FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Osttribine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Osttribine » 30 jul 2018, 00:24

skoroalen je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: A da im prilozim svih sest sezonskih unazad :D
Dobra ideja, ali nemaju oni sluha u Upravi za te stvari, da recimo na taj nacin stimulisu ostale simpatizere da kupuju sezonske ukoliko su u mogucnosti naravno, meni je iskreno i svejedno, ja cu doci svakako, ali eto ne bi bilo lose da tim cinom pokazu da im je stalo do onih najvjernijih navijaca koji su tu bez obzira na sve okolnosti.
Svaka čast drug. :bow: :bow:
Ma ima načina da se privuče raja ba, samo treba znat. Majke mi, za toliku vjernost klubu su ti mogli nešta dat do sad. I takvim kao ti, znači svake sezone im daš 90 maraka (ako si na istoku), mogli su ti pišljivi paket sastavit, dres, šal, ovo ono... ako već ne neki popust na karte. Imaju oni valjda u registru ko je član, ko ima sezonske itd. Fakat bi se mogla uprava na taj način približit navijačima, pa bi bilo stimulansa ostalim, kako i sam kažeš.
Istok naravno druze, kako i sam nick kaze (istocna tribina), ma kazem ti meni i nije neka frka da nesto ocekujem od njih, ali ima raje koja i to gleda, i moze se naci nacin da tako nekim sitnicama iskazes zahvalnost vjernim clanovima i vlasnicima sezonskih, ali i stimulises ostale potencijalne "kupce". Nego nadam se da cemo se svi sada maksimalno organizovati pa da ovu Atalantu doceka pakao u cetvrtak. IGRAJ BORDO BIJELI

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jul 2018, 00:31

skoroalen je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
Ma ima načina da se privuče raja ba, samo treba znat. Majke mi, za toliku vjernost klubu su ti mogli nešta dat do sad. I takvim kao ti, znači svake sezone im daš 90 maraka (ako si na istoku), mogli su ti pišljivi paket sastavit, dres, šal, ovo ono... ako već ne neki popust na karte. Imaju oni valjda u registru ko je član, ko ima sezonske itd. Fakat bi se mogla uprava na taj način približit navijačima, pa bi bilo stimulansa ostalim, kako i sam kažeš.
Volim to kako navijas za FKS , ali previse paznje poklanjas posjeti.Doci ce ko dolazi srcem.Bolje 1000 pravih,nego 10.000 nekih koji tu nisu srcem.Veliki raspekt tebi.Ti volis Sarajevo. :tokralju:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 00:33

VAFFANCULO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 30 jul 2018, 00:34

hocel istok bit cenera ?

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 30 jul 2018, 00:35

MortemHz je napisao/la:
Milos?! :cry:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 jul 2018, 00:36

Kada bi se gledala sama zavrsnica Resic je za Hebibovica Grizman, ali e vidi da momku treba vremena da se nauci boriti sa igracima ala Isakovic, Aleksic, Jakovljevic i slicno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 00:40

Samozdravlje je napisao/la:
Volim to kako navijas za FKS , ali previse paznje poklanjas posjeti.Doci ce ko dolazi srcem.Bolje 1000 pravih,nego 10.000 nekih koji tu nisu srcem.Veliki raspekt tebi.Ti volis Sarajevo. :tokralju:
Ma jest, al je ljepše vidjet puniji stadion. Mi ako težimo ka tome da budemo najveći klub u državi, treba nam i vjerna armija navijača, koji će tu bit uz klub uvijek.
Hvala drug, naravno, Sarajevo je prva ljubav i najveća radost. :bih:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jul 2018, 00:43

Pantelija je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:

Kada naucimo se mi ponasati na tribinama , pocet cemo dobijati igrace, jer mlad igrac ce nakon greske vecinom pasti i pratiti sta se desava. Ako publika reaghje kal danas, psihicki ce se podici, ako reaguje kao sto kazete na zapadu da su ga kritikovali, onda ce u namjeri da se sokaze srljati iz gresske u gresku. Svaka cast istoku danas, cak i hodzica koji je u prvih 20 min napravio 10 gluposti au ispratili aplauzom.

Atmosfera na relacija igraci navijaci je jedan od najbitnijiih faktora u cilju titule, i kada shvatimo da ova mlada ekipa trreba podrsku i da treeba vremena i stroljenja i da nakon remija i poraza prvenstvo nnije zavrseno, onda cemo neato i napraviti.
Ko u prventsvu u prvih 11 na terenu ima 4-5 u21 igraca iz svog pogona ?
To je put , ne ka tituli nego titulama i dominaciji . Ispostovti jednu yebenu sezonu , da uzivate desetinama godina. Podrska svima koji nose BORDO dres , a maksuz mladim igracima. :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2018, 00:43

rasavoje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Milos?! :cry:
Ehh sad ti je u Tuzli
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 30 jul 2018, 00:47

MortemHz je napisao/la: Ehh sad ti je u Tuzli
Pao mi je u ocima, odricem ga se. :evil:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jul 2018, 00:54

treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku J*** li mu pleme usta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 30 jul 2018, 00:55

High je napisao/la:Kako ga Resić hladno uvali. A ja se prepao, zbog prisutnih trauma od Hebibovih promašaja, da će je nabiti u vraga.

Aferim! Ali još jednom - očajna je posjeta.
Ja sam konto kad je volejom pošalje pravo za Lajkom, kad momčina hladno ga ufati na krivoj nozi i plasira. :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jul 2018, 00:55

Rule_hz je napisao/la:treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta
Đe si danas ispod reklame? :think: :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 jul 2018, 00:59

uNbx je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta

gledo sam nidje nikog hljeba mi bio iznad ulaza do juga ... ocemo skupa protiv atlante?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jul 2018, 01:00

esprit24 je napisao/la:Kada bi se gledala sama zavrsnica Resic je za Hebibovica Grizman, ali e vidi da momku treba vremena da se nauci boriti sa igracima ala Isakovic, Aleksic, Jakovljevic i slicno
Dajte jednu sezonu mladicima i imati cete FKS kakvog zelimo. Ne sjecam se prve sezone Mesija(ne poredim,nisam glup).Treba ovim momcima jedna sezona(samo da ih povrede zaobidju)i tesko cemo imati konkurente u PL BiH.10 g. smo ispred svih.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 01:01

Rule_hz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:

gledo sam nidje nikog hljeba mi bio iznad ulaza do juga ... ocemo skupa protiv atlante?
Onda si bio blizu mene, i ja sam bio kod ulaza do juga. :D
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jul 2018, 01:04

skoroalen je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Ma jest, al je ljepše vidjet puniji stadion. Mi ako težimo ka tome da budemo najveći klub u državi, treba nam i vjerna armija navijača, koji će tu bit uz klub uvijek.
Hvala drug, naravno, Sarajevo je prva ljubav i najveća radost. :bih:
Razumijem , ali neces ih silom navuci . Uzivaj bit ce od sljedeceg prvenstva vise utakmica u kojim ces uzivati i u tom elementu .@Akademija :thumbup:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jul 2018, 01:05

Rule_hz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:

Bio ja standardno na svom mjestu. Dogovorićemo se za četvrtak. :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 30 jul 2018, 01:06

Bio na tekmi sinoć, isto ko što sam neki dan reko da igra protiv Banantsa nije bila nešto tako mogu reći da odavno bolje izdanje Sarajeva nisam vidio ko sinoć. Treba gurat ove mladiće. Doduše malo poradit na odbrani. Adukor odličan.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 jul 2018, 01:09

Gledam ovaj snimak onako opušteno i pomno pratim Handžeta. Za kakvu igracinu je forumski puk konstatovao da ima 10kg viska haha :facepalm: stvarno smo teski ponekad i previse kriticni. :think:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, kogmagie46 i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []