FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 01 avg 2018, 11:34

Ko danas bude uzimao karte oko 5-6, nek pita koliko je otišlo otprilike. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2018, 11:39

uNbx je napisao/la:Ko danas bude uzimao karte oko 5-6, nek pita koliko je otišlo otprilike. :D
Nije nam to bas precizno jer imamo 5 prodajnih mjesta ali moze se nesto skontati odokativno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 avg 2018, 11:41

s kim igramo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 01 avg 2018, 11:41

uNbx je napisao/la:Ko danas bude uzimao karte oko 5-6, nek pita koliko je otišlo otprilike. :D
Bruku. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 avg 2018, 11:50

Pa eto možemo odokativno znat, u prosjeku ova prodajna mjesta mimo kluba su prodala 700 karata, to dođe oko 3k, u klubu bar toliko, a vjerovatno i više. Danas će bit više prometa 100%, a i sutra sigurno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 avg 2018, 11:53

...Stadion Kosevo, nakrcan ljudima i GRB STO KUCA UMJESTO SRCA U NASIM GRUDIMAA!!!...
1946~

High

Post Postao/la High » 01 avg 2018, 11:55

uNbx je napisao/la:Pa eto možemo odokativno znat, u prosjeku ova prodajna mjesta mimo kluba su prodala 700 karata, to dođe oko 3k, u klubu bar toliko, a vjerovatno i više. Danas će bit više prometa 100%, a i sutra sigurno.
Al' bi bilo fino, bar kad su ove veće utakmice, imati neku stranicu na kojoj bismo mogli vidjeti koliko se karata prodalo. :D Mogu misliti kako bi se to ažuriralo. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 avg 2018, 11:58

Slazem se sa Husrefom i njegovom taktikom, da je kako sacuvat rezultat do drugog poluvremema a pnda bi sve bilo moguce

Meni licno se u italiji u prvom poluvremenu nije svidjela igra veznog reda, uvukli su se u krilo odbrani, bukvalno samo trckarali za igracima, tako da su zabari vrlo brzo dolazili do sesnaesterca i bili opasniji, nisu blizu igracu stajali nit su bili agresivni
U ovom revansu nasa sredina mora na 40- tak metara igrati max agresivno sa sitnim prekrsajima, blizu igraca da stoje, da se zabari namuce dobro da bi dosli do nase odbrane

Idalje je Atalanta veliki favorit i pravo bi cudo bilo da prodjemo al et, uz Boziju pomoc i srce na teren , mozda nam sei posreci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 avg 2018, 12:01

High je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Pa eto možemo odokativno znat, u prosjeku ova prodajna mjesta mimo kluba su prodala 700 karata, to dođe oko 3k, u klubu bar toliko, a vjerovatno i više. Danas će bit više prometa 100%, a i sutra sigurno.
Al' bi bilo fino, bar kad su ove veće utakmice, imati neku stranicu na kojoj bismo mogli vidjeti koliko se karata prodalo. :D Mogu misliti kako bi se to ažuriralo. :lol:
Bježi ba, pa čitav dan bih F5 silovao. :lol: Ovako bar možemo nagađat, naprđivat i tako. :kafa:
Inijesta je napisao/la:Slazem se sa Husrefom i njegovom taktikom, da je kako sacuvat rezultat do drugog poluvremema a pnda bi sve bilo moguce

Meni licno se u italiji u prvom poluvremenu nije svidjela igra veznog reda, uvukli su se u krilo odbrani, bukvalno samo trckarali za igracima, tako da su zabari vrlo brzo dolazili do sesnaesterca i bili opasniji, nisu blizu igracu stajali nit su bili agresivni
U ovom revansu nasa sredina mora na 40- tak metara igrati max agresivno sa sitnim prekrsajima, blizu igraca da stoje, da se zabari namuce dobro da bi dosli do nase odbrane

Idalje je Atalanta veliki favorit i pravo bi cudo bilo da prodjemo al et, uz Boziju pomoc i srce na teren , mozda nam sei posreci
Ako krenemo ganjat po sredini od početka utakmice, puca nam crna pogibija. Ljudi uspiju napravit višak među naših 7-8 igrača, to je tako kad igraš sa tim ekipama koje su miljama daleko, imaš osjećaj da ih igra 20. Dupli blok kao u četvrtak jedno sat vremena, kad se istroše, onda ih zaganjat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 avg 2018, 12:04

Kako bi dobro bilo da zaigraju desno Hebib i Šišić a lijevo Pidro i Bekić... Bekić i Šišić su prebrzi, kad bi njihovi wing backovi ispali nekim duplim pasom onda se otvara brza kontra.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 avg 2018, 12:08

Inijesta je napisao/la:Slazem se sa Husrefom i njegovom taktikom, da je kako sacuvat rezultat do drugog poluvremema a pnda bi sve bilo moguce

Ako krenemo ganjat po sredini od početka utakmice, puca nam crna pogibija. Ljudi uspiju napravit višak među naših 7-8 igrača, to je tako kad igraš sa tim ekipama koje su miljama daleko, imaš osjećaj da ih igra 20. Dupli blok kao u četvrtak jedno sat vremena, kad se istroše, onda ih zaganjat.[/quote]

Pa i mislim an dupli blok al ne da stoje i gledaju kako im se secu do odbrane sto se desavalo u italiji, nego da ih stisnu na 40- tak metara od naseg gola i nedaju im da lahko prolaze, kad se zgusne sredina i skupi ne mogu tako lahko ispast, samo moraju agresivni max biti i ako vec naprave faul bolje na 40 metara od gola nego blizu sesnaesterca
Mi ako uspijemo zadrzat aktivan rezultata do 60 minute mi imamo dobre sanse za prolaz
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 avg 2018, 12:10

Ne gumo zalizanog očima, al se slažem da treba počet, mada realnost je ta da će Halilović bit u prvih 11 od kojeg nikakve koristi u ovakvoj utakmici nećemo imat. Valjda će me popišat Halil i zabit go. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 avg 2018, 12:13

Halilovic je Hajrovic za siromasne :urnebes:
1946~

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 avg 2018, 12:17

Šansa da se njemu jednom otvori prostor za šut je 0,0001%. On dok se namjesti, ja mogu sa tribine uletit na blok, al nije ni to važno, već što jednostavno neće niko imat prostor da je opali sa poludistance. Golove možemo dat onako kao u prošloj utakmici, jaka poluvisoka lopta sa strane i frljoka/odbitak. A moguće je da sjevne neka kontra pa da se uputi pas kao Ahmetović Resiću protiv banana. Ako neko misli da će nam dozvolit da gradimo napad, vara se. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 01 avg 2018, 12:18

Prije ćemo ga zabiti iz penala nego u kontri.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 avg 2018, 12:19

Ako čvaknu Atalantu, halalim pišanje svakom od igrača koje ne gotivim.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 avg 2018, 12:20

High je napisao/la:Prije ćemo ga zabiti iz penala nego u kontri.
:lol: :lol: dobar :D

ma moze se, oni igraju sa tri spopera, to je džennet za kontre ako ih neko zna igrati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 avg 2018, 12:25

Zovi Uscuplica da ih napadne i uzme 2 razlike :opaopa:
1946~

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 01 avg 2018, 12:32

Možda nije ostao Welbeck kod nas ali je zato uvalio sestru ili ženu z SFK.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 avg 2018, 12:37

hapuc je napisao/la:Možda nije ostao Welbeck kod nas ali je zato uvalio sestru ili ženu z SFK.
A mozda i on dodje u sljedecem prelaznom roku.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.