Daju l' durbin unijet?High je napisao/la:Pravi džemat je tik do semafora.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Samo novine.uNbx je napisao/la:Daju l' durbin unijet?High je napisao/la:Pravi džemat je tik do semafora.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Husref Musemić!!! Šamaraj ako treba generale! 
Treba biti realan i reci da smo dobili na sirini Husrefovim eksperimentisanjem.
Puno srece, zdravlja i uspjeha svima nama! I na terenu i na tribinama!
Treba biti realan i reci da smo dobili na sirini Husrefovim eksperimentisanjem.
Puno srece, zdravlja i uspjeha svima nama! I na terenu i na tribinama!
NON MOLLARE MAI
- FrancescoTotti
- Kontakt:
previse su dva skoro alena za jednu temu 
Nek smo vala ovo danas dobili. Sad na miru mozemo da ispadnemo!
Nek smo vala ovo danas dobili. Sad na miru mozemo da ispadnemo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hodzić je prvo poluvrjeme bio loš, ali u drugom kada se odvojio od istoka solidan.skoroalen je napisao/la:Joj da se onaj Crepulja hoće oporavit... Da nam je jednog vizionara koji zna dat lijepu dugu loptu. Danas u 3-4 navrata krilo (najčešće Resić) ostaje sam potpuno, al dok lopta "pješke" dođe do njega, vrati se odbrana. Moglo bi se to koristit sigurno.
Posebno me raduje što je ovo danas bio B tim, jest da je i Mladost teški odron sad, slijedi im borba za opstanak prema ovom danas prikazanom, al ipak 4:0 je 4:0.
I vala na istoku fakat raja pretjeruje s dobacivanjem. Koliko se danas bespotrebno psovalo Anđušiću i Hirošu... samo zato što su nekad igrali za nas a sad korektno igraju za drugi tim. Haos.
Psovke Andzusicu, koji je poslan na posudbu, pa ustupljen Mladosti da može igrati, su idiotizam. Za Hiroša vrijedii isto.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva bi samo senzacija bila kad bi prosli Atalantu.. sve necu da mislim o tome i vec sam zacrtao da gubimo 0:5 u cetvrtak cisto da se ne razocaram jer igramo sa takvom silom gdje se 2 slicne utakmice ne mogu ponoviti ni u ludilu ali vjera i nada postoji koliki god aucajderi bili. Skoro, imas pp
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Muha budalastiskoroalen je napisao/la:Joj žuti je najjači.Rule_hz je napisao/la:moj alene kako te ne vidjoh:D garant nas je **** onaj dusan i onaj zuti iz sekurtija:D a unbx moze hljeba mi idemo na vopi i lagano curvu preslusatJoš kad mu poslije dođe još jedan, njih dvojica skupa imaju kila k'o Mustafić.
Ja sam bio odmah iza onih likova što su psovali sve vrijeme. Kad onaj lik s dugom kosom ispali "majku vam yebem kakanjsku, yebem vam cement, iz Splita ću ga kupovat al neću od vas".
Ma show na istoku, kako te tek u cetvrtak biti
ludilo mikija mi mog
idemo po prolaz majku mu ****
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Svako ko kritikuje Mustafica, ili bilo kojeg akademca, je debilcina.
Mi smo kao navikli da nam ovi polovni igraci koji su igrali sve prethodne sezone, igraju bez greske i da nam trofeje donose i lijepu igru, pa nam sad kao smeta ako neki momak ne odigra cijelu utakmicu perfektno.
Ova djecurlija su dokazala da su vec sad ravnopravna sa ostalim igracima, a mogu biti samo bolji.
Postoje dva puta, da klub dovede skupa pojacanja i dobre igrace, ali od toga vidimo da nema nista.
Drugi put su ova dijeca i na tome moramo istrajati i klub i mi navijaci.
Dok je u ekipi starkelja i stranaca koji ne vrijede prebijene pare, ja ne znam kako neko moze A reci protiv ove djece.
Mi smo kao navikli da nam ovi polovni igraci koji su igrali sve prethodne sezone, igraju bez greske i da nam trofeje donose i lijepu igru, pa nam sad kao smeta ako neki momak ne odigra cijelu utakmicu perfektno.
Ova djecurlija su dokazala da su vec sad ravnopravna sa ostalim igracima, a mogu biti samo bolji.
Postoje dva puta, da klub dovede skupa pojacanja i dobre igrace, ali od toga vidimo da nema nista.
Dok je u ekipi starkelja i stranaca koji ne vrijede prebijene pare, ja ne znam kako neko moze A reci protiv ove djece.
Nemoj tako ljudi su navikli na sarica, lik imao ko inijesta 99% tacnih dodavanja. I jos par vedeta os 28+ koji su uzimali 5+ milja , svi bez greske igrali, titule nismo uzimali samo jer nas savez nije volio i jer nismo imali srece i vecinom bez ozbilj og suta na gol.Evander je napisao/la:Svako ko kritikuje Mustafica, ili bilo kojeg akademca, je debilcina.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja ne znam kako neko može da kaže da je Mustafić loš ,te da još nije za ovog nivoa ovo-ono eto Stanojević jeste za ovog nivoa, na osnovu čega ga likovi blate ovdje ili su gledali svjetsko pa sad ako ne iznosi loptu kao Kante ili Rakitić ne valja odmah
a dijetu 19godina.
Isto i za Rahmanovića par samo je napisalo nakon sinoćnje tekme da je u dobroj formi, dok neki opet mu zamjeraju žuti karton što je dobio, lik otkako je počela sezona igra fenomenalno, u Emiliji najbolji poslije Adukora, frajer je iznio sijaset lopti ,rutinski zagradi loptu i iznudi faul ondje između našeg šesnaesterca i polovine terena u par navrata, povukao akciju kod prvog, predasistencija majstorska kod drugog gola, a ljudi ga uzeli na zub, dok se Bekiću odmah otvara mjesto u ekipi nakon jedne asistencije koju je zamalo presjekao štoper Mladosti da je neki drugi bio i presjekao bi je, još se pokušalo Hebiba opravdati kako nije kriv za prvi gol postavljanjem pogrešne slike
,svako ko želi napredak Sarajeva igrački ne može priželjkivati Hebiba i Bekića nigdje drugo osim na zapadnoj tribini (koliko je Hebib promašio u sezonama prije onakvih šansi koju Resić sinoć rutinski pospremi u mrežu?)
Za Atalantu po meni dilema samo šta raditi sa Ahmetom i Haretom grehota je ovakvog Handžića na klupi ostaviti a s druge strane mi je malo smjelo i preofanzivno igrati sa obojicom pa Handžića staviti lijevo mada sigurno ne bi lošije odigrao od Halilovića, treba vjerovati u momke i Husrefa plus ako bude tačno da ne igra Gomez i Iličić nespreman uhhh, Gomez im je kreirao ili završavao 30-40% napada/šansi u četvrtak
Isto i za Rahmanovića par samo je napisalo nakon sinoćnje tekme da je u dobroj formi, dok neki opet mu zamjeraju žuti karton što je dobio, lik otkako je počela sezona igra fenomenalno, u Emiliji najbolji poslije Adukora, frajer je iznio sijaset lopti ,rutinski zagradi loptu i iznudi faul ondje između našeg šesnaesterca i polovine terena u par navrata, povukao akciju kod prvog, predasistencija majstorska kod drugog gola, a ljudi ga uzeli na zub, dok se Bekiću odmah otvara mjesto u ekipi nakon jedne asistencije koju je zamalo presjekao štoper Mladosti da je neki drugi bio i presjekao bi je, još se pokušalo Hebiba opravdati kako nije kriv za prvi gol postavljanjem pogrešne slike
Za Atalantu po meni dilema samo šta raditi sa Ahmetom i Haretom grehota je ovakvog Handžića na klupi ostaviti a s druge strane mi je malo smjelo i preofanzivno igrati sa obojicom pa Handžića staviti lijevo mada sigurno ne bi lošije odigrao od Halilovića, treba vjerovati u momke i Husrefa plus ako bude tačno da ne igra Gomez i Iličić nespreman uhhh, Gomez im je kreirao ili završavao 30-40% napada/šansi u četvrtak
- Orangina85
- Kontakt:
Strah me reci da ne ureknem ali mi se cini da je Rahmanovic konacno dosao sebi i mogao bi predstavljati jedno od vecih pojacanja ove sezone
I proslu sezonu je ovako Rahmanovic poceo pa se kasnije utopio u sivilo ekipe.Sve je do ostatka ekipe odnosno cijelokupne igre,kada ekipa igra dobro svaku utakmicu ce izaci neki dobar pojedinac sto mozemo i sada vidjeti posebno sa ovim novim igracina koji uskacu. Ako zadrze konstantu u igrama nema razloga ni da Rahmanovic nebude pravi a ni svi ostali.Pojedinac se tu najmanje pita jel je ova ekipa bas balansirana da bukvalno niko ne odskace nesto i gdje svi moraju vuci jedan drugoga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A ko je uopste rekao da je Mustafic los?
Koliko vidim, neki su komentarisali da ima oscilacija u igri, sto je i tacno i da ce aBd biti nosilac igre.
Sto se tice Rahmanovica, on kad je tek dosao bio je lider ekipe, svi se uzdali u njega. I to na pocetku ko dovar bio, al ovo sto sada igra je najbolje njegovo u FkS.
Uglavnom, ne pamtim da smo imali ovako siroku klupu plus ovoliko svojih graca... Bas je lijepo to sve vidjeti.
Jucer smo bukvalnosa drugom ekipom igrali i imam osjecajda seigraci uopste nisu umorili
lagana utakmica, 4 gola.. niko se nije povrijedio.. ma ljepota 
Koliko vidim, neki su komentarisali da ima oscilacija u igri, sto je i tacno i da ce aBd biti nosilac igre.
Sto se tice Rahmanovica, on kad je tek dosao bio je lider ekipe, svi se uzdali u njega. I to na pocetku ko dovar bio, al ovo sto sada igra je najbolje njegovo u FkS.
Uglavnom, ne pamtim da smo imali ovako siroku klupu plus ovoliko svojih graca... Bas je lijepo to sve vidjeti.
Jucer smo bukvalnosa drugom ekipom igrali i imam osjecajda seigraci uopste nisu umorili
Evo pregledao sam tekmu ponovo i glede Stanojevića sam apsolutno na strani Husa....dobro možda ne treba psovati ali od prve minute do 3-0 je sviju hajcao s linije , počevši od Handžića kojem nakon 10-15 min rekao izadji sam ako neceš...sviju je pritiskao da brže igraju i kad izgube loptu da ganjaju i pritišću protivnika....Stanojević malo je reć da je bio nesiguran, svaki put kad bi uzeo loptu mora je dotaći 4-5 puta i okretat se gledat gdje je ko....to je fakat trajalo ko godinu..i rezultiralo je često gubitkom lopte, možda je Hus bio prenervozan juče ali Stanojević jednostavno ne zna igrati onako....I šofranca je pritiskao da se brže igra, a malom Šabanoviću je uho otpalo vjerujem koliko je na njeg galamio....mada se momak trudio...mi da igramo brže ni sa jednom ekipom nikad ne bi imali problema....jednostavno to je stepenica više gdje loši klubovi ne mogu i ne znaju parirati, kad usporiš puštaš slabije igrače da se priviknu na ritam koji njima paše...mi trebamo diktirati tempo uvijek...jer brzina je ono na što odbrambeni igrači slabo reaguju, panično, i greške su neminovne....igrači moraju shvatit da je lopta brža od bilo kojeg igrača i samo se po zemlji dodavat....u prostor, praviti trkove koje su juče i tatar i resić fino pronalazili...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Priče o izostanku Gomeza su obične laži i zna se odakle one dolaze. Nikada nije bolje i jače trenirao kao sada. Možda misli da će otići u Lazio. Šalu na stranu, priprema se dobro i odradio je dobre testove jučer. Svi su spremni za meč.
gasperini govorio o mogucem izostanku gomeza
gasperini govorio o mogucem izostanku gomeza
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Prelistaj malo unazad par stranica pa ćeš vidjeti da je kritikovan od par njih, a za Rahmana e pa to je pošteno od tebe, međutim kad je bio loš svi su pisali da je loš, a sad kad igra odlično samo kod nekog jedna rečenica zaluta da je dobar.Zip je napisao/la:A ko je uopste rekao da je Mustafic los?
Jucer smo bukvalnosa drugom ekipom igrali i imam osjecajda seigraci uopste nisu umorililagana utakmica, 4 gola.. niko se nije povrijedio.. ma ljepota
Što se tiče ovo za širinu slažem se, bukvalno 22 igrača ravnopravno mogu konkurisati za mečeve u našoj ligi a da se ne primijeti toliko odstupanje u kvaliteti, mada zna se par nosilaca. Nego ima li ikakve šanse da se krene sa Šabanovićem na beku umjesto Hebiba (čisto sumnjam)
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa realno slabo je odigrao jucer Mustafic, ali ga ne treba odmarati niti sklanjati, ne treba ga hvaliti nito na zor ko Radovca pa da zavrsi ko pojacanje u biznis ligi kao doticni.
Engleski arbitar Stuart Attwell, dijelit će pravdu u revanš susretu između Sarajeva i Atalante koji se igra u četvrtak na Koševu.
Riječ je o sudiji iz engleske Premier lige, a asistirat će mu sunarodnjaci Edward Smart i Daniel Richard Cook, dok je četvrti sudija Kevin Friend.
Hajde bar nije neki sarlatan sudija,trebao bi pustiti dobro "udaranje" ako gledamo iz koje lige dolazi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Navijači iz Bergama, Ultrasi Bergamo, u četvrtak će prisustvovati revanš-susretu drugog pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu. Kako nam je potvrđeno iz izvora bliskih FK Sarajevo, iz Bergama će krenuti oko dvije hiljade navijača koji će bodriti svoj klub. Iz italijanskog kluba zatraženo je 2000 ulaznice za južnu tribinu, te 200 ulaznica za zapadnu tribinu. Navijačka grupa Atalante poznata je u navijačkom svijetu kao jedna od agresivnijih navijačkih skupina, te su prepoznatljivi po sukobima sa drugim navijačkim skupinama.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: mire971, Zaboljesutra i 8 gostiju.