BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Mokes
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

Post Postao/la Mokes » 02 avg 2018, 01:06

Jest prelahko kad izbaciš nosioca. Zrinjski kao nosioc ispadne. Dodiše treba priznati da nisu imali sreće u izvlačenju, kao i onu prečku kod 0-0 u Mostaru, a Spartak u sljedećem napadu zabio gol. I onda opet kao nosioci muku muče s Valetom, a želi se neki iskorak. Škendija je izbacila 2 nosioca (nisu neke sile, ali su ipak nosioci). Videoton izbacio Ludogoreca, Trnava Legiju.

Kad te sreća jednom pogleda, treba je max iskoristiti ;)

Ps. Biće i itekako jakih nosilaca Dinamo/Astana, Karabag/Bate, a u nenesiocima mogu biti Apoel, Ludogorec, Legia.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 02 avg 2018, 01:12

Ma biće sad po 1-2 divlja prvaka u Europa ligi. To je neminovnost i super sistem za države poput nas. Jednostavno, treba ti malo sreće, a imaš 2 puta šansu da te potrefi ta sreća. Ili, ako izbaciš jednu jaču ekipu, haman si završio stvari.

Kao što rekoh, Zrinjskom nije čak trebalo ni da izbaci nosioca do sada. Da je Zrinjski samo izbacio nominalno slabijeg protivnika, Spartak Trnavu, sada bi u 3. pretkolu EL imao Dudelange/Drita i legitimno pravo da se par dana mole Bogu da dobiju Shkendiju, Sheriff ili recimo Videoton u Play offu. A, čak i kad dobiješ BATE ili APOEL, nije da se nemaš čemu nadati.

Unknown7
Kontakt:

Post Postao/la Unknown7 » 02 avg 2018, 01:13

Samozdravlje je napisao/la:
Unknown7 je napisao/la:Ta ce nam HNL, meni je najjace kad Bosnje prisilno namecu kao nama je Hrvatska na prvom mjestu, volimo sve njihovo... ja BIH pa makar i ovako lose uredjenu ne bih mjenjao ni za Svicarsko drzavljanstvo jbte, jedino se u njoj osjecam svoj na svome, mislim da velika vecina dijeli ovo misljenje kod Hrvata.
Psss... toliko o losoj Trnavi, izbacise Legiju.
Ako ovo mislis , a sto ne samo normalno zboris.Za tebe i takve da Bog da pa prvi igrali grupe LP. Nista nisi rekao sto normalan insan (covjek)ne bi. :thumbup:
Naravno, ali problem je pogresna slika Hrvata narocito Hercegovaca u politickom Sarajevu, a vjerujem da je tako i kod nas sto je pogresno, obisao sam citavu Bosnu bez ikakvih problema se druzis sa obicnom rajom...
Hrvati itekako vole BiH pa ne bi glasali za neovisnost, ne bi stali prvi u obranu od agresora, na kraju krajeva ne bi ostali ovdje nikako, jer imamo putovnice svi bi vec bili u Svabiji na bausteli... a Bogu hvala koliko sam vidio i vjerujem da i najbolje zivimo ovdje sto se ekonomije tice... bas kad sam se vozao od Banja Luke do Hercegovine tocno vidis cije je selo Hrvatsko... ali morate shvatiti ono sto Hrvati ne vole ovdje je prvenstveno nemogucnost biranja vlastitih zastupnika, harac Sarajeva nad cijelom BiH i centralizacija, konstantan napad medija i prozivanje Hrvata kao neke fasiste i te fore je nigdje veze. Pa mi smo povijesno najstariji narod ovdje i vjerujem da je volimo daleko najvise, eto jedan iskren post na ova politicka prepiranja :)
Sretno danas svim BiH klubovima!

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 02 avg 2018, 01:15

hskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
Putuj sine i ne okreci se dao Bog da sve izgori
Druze, slazem se s tobom i jos cu samo utipkati ovu nepobitnu cinjenicu svim navijacima ovdje ... svi nasi preci su do 1463 bili Bosnjani i sluge Kotromanica ... do 1878 su bili Osmanlije i sluge sultana ... do 1918 su bili Austrougari i sluge Habsburga ... do 1941 su bili 'kraljevski' Jugosloveni i sluge Karadjordevica ... do 1992 su bili drugovi Jugosloveni i sluge Tita ... od 1992 smo mi svi obicni bjednici i sluge SDA, HDZ i SDS/SNSD ...
kroz istoriju smo bili sve i svasta a uvijek samo jedno veliko nista ... od Kulina bana pa sve do danasnjih dana ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Unknown7
Kontakt:

Post Postao/la Unknown7 » 02 avg 2018, 01:17

DaVinci je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
Putuj sine i ne okreci se dao Bog da sve izgori
Druze, slazem se s tobom i jos cu samo utipkati ovu nepobitnu cinjenicu svim navijacima ovdje ... svi nasi preci su do 1463 bili Bosnjani i sluge Kotromanica ... do 1878 su bili Osmanlije i sluge sultana ... do 1918 su bili Austrougari i sluge Habsburga ... do 1941 su bili 'kraljevski' Jugosloveni i sluge Karadjordevica ... do 1992 su bili drugovi Jugosloveni i sluge Tita ... od 1992 smo mi svi obicni bjednici i sluge SDA, HDZ i SDS/SNSD ...
kroz istoriju smo bili sve i svasta a uvijek samo jedno veliko nista ... od Kulina bana pa sve do danasnjih dana ...
Bravo, s tim da nije bilo AU bili bi prcija 100x veca :)

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 avg 2018, 01:34

Unknown7 je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Unknown7 je napisao/la:Ta ce nam HNL, meni je najjace kad Bosnje prisilno namecu kao nama je Hrvatska na prvom mjestu, volimo sve njihovo... ja BIH pa makar i ovako lose uredjenu ne bih mjenjao ni za Svicarsko drzavljanstvo jbte, jedino se u njoj osjecam svoj na svome, mislim da velika vecina dijeli ovo misljenje kod Hrvata.
Psss... toliko o losoj Trnavi, izbacise Legiju.
Ako ovo mislis , a sto ne samo normalno zboris.Za tebe i takve da Bog da pa prvi igrali grupe LP. Nista nisi rekao sto normalan insan (covjek)ne bi. :thumbup:
Naravno, ali problem je pogresna slika Hrvata narocito Hercegovaca u politickom Sarajevu, a vjerujem da je tako i kod nas sto je pogresno, obisao sam citavu Bosnu bez ikakvih problema se druzis sa obicnom rajom...
Hrvati itekako vole BiH pa ne bi glasali za neovisnost, ne bi stali prvi u obranu od agresora, na kraju krajeva ne bi ostali ovdje nikako, jer imamo putovnice svi bi vec bili u Svabiji na bausteli... a Bogu hvala koliko sam vidio i vjerujem da i najbolje zivimo ovdje sto se ekonomije tice... bas kad sam se vozao od Banja Luke do Hercegovine tocno vidis cije je selo Hrvatsko... ali morate shvatiti ono sto Hrvati ne vole ovdje je prvenstveno nemogucnost biranja vlastitih zastupnika, harac Sarajeva nad cijelom BiH i centralizacija, konstantan napad medija i prozivanje Hrvata kao neke fasiste i te fore je nigdje veze. Pa mi smo povijesno najstariji narod ovdje i vjerujem da je volimo daleko najvise, eto jedan iskren post na ova politicka prepiranja :)
Uh koliko bi stvari imali raspravljti .Shvatam sta pises , ali moras pogledati iz naseg ugla(a moj je ugao BiH,zemlja dobrih ljudi ,a posto nekim je nacija prioritet nek im bude i njih treba ispostovati),ali za pocetak dovoljno je da ti niko ne smeta samo sto je drugaciji.O glasanju o neovisnosti i prvi stali u odbranu(dalo bi se nadugo i nasiroko).Meni je dovoljno da ti ne smeta Ezan sa Dzamija , jer meni ne smeta Katedrala ni Crkva.Odoh predaleko, evo zelim ti uspjeh HSK Zrinjski.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 avg 2018, 02:54

Unknown7 je napisao/la:Naravno, ali problem je pogresna slika Hrvata narocito Hercegovaca u politickom Sarajevu, a vjerujem da je tako i kod nas sto je pogresno, obisao sam citavu Bosnu bez ikakvih problema se druzis sa obicnom rajom...
Izvinjavam se što na sportskom forumu repliciram na politiku.
Ali, to o čemu pišeš nisu predstavnici hrvatskog naroda, nego su to uposlenici u npr. Parlamentu BiH, FBiH, funkcioneri u institucijama BiH ili FBiH iz REDA HRVATSKOG NARODA! Pogrešno vam oni interpretiraju FUNKCIJE i na njih gledaju ISKLJUČIVO KROZ NACIONALNOST! To je npr. institucija moje države i tamo želim onog za kojeg mislim da je NAJBOLJI pri čemu me ne zanima iz kojeg je on naroda. Kad tako svi budu posmatrali tada će nam i biti bolje! Tu priču koju vam servira Čović, ta priča znači njemu garantovanu vlast! Samo malo razmislite.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 avg 2018, 06:49

Večeras, puno srece, svim NAŠIM predstavnicima(ima ih tri)
:opaopa: :bih: :clap: :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2018, 06:55

Esport je napisao/la:Večeras, puno srece, svim NAŠIM predstavnicima(ima ih tri)
:opaopa: :bih: :clap: :bih:
Samo nas je Široki napustio :(
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2018, 07:36

Ddado je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ddado je napisao/la:Pitari, kako ide prodaja karata i kakvu posjetu ocekujete? Kontam da ne bi trebali ici ispod 15-20k, ipak se radi o Atalanti, a aktivan rezultat, i vise od toga.
Izgleda 3.850 prodano zakljucno sa ovim danom. Ocekuje se veliki pljusak a nije nista pokriveno ali ja bi licno volio 20K.
Ne mogu da vjerujem jbt, to je bas malo. Mada, obicno derbi/europski navijaci nemaju naviku da ranije uzimaju karte...
Slazem se ali raja vecinom uzme sat prije tekme. 10 hiljada ljudi ce uzeti kartu pred stadionom garantujem ti. Valjda kisa ne pokvari sve..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 02 avg 2018, 07:44

Hocel bit Zrinjski na Areni

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 avg 2018, 08:30

mirsad993 je napisao/la:Hocel bit Zrinjski na Areni
Ne
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 02 avg 2018, 09:01

Rigoletto je napisao/la:
Ne
Igdje ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

ustaljenaprocedura
Kontakt:

Post Postao/la ustaljenaprocedura » 02 avg 2018, 09:02

Sarajevo 0-0
Zrinjski 2-2
SDA prćija će fasovati 6-7 komada na Kipru, u prvom poluvremenu.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 avg 2018, 09:04

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Izvinjavam se što na sportskom forumu repliciram na politiku.
Ali, to o čemu pišeš nisu predstavnici hrvatskog naroda, nego su to uposlenici u npr. Parlamentu BiH, FBiH, funkcioneri u institucijama BiH ili FBiH iz REDA HRVATSKOG NARODA! Pogrešno vam oni interpretiraju FUNKCIJE i na njih gledaju ISKLJUČIVO KROZ NACIONALNOST! To je npr. institucija moje države i tamo želim onog za kojeg mislim da je NAJBOLJI pri čemu me ne zanima iz kojeg je on naroda. Kad tako svi budu posmatrali tada će nam i biti bolje! Tu priču koju vam servira Čović, ta priča znači njemu garantovanu vlast! Samo malo razmislite.
Upravo tako.Kad se bira predsjednik neke drzave(ili clan predsjednistva to je isto) tu nema nigdje u svijetu nikakvih ogranicenja,a u svemu tome su isto zastupljeni i srbi i bosnjaci i hrvati samo su osteceni ljudi iz reda "ostalih" i sve dok Covic brani interese susjedne drzave a ne drzave koja ga hrani i ciji ljudi ga kroz porez financiraju ja i svi ko ja ce mo uvijek birati onog boljeg iz reda hrvata koji ce dobro braniti interese BiH.Tu se nikada nista nece promjeniti,jer je to tako svugdje u svijetu,samo sto HDZ lozi hrvate da im bosnjaci biraju predstavnike.Meni ne smeta niko ,bez obzira ko je i sta je ko postuje i bori se za jednu jedinu :bih: .Imam vise prijatelja i hrvata i srba nego bosnjaka i svi oni znaju ovo.Ugodan pozdrav :bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 avg 2018, 09:20

Truba1905burazeru je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Ne
Igdje ?
Izgleda da ne
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 02 avg 2018, 09:24

PRIJENOS UTAKMICE

Službeno je potvrđeno kako niti jedna malteška TV kuća, kao ni klub domaćin, neće realizirati izravni prijenos utakmice Valletta FC - HŠK Zrinjski koji bi se mogao preuzeti.

Zbog toga smo zatražili odobrenje da sami realiziramo livestream, ali još uvijek čekamo službeni odgovor domaćina.
Daj mi furadana!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 02 avg 2018, 09:53

Falit će Said večeras, Sarajevo nema mangupa koji može nanizati trojicu igrača Atalante.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 avg 2018, 10:57

Italijani se mogu proci uz maksimalan pristup i zalaganje, netreba ih se bojat nego muski odigrat i cekat svoje prilike. Kao u italiji sto se odigralo, naravno trebat ce i srece i malo nafake Ali vrijeme je da i to konacno bude na nasoj strani. Uz veliku podrsku najboljih navijaca u drzavi idemo po prolaz abd, znaju italijani da im nece biti nimalo ugodno u grotlu Koseva. :bih: zeljo tesko da moze ista na kipru, kuci su prokockali vec svoje sanse , apollon je bolja ekipa i nazalost ocekujem nekih 2, 3-0 za domace. zrinjski je trebo kod kuce da rijesi prolaz, ovako ce biti gusto dole, valletta igra dobar bunker i tesko im je dati gol. Ali ipak ocekujem minimalan prolaz zrinjskog sa 0-1. Neka je sa srecom svim nasim klubovima .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 avg 2018, 11:03

Kad veceras Merso u 93 minuti da gol za 1-1 i prolaz Sarajeva :cool:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.