PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Jel sad Miske kad se ufati noge, a moguće poslije ove sezone, da će željo morat vratit sve pare koje je uložio kao u slučaju Amawa 
- dynamodresden1
Haha doticni je bio dok nisu pocela sva sranja,dok se jos nije znalo da je zlotvor,a vas koji je ucestovao u tome operativac vrs-a bio 3 put se vraca i zovete ga "legendom" haha a tenkista je ponosan na vas kako ste obnovili stadion koji je srusio...Goosman je napisao/la:Uspio je Radovan,nema sta.
Ponosan je na vas.
Pazite nesto.
Sve shvatam: rivalitet, prepucavanja, podyebavanja, niske udarce, uvrede - moze sve.
Ostavite se rata i ovakvih izmisljotina. Ja 100% pouzdano znam kako i odakle je ta prica potekla. Uvukla se medju raju i notorna je, 100%totna laz. To se zivotom mogu zakleti. Covjek slicnog imena i prezimena je radio sranja po Ilijasu (Odovica ima tamo dosta), onda su se neki uhvatili toga, i plasirali lazi u vezi Ode. On je castan i potpuno cist covjek. Ne govorim to kao navijac Zelje, nego kao neko ko je puno izgubio od 92-95.
Ako ne vjerujete meni, raspitajte se. Mala je ovo sredina, sve se moze saznati. Opet kazem, sve moze, sve ide, ali se rata i takvih insinuacija kanite. Mnogima, pa i meni licno, su bliski ljudi poginuli. To je nesto sveto i nije za zajebancije. Kao da ja sad dodjem i pocnem plasirati neke lazi i glupoti u vezi Kelija, a svi znamo ko je i sta bio Keli. To je puno vece od prepucavanja, od fudbala i od zivota.
Ove provincijalce razumijem, ove s kamenjara isto - od nicega oni ne prezaju. Ali ako si iz Sarajeva, znas kako i sta je bilo, ko je gdje bio, onda se ostavi takvih prozivanja.
Sve shvatam: rivalitet, prepucavanja, podyebavanja, niske udarce, uvrede - moze sve.
Ostavite se rata i ovakvih izmisljotina. Ja 100% pouzdano znam kako i odakle je ta prica potekla. Uvukla se medju raju i notorna je, 100%totna laz. To se zivotom mogu zakleti. Covjek slicnog imena i prezimena je radio sranja po Ilijasu (Odovica ima tamo dosta), onda su se neki uhvatili toga, i plasirali lazi u vezi Ode. On je castan i potpuno cist covjek. Ne govorim to kao navijac Zelje, nego kao neko ko je puno izgubio od 92-95.
Ako ne vjerujete meni, raspitajte se. Mala je ovo sredina, sve se moze saznati. Opet kazem, sve moze, sve ide, ali se rata i takvih insinuacija kanite. Mnogima, pa i meni licno, su bliski ljudi poginuli. To je nesto sveto i nije za zajebancije. Kao da ja sad dodjem i pocnem plasirati neke lazi i glupoti u vezi Kelija, a svi znamo ko je i sta bio Keli. To je puno vece od prepucavanja, od fudbala i od zivota.
Ove provincijalce razumijem, ove s kamenjara isto - od nicega oni ne prezaju. Ali ako si iz Sarajeva, znas kako i sta je bilo, ko je gdje bio, onda se ostavi takvih prozivanja.
1921
Odovic je ljiga obicna
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odin brat je bio četnik, za to se zna ko ima dodira s Ilijašom. Milomir je pobjeg'o u Srbiju malo nakon početka rata, što je u ono vrijeme u srpskom Ilijašu bila normalna odluka jer bi u slučaju ostanka bio mobilisan. Nek me "moji" pljuju koliko hoće al to je istina.
Svakako je ovo sportski forum i tema, yebo vas rat i nacionalizam. Nije ni čudo što se svako malo koljemo i zveckamo oružjem u državi kad ni na anonimnom forumu ne znamo pisat da ne izvlačimo takve stvari i podmećemo laži.
Svakako je ovo sportski forum i tema, yebo vas rat i nacionalizam. Nije ni čudo što se svako malo koljemo i zveckamo oružjem u državi kad ni na anonimnom forumu ne znamo pisat da ne izvlačimo takve stvari i podmećemo laži.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
DjecaDdado je napisao/la:Pazite nesto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hmm..Sada se postavlja jedno interesantno pitanje. Ko je trenutno najbolji trener Premijer Lige? 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Covjek koji je u vlastitoj porodici imao ljudi na "onoj" strani, odluci da to sve i sve njih odyebe - ne postoji nista sto bi mu moglo vise ici u prilog od toga, niti ista moze reci vise o necijoj casti, ljudskosti i postenju. Zapitajte se ko bi od vas imao snage to uraditi. To su krupne, vjecne, zivotne stvari.
Necu dalje i odjavljujem se s teme, jer znam da ce za par stranica krenuti ista prica. Svakog ko slicnu pricu zapocne, na bilo koji nacin, neka bude sram u ime svih koji vise nisu medju zivima.
Necu dalje i odjavljujem se s teme, jer znam da ce za par stranica krenuti ista prica. Svakog ko slicnu pricu zapocne, na bilo koji nacin, neka bude sram u ime svih koji vise nisu medju zivima.
1921
Izgubiti od Celika je nedopustivo
Pojma ti druze nemas ko je i sta je Celik, a pogotovo Bilino, ne uzimajuci u obzir protekle 2 sezone. Nikad niko ovdje nece dobro proci
Pojma ti druze nemas ko je i sta je Celik, a pogotovo Bilino, ne uzimajuci u obzir protekle 2 sezone. Nikad niko ovdje nece dobro proci
Vas psiholog je poceo sranja.dynamodresden1 je napisao/la:
Haha doticni je bio dok nisu pocela sva sranja,dok se jos nije znalo da je zlotvor,a vas koji je ucestovao u tome operativac vrs-a bio 3 put se vraca i zovete ga "legendom" haha a tenkista je ponosan na vas kako ste obnovili stadion koji je srusio...Goosman je napisao/la:Uspio je Radovan,nema sta.
Ponosan je na vas.
Isti ste kao i on.
💩💩
- dynamodresden1
Babo ti je isti ko on ,tenkista ni milimetraGoosman je napisao/la:Vas psiholog je poceo sranja.dynamodresden1 je napisao/la:
Ponosan je na vas.
Isti ste kao i on.
- HordashBistrik
- Kontakt:
Golem je ovaj zeljeznicar. najavise bombu pa jos vise unaprijedise, dovedose tenkistu. mašala
Ti i ne znas ko je tvoj.dynamodresden1 je napisao/la: Babo ti je isti ko on ,tenkista ni milimetra
💩💩
- dynamodresden1
More biti bidne,ali znam ko je tvoj hahahGoosman je napisao/la:Ti i ne znas ko je tvoj.dynamodresden1 je napisao/la: Babo ti je isti ko on ,tenkista ni milimetra
Pustite debila momci, samo o sebi sve govori. Njemu su građani BiH, Bosanci i Hercegovci koji navijaju za drugi klub, jednaki onom koji je odgovoran za smrt 300 hiljada ljudi. Sigurno je neki balavac čiji su roditelji pobjegli iz Bosne '92. i od rata ima samo snimke 11.7. i 2.5. Kretenu mrtvi, yebo te Karadžić u pakaš balavi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Joj mrake ne zna se koji ste gori majke mi
Hajde sad će akšam, mlijeka pa u krevet.
Hajde sad će akšam, mlijeka pa u krevet.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evo gledam i citam koliko nisko mozemo pasti.Jedni druge podjebajemo na najgori moguci nacin.Ne svi normalno ali et.UzasDdado je napisao/la:Pazite nesto.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.