Upali se ko kutnjak kad se spomene babukina plataStariGrad071 je napisao/la:**** bulicu frisko preminule, abdulahu, dini selimovixu i svima koji ih prizivaju nazad. **** im jesic raspale i njegovi simeunovici, kramari, brazilci koni su uzeli za 6 mjeseci blizu 2 miliona.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Oni su amateri koji rade posao i imaju plate profesionalaca.belosevic28 je napisao/la:Samo ne pisite da je liga amaterska ili da su igraci amateri... Amater u bilo kojem poslu ne moze imati platu 5000 i vise. To sto su oni dno dna, Bgm ne znaci da su amateri kad im pogledas platnu listu.
Vecina nas ovdje je itekako skolovana i radi u struci pa ko nagura platu na milju smatra se dobro placenim za svoj posao...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Tako vec ima smisla. Ali oni koji su ih doveli su jos veci amateri a imaju veca i primanja.skoroalen je napisao/la:Oni su amateri koji rade posao i imaju plate profesionalaca.belosevic28 je napisao/la:Samo ne pisite da je liga amaterska ili da su igraci amateri... Amater u bilo kojem poslu ne moze imati platu 5000 i vise. To sto su oni dno dna, Bgm ne znaci da su amateri kad im pogledas platnu listu.
Vecina nas ovdje je itekako skolovana i radi u struci pa ko nagura platu na milju smatra se dobro placenim za svoj posao...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jos sam u šoku nemam nikakav osjecaj pred sljedece utakmice , bukvalno ravnodusan sam sta ce se dalje desiti. Vidjecemo do kad ce me ovo drzati .
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mi smo cist dokaz da uvijek moze gore
U Tuzli nećemo ni pobijediti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To je posline utakmice izjava koju mora datiMortemHz je napisao/la:Izvinuo se Musemić minutu nakon utakmice, Pavlović nakon sat vremena.Pantelija je napisao/la:Znacci ni danas ni saopstenja, ni izvinjenja....nista.
Ali necemo biti sjeverna koreja haha
Kazem za klub kao klub...igraci uprava trenr itd.
Muk i tisina
Jes.o li igrali ? Koji je rezultat bio?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hoćemo.High je napisao/la:U Tuzli nećemo ni pobijediti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nećemo!BordoSarajevo je napisao/la:Hoćemo.High je napisao/la:U Tuzli nećemo ni pobijediti.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U što ćemo se kladit?
0:2 rezultat
0:2 rezultat
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:1!hilmo je napisao/la:Nećemo!BordoSarajevo je napisao/la:Hoćemo.High je napisao/la:U Tuzli nećemo ni pobijediti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad ce rec Husref da su umorni.
Yebo li ga tito, ako se ijedan igrac FkS umorio u cetvrtak.. pa nisu potrcali jaci sprint sem 2-3 igraca...
Yebo li ga tito, ako se ijedan igrac FkS umorio u cetvrtak.. pa nisu potrcali jaci sprint sem 2-3 igraca...
Napokon se stvari nazivaju pravim imenom. O ovome sam govorio odavno. Lazna pozitiva ovdje ne rjesava problem vec ga pravi gorim.belosevic28 je napisao/la:Tako vec ima smisla. Ali oni koji su ih doveli su jos veci amateri a imaju veca i primanja.skoroalen je napisao/la:Oni su amateri koji rade posao i imaju plate profesionalaca.belosevic28 je napisao/la:Samo ne pisite da je liga amaterska ili da su igraci amateri... Amater u bilo kojem poslu ne moze imati platu 5000 i vise. To sto su oni dno dna, Bgm ne znaci da su amateri kad im pogledas platnu listu.
Ko ce iz uprave odgovarati sto nije doveden golman i bekovi i ostala pojacanja (zaboravite na Hadzica on je tek dosao) ? Onaj rezultat je realna slika jer niko nas nije pokrao i prevario. Zadnje 3 godine situacija je sve gora a zaposlenih u klubu sve vise. Za lijeka vam trebalo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvak BiH koji dođe samo do trećeg pretkola EL nakon ispadanja u CL zaradit će 1.080.000 €, čisto da znamo šta propuštamo svake godine kada ne budemo prvaci..
YEBEM TE SLOBODOOOOOOO

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pavlović bivši na Koševu, zamjena dojučerašnji golman Crvene zvezde?
Damir Kahriman/$ "

Damir Kahriman/$ "

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 avg 2018, 12:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Zna li neko koliko puta u sedmici trenira prvi tim a koliko akademija?
Hajd Marconato pisi imas odobrenje. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo šta nam kaže drug Marconato, citiram.miky_hz je napisao/la:Hajd Marconato pisi imas odobrenje.
Ne znam sta bih ti rekao. Kroz karijeru vise nego solidan golman, branio po Seriea A. Kod nas jedno vrijeme bio standardan i solidan, medjutim dolaskom Borjana i Milojevića, pao je u treci plan. Cak je i Supić imao prednost...
Imao veliki kiks na derbiju i mislim da ga je to kostalo. Nemam drugo objasnjenje...
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, RaymondRed i 77 gostiju.