Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

CheGuevara
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la CheGuevara » 31 mar 2009, 23:58

Del Boy je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
ta trenercina nije otisao nikad nijednog kandidata pogledat nego je sve pozivao prema preporukama pojedinih ljudi citaj menadzera(siptarskih poslasticara i ostale bagre)
ne trebas biti toliki rasista i nacionalista, nigdje to ne vodi

Ciri kapa dole, bilo koji trener s ovih prostora nek osvoji kao on i ja cu isto reci ko i za Ciru. Od Beca do Teherana ga nema da je bio treci na svijetu u zadnjih 30 godina.
gdje ti vidis majketi da je covjek rasista i nacionalista?? po cemu si to zakljucio?? :lol: hehehehe...na ovim forumu se siri kretenluk, izgleda da nema spasa..treba se izvuci dok se nezarazi!

eto, "strucnjacino"..daj mi one igrace, sto je hrvatska imala kad je osvojila 3.mjesto i obecavam da cu ih uz malo srece minimalno odvesti do polufinala :)[/quote]

na jezicima naseg podneblja naziv siptar je pogrdni naziv za Albance. Sa istima nemam nista, ali znam kako se ja osjecam kad mene nazivaju slicnim pogrdnim imenima.

ja nisam dosao ovdje da se natezem bas sa svakim, a ti bujrum, jarane, dodji dotle ko Ciro pa ce ti neko mozda i dati takve igrace.

sto se tice te generacije, imao si 3-4 vanserijska igraca ostali su bili srednja zalost, ako se sjecas istih, ali poenta je sto je Ciro motivator i sto je covjek zaveo disciplinu. Pa on bolan Cvitanovica vratikuci iz kampa iako je i Tudjman trazio da ga se vrati jer je Cvitanovic tad igrao za Dinamo a.k.a. Croatiu.

jesam bio jasan?[/quote]
daj ba, cuj jesil jasan..to ti kontas meni nesto pametnovati, jel? :lol: e moj brale 8-)

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 00:00

CheGuevara je napisao/la: daj ba, cuj jesil jasan..to ti kontas meni nesto pametnovati, jel? :lol: e moj brale 8-)
apsolutno ne, izvini ako je tako ispalo

ja samo volim zdravu i argumentovanu razmjenu misljenja

pozz

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 01 apr 2009, 00:01

amir je napisao/la:"strucnjaci", postajete velika manjina u vezi Cire i njegovog potcijenjivanja, stvarno su vam ti argumenti porotiv Cire zaista smijesni, gdje bi se i malo dijete nasmijalo i nebi ga mogli ubijediti da Ciro nevalja, Ciro je kralj, svaka mu cast za sve, svi ga cijene, i igraci, i 90 % nasih strucnjaka, a vi 0,00001 % navijaca pricate protiv njega, stvarno se nasmijem svakom vasem postu, ali eto hocete da ste u centru paznje i da neko kaze jesu ovi i "pametni",
pustite te Mikelinije, Sarabe, Dilavere ..., gdje su oni sada, jesu li u reprezentaciji ???Ciro je pozvao u ovome trenutku najbolje igrace sto BiH ima,
Oh, dzes ba Amire..sta ima habab?? de nam ba ispricaj kako ti je bilo neki dan u Hercegovini, u Cirinoj sobi?? ...nadam se da si imao fin provod...ustvari, predpostavljam da si imao..komentari su te izadli, e moj Ziko, moja dinastijo!!! :lol:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 apr 2009, 00:04

Opet stara ekipa, amir i CheGuevara.
Samo kulturno molim vas.
;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 01 apr 2009, 00:07

Del Boy je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la: daj ba, cuj jesil jasan..to ti kontas meni nesto pametnovati, jel? :lol: e moj brale 8-)

pozz
evo da i ja "zdravo" argumentujem:

Ladic, Bilic, Simic, Tudor, Asanovic, Boban, Jarni, Prosinecki, Soldo, Stanic, Suker, Vlaovic...ovi sa linijom ja mislim da su bili malo bolji od srijedne zalosti, a ako nisam pogrijesio, ima ih vise od 3-4 vanserijskih igraca, jel tako? :)
Zadnja izmjena: CheGuevara, dana/u 01 apr 2009, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 apr 2009, 00:08

bubooty je napisao/la:nedaj boze da izgubimo od belgije vidjeo bi onda vase postove..nesto slabo vam ide pamcenje kazete nije se igraca podefilovalo kroz repku,a sha je sa onim mikelinijem pa sarabom koji se **** forsira muratovic i berberovic koji realno nemaju kvalitet za repku itd itd..ciro hoce da poziva nekakve anonimuse koje uopste nemaju ni pasos ni zelju da igraju za bih...ciro nikad nije dalje od hrvatske otisao da pogleda nekog naseg igraca a vi cete meni pricati o njegovoj strucnosti..covjek kojeg je igraca koji je 2 tekme u cijeloj sezoni odigrao za hajduk htio zvati na provjeru u repku....jestel vi gledali tekmu...belgijanci su imali 2 stative ljudi su dominirali...da nebi bakljade ja vam garantujem da nebi pobjedili...koliko su samo duela na sredini terena dobili,da je bila neka tehnicki potkovanija ekipa razvalila bi nas kao bugarsku skupstinu...3-5-2 sistem je stvar proslosti takvo nesto ne prolazi danas u fudbalu,ne protiv jacih ekipa...belgijanci da nisu debilni i da su koristili talent koji posjeduju radije nego krkanluk koji koriste decenijama a 'joooj pobrecitaaaaa'....a o golmanovom napucavanju da negovorimo da bog sacuva...pogledajte ekipe koje je ciro vodio u zadnjih 5 godina...iz svake je najurio prije vremena i to mnogo prije,,,dosao je u nasu repku jer nikog nije mogao ni trenirat prodao 2 suplje i raja odma zaboravila na savez na sve lopovluke koje se desavaju,savez koji ni pripremnu tekmu nece da organizuje jer toboze nemaju para (citaj ukrali),igraci se prodaju preko repke,liga neregularna,talenti nam igraju za druge repke savez boli **** za njima,u mladzim repkama nam igraju babini sinovi a o godinama neuspjeha zbog istih razloga da negovorimo ,pa prodavanje tekme u srbiji i jos milion tih stvari...i sta sad,nasli se pojedini da kazu da ovo sto bhf rade nije za dobrobit fudbala u bih...ma jel...a zato je za dobrobit sto nam 2 najbolja obrambena igraca neigraju za repku zbog istih sto nam tone talenata ograju za druge repke,sto se igracima traze paRE ZA poziv ma neeee,sve je to kampanja protiv repke bih neprijatelji ovo ono **** palac...smjesni ste,,,
Svaka cast

Ciro je obicni klaun i showman kojem neobrazovana nacija pripisuje sve zasluge za uspjehe selekcije...tako je bila i sa Hrvatskom '98 kada je ovaj egoist sam sebe dizao da je trener svih trenera podcijenjujuci tima igracki potencijal koji je imao tada (Prosinecki,Boban,Suker,Boksic,Jarni,Asanovic itd-sve sami klasni igraci)
Hrvati su to shvatili prije 10 godina pa su mu dali nogu...nije mogao ni Hajduk a ni Varteks voditi i tamo su ga nogirali,kao što su ga nogirali iz NS Irana,Švice,Irske.
Najlakše je davati izjave "sine moj **** cemo im mamicu,uvalit cemo im peticu i slicne poruke"...to prolazi samo kod nas u Bosni i nigdje više.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 01 apr 2009, 00:10

drop je napisao/la:
bubooty je napisao/la:nedaj boze da izgubimo od belgije vidjeo bi onda vase postove..nesto slabo vam ide pamcenje kazete nije se igraca podefilovalo kroz repku,a sha je sa onim mikelinijem pa sarabom koji se **** forsira muratovic i berberovic koji realno nemaju kvalitet za repku itd itd..ciro hoce da poziva nekakve anonimuse koje uopste nemaju ni pasos ni zelju da igraju za bih...ciro nikad nije dalje od hrvatske otisao da pogleda nekog naseg igraca a vi cete meni pricati o njegovoj strucnosti..covjek kojeg je igraca koji je 2 tekme u cijeloj sezoni odigrao za hajduk htio zvati na provjeru u repku....jestel vi gledali tekmu...belgijanci su imali 2 stative ljudi su dominirali...da nebi bakljade ja vam garantujem da nebi pobjedili...koliko su samo duela na sredini terena dobili,da je bila neka tehnicki potkovanija ekipa razvalila bi nas kao bugarsku skupstinu...3-5-2 sistem je stvar proslosti takvo nesto ne prolazi danas u fudbalu,ne protiv jacih ekipa...belgijanci da nisu debilni i da su koristili talent koji posjeduju radije nego krkanluk koji koriste decenijama a 'joooj pobrecitaaaaa'....a o golmanovom napucavanju da negovorimo da bog sacuva...pogledajte ekipe koje je ciro vodio u zadnjih 5 godina...iz svake je najurio prije vremena i to mnogo prije,,,dosao je u nasu repku jer nikog nije mogao ni trenirat prodao 2 suplje i raja odma zaboravila na savez na sve lopovluke koje se desavaju,savez koji ni pripremnu tekmu nece da organizuje jer toboze nemaju para (citaj ukrali),igraci se prodaju preko repke,liga neregularna,talenti nam igraju za druge repke savez boli **** za njima,u mladzim repkama nam igraju babini sinovi a o godinama neuspjeha zbog istih razloga da negovorimo ,pa prodavanje tekme u srbiji i jos milion tih stvari...i sta sad,nasli se pojedini da kazu da ovo sto bhf rade nije za dobrobit fudbala u bih...ma jel...a zato je za dobrobit sto nam 2 najbolja obrambena igraca neigraju za repku zbog istih sto nam tone talenata ograju za druge repke,sto se igracima traze paRE ZA poziv ma neeee,sve je to kampanja protiv repke bih neprijatelji ovo ono **** palac...smjesni ste,,,
Svaka cast

Ciro je obicni klaun i showman kojem neobrazovana nacija pripisuje sve zasluge za uspjehe selekcije...tako je bila i sa Hrvatskom '98 kada je ovaj egoist sam sebe dizao da je trener svih trenera podcijenjujuci tima igracki potencijal koji je imao tada (Prosinecki,Boban,Suker,Boksic,Jarni,Asanovic itd-sve sami klasni igraci)
Hrvati su to shvatili prije 10 godina pa su mu dali nogu...nije mogao ni Hajduk a ni Varteks voditi i tamo su ga nogirali,kao što su ga nogirali iz NS Irana,Švice,Irske.
Najlakše je davati izjave "sine moj **** cemo im mamicu,uvalit cemo im peticu i slicne poruke"...to prolazi samo kod nas u Bosni i nigdje više.
tako je..a glavni krivac za ovu svu pretjerano euforiju su medije..one su digle Ciru visocije, nego sto je vrijedan dizanja, a raja pustila da se manipulise sa njom! ;)

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 00:11

Del Boy je napisao/la:

pozz
evo da i ja "zdravo" argumentujem:

Ladic, Bilic, Simic, Tudor, Asanovic, Boban, Jarni, Prosinecki, Soldo, Stanic, Suker, Vlaovic...ovi sa linijom ja mislim da su bili malo bolji od obicnog prosjeka, a ako nisam pogrijesio, ima ih vise od 3-4 , jel tako? :)
1. Koji Simic? Jel Dario? Nije bio u prvoj postavi, mozda mislis na Stanica, on je igrao desnog bocnog

2. Koji Tudor? Jel Igor? 1998. godine je imao 18 godina...Mislis sigurno na Stimca, on je bio drugi stoper

3. Soldo je tada tek otisao iz HR, nije to tada bila klasa Solde od poslije 5 godina

4. Prosinecki uopste nije pocinjao, tek nekad je ulazio u igru

da sumiramo:

u orvoj postavi si imao igracine:

Boban, Suker i Jarni, Aljosa (H)Asanovic je bio zamalo pa ta klasa ali nije bio konstantan

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 apr 2009, 00:12

Neka ba Ćire, nek nas svi manipuliši, samo da dobijemo sutra i konačno budemo blizu tog SP-a, kojeg svi sanjamoooo....
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 01 apr 2009, 00:13

ribery je napisao/la:Opet stara ekipa, amir i CheGuevara.
Samo kulturno molim vas.
;)
ma nije belaj..ja mislim da je bilo dovoljno KULTURNO, a sarkasmus i ironija se nekazne :)

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 00:15

Knele je napisao/la:Neka ba Ćire, nek nas svi manipuliši, samo da dobijemo sutra i konačno budemo blizu tog SP-a, kojeg svi sanjamoooo....
Ja bih rado cuo neko bolje ime od Cire trenutno...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 apr 2009, 00:15

To sam i ja vec pitao, ali ces cuti Kodro. Da li je realisticno ili ne, svejedno.

Mnogo uspjeha ti zelim na diskusiji, nece funkcionisati, a ja ode radije spavati. Laku vama svima. :D
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 01 apr 2009, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 apr 2009, 00:17

Del Boy je napisao/la:
Knele je napisao/la:Neka ba Ćire, nek nas svi manipuliši, samo da dobijemo sutra i konačno budemo blizu tog SP-a, kojeg svi sanjamoooo....
Neces cuti niti jedno bolje ime jer svako imalo normalan bježi od ovakvog Nogometnog saveza i posla sa njima ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 01 apr 2009, 00:23

Del Boy je napisao/la: 1. Koji Simic? Jel Dario? Nije bio u prvoj postavi, mozda mislis na Stanica, on je igrao desnog bocnog

2. Koji Tudor? Jel Igor? 1998. godine je imao 18 godina...Mislis sigurno na Stimca, on je bio drugi stoper

3. Soldo je tada tek otisao iz HR, nije to tada bila klasa Solde od poslije 5 godina

da sumiramo:

Boban, Suker i Jarni, Aljosa (H)Asanovic je bio zamalo pa ta klasa ali nije bio konstantan
ej *ebem ga ja, ti hoces zdravo samnom da mjenjas misljenje i argumentaciju a takoreci vrijedzas me, jer mi nevjerujes i hoces da kazes da lazem..pusti ti meni da odlucim koga ja mislim a koga ne, nije potrebo da me ispravljas...trebao si se informisati prije nego sto si krenuo u argumentaciju!! ;)

Jamaika - Kroatien 1:3 (1:1)
Jamaika: Barrett, Goodison, Cargill (53. Powell), Earle (72. Williams), Sinclair, Simpson, Lowe, Whitmore, Gardner, Burton, Hall (82. Boyd) Kroatien: Ladić, Bilić, Štimac, Soldo, Šimić (72. Vlaović), Prosinečki, Asanović, Boban, Stanić, Jarni, Šuker

Japan - Kroatien 0:1 (0:0)
Japan: Kawaguchi, Nakanishi, Ihara, Akita, Narahashi (79. Morishima), Yamagushi, Nanami (83. Lopez), Nakata, Soma, Nakayama (61. Okano) Kroatien: Ladić, Bilić, Štimac (46. Vlaović), Soldo, Šimić, Jurčić, Prosinečki (67. Marić), Asanović, Stanić (88. Tudor), Jarni, Šuker

Argentinien - Kroatien 1:0 (1:0)
Argentinien: Roa, Vivas, Ayala, Paz, Zanetti (68. Simeone), Almeyda, Verón, Gallardo (81. Berti), Pineda, Batistuta, Ortega (53. López) Kroatien: Ladić, Bilić, Marić (46. Vlaović), Soldo, Šimić, Prosinečki (68. Štimac), Asanović, Boban, Stanić, Jarni, Šuker

Rumänien - Kroatien 0:1 (0:1)
Rumänien: Stelea, Filipescu, Gh .Popescu, Ciobotariu, Petrescu (76. Marinescu), Gâlcă, Ga. Popescu (61. Niculescu), Hagi (57. Craioveanu), Munteanu, Moldovan, Ilie Kroatien: Ladić, Bilić, Štimac, Šimić, Jurčić, Asanović, Boban, Stanić (83. Tudor), Jarni, Šuker, Vlaović (77. Krpan)

itd. itd...

ako zelis ostalo da vidis: http://de.wikipedia.org/wiki/Fu%C3%9Fba ... 8/Kroatien ...tu mozes vidjeti gdje su njihovi igraci igrali tada..nisam znao da po ligama petice igraju toliko srednjih zalosti!!!

mislim da je bilo to to..gotova ta nasa konverzacija..mislim da nema smisla ;) pozzz

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 01 apr 2009, 00:23

amir je napisao/la:"strucnjaci", postajete velika manjina u vezi Cire i njegovog potcijenjivanja, stvarno su vam ti argumenti porotiv Cire zaista smijesni, gdje bi se i malo dijete nasmijalo i nebi ga mogli ubijediti da Ciro nevalja, Ciro je kralj, svaka mu cast za sve, svi ga cijene, i igraci, i 90 % nasih strucnjaka, a vi 0,00001 % navijaca pricate protiv njega, stvarno se nasmijem svakom vasem postu, ali eto hocete da ste u centru paznje i da neko kaze jesu ovi i "pametni",
pustite te Mikelinije, Sarabe, Dilavere ..., gdje su oni sada, jesu li u reprezentaciji ???Ciro je pozvao u ovome trenutku najbolje igrace sto BiH ima,
Oh, dzes ba Amire..sta ima habab?? de nam ba ispricaj kako ti je bilo neki dan u Hercegovini, u Cirinoj sobi?? ...nadam se da si imao fin provod...ustvari, predpostavljam da si imao..komentari su te izadli, e moj Ziko, moja dinastijo!!! :lol:
Evo me ahbabu, malo si se zeznuo, nismo bili u Hercegovini nego u Genku, samo sto je on bio na klupi a ja na tribinama, da imao sam fin provod i nikada necu zaboraviti odlazak u Belgiju na utakmicu, a sto se tice ove sobe na koju ti "mislis" e grdno si se prevario, Ciro je strucnjak kojeg podrzajem i podrzavat cu ga dok je selektor, a neinteresuje me kako se on zove, on je selektor moje drzave BiH.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 00:24

drop je napisao/la:
Del Boy je napisao/la:
Neces cuti niti jedno bolje ime jer svako imalo normalan bježi od ovakvog Nogometnog saveza i posla sa njima ;)
pa eto napisite nekoga koga bi mogli dovesti

nemojte se zavaravati, ovo je Balkan, cak ni Srbija ni Hrvatska ne mogu dovesti jaceg trenera od Cire, mogu samo eksperimentisati sa nekim mladicima koji gube utakmice u zadnjoj minuti.

Ovo sam ti napisao iz razloga da nije samo problem u Savezu i da je tesko naci covjeka trenera da ima veca dostignuca od Cire a da ce doci na Balkan da trenira repku neku.

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 00:32

Del Boy je napisao/la: 1. Koji Simic? Jel Dario? Nije bio u prvoj postavi, mozda mislis na Stanica, on je igrao desnog bocnog

da sumiramo:

ej *ebem ga ja, ti hoces zdravo samnom da mjenjas misljenje i argumentaciju a takoreci vrijedzas me, jer mi nevjerujes i hoces da kazes da lazem..pusti ti meni da odlucim koga ja mislim a koga ne, nije potrebo da me ispravljas...trebao si se informisati prije nego sto si krenuo u argumentaciju!! ;)

Jamaika - Kroatien 1:3 (1:1)
Jamaika: Barrett, Goodison, Cargill (53. Powell), Earle (72. Williams), Sinclair, Simpson, Lowe, Whitmore, Gardner, Burton, Hall (82. Boyd) Kroatien: Ladić, Bilić, Štimac, Soldo, Šimić (72. Vlaović), Prosinečki, Asanović, Boban, Stanić, Jarni, Šuker

Japan - Kroatien 0:1 (0:0)
Japan: Kawaguchi, Nakanishi, Ihara, Akita, Narahashi (79. Morishima), Yamagushi, Nanami (83. Lopez), Nakata, Soma, Nakayama (61. Okano) Kroatien: Ladić, Bilić, Štimac (46. Vlaović), Soldo, Šimić, Jurčić, Prosinečki (67. Marić), Asanović, Stanić (88. Tudor), Jarni, Šuker

Argentinien - Kroatien 1:0 (1:0)
Argentinien: Roa, Vivas, Ayala, Paz, Zanetti (68. Simeone), Almeyda, Verón, Gallardo (81. Berti), Pineda, Batistuta, Ortega (53. López) Kroatien: Ladić, Bilić, Marić (46. Vlaović), Soldo, Šimić, Prosinečki (68. Štimac), Asanović, Boban, Stanić, Jarni, Šuker

Rumänien - Kroatien 0:1 (0:1)
Rumänien: Stelea, Filipescu, Gh .Popescu, Ciobotariu, Petrescu (76. Marinescu), Gâlcă, Ga. Popescu (61. Niculescu), Hagi (57. Craioveanu), Munteanu, Moldovan, Ilie Kroatien: Ladić, Bilić, Štimac, Šimić, Jurčić, Asanović, Boban, Stanić (83. Tudor), Jarni, Šuker, Vlaović (77. Krpan)

itd. itd...

ako zelis ostalo da vidis: http://de.wikipedia.org/wiki/Fu%C3%9Fba ... 8/Kroatien ...tu mozes vidjeti gdje su njihovi igraci igrali tada..nisam znao da po ligama petice igraju toliko srednjih zalosti!!!

mislim da je bilo to to..gotova ta nasa konverzacija..mislim da nema smisla ;) pozzz

Ja ti kazem opet da su tada imali klasu igrace one koje sam ti nabrojao, ostali nisu bili ta neka hajmo reci svjetska klasa.

ne kontam sta si htio da postignes sa ovolikim postom, jedino sto sam ja pogrijesio mozda je da je Prosinecki izlazio iz igre a ne ulazio a znamo jelde svi da nije bio u dobrim odnosima sa Cirom sto se i odnosilo na njegovu igru, mada za mene je on jedan od ubjedljivo najjacih fudbalera s ovih prostora, ali eto dodaj i njega na onu moju listu...

Pa neces mi zar reci da je Simic sa 23 i Tudor sa 18 godina ista igracina kao i 5 godina kasnije ili Soldo koji je tek otisao iz HR za Njemacku?

To sa ligom petice ti je smijesno, nije isti Prosinecki koji je bio car u Spaniji ili Suker ili Boban ili Jarni i neki Tudor koji je tek presao iz Hajduka ili Simic koji je igrao kod Tudjmana...

Nije isti Dzeko od prije 3 godine i ovaj sad i nije isti Pjanic sad koji igra u ligi petice ali na klupi i Pajnic za 5 godina koji ce biti novi Juninho i nije isti Bruno AKrapovic koji prepada ljude po stadionima lige petice i jedan velemajstor Elvir Baljic koji je igrao u Turskoj i to na azijskom dijelu...

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 01 apr 2009, 00:35

ovako je i Carlos Alberto Parreira govorio za Luiz Felipe Scolaria kad je osvojio svjetsko sa brazilom pa rece da bi i njegova nana mogla to sa takvim igracima 4 god kasnije on ih preuzme pa jedva doso do cetvrtfinala...

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 01 apr 2009, 00:45

defender je napisao/la:ovako je i Carlos Alberto Parreira govorio za Luiz Felipe Scolaria kad je osvojio svjetsko sa brazilom pa rece da bi i njegova nana mogla to sa takvim igracima 4 god kasnije on ih preuzme pa jedva doso do cetvrtfinala...

prepune recenice kondicionala, "ja bih", "on bi" , sve nesto ako ovo, ako ono

nema to jarane u zivotu, u zivotu ti je ili pobjedjujes ili gubis, ko zna pobjedjuje a kukavice ili neznalice ostaju iza da pametuju

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2009, 06:51

Cirkan je u prvoj tekmi razvalio takticki Belgu ako ga pukne i danas ja ga vise nemogu zvati **** mozda ceder ali **** nebi bilo zasluge :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.