PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Stroj1946
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Stroj1946 » 30 jul 2018, 18:54

Jel sad Miske kad se ufati noge, a moguće poslije ove sezone, da će željo morat vratit sve pare koje je uložio kao u slučaju Amawa :think:

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 30 jul 2018, 19:17

:eh:
Goosman je napisao/la:Uspio je Radovan,nema sta.
Ponosan je na vas.
Haha doticni je bio dok nisu pocela sva sranja,dok se jos nije znalo da je zlotvor,a vas koji je ucestovao u tome operativac vrs-a bio 3 put se vraca i zovete ga "legendom" haha a tenkista je ponosan na vas kako ste obnovili stadion koji je srusio...

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 30 jul 2018, 19:18

Pazite nesto.

Sve shvatam: rivalitet, prepucavanja, podyebavanja, niske udarce, uvrede - moze sve.

Ostavite se rata i ovakvih izmisljotina. Ja 100% pouzdano znam kako i odakle je ta prica potekla. Uvukla se medju raju i notorna je, 100%totna laz. To se zivotom mogu zakleti. Covjek slicnog imena i prezimena je radio sranja po Ilijasu (Odovica ima tamo dosta), onda su se neki uhvatili toga, i plasirali lazi u vezi Ode. On je castan i potpuno cist covjek. Ne govorim to kao navijac Zelje, nego kao neko ko je puno izgubio od 92-95.

Ako ne vjerujete meni, raspitajte se. Mala je ovo sredina, sve se moze saznati. Opet kazem, sve moze, sve ide, ali se rata i takvih insinuacija kanite. Mnogima, pa i meni licno, su bliski ljudi poginuli. To je nesto sveto i nije za zajebancije. Kao da ja sad dodjem i pocnem plasirati neke lazi i glupoti u vezi Kelija, a svi znamo ko je i sta bio Keli. To je puno vece od prepucavanja, od fudbala i od zivota.

Ove provincijalce razumijem, ove s kamenjara isto - od nicega oni ne prezaju. Ali ako si iz Sarajeva, znas kako i sta je bilo, ko je gdje bio, onda se ostavi takvih prozivanja.
1921

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 jul 2018, 19:21

Odovic je ljiga obicna
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 19:23

Odin brat je bio četnik, za to se zna ko ima dodira s Ilijašom. Milomir je pobjeg'o u Srbiju malo nakon početka rata, što je u ono vrijeme u srpskom Ilijašu bila normalna odluka jer bi u slučaju ostanka bio mobilisan. Nek me "moji" pljuju koliko hoće al to je istina.
Svakako je ovo sportski forum i tema, yebo vas rat i nacionalizam. Nije ni čudo što se svako malo koljemo i zveckamo oružjem u državi kad ni na anonimnom forumu ne znamo pisat da ne izvlačimo takve stvari i podmećemo laži.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jul 2018, 19:27

Ddado je napisao/la:Pazite nesto.

Sve shvatam: rivalitet, prepucavanja, podyebavanja, niske udarce, uvrede - moze sve.

Ostavite se rata i ovakvih izmisljotina. Ja 100% pouzdano znam kako i odakle je ta prica potekla. Uvukla se medju raju i notorna je, 100%totna laz. To se zivotom mogu zakleti. Covjek slicnog imena i prezimena je radio sranja po Ilijasu (Odovica ima tamo dosta), onda su se neki uhvatili toga, i plasirali lazi u vezi Ode. On je castan i potpuno cist covjek. Ne govorim to kao navijac Zelje, nego kao neko ko je puno izgubio od 92-95.

Ako ne vjerujete meni, raspitajte se. Mala je ovo sredina, sve se moze saznati. Opet kazem, sve moze, sve ide, ali se rata i takvih insinuacija kanite. Mnogima, pa i meni licno, su bliski ljudi poginuli. To je nesto sveto i nije za zajebancije. Kao da ja sad dodjem i pocnem plasirati neke lazi i glupoti u vezi Kelija, a svi znamo ko je i sta bio Keli. To je puno vece od prepucavanja, od fudbala i od zivota.

Ove provincijalce razumijem, ove s kamenjara isto - od nicega oni ne prezaju. Ali ako si iz Sarajeva, znas kako i sta je bilo, ko je gdje bio, onda se ostavi takvih prozivanja.
Djeca
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 jul 2018, 19:29

Hmm..Sada se postavlja jedno interesantno pitanje. Ko je trenutno najbolji trener Premijer Lige? :think:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 30 jul 2018, 19:29

Covjek koji je u vlastitoj porodici imao ljudi na "onoj" strani, odluci da to sve i sve njih odyebe - ne postoji nista sto bi mu moglo vise ici u prilog od toga, niti ista moze reci vise o necijoj casti, ljudskosti i postenju. Zapitajte se ko bi od vas imao snage to uraditi. To su krupne, vjecne, zivotne stvari.

Necu dalje i odjavljujem se s teme, jer znam da ce za par stranica krenuti ista prica. Svakog ko slicnu pricu zapocne, na bilo koji nacin, neka bude sram u ime svih koji vise nisu medju zivima.
1921

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 30 jul 2018, 19:34

Izgubiti od Celika je nedopustivo :urnebes: :urnebes:

Pojma ti druze nemas ko je i sta je Celik, a pogotovo Bilino, ne uzimajuci u obzir protekle 2 sezone. Nikad niko ovdje nece dobro proci :salut:

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 30 jul 2018, 19:42

dynamodresden1 je napisao/la::eh:
Ponosan je na vas.
Haha doticni je bio dok nisu pocela sva sranja,dok se jos nije znalo da je zlotvor,a vas koji je ucestovao u tome operativac vrs-a bio 3 put se vraca i zovete ga "legendom" haha a tenkista je ponosan na vas kako ste obnovili stadion koji je srusio...
Vas psiholog je poceo sranja.
Isti ste kao i on.
💩💩

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 30 jul 2018, 19:50

Goosman je napisao/la:
dynamodresden1 je napisao/la::eh:
Ponosan je na vas.
Vas psiholog je poceo sranja.
Isti ste kao i on.
Babo ti je isti ko on ,tenkista ni milimetra

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 30 jul 2018, 19:52

Golem je ovaj zeljeznicar. najavise bombu pa jos vise unaprijedise, dovedose tenkistu. mašala

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 30 jul 2018, 19:53

Kakvi debili...
1921

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 30 jul 2018, 19:53

dynamodresden1 je napisao/la: Babo ti je isti ko on ,tenkista ni milimetra
Ti i ne znas ko je tvoj.
💩💩

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 30 jul 2018, 19:54

Goosman je napisao/la:
dynamodresden1 je napisao/la: Babo ti je isti ko on ,tenkista ni milimetra
Ti i ne znas ko je tvoj.
More biti bidne,ali znam ko je tvoj hahah

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jul 2018, 19:55

Pustite debila momci, samo o sebi sve govori. Njemu su građani BiH, Bosanci i Hercegovci koji navijaju za drugi klub, jednaki onom koji je odgovoran za smrt 300 hiljada ljudi. Sigurno je neki balavac čiji su roditelji pobjegli iz Bosne '92. i od rata ima samo snimke 11.7. i 2.5. Kretenu mrtvi, yebo te Karadžić u pakaš balavi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jul 2018, 19:57

Joj mrake ne zna se koji ste gori majke mi

Hajde sad će akšam, mlijeka pa u krevet.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 30 jul 2018, 19:58

Ma fuj.
1921

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 30 jul 2018, 19:58

Sad krece spin masinerija.
Cetnici sa koseva.
💩💩

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jul 2018, 19:59

Ddado je napisao/la:Pazite nesto.

Evo gledam i citam koliko nisko mozemo pasti.Jedni druge podjebajemo na najgori moguci nacin.Ne svi normalno ali et.Uzas
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.