Kad te sreća jednom pogleda, treba je max iskoristiti
Ps. Biće i itekako jakih nosilaca Dinamo/Astana, Karabag/Bate, a u nenesiocima mogu biti Apoel, Ludogorec, Legia.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Naravno, ali problem je pogresna slika Hrvata narocito Hercegovaca u politickom Sarajevu, a vjerujem da je tako i kod nas sto je pogresno, obisao sam citavu Bosnu bez ikakvih problema se druzis sa obicnom rajom...Samozdravlje je napisao/la:Ako ovo mislis , a sto ne samo normalno zboris.Za tebe i takve da Bog da pa prvi igrali grupe LP. Nista nisi rekao sto normalan insan (covjek)ne bi.Unknown7 je napisao/la:Ta ce nam HNL, meni je najjace kad Bosnje prisilno namecu kao nama je Hrvatska na prvom mjestu, volimo sve njihovo... ja BIH pa makar i ovako lose uredjenu ne bih mjenjao ni za Svicarsko drzavljanstvo jbte, jedino se u njoj osjecam svoj na svome, mislim da velika vecina dijeli ovo misljenje kod Hrvata.
Psss... toliko o losoj Trnavi, izbacise Legiju.
Druze, slazem se s tobom i jos cu samo utipkati ovu nepobitnu cinjenicu svim navijacima ovdje ... svi nasi preci su do 1463 bili Bosnjani i sluge Kotromanica ... do 1878 su bili Osmanlije i sluge sultana ... do 1918 su bili Austrougari i sluge Habsburga ... do 1941 su bili 'kraljevski' Jugosloveni i sluge Karadjordevica ... do 1992 su bili drugovi Jugosloveni i sluge Tita ... od 1992 smo mi svi obicni bjednici i sluge SDA, HDZ i SDS/SNSD ...hskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
Putuj sine i ne okreci se dao Bog da sve izgori
Bravo, s tim da nije bilo AU bili bi prcija 100x vecaDaVinci je napisao/la:Druze, slazem se s tobom i jos cu samo utipkati ovu nepobitnu cinjenicu svim navijacima ovdje ... svi nasi preci su do 1463 bili Bosnjani i sluge Kotromanica ... do 1878 su bili Osmanlije i sluge sultana ... do 1918 su bili Austrougari i sluge Habsburga ... do 1941 su bili 'kraljevski' Jugosloveni i sluge Karadjordevica ... do 1992 su bili drugovi Jugosloveni i sluge Tita ... od 1992 smo mi svi obicni bjednici i sluge SDA, HDZ i SDS/SNSD ...hskzmostar je napisao/la:Jeb... Katolike, bosnjake, muslimane, srbe, ustase, turke, crnogorce, hrvate i sve idiote sto ne pisu o nogometu kao igri vec o necem sto ste stekli na papiru kad ste se rodili i umislili da su vasi geni i nacija super a tudja sranje jer je drugcija, sutra dijete upisujem na njemacki da ga ne truju za par godina ovakvi zadrti hajvani.
Putuj sine i ne okreci se dao Bog da sve izgori
kroz istoriju smo bili sve i svasta a uvijek samo jedno veliko nista ... od Kulina bana pa sve do danasnjih dana ...
Uh koliko bi stvari imali raspravljti .Shvatam sta pises , ali moras pogledati iz naseg ugla(a moj je ugao BiH,zemlja dobrih ljudi ,a posto nekim je nacija prioritet nek im bude i njih treba ispostovati),ali za pocetak dovoljno je da ti niko ne smeta samo sto je drugaciji.O glasanju o neovisnosti i prvi stali u odbranu(dalo bi se nadugo i nasiroko).Meni je dovoljno da ti ne smeta Ezan sa Dzamija , jer meni ne smeta Katedrala ni Crkva.Odoh predaleko, evo zelim ti uspjeh HSK Zrinjski.Unknown7 je napisao/la:Naravno, ali problem je pogresna slika Hrvata narocito Hercegovaca u politickom Sarajevu, a vjerujem da je tako i kod nas sto je pogresno, obisao sam citavu Bosnu bez ikakvih problema se druzis sa obicnom rajom...Samozdravlje je napisao/la:Ako ovo mislis , a sto ne samo normalno zboris.Za tebe i takve da Bog da pa prvi igrali grupe LP. Nista nisi rekao sto normalan insan (covjek)ne bi.Unknown7 je napisao/la:Ta ce nam HNL, meni je najjace kad Bosnje prisilno namecu kao nama je Hrvatska na prvom mjestu, volimo sve njihovo... ja BIH pa makar i ovako lose uredjenu ne bih mjenjao ni za Svicarsko drzavljanstvo jbte, jedino se u njoj osjecam svoj na svome, mislim da velika vecina dijeli ovo misljenje kod Hrvata.
Psss... toliko o losoj Trnavi, izbacise Legiju.
Hrvati itekako vole BiH pa ne bi glasali za neovisnost, ne bi stali prvi u obranu od agresora, na kraju krajeva ne bi ostali ovdje nikako, jer imamo putovnice svi bi vec bili u Svabiji na bausteli... a Bogu hvala koliko sam vidio i vjerujem da i najbolje zivimo ovdje sto se ekonomije tice... bas kad sam se vozao od Banja Luke do Hercegovine tocno vidis cije je selo Hrvatsko... ali morate shvatiti ono sto Hrvati ne vole ovdje je prvenstveno nemogucnost biranja vlastitih zastupnika, harac Sarajeva nad cijelom BiH i centralizacija, konstantan napad medija i prozivanje Hrvata kao neke fasiste i te fore je nigdje veze. Pa mi smo povijesno najstariji narod ovdje i vjerujem da je volimo daleko najvise, eto jedan iskren post na ova politicka prepiranja
Sretno danas svim BiH klubovima!
Izvinjavam se što na sportskom forumu repliciram na politiku.Unknown7 je napisao/la:Naravno, ali problem je pogresna slika Hrvata narocito Hercegovaca u politickom Sarajevu, a vjerujem da je tako i kod nas sto je pogresno, obisao sam citavu Bosnu bez ikakvih problema se druzis sa obicnom rajom...
Hrvati itekako vole BiH pa ne bi glasali za neovisnost, ne bi stali prvi u obranu od agresora, na kraju krajeva ne bi ostali ovdje nikako, jer imamo putovnice svi bi vec bili u Svabiji na bausteli... a Bogu hvala koliko sam vidio i vjerujem da i najbolje zivimo ovdje sto se ekonomije tice... bas kad sam se vozao od Banja Luke do Hercegovine tocno vidis cije je selo Hrvatsko... ali morate shvatiti ono sto Hrvati ne vole ovdje je prvenstveno nemogucnost biranja vlastitih zastupnika, harac Sarajeva nad cijelom BiH i centralizacija, konstantan napad medija i prozivanje Hrvata kao neke fasiste i te fore je nigdje veze. Pa mi smo povijesno najstariji narod ovdje i vjerujem da je volimo daleko najvise, eto jedan iskren post na ova politicka prepiranja
Sretno danas svim BiH klubovima!
Samo nas je Široki napustioEsport je napisao/la:Večeras, puno srece, svim NAŠIM predstavnicima(ima ih tri)
![]()
![]()
![]()
Slazem se ali raja vecinom uzme sat prije tekme. 10 hiljada ljudi ce uzeti kartu pred stadionom garantujem ti. Valjda kisa ne pokvari sve..Ddado je napisao/la:Ne mogu da vjerujem jbt, to je bas malo. Mada, obicno derbi/europski navijaci nemaju naviku da ranije uzimaju karte...MortemHz je napisao/la:Izgleda 3.850 prodano zakljucno sa ovim danom. Ocekuje se veliki pljusak a nije nista pokriveno ali ja bi licno volio 20K.Ddado je napisao/la:Pitari, kako ide prodaja karata i kakvu posjetu ocekujete? Kontam da ne bi trebali ici ispod 15-20k, ipak se radi o Atalanti, a aktivan rezultat, i vise od toga.
Nemirsad993 je napisao/la:Hocel bit Zrinjski na Areni
Igdje ?Rigoletto je napisao/la:Nemirsad993 je napisao/la:Hocel bit Zrinjski na Areni
Upravo tako.Kad se bira predsjednik neke drzave(ili clan predsjednistva to je isto) tu nema nigdje u svijetu nikakvih ogranicenja,a u svemu tome su isto zastupljeni i srbi i bosnjaci i hrvati samo su osteceni ljudi iz reda "ostalih" i sve dok Covic brani interese susjedne drzave a ne drzave koja ga hrani i ciji ljudi ga kroz porez financiraju ja i svi ko ja ce mo uvijek birati onog boljeg iz reda hrvata koji ce dobro braniti interese BiH.Tu se nikada nista nece promjeniti,jer je to tako svugdje u svijetu,samo sto HDZ lozi hrvate da im bosnjaci biraju predstavnike.Meni ne smeta niko ,bez obzira ko je i sta je ko postuje i bori se za jednu jedinuSarajevoJeBordo je napisao/la:
Izvinjavam se što na sportskom forumu repliciram na politiku.
Ali, to o čemu pišeš nisu predstavnici hrvatskog naroda, nego su to uposlenici u npr. Parlamentu BiH, FBiH, funkcioneri u institucijama BiH ili FBiH iz REDA HRVATSKOG NARODA! Pogrešno vam oni interpretiraju FUNKCIJE i na njih gledaju ISKLJUČIVO KROZ NACIONALNOST! To je npr. institucija moje države i tamo želim onog za kojeg mislim da je NAJBOLJI pri čemu me ne zanima iz kojeg je on naroda. Kad tako svi budu posmatrali tada će nam i biti bolje! Tu priču koju vam servira Čović, ta priča znači njemu garantovanu vlast! Samo malo razmislite.
Izgleda da neTruba1905burazeru je napisao/la:Igdje ?Rigoletto je napisao/la:Nemirsad993 je napisao/la:Hocel bit Zrinjski na Areni
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.