gdje ti vidis majketi da je covjek rasista i nacionalista?? po cemu si to zakljucio??Del Boy je napisao/la:ne trebas biti toliki rasista i nacionalista, nigdje to ne vodiCheGuevara je napisao/la:
ta trenercina nije otisao nikad nijednog kandidata pogledat nego je sve pozivao prema preporukama pojedinih ljudi citaj menadzera(siptarskih poslasticara i ostale bagre)
Ciri kapa dole, bilo koji trener s ovih prostora nek osvoji kao on i ja cu isto reci ko i za Ciru. Od Beca do Teherana ga nema da je bio treci na svijetu u zadnjih 30 godina.
eto, "strucnjacino"..daj mi one igrace, sto je hrvatska imala kad je osvojila 3.mjesto i obecavam da cu ih uz malo srece minimalno odvesti do polufinala
na jezicima naseg podneblja naziv siptar je pogrdni naziv za Albance. Sa istima nemam nista, ali znam kako se ja osjecam kad mene nazivaju slicnim pogrdnim imenima.
ja nisam dosao ovdje da se natezem bas sa svakim, a ti bujrum, jarane, dodji dotle ko Ciro pa ce ti neko mozda i dati takve igrace.
sto se tice te generacije, imao si 3-4 vanserijska igraca ostali su bili srednja zalost, ako se sjecas istih, ali poenta je sto je Ciro motivator i sto je covjek zaveo disciplinu. Pa on bolan Cvitanovica vratikuci iz kampa iako je i Tudjman trazio da ga se vrati jer je Cvitanovic tad igrao za Dinamo a.k.a. Croatiu.
jesam bio jasan?[/quote]
daj ba, cuj jesil jasan..to ti kontas meni nesto pametnovati, jel?