FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko danas bude uzimao karte oko 5-6, nek pita koliko je otišlo otprilike. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije nam to bas precizno jer imamo 5 prodajnih mjesta ali moze se nesto skontati odokativnouNbx je napisao/la:Ko danas bude uzimao karte oko 5-6, nek pita koliko je otišlo otprilike.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
s kim igramo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bruku.uNbx je napisao/la:Ko danas bude uzimao karte oko 5-6, nek pita koliko je otišlo otprilike.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa eto možemo odokativno znat, u prosjeku ova prodajna mjesta mimo kluba su prodala 700 karata, to dođe oko 3k, u klubu bar toliko, a vjerovatno i više. Danas će bit više prometa 100%, a i sutra sigurno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ThrillerHz
- Kontakt:
...Stadion Kosevo, nakrcan ljudima i GRB STO KUCA UMJESTO SRCA U NASIM GRUDIMAA!!!...
1946~
Al' bi bilo fino, bar kad su ove veće utakmice, imati neku stranicu na kojoj bismo mogli vidjeti koliko se karata prodalo.uNbx je napisao/la:Pa eto možemo odokativno znat, u prosjeku ova prodajna mjesta mimo kluba su prodala 700 karata, to dođe oko 3k, u klubu bar toliko, a vjerovatno i više. Danas će bit više prometa 100%, a i sutra sigurno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Slazem se sa Husrefom i njegovom taktikom, da je kako sacuvat rezultat do drugog poluvremema a pnda bi sve bilo moguce
Meni licno se u italiji u prvom poluvremenu nije svidjela igra veznog reda, uvukli su se u krilo odbrani, bukvalno samo trckarali za igracima, tako da su zabari vrlo brzo dolazili do sesnaesterca i bili opasniji, nisu blizu igracu stajali nit su bili agresivni
U ovom revansu nasa sredina mora na 40- tak metara igrati max agresivno sa sitnim prekrsajima, blizu igraca da stoje, da se zabari namuce dobro da bi dosli do nase odbrane
Idalje je Atalanta veliki favorit i pravo bi cudo bilo da prodjemo al et, uz Boziju pomoc i srce na teren , mozda nam sei posreci
Meni licno se u italiji u prvom poluvremenu nije svidjela igra veznog reda, uvukli su se u krilo odbrani, bukvalno samo trckarali za igracima, tako da su zabari vrlo brzo dolazili do sesnaesterca i bili opasniji, nisu blizu igracu stajali nit su bili agresivni
U ovom revansu nasa sredina mora na 40- tak metara igrati max agresivno sa sitnim prekrsajima, blizu igraca da stoje, da se zabari namuce dobro da bi dosli do nase odbrane
Idalje je Atalanta veliki favorit i pravo bi cudo bilo da prodjemo al et, uz Boziju pomoc i srce na teren , mozda nam sei posreci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Bježi ba, pa čitav dan bih F5 silovao.High je napisao/la:Al' bi bilo fino, bar kad su ove veće utakmice, imati neku stranicu na kojoj bismo mogli vidjeti koliko se karata prodalo.uNbx je napisao/la:Pa eto možemo odokativno znat, u prosjeku ova prodajna mjesta mimo kluba su prodala 700 karata, to dođe oko 3k, u klubu bar toliko, a vjerovatno i više. Danas će bit više prometa 100%, a i sutra sigurno.Mogu misliti kako bi se to ažuriralo.
Ako krenemo ganjat po sredini od početka utakmice, puca nam crna pogibija. Ljudi uspiju napravit višak među naših 7-8 igrača, to je tako kad igraš sa tim ekipama koje su miljama daleko, imaš osjećaj da ih igra 20. Dupli blok kao u četvrtak jedno sat vremena, kad se istroše, onda ih zaganjat.Inijesta je napisao/la:Slazem se sa Husrefom i njegovom taktikom, da je kako sacuvat rezultat do drugog poluvremema a pnda bi sve bilo moguce
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kako bi dobro bilo da zaigraju desno Hebib i Šišić a lijevo Pidro i Bekić... Bekić i Šišić su prebrzi, kad bi njihovi wing backovi ispali nekim duplim pasom onda se otvara brza kontra.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako krenemo ganjat po sredini od početka utakmice, puca nam crna pogibija. Ljudi uspiju napravit višak među naših 7-8 igrača, to je tako kad igraš sa tim ekipama koje su miljama daleko, imaš osjećaj da ih igra 20. Dupli blok kao u četvrtak jedno sat vremena, kad se istroše, onda ih zaganjat.[/quote]Inijesta je napisao/la:Slazem se sa Husrefom i njegovom taktikom, da je kako sacuvat rezultat do drugog poluvremema a pnda bi sve bilo moguce
Pa i mislim an dupli blok al ne da stoje i gledaju kako im se secu do odbrane sto se desavalo u italiji, nego da ih stisnu na 40- tak metara od naseg gola i nedaju im da lahko prolaze, kad se zgusne sredina i skupi ne mogu tako lahko ispast, samo moraju agresivni max biti i ako vec naprave faul bolje na 40 metara od gola nego blizu sesnaesterca
Mi ako uspijemo zadrzat aktivan rezultata do 60 minute mi imamo dobre sanse za prolaz
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ne gumo zalizanog očima, al se slažem da treba počet, mada realnost je ta da će Halilović bit u prvih 11 od kojeg nikakve koristi u ovakvoj utakmici nećemo imat. Valjda će me popišat Halil i zabit go. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ThrillerHz
- Kontakt:
Šansa da se njemu jednom otvori prostor za šut je 0,0001%. On dok se namjesti, ja mogu sa tribine uletit na blok, al nije ni to važno, već što jednostavno neće niko imat prostor da je opali sa poludistance. Golove možemo dat onako kao u prošloj utakmici, jaka poluvisoka lopta sa strane i frljoka/odbitak. A moguće je da sjevne neka kontra pa da se uputi pas kao Ahmetović Resiću protiv banana. Ako neko misli da će nam dozvolit da gradimo napad, vara se. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Prije ćemo ga zabiti iz penala nego u kontri.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako čvaknu Atalantu, halalim pišanje svakom od igrača koje ne gotivim.
High je napisao/la:Prije ćemo ga zabiti iz penala nego u kontri.
ma moze se, oni igraju sa tri spopera, to je džennet za kontre ako ih neko zna igrati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- ThrillerHz
- Kontakt:
Možda nije ostao Welbeck kod nas ali je zato uvalio sestru ili ženu z SFK.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A mozda i on dodje u sljedecem prelaznom roku.hapuc je napisao/la:Možda nije ostao Welbeck kod nas ali je zato uvalio sestru ili ženu z SFK.
Trenutno korisnika/ca: kupus army, SHZ82 i 27 gostiju.