci. Juventus dobija instant kvalitet, a rjesava se viska. Milan dobija super talenta (za projekat) i ponajboljeg napadaca lige koji im fali, a rjesava se nezadovoljnog. Ko bi tu koga preveslao i popisao mozemo saznati tek kroz par godina kada cemo vec i zaboraviti da smo ikad vodili ovu diskusiju.
To je poenta :thumbup:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 jul 2018, 22:11

slika
slika
:clap:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 jul 2018, 00:29

Caldara za Bonija....katastrofa...ja takav transfer nikad nebi napravio...poruka je jasna...ako ste mladji od 30 godina, kanite se Juventusa.. :crazy:
Sto ovi nasi znaju glupost napraviti.. :evil:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 31 jul 2018, 00:36

dat ce debelom chokeru koji ima 33 godine 30 miliona na 4 godine :lol:
ovo bi i bio dobar deal za milan da ne uzimaju higuaina, obzirom da se rjesavaju ovog panja bonnucia i uzimaju caldaru koji je vec bolji stoper od njeg

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 31 jul 2018, 00:41

Fikret1946 je napisao/la:dat ce debelom chokeru koji ima 33 godine 30 miliona na 4 godine :lol:
ovo bi i bio dobar deal za milan da ne uzimaju higuaina, obzirom da se rjesavaju ovog panja bonnucia i uzimaju caldaru koji je vec bolji stoper od njeg
Gonzalo ima 30 godina.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []