BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Shadows
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

Post Postao/la Shadows » 01 avg 2018, 19:16

Rodjaci previse politike na temi. :thumbdown:

Sarajevo je u prvoj utakmici pokazalo da moze. Nema potrebe potcjenjivati rezultat iz Italije.
Srecno Sarajevu. Ako prodju super. Ako ispadnu ispali su od boljeg i to je to.

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 01 avg 2018, 20:52

Videoton-Ludogorets 1-0, ludogorets ima crveni,znači,ako Zrinja prođe vallettu (a morao bi je proći), u trećem pretkolu protiv ludogoretsa
Na prvo mjesto stani i ostani!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 avg 2018, 21:34

Kako vi svi što naprđujete o tim temama ovdje niste abortirani?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 01 avg 2018, 22:02

Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
Putuj sine i ne okreci se dao Bog da sve izgori
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 01 avg 2018, 22:06

hskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
bujrum ja sam prof njemackog, al bez zajbancije, naucio ga kasu me protjerali tamo ovakvi gore
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 01 avg 2018, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 avg 2018, 22:06

koji vam je k.urac jbt tema o bh klubovima vi o nacionalizmu pricate
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 01 avg 2018, 22:17

DamirT je napisao/la:koji vam je k.urac jbt tema o bh klubovima vi o nacionalizmu pricate
dok moderacija drzi ovakve ko gabela i sl sto provociraju bice i nas sto odgovaramo
Zarathustra

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 01 avg 2018, 22:44

hskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
Ja pisem iskljucivo o fudbalu, nadam se da se ne odnosi na mene.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 avg 2018, 22:52

Ima li ovdje kakvih moderatora. Brisite ove gluposti.
- FKS -

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 avg 2018, 23:28

DaVinci je napisao/la:
Druze Drape, nisi uopste plaho u krivu sa svojim razmisljanjem ... Zrinjski i njegovi navijaci bi istog momenta potpisali da se takmice u 3-oj HNL nego da svake sezone budu prvaci PLBiH ... ljudi vole sve Hrvatsko jos od vemena Austorugara i to nepromjeni vise ni Dejvid Koperfild ... jedino im je bezze sto puste Valleti a onda puknu GOSK k'o da nista nije bilo ... u par dana zaborave i opet nauce igrati nogomet ... :kafa:
Jedno su zelje a drugo stvarnost.Oni se nikada nece takmiciti u toliko zeljenoj HNL a niti ce ti isti navijaci ikada gledati zrinjski u HNL-u,samo dolazi u obzir Jedna si Jedina BiH :bih: pa nek pati koga smeta :zviz: Toliko,haj zdra'o :salut:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Unknown7
Kontakt:

Post Postao/la Unknown7 » 01 avg 2018, 23:56

Ta ce nam HNL, meni je najjace kad Bosnje prisilno namecu kao nama je Hrvatska na prvom mjestu, volimo sve njihovo... ja BIH pa makar i ovako lose uredjenu ne bih mjenjao ni za Svicarsko drzavljanstvo jbte, jedino se u njoj osjecam svoj na svome, mislim da velika vecina dijeli ovo misljenje kod Hrvata.
Psss... toliko o losoj Trnavi, izbacise Legiju.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 02 avg 2018, 00:08

Rigoletto je napisao/la: Ja pisem iskljucivo o fudbalu, nadam se da se ne odnosi na mene.
al kad pocnes o nogometu tad si naporan vala
Zarathustra

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 avg 2018, 00:10

Moggi je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la: Ja pisem iskljucivo o fudbalu, nadam se da se ne odnosi na mene.
al kad pocnes o nogometu tad si naporan vala
Ti to gledas kroz prizmu haparatlije
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 00:11

Unknown7 je napisao/la:Ta ce nam HNL, meni je najjace kad Bosnje prisilno namecu kao nama je Hrvatska na prvom mjestu, volimo sve njihovo... ja BIH pa makar i ovako lose uredjenu ne bih mjenjao ni za Svicarsko drzavljanstvo jbte, jedino se u njoj osjecam svoj na svome, mislim da velika vecina dijeli ovo misljenje kod Hrvata.
Psss... toliko o losoj Trnavi, izbacise Legiju.
Ako ovo mislis , a sto ne samo normalno zboris.Za tebe i takve da Bog da pa prvi igrali grupe LP. Nista nisi rekao sto normalan insan (covjek)ne bi. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 00:18

Haj o loptanju.Kako ovi vasi ,sto do skora bijahu nasi.Kadusic,Lasta,Bilbija,Rustem?Sta kazes ti i slicni tebi ? Kakvi su ko raja ? Pozz
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 avg 2018, 00:24

Sretno danas Sarajevu i Zrinjskom !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

High

Post Postao/la High » 02 avg 2018, 00:32

avenija je napisao/la:Sretno danas Sarajevu!

:bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 02 avg 2018, 00:46

Hajd što je ovaj Zrinjski loš u Evropi, ali što su i **** sreće, to nije normalno. Prvo Trnava kao najgori mogući protivnik, a sad potencijalno i Ludogorets u 3. pretkolu. Jesu usrali tim ispadanjem od Trnave, ali sam Videoton bi bio dosta lakša opcija, a da ne pričam o Kukesiju, Suduvi, HJK ili Sheriffu recimo. Realno, izuzme li se recimo Legija (na koju su opet trebali ići :D ), Ludogorets je najgori mogući protivnik.

HJK-Olimpija
Sheriff-Santa Coloma/Valur
Suduva-Spartaks Jurmala
TNS-Midtyland
Kukesi-Torpedo Kutaisi

Sve bezveze parovi. I onda će još recimo Suduva da izvuče Shkendiju, Kukesi Trnavu, HJK Videotona i sl., i da vrlo lagano izbore Europa ligu.
I da se ne lažemo, ovo pokazuje koliko je sistem jednostavan za šampione. Pa čak evo i Zrinjski. Da je izbacio Trnavu, Legija. OK, ispadaju. Ali naredni protivnik bi im bio Dudelange/Drita. Znači, PRELAHKO bi se našli u Play offu. A tamo, teoretski, od 8 nosioca, našle bi se 2-3 ekipe (tipa Shkendija) s kojim se možeš nadati ulasku u grupe.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 avg 2018, 00:58

Hantraga je napisao/la:Hajd što je ovaj Zrinjski loš u Evropi, ali što su i **** sreće, to nije normalno. Prvo Trnava kao najgori mogući protivnik, a sad potencijalno i Ludogorets u 3. pretkolu. Jesu usrali tim ispadanjem od Trnave, ali sam Videoton bi bio dosta lakša opcija, a da ne pričam o Kukesiju, Suduvi, HJK ili Sheriffu recimo. Realno, izuzme li se recimo Legija (na koju su opet trebali ići :D ), Ludogorets je najgori mogući protivnik.

HJK-Olimpija
Sheriff-Santa Coloma/Valur
Suduva-Spartaks Jurmala
TNS-Midtyland
Kukesi-Torpedo Kutaisi

Sve bezveze parovi. I onda će još recimo Suduva da izvuče Shkendiju, Kukesi Trnavu, HJK Videotona i sl., i da vrlo lagano izbore Europa ligu.
I da se ne lažemo, ovo pokazuje koliko je sistem jednostavan za šampione. Pa čak evo i Zrinjski. Da je izbacio Trnavu, Legija. OK, ispadaju. Ali naredni protivnik bi im bio Dudelange/Drita. Znači, PRELAHKO bi se našli u Play offu. A tamo, teoretski, od 8 nosioca, našle bi se 2-3 ekipe (tipa Shkendija) s kojim se možeš nadati ulasku u grupe.
jbt vidi parova:
Kukesi-Torpedo
Suduva-Spartaks
ubili se za Zrinjski :o
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.