Sestra je u pitanju.hapuc je napisao/la:Možda nije ostao Welbeck kod nas ali je zato uvalio sestru ili ženu z SFK.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sjedim u Brezi na kafi, raja samo vadi karte, sređuje prevoz sutra, raspodjela ko s kim u auto... Kad se inače plava Breza ovako nafurala, mogu mislit kako je na drugim mjestima. Za 45 min sam 60ak ljudi čuo kako pričaju o tekmi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Što je tužna Breza ta...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jbte prije je ta Breza, Visoko, Ilijas sve bordo obojeno bilo.
Ilijas je jos uvijek kako znam bordo za ostale ne znamStroj1946 je napisao/la:Jbte prije je ta Breza, Visoko, Ilijas sve bordo obojeno bilo.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ilijaš i Visoko jesu i dalje, al Breza diše plavo vjeruj mi. Kafić Željo, frizerski salon Željo, jaka podgrupa Manijaka... Barem 80% grada navija za gurbete.Stroj1946 je napisao/la:Jbte prije je ta Breza, Visoko, Ilijas sve bordo obojeno bilo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
;
Jutros parkirao auto u Dalmatinskoj,otisao da obavim neki posao, vracam se prema autu kad ono zagradjen. I tako dok pjenim, psujem,kontam hocu li levatu zvati policiju, trči brat sav u goloj vodi i izvinjava se kaze isao po karte za tekmu. Rekoh mu lazes stare mi to ti samo zato sto si mi vidio zastavicu na retrovizoru. Kad brat izvadi iz dzepa dvije karte za Istokskoroalen je napisao/la:Sjedim u Brezi na kafi, raja samo vadi karte, sređuje prevoz sutra, raspodjela ko s kim u auto... Kad se inače plava Breza ovako nafurala, mogu mislit kako je na drugim mjestima. Za 45 min sam 60ak ljudi čuo kako pričaju o tekmi.
Zato je onako tuznaskoroalen je napisao/la:Ilijaš i Visoko jesu i dalje, al Breza diše plavo vjeruj mi. Kafić Željo, frizerski salon Željo, jaka podgrupa Manijaka... Barem 80% grada navija za gurbete.Stroj1946 je napisao/la:Jbte prije je ta Breza, Visoko, Ilijas sve bordo obojeno bilo.
@skoroalen nista ti brate drugo ne preostaje nego da se preselis blize SarajevuStroj1946 je napisao/la:Zato je onako tuznaskoroalen je napisao/la:Ilijaš i Visoko jesu i dalje, al Breza diše plavo vjeruj mi. Kafić Željo, frizerski salon Željo, jaka podgrupa Manijaka... Barem 80% grada navija za gurbete.Stroj1946 je napisao/la:Jbte prije je ta Breza, Visoko, Ilijas sve bordo obojeno bilo.
ne zamjeri salim se ja
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
UTORAK 31.07.2018. I SRIJEDA 01.08.2018.mensur55 je napisao/la:Moze li neko napisati gdje sve mogu kupit kartu
FAN SHOP Maršala Tita Od 8 do 20 sati
FAN SHOP Bezistan od 10 do 20 sati
Prodajno mjesto Tržnica Markale od 9 do 19 sati
Prodajno mjesto Skenderija od 9 do 19 sati
Ljetni market BBI centar od 10 do 22 sata
ČETVRTAK 02.08.2018. ( DAN UTAKMICE )
FAN SHOP Maršala Tita od 8 do 18 sati
FAN SHOP Bezistan od 8 do 18 sati
Prodajno mjesto Tržnica Markale od 9 do 19 sati
Prodajno mjesto Skenderija od 9 do 17 sati
Ljetni market BBI centar od 10 do 19 sati
Na dan utakmice na platou ispred stadiona Asim Ferhatović Hase biće moguća kupovina ulaznica na samo jednom prodajnom mjestu, na velikom parkingu ispred istočne tribine. Zbog te činjenice svim navijačima preporučujemo da svoju ulaznicu nabave ranije kako bi izbjegli gužvu na blagajni ispred stadiona.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kako toksična sredina za život, seli se buraz.skoroalen je napisao/la:Ilijaš i Visoko jesu i dalje, al Breza diše plavo vjeruj mi. Kafić Željo, frizerski salon Željo, jaka podgrupa Manijaka... Barem 80% grada navija za gurbete.Stroj1946 je napisao/la:Jbte prije je ta Breza, Visoko, Ilijas sve bordo obojeno bilo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
NOVO U PONUDI | Uoči revanš susreta drugog pretkola Evropa lige između FK Sarajevo - Atalanta Bergamasca Calcio u FAN SHOPU možete pronaći posebno dizajniranu majicu i šal.
Majica košta 15KM, a šal 20KM.
FK Sarajevo - Atalanta Bergamo | UEFA Europa League Q2 M2
#FKSATA #UEL
Majica košta 15KM, a šal 20KM.
FK Sarajevo - Atalanta Bergamo | UEFA Europa League Q2 M2
#FKSATA #UEL
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
@uNbx @benko21 majke mi, čim se zaposlim dolazim pod kiriju negdje u Šeher, ovako više ne ide. Vikendom odem na kafu, osjećam se k'o na Grbavici, samo plavi šalovi, majice, u svakom kafiću se Željo gleda... Ludnica, ja k'o krme u teheranu. 
Zamisli bude se odlučivalo na penale.High je napisao/la:Prije ćemo ga zabiti iz penala nego u kontri.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako bude naznaka takvog rezultata, čuvat jednu izmjenu da uđe Kovačević. To nam je jedina nada.uNbx je napisao/la:Zamisli bude se odlučivalo na penale.High je napisao/la:Prije ćemo ga zabiti iz penala nego u kontri.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- SekundinPrimus
- Kontakt:
Iz Breze sam i mogu posvjedočiti ali nije baš toliko crno, znam masu raje što nikad nije prestala pratiti bordo-bijele. Pozz, biće Breza cijela opet bordo bijela.uNbx je napisao/la:Kako toksična sredina za život, seli se buraz.skoroalen je napisao/la:Ilijaš i Visoko jesu i dalje, al Breza diše plavo vjeruj mi. Kafić Željo, frizerski salon Željo, jaka podgrupa Manijaka... Barem 80% grada navija za gurbete.Stroj1946 je napisao/la:Jbte prije je ta Breza, Visoko, Ilijas sve bordo obojeno bilo.
"Čovjek je, Senada, teški hajvan."
Kad je meni zena navalila da kupimo na grbavici stan, jedva sam joj objasnio da necu da mi dijete odrasta okruzeno manijacima.skoroalen je napisao/la:@uNbx @benko21 majke mi, čim se zaposlim dolazim pod kiriju negdje u Šeher, ovako više ne ide. Vikendom odem na kafu, osjećam se k'o na Grbavici, samo plavi šalovi, majice, u svakom kafiću se Željo gleda... Ludnica, ja k'o krme u teheranu.
You are someone else I am still right here
Pitari u brezi su najsretniji ljudi na dunjaluku 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zamisli scenarij penal za atalantu u 90 min, rezultat 0:0, Bojan se baca i lopta ga pogadja u glavu i tako odbrani penal, mi sacuvamo 0:0 i prodjemo dalje 
1946~