O čemu ti pričaš. Nisi uzeo terapiju na vrijeme.prisonbreak je napisao/la:Srednji prst je upucen samo navijacima iz TK.
Obrazlozenje Pavlovica je da ljudi iz TK moraju navijati za Tuzla City a ne Sarajevo.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
E, zamisli dođeš iz Amerike direktno i gledaš ovu rapsodiju Usrefovih pulenaOsim13 je napisao/la:Jes sa PavlovićemRokoko87 je napisao/la:@skoroalen jesi se barem uslikao sa Musom?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Boli ih qrtz čuo je svijet za njih
Vrijedilo svakog pfeningaRokoko87 je napisao/la:E, zamisli dođeš iz Amerike direktno i gledaš ovu rapsodiju Usrefovih pulenaOsim13 je napisao/la:Jes sa PavlovićemRokoko87 je napisao/la:@skoroalen jesi se barem uslikao sa Musom?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Jucer se ovdje pisalo da velik broj navijaca iz TK otislo na tekmu..sloboda63 je napisao/la:O čemu ti pričaš. Nisi uzeo terapiju na vrijeme.prisonbreak je napisao/la:Srednji prst je upucen samo navijacima iz TK.
Obrazlozenje Pavlovica je da ljudi iz TK moraju navijati za Tuzla City a ne Sarajevo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Koliko je izlaz bio, čujem zagužvalo se oko 25te minute, da nije bila akcija neka, pika kartica
Skuplji izlaz, nego ulazOsim13 je napisao/la:Koliko je izlaz bio, čujem zagužvalo se oko 25te minute
ŽELJEZNIČAR 1921
Eno sad Tolloi zatvori Džeku 
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Čitam i ne vjerujem.Rokoko87 je napisao/la:Eno sad Tolloi zatvori Džeku
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar tako o legendamaPoslije sinocnje utakmice protiv Atalante, ime i prezime naseg legedarnog trenera Husrefa (usranog) Musemica bit ce ispisano crnim slovima u istoriji naseg kluba sa najvecim porazom ikada. Tako da je sada crna legenda FK Sarajeva
Jel de Mersudin ga je izdominirao prople hefteVirtu4l je napisao/la:Čitam i ne vjerujem.Rokoko87 je napisao/la:Eno sad Tolloi zatvori Džeku
Jedna dobra (malo sale nikad nije zgoreg):
Haj reci Sarajevo?
"Sarajevo"
Na qrcu te nosam

Haj reci Sarajevo?
"Sarajevo"
Na qrcu te nosam
-
bombaysaphire
- Kontakt:
De ba ljudi uozbiljite se, priča se o klubu koji je plaćao fast-foodu Dundee da se igrači tu hrane, kad se sjetim slike Džeme Berberovića poslije treninga u jednoj ruci hamburger, a u drugoj cigara...O viršlama da ne pišem...
Meni kao navijaču Želje ovo je žalosno i jadno, jer nema jakog Želje bez jakog Sarajeva, i obratno...
Žao mi onog Husrefa, opalit će ga srčani i moždani zajedno na terenu...
Krenuo sam i drugove pitare sinoć da zezam, ali sam skontao da nema smisla, ovo je dno dna...
Boli racku igrače što su umrli poslije 20 minuta, sjedite i vi dalje u Argeliniju i dundulite nargile, yebale vas one...
Nema veze nama je nakav Litex uvalio 7 komada prije 15 godina, vama talijani sinoć 8...Bravo za naš fudbal...
Meni kao navijaču Želje ovo je žalosno i jadno, jer nema jakog Želje bez jakog Sarajeva, i obratno...
Krenuo sam i drugove pitare sinoć da zezam, ali sam skontao da nema smisla, ovo je dno dna...
Boli racku igrače što su umrli poslije 20 minuta, sjedite i vi dalje u Argeliniju i dundulite nargile, yebale vas one...
Nema veze nama je nakav Litex uvalio 7 komada prije 15 godina, vama talijani sinoć 8...Bravo za naš fudbal...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kratki pasovi i kombinatorika su sinoć izostali
Ma ne možeš više da ih zezaš, evo godinama se prska po njima, ne zna čovjek šta više da napiše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U Bordo vremeplovu će stajati:
"Pobijedili smo ekipu na Asetu 8:0 koja je deklasirala Inter 7;1"
"Pobijedili smo ekipu na Asetu 8:0 koja je deklasirala Inter 7;1"
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
belosevic28
- Kontakt:
Cuj on o hrani hahah Sta cemo sa pavlakom? Ili cinjenicom da su Sadikovici bili u vlasnistvu neke Cevapare? Joj kompleksasa hahabombaysaphire je napisao/la:De ba ljudi uozbiljite se, priča se o klubu koji je plaćao fast-foodu Dundee da se igrači tu hrane, kad se sjetim slike Džeme Berberovića poslije treninga u jednoj ruci hamburger, a u drugoj cigara...O viršlama da ne pišem...
Btw, kome smeta Sabanadzovic? Pa on i Odovic su dobitna kombinacija...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Evo ga, higijeničar 7.c
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
belosevic28
- Kontakt:
Naravno, gledamo sve utakmice. Sada smo bili zajedno pored malih ekrana kada se igralo protiv Ludogoreca. Anel je, kao i svi u Sarajevu, bio fasciniran atmosferom na "Marakani". "Delije" su napravile sjajnu koreografiju, sve je prštalo, a ja kažem sinu: e moj Anele, ovo što vidiš je delo 50.000 navijača, a tvoj otac je igrao pred 100.000, pa ti ne možeš ni da zamisliš kakvo je to grotlo bilo.
Oda + Refin mali...pa do Tokija je vase !
Oda + Refin mali...pa do Tokija je vase !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.