Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bujrum ja sam prof njemackog, al bez zajbancije, naucio ga kasu me protjerali tamo ovakvi gorehskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
Putuj sine i ne okreci se dao Bog da sve izgori
dok moderacija drzi ovakve ko gabela i sl sto provociraju bice i nas sto odgovaramoDamirT je napisao/la:koji vam je k.urac jbt tema o bh klubovima vi o nacionalizmu pricate
Ja pisem iskljucivo o fudbalu, nadam se da se ne odnosi na mene.hskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
Jedno su zelje a drugo stvarnost.Oni se nikada nece takmiciti u toliko zeljenoj HNL a niti ce ti isti navijaci ikada gledati zrinjski u HNL-u,samo dolazi u obzir Jedna si Jedina BiHDaVinci je napisao/la:
Druze Drape, nisi uopste plaho u krivu sa svojim razmisljanjem ... Zrinjski i njegovi navijaci bi istog momenta potpisali da se takmice u 3-oj HNL nego da svake sezone budu prvaci PLBiH ... ljudi vole sve Hrvatsko jos od vemena Austorugara i to nepromjeni vise ni Dejvid Koperfild ... jedino im je bezze sto puste Valleti a onda puknu GOSK k'o da nista nije bilo ... u par dana zaborave i opet nauce igrati nogomet ...
al kad pocnes o nogometu tad si naporan valaRigoletto je napisao/la: Ja pisem iskljucivo o fudbalu, nadam se da se ne odnosi na mene.
Ti to gledas kroz prizmu haparatlijeMoggi je napisao/la:al kad pocnes o nogometu tad si naporan valaRigoletto je napisao/la: Ja pisem iskljucivo o fudbalu, nadam se da se ne odnosi na mene.
Ako ovo mislis , a sto ne samo normalno zboris.Za tebe i takve da Bog da pa prvi igrali grupe LP. Nista nisi rekao sto normalan insan (covjek)ne bi.Unknown7 je napisao/la:Ta ce nam HNL, meni je najjace kad Bosnje prisilno namecu kao nama je Hrvatska na prvom mjestu, volimo sve njihovo... ja BIH pa makar i ovako lose uredjenu ne bih mjenjao ni za Svicarsko drzavljanstvo jbte, jedino se u njoj osjecam svoj na svome, mislim da velika vecina dijeli ovo misljenje kod Hrvata.
Psss... toliko o losoj Trnavi, izbacise Legiju.
Haj o loptanju.Kako ovi vasi ,sto do skora bijahu nasi.Kadusic,Lasta,Bilbija,Rustem?Sta kazes ti i slicni tebi ? Kakvi su ko raja ? Pozzhskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
avenija je napisao/la:Sretno danas Sarajevu!
jbt vidi parova:Hantraga je napisao/la:Hajd što je ovaj Zrinjski loš u Evropi, ali što su i **** sreće, to nije normalno. Prvo Trnava kao najgori mogući protivnik, a sad potencijalno i Ludogorets u 3. pretkolu. Jesu usrali tim ispadanjem od Trnave, ali sam Videoton bi bio dosta lakša opcija, a da ne pričam o Kukesiju, Suduvi, HJK ili Sheriffu recimo. Realno, izuzme li se recimo Legija (na koju su opet trebali ići), Ludogorets je najgori mogući protivnik.
HJK-Olimpija
Sheriff-Santa Coloma/Valur
Suduva-Spartaks Jurmala
TNS-Midtyland
Kukesi-Torpedo Kutaisi
Sve bezveze parovi. I onda će još recimo Suduva da izvuče Shkendiju, Kukesi Trnavu, HJK Videotona i sl., i da vrlo lagano izbore Europa ligu.
I da se ne lažemo, ovo pokazuje koliko je sistem jednostavan za šampione. Pa čak evo i Zrinjski. Da je izbacio Trnavu, Legija. OK, ispadaju. Ali naredni protivnik bi im bio Dudelange/Drita. Znači, PRELAHKO bi se našli u Play offu. A tamo, teoretski, od 8 nosioca, našle bi se 2-3 ekipe (tipa Shkendija) s kojim se možeš nadati ulasku u grupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.