FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 30 jul 2018, 00:35

MortemHz je napisao/la:
Milos?! :cry:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 jul 2018, 00:36

Kada bi se gledala sama zavrsnica Resic je za Hebibovica Grizman, ali e vidi da momku treba vremena da se nauci boriti sa igracima ala Isakovic, Aleksic, Jakovljevic i slicno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 00:40

Samozdravlje je napisao/la:
Volim to kako navijas za FKS , ali previse paznje poklanjas posjeti.Doci ce ko dolazi srcem.Bolje 1000 pravih,nego 10.000 nekih koji tu nisu srcem.Veliki raspekt tebi.Ti volis Sarajevo. :tokralju:
Ma jest, al je ljepše vidjet puniji stadion. Mi ako težimo ka tome da budemo najveći klub u državi, treba nam i vjerna armija navijača, koji će tu bit uz klub uvijek.
Hvala drug, naravno, Sarajevo je prva ljubav i najveća radost. :bih:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jul 2018, 00:43

Pantelija je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:

Kada naucimo se mi ponasati na tribinama , pocet cemo dobijati igrace, jer mlad igrac ce nakon greske vecinom pasti i pratiti sta se desava. Ako publika reaghje kal danas, psihicki ce se podici, ako reaguje kao sto kazete na zapadu da su ga kritikovali, onda ce u namjeri da se sokaze srljati iz gresske u gresku. Svaka cast istoku danas, cak i hodzica koji je u prvih 20 min napravio 10 gluposti au ispratili aplauzom.

Atmosfera na relacija igraci navijaci je jedan od najbitnijiih faktora u cilju titule, i kada shvatimo da ova mlada ekipa trreba podrsku i da treeba vremena i stroljenja i da nakon remija i poraza prvenstvo nnije zavrseno, onda cemo neato i napraviti.
Ko u prventsvu u prvih 11 na terenu ima 4-5 u21 igraca iz svog pogona ?
To je put , ne ka tituli nego titulama i dominaciji . Ispostovti jednu yebenu sezonu , da uzivate desetinama godina. Podrska svima koji nose BORDO dres , a maksuz mladim igracima. :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 00:43

rasavoje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Milos?! :cry:
Ehh sad ti je u Tuzli
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 30 jul 2018, 00:47

MortemHz je napisao/la: Ehh sad ti je u Tuzli
Pao mi je u ocima, odricem ga se. :evil:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jul 2018, 00:54

treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 30 jul 2018, 00:55

High je napisao/la:Kako ga Resić hladno uvali. A ja se prepao, zbog prisutnih trauma od Hebibovih promašaja, da će je nabiti u vraga.

Aferim! Ali još jednom - očajna je posjeta.
Ja sam konto kad je volejom pošalje pravo za Lajkom, kad momčina hladno ga ufati na krivoj nozi i plasira. :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jul 2018, 00:55

Rule_hz je napisao/la:treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta
Đe si danas ispod reklame? :think: :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jul 2018, 00:59

uNbx je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta

gledo sam nidje nikog hljeba mi bio iznad ulaza do juga ... ocemo skupa protiv atlante?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jul 2018, 01:00

esprit24 je napisao/la:Kada bi se gledala sama zavrsnica Resic je za Hebibovica Grizman, ali e vidi da momku treba vremena da se nauci boriti sa igracima ala Isakovic, Aleksic, Jakovljevic i slicno
Dajte jednu sezonu mladicima i imati cete FKS kakvog zelimo. Ne sjecam se prve sezone Mesija(ne poredim,nisam glup).Treba ovim momcima jedna sezona(samo da ih povrede zaobidju)i tesko cemo imati konkurente u PL BiH.10 g. smo ispred svih.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 01:01

Rule_hz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:

gledo sam nidje nikog hljeba mi bio iznad ulaza do juga ... ocemo skupa protiv atlante?
Onda si bio blizu mene, i ja sam bio kod ulaza do juga. :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jul 2018, 01:04

skoroalen je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Volim to kako navijas za FKS , ali previse paznje poklanjas posjeti.Doci ce ko dolazi srcem.Bolje 1000 pravih,nego 10.000 nekih koji tu nisu srcem.Veliki raspekt tebi.Ti volis Sarajevo. :tokralju:
Ma jest, al je ljepše vidjet puniji stadion. Mi ako težimo ka tome da budemo najveći klub u državi, treba nam i vjerna armija navijača, koji će tu bit uz klub uvijek.
Hvala drug, naravno, Sarajevo je prva ljubav i najveća radost. :bih:
Razumijem , ali neces ih silom navuci . Uzivaj bit ce od sljedeceg prvenstva vise utakmica u kojim ces uzivati i u tom elementu .@Akademija :thumbup:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jul 2018, 01:05

Rule_hz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:

Bio ja standardno na svom mjestu. Dogovorićemo se za četvrtak. :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 30 jul 2018, 01:06

Bio na tekmi sinoć, isto ko što sam neki dan reko da igra protiv Banantsa nije bila nešto tako mogu reći da odavno bolje izdanje Sarajeva nisam vidio ko sinoć. Treba gurat ove mladiće. Doduše malo poradit na odbrani. Adukor odličan.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 jul 2018, 01:09

Gledam ovaj snimak onako opušteno i pomno pratim Handžeta. Za kakvu igracinu je forumski puk konstatovao da ima 10kg viska haha :facepalm: stvarno smo teski ponekad i previse kriticni. :think:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jul 2018, 01:09

moj alene kako te ne vidjoh:D garant nas je **** onaj dusan i onaj zuti iz sekurtija:D a unbx moze hljeba mi idemo na vopi i lagano curvu preslusat
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 30 jul 2018, 01:17

dobro je bilo danas,zadovoljan sam,ševkijom sam oduševljen,on i mujakić su talenti jednaki sa alenom škorom,rahmanu je konačno nadjena dobra pozicija,adukor(doaš) naš najbolji igrač,handze pravo otkrovenje,šoof bolji od dupeta za klasu,ako ga ne stavi protiv atalante treba ga strijeljati,bekić neka igra lijevo krilo,bolji je od halila i tatara realno,mustafić igra nezahvalnu poziciju,gubi se često ali bi i od njega moglo nešto da bude(nisam siguran da bih ga stavio protiv atalante),pidro se isto zna izgubiti ali je korektan,hebib kao desni bek užasan u defanzivi ali to se da naučiti,ofanzivno solidan,sa krletom nisam baš zadovoljan,hodzi i stanoju kol'ko sutra uručiti cvijeće,dobro su se hus i stanoje popič.karali kada je stanoje jednom bezze loptu izgubio,posjeta kriminalna,onaj lik iz biletarnice mi reče da će karte za atalantu tek u utorak biti puštene?

VVVBK

High

Post Postao/la High » 30 jul 2018, 01:18

Pravi džemat je tik do semafora.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 01:22

Rule_hz je napisao/la:moj alene kako te ne vidjoh:D garant nas je **** onaj dusan i onaj zuti iz sekurtija:D a unbx moze hljeba mi idemo na vopi i lagano curvu preslusat
Joj žuti je najjači. :rol: Još kad mu poslije dođe još jedan, njih dvojica skupa imaju kila k'o Mustafić.
Ja sam bio odmah iza onih likova što su psovali sve vrijeme. Kad onaj lik s dugom kosom ispali "majku vam yebem kakanjsku, yebem vam cement, iz Splita ću ga kupovat al neću od vas". :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971 i 25 gostiju.