O čemu ti pričaš. Nisi uzeo terapiju na vrijeme.prisonbreak je napisao/la:Srednji prst je upucen samo navijacima iz TK.
Obrazlozenje Pavlovica je da ljudi iz TK moraju navijati za Tuzla City a ne Sarajevo.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
E, zamisli dođeš iz Amerike direktno i gledaš ovu rapsodiju Usrefovih pulenaOsim13 je napisao/la:Jes sa PavlovićemRokoko87 je napisao/la:@skoroalen jesi se barem uslikao sa Musom?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Boli ih qrtz čuo je svijet za njih
Vrijedilo svakog pfeningaRokoko87 je napisao/la:E, zamisli dođeš iz Amerike direktno i gledaš ovu rapsodiju Usrefovih pulenaOsim13 je napisao/la:Jes sa PavlovićemRokoko87 je napisao/la:@skoroalen jesi se barem uslikao sa Musom?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Jucer se ovdje pisalo da velik broj navijaca iz TK otislo na tekmu..sloboda63 je napisao/la:O čemu ti pričaš. Nisi uzeo terapiju na vrijeme.prisonbreak je napisao/la:Srednji prst je upucen samo navijacima iz TK.
Obrazlozenje Pavlovica je da ljudi iz TK moraju navijati za Tuzla City a ne Sarajevo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Koliko je izlaz bio, čujem zagužvalo se oko 25te minute, da nije bila akcija neka, pika kartica
Skuplji izlaz, nego ulazOsim13 je napisao/la:Koliko je izlaz bio, čujem zagužvalo se oko 25te minute
ŽELJEZNIČAR 1921
Eno sad Tolloi zatvori Džeku 
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Čitam i ne vjerujem.Rokoko87 je napisao/la:Eno sad Tolloi zatvori Džeku
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Zar tako o legendamaPoslije sinocnje utakmice protiv Atalante, ime i prezime naseg legedarnog trenera Husrefa (usranog) Musemica bit ce ispisano crnim slovima u istoriji naseg kluba sa najvecim porazom ikada. Tako da je sada crna legenda FK Sarajeva
Jel de Mersudin ga je izdominirao prople hefteVirtu4l je napisao/la:Čitam i ne vjerujem.Rokoko87 je napisao/la:Eno sad Tolloi zatvori Džeku
Jedna dobra (malo sale nikad nije zgoreg):
Haj reci Sarajevo?
"Sarajevo"
Na qrcu te nosam

Haj reci Sarajevo?
"Sarajevo"
Na qrcu te nosam
-
bombaysaphire
- Kontakt:
De ba ljudi uozbiljite se, priča se o klubu koji je plaćao fast-foodu Dundee da se igrači tu hrane, kad se sjetim slike Džeme Berberovića poslije treninga u jednoj ruci hamburger, a u drugoj cigara...O viršlama da ne pišem...
Meni kao navijaču Želje ovo je žalosno i jadno, jer nema jakog Želje bez jakog Sarajeva, i obratno...
Žao mi onog Husrefa, opalit će ga srčani i moždani zajedno na terenu...
Krenuo sam i drugove pitare sinoć da zezam, ali sam skontao da nema smisla, ovo je dno dna...
Boli racku igrače što su umrli poslije 20 minuta, sjedite i vi dalje u Argeliniju i dundulite nargile, yebale vas one...
Nema veze nama je nakav Litex uvalio 7 komada prije 15 godina, vama talijani sinoć 8...Bravo za naš fudbal...
Meni kao navijaču Želje ovo je žalosno i jadno, jer nema jakog Želje bez jakog Sarajeva, i obratno...
Krenuo sam i drugove pitare sinoć da zezam, ali sam skontao da nema smisla, ovo je dno dna...
Boli racku igrače što su umrli poslije 20 minuta, sjedite i vi dalje u Argeliniju i dundulite nargile, yebale vas one...
Nema veze nama je nakav Litex uvalio 7 komada prije 15 godina, vama talijani sinoć 8...Bravo za naš fudbal...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kratki pasovi i kombinatorika su sinoć izostali
Ma ne možeš više da ih zezaš, evo godinama se prska po njima, ne zna čovjek šta više da napiše.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
U Bordo vremeplovu će stajati:
"Pobijedili smo ekipu na Asetu 8:0 koja je deklasirala Inter 7;1"
"Pobijedili smo ekipu na Asetu 8:0 koja je deklasirala Inter 7;1"
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
belosevic28
- Kontakt:
Cuj on o hrani hahah Sta cemo sa pavlakom? Ili cinjenicom da su Sadikovici bili u vlasnistvu neke Cevapare? Joj kompleksasa hahabombaysaphire je napisao/la:De ba ljudi uozbiljite se, priča se o klubu koji je plaćao fast-foodu Dundee da se igrači tu hrane, kad se sjetim slike Džeme Berberovića poslije treninga u jednoj ruci hamburger, a u drugoj cigara...O viršlama da ne pišem...
Btw, kome smeta Sabanadzovic? Pa on i Odovic su dobitna kombinacija...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Evo ga, higijeničar 7.c
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
belosevic28
- Kontakt:
Naravno, gledamo sve utakmice. Sada smo bili zajedno pored malih ekrana kada se igralo protiv Ludogoreca. Anel je, kao i svi u Sarajevu, bio fasciniran atmosferom na "Marakani". "Delije" su napravile sjajnu koreografiju, sve je prštalo, a ja kažem sinu: e moj Anele, ovo što vidiš je delo 50.000 navijača, a tvoj otac je igrao pred 100.000, pa ti ne možeš ni da zamisliš kakvo je to grotlo bilo.
Oda + Refin mali...pa do Tokija je vase !
Oda + Refin mali...pa do Tokija je vase !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.