Milos?!MortemHz je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Kada bi se gledala sama zavrsnica Resic je za Hebibovica Grizman, ali e vidi da momku treba vremena da se nauci boriti sa igracima ala Isakovic, Aleksic, Jakovljevic i slicno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma jest, al je ljepše vidjet puniji stadion. Mi ako težimo ka tome da budemo najveći klub u državi, treba nam i vjerna armija navijača, koji će tu bit uz klub uvijek.Samozdravlje je napisao/la:
Volim to kako navijas za FKS , ali previse paznje poklanjas posjeti.Doci ce ko dolazi srcem.Bolje 1000 pravih,nego 10.000 nekih koji tu nisu srcem.Veliki raspekt tebi.Ti volis Sarajevo.
Hvala drug, naravno, Sarajevo je prva ljubav i najveća radost.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To je put , ne ka tituli nego titulama i dominaciji . Ispostovti jednu yebenu sezonu , da uzivate desetinama godina. Podrska svima koji nose BORDO dres , a maksuz mladim igracima.Pantelija je napisao/la:brojjedan je napisao/la:
Kada naucimo se mi ponasati na tribinama , pocet cemo dobijati igrace, jer mlad igrac ce nakon greske vecinom pasti i pratiti sta se desava. Ako publika reaghje kal danas, psihicki ce se podici, ako reaguje kao sto kazete na zapadu da su ga kritikovali, onda ce u namjeri da se sokaze srljati iz gresske u gresku. Svaka cast istoku danas, cak i hodzica koji je u prvih 20 min napravio 10 gluposti au ispratili aplauzom.
Atmosfera na relacija igraci navijaci je jedan od najbitnijiih faktora u cilju titule, i kada shvatimo da ova mlada ekipa trreba podrsku i da treeba vremena i stroljenja i da nakon remija i poraza prvenstvo nnije zavrseno, onda cemo neato i napraviti.
Ko u prventsvu u prvih 11 na terenu ima 4-5 u21 igraca iz svog pogona ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ehh sad ti je u Tuzlirasavoje je napisao/la:Milos?!MortemHz je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pao mi je u ocima, odricem ga se.MortemHz je napisao/la: Ehh sad ti je u Tuzli
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja sam konto kad je volejom pošalje pravo za Lajkom, kad momčina hladno ga ufati na krivoj nozi i plasira.High je napisao/la:Kako ga Resić hladno uvali. A ja se prepao, zbog prisutnih trauma od Hebibovih promašaja, da će je nabiti u vraga.
Aferim! Ali još jednom - očajna je posjeta.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Đe si danas ispod reklame?Rule_hz je napisao/la:treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Đe si danas ispod reklame?Rule_hz je napisao/la:treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta![]()
gledo sam nidje nikog hljeba mi bio iznad ulaza do juga ... ocemo skupa protiv atlante?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dajte jednu sezonu mladicima i imati cete FKS kakvog zelimo. Ne sjecam se prve sezone Mesija(ne poredim,nisam glup).Treba ovim momcima jedna sezona(samo da ih povrede zaobidju)i tesko cemo imati konkurente u PL BiH.10 g. smo ispred svih.esprit24 je napisao/la:Kada bi se gledala sama zavrsnica Resic je za Hebibovica Grizman, ali e vidi da momku treba vremena da se nauci boriti sa igracima ala Isakovic, Aleksic, Jakovljevic i slicno
Onda si bio blizu mene, i ja sam bio kod ulaza do juga.Rule_hz je napisao/la:uNbx je napisao/la:Đe si danas ispod reklame?Rule_hz je napisao/la:treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta![]()
gledo sam nidje nikog hljeba mi bio iznad ulaza do juga ... ocemo skupa protiv atlante?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Razumijem , ali neces ih silom navuci . Uzivaj bit ce od sljedeceg prvenstva vise utakmica u kojim ces uzivati i u tom elementu .@Akademijaskoroalen je napisao/la:Ma jest, al je ljepše vidjet puniji stadion. Mi ako težimo ka tome da budemo najveći klub u državi, treba nam i vjerna armija navijača, koji će tu bit uz klub uvijek.Samozdravlje je napisao/la:
Volim to kako navijas za FKS , ali previse paznje poklanjas posjeti.Doci ce ko dolazi srcem.Bolje 1000 pravih,nego 10.000 nekih koji tu nisu srcem.Veliki raspekt tebi.Ti volis Sarajevo.
Hvala drug, naravno, Sarajevo je prva ljubav i najveća radost.
Bio ja standardno na svom mjestu. Dogovorićemo se za četvrtak.Rule_hz je napisao/la:uNbx je napisao/la:Đe si danas ispod reklame?Rule_hz je napisao/la:treba mu **** majku onu celavu on ce nesto husrefu tersat i stajat kod aut linije i nece da igra tj da ispravi svoju gresku **** li mu pleme usta![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bio na tekmi sinoć, isto ko što sam neki dan reko da igra protiv Banantsa nije bila nešto tako mogu reći da odavno bolje izdanje Sarajeva nisam vidio ko sinoć. Treba gurat ove mladiće. Doduše malo poradit na odbrani. Adukor odličan.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Gledam ovaj snimak onako opušteno i pomno pratim Handžeta. Za kakvu igracinu je forumski puk konstatovao da ima 10kg viska haha
stvarno smo teski ponekad i previse kriticni. 
moj alene kako te ne vidjoh:D garant nas je **** onaj dusan i onaj zuti iz sekurtija:D a unbx moze hljeba mi idemo na vopi i lagano curvu preslusat
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
nukleusmember
- Kontakt:
dobro je bilo danas,zadovoljan sam,ševkijom sam oduševljen,on i mujakić su talenti jednaki sa alenom škorom,rahmanu je konačno nadjena dobra pozicija,adukor(doaš) naš najbolji igrač,handze pravo otkrovenje,šoof bolji od dupeta za klasu,ako ga ne stavi protiv atalante treba ga strijeljati,bekić neka igra lijevo krilo,bolji je od halila i tatara realno,mustafić igra nezahvalnu poziciju,gubi se često ali bi i od njega moglo nešto da bude(nisam siguran da bih ga stavio protiv atalante),pidro se isto zna izgubiti ali je korektan,hebib kao desni bek užasan u defanzivi ali to se da naučiti,ofanzivno solidan,sa krletom nisam baš zadovoljan,hodzi i stanoju kol'ko sutra uručiti cvijeće,dobro su se hus i stanoje popič.karali kada je stanoje jednom bezze loptu izgubio,posjeta kriminalna,onaj lik iz biletarnice mi reče da će karte za atalantu tek u utorak biti puštene?
VVVBK
VVVBK
Pravi džemat je tik do semafora.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Joj žuti je najjači.Rule_hz je napisao/la:moj alene kako te ne vidjoh:D garant nas je **** onaj dusan i onaj zuti iz sekurtija:D a unbx moze hljeba mi idemo na vopi i lagano curvu preslusat
Ja sam bio odmah iza onih likova što su psovali sve vrijeme. Kad onaj lik s dugom kosom ispali "majku vam yebem kakanjsku, yebem vam cement, iz Splita ću ga kupovat al neću od vas".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 105 gostiju.