Iz Breze sam i mogu posvjedočiti ali nije baš toliko crno, znam masu raje što nikad nije prestala pratiti bordo-bijele. Pozz, biće Breza cijela opet bordo bijela.uNbx je napisao/la:Kako toksična sredina za život, seli se buraz.skoroalen je napisao/la:Ilijaš i Visoko jesu i dalje, al Breza diše plavo vjeruj mi. Kafić Željo, frizerski salon Željo, jaka podgrupa Manijaka... Barem 80% grada navija za gurbete.Stroj1946 je napisao/la:Jbte prije je ta Breza, Visoko, Ilijas sve bordo obojeno bilo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SekundinPrimus
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Čovjek je, Senada, teški hajvan."
Kad je meni zena navalila da kupimo na grbavici stan, jedva sam joj objasnio da necu da mi dijete odrasta okruzeno manijacima.skoroalen je napisao/la:@uNbx @benko21 majke mi, čim se zaposlim dolazim pod kiriju negdje u Šeher, ovako više ne ide. Vikendom odem na kafu, osjećam se k'o na Grbavici, samo plavi šalovi, majice, u svakom kafiću se Željo gleda... Ludnica, ja k'o krme u teheranu.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Pitari u brezi su najsretniji ljudi na dunjaluku 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zamisli scenarij penal za atalantu u 90 min, rezultat 0:0, Bojan se baca i lopta ga pogadja u glavu i tako odbrani penal, mi sacuvamo 0:0 i prodjemo dalje 
1946~
Pregovori sa potencijalnim pojačanjem: Bivši fudbaler Dinama potpisuje za FK Sarajevo?
Prelazni rok na Koševu i dalje nije zaključen. Opšte je poznato da FK Sarajevo i dalje traga za klasnim veznim igračem koji bi nadomjestio odlazak Elvisa Sarića.
Kako saznaje ****.ba, bordo klub je vrlo blizu rješenja za taj problem. Rukovodstvo Sarajeva trenutno pregovara sa bivšim fudbalerom zagrebačkog Dinama i nekadašnjim mladim reprezentativcem Hrvatske, Damirom Šovšićem.
Riječ je o 28-godišnjem veznom fudbaleru čija tržišna vrijednost, prema Transfermarktu, iznosi 300.000 eura. No, bitno je napomenuti i da je prije lanjskog transfera u južnokorejski Suwon (koje li slučajnosti, novi Sarićev klub), vrijedio milion i po eura.
Šovšić je rođen u Goraždu, ima bh. državljanstvo, a svojevremeno je nastupao za U-17 selekciju BiH te mladu reprezentaciju Hrvatske. Dijete je FK Sarajevo, profesionalnu karijeru počeo je graditi upravo u omladinskom pogonu bordo kluba.
Osim Dinama i Suwona, nastupao je za Lokomotivu, Zagreb, Hapoel Tel Aviv, a zadnji klub mu je poljski drugoligaš Sandecja. Trenutno je slobodan fudbaler, “čistih” papira.
Pregovori su u toku, a sigurno je da bi njegov dolazak obradovao armiju bordo fanova, s obzirom da je riječ o nogometašu bogatog međunarodnog iskustva koji ne bi zauzimao mjesto stranca u ekipi Sarajeva.
Prelazni rok na Koševu i dalje nije zaključen. Opšte je poznato da FK Sarajevo i dalje traga za klasnim veznim igračem koji bi nadomjestio odlazak Elvisa Sarića.
Kako saznaje ****.ba, bordo klub je vrlo blizu rješenja za taj problem. Rukovodstvo Sarajeva trenutno pregovara sa bivšim fudbalerom zagrebačkog Dinama i nekadašnjim mladim reprezentativcem Hrvatske, Damirom Šovšićem.
Riječ je o 28-godišnjem veznom fudbaleru čija tržišna vrijednost, prema Transfermarktu, iznosi 300.000 eura. No, bitno je napomenuti i da je prije lanjskog transfera u južnokorejski Suwon (koje li slučajnosti, novi Sarićev klub), vrijedio milion i po eura.
Šovšić je rođen u Goraždu, ima bh. državljanstvo, a svojevremeno je nastupao za U-17 selekciju BiH te mladu reprezentaciju Hrvatske. Dijete je FK Sarajevo, profesionalnu karijeru počeo je graditi upravo u omladinskom pogonu bordo kluba.
Osim Dinama i Suwona, nastupao je za Lokomotivu, Zagreb, Hapoel Tel Aviv, a zadnji klub mu je poljski drugoligaš Sandecja. Trenutno je slobodan fudbaler, “čistih” papira.
Pregovori su u toku, a sigurno je da bi njegov dolazak obradovao armiju bordo fanova, s obzirom da je riječ o nogometašu bogatog međunarodnog iskustva koji ne bi zauzimao mjesto stranca u ekipi Sarajeva.
Da mu hoće i nos slomiti al da ga odbraniThrillerHz je napisao/la:Zamisli scenarij penal za atalantu u 90 min, rezultat 0:0, Bojan se baca i lopta ga pogadja u glavu i tako odbrani penal, mi sacuvamo 0:0 i prodjemo dalje
I am coming
- belosevic23
- Kontakt:
Daj ovog Sovsica brz ko munja izgleda, on i Sisic ima da pretrce ligu..
Yebala vas više ta infarktna scenarija. Daj da im utrpamo tri komada u prvom pa da igramo za raju. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Tako je komšija.SekundinPrimus je napisao/la: Iz Breze sam i mogu posvjedočiti ali nije baš toliko crno, znam masu raje što nikad nije prestala pratiti bordo-bijele. Pozz, biće Breza cijela opet bordo bijela.
Bitno je da je Old "naš", kad počnu konobari yebavat Tiru preko puta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sovsic i on moze pod rubriku nasa djeca.Bio je kod nas u juniorima .
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 avg 2018, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Anonjimus je napisao/la:Da mu hoće i nos slomiti al da ga odbraniThrillerHz je napisao/la:Zamisli scenarij penal za atalantu u 90 min, rezultat 0:0, Bojan se baca i lopta ga pogadja u glavu i tako odbrani penal, mi sacuvamo 0:0 i prodjemo dalje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Daj ovog Šovšića, ipak nam treba veznjak. Crepulja lohotan, Stanojević pao u formi, Mustafić i Adukor su razbijači... Rahman trenutno rastura al od viška glava ne boli.
To mu jeste veliki plus,posebno sto igra 10-tku.A nije bas karakteristicno u svijetu fudbala da igrace na toj poziciji krasi brzina.belosevic23 je napisao/la:Daj ovog Sovsica brz ko munja izgleda, on i Sisic ima da pretrce ligu..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nadam se da će u uzvratu počet Šofranac a ne Dupovac.
Stoskoroalen je napisao/la:Nadam se da će u uzvratu počet Šofranac a ne Dupovac.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zato što je kvalitetniji, spremniji, odlučniji, pametniji i inteligentniji.mma_hz je napisao/la:Stoskoroalen je napisao/la:Nadam se da će u uzvratu počet Šofranac a ne Dupovac.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Zato što je kvalitetniji, spremniji, odlučniji, pametniji i inteligentniji.mma_hz je napisao/la:Stoskoroalen je napisao/la:Nadam se da će u uzvratu počet Šofranac a ne Dupovac.
Neka Dupovca radi širine al za sad je Šofranac više pokazao za prvu postavu.
Uredu,ako vecina tako misli 
FK SARAJEVO.
Rekao je danas na press-u Husref da nece nista mjenjati.Pa sad mozda opet zavrce nesto kao pred Mladost.
Jel ko bio danas u klubu,kako idu karte..?
Ja sam se nadao da ce vec danas Istok puci..
Ja sam se nadao da ce vec danas Istok puci..
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 32 gosta.