FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Musenic prije tekme sa Slobodom". Čeka nas zahtjevna i teška utakmica. Ja se nadam da ćemo u ova dva-tri dana uspjeti oporaviti poslije ovog poraza i vratiti se u našu realnost” Ono ako izgubino **** ga m bisni se vratili u nasu realnost . Ja stvarno ne znam imal ikakig novih trenera , svi vrte 2-5 trebera 20 god
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ispravka, nije bio u Italiji, zamijenio sam ga sa Avramovim..Do mene jeMortemHz je napisao/la:Evo šta nam kaže drug Marconato, citiram.miky_hz je napisao/la:Hajd Marconato pisi imas odobrenje.
Ne znam sta bih ti rekao. Kroz karijeru vise nego solidan golman, branio po Seriea A. Kod nas jedno vrijeme bio standardan i solidan, medjutim dolaskom Borjana i Milojevića, pao je u treci plan. Cak je i Supić imao prednost...
Imao veliki kiks na derbiju i mislim da ga je to kostalo. Nemam drugo objasnjenje...
Ne znam u kakvoj je formi sada, ali kvalitetom je klasa za Pavlovića.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da.. branio je u Turskoj, Ukrajini i Srbiji u prvim ligama. Turci ga platili 2,00 Mill. € Vojvodini prije 10 godina. Izgleda mi sasvim pristojno i volio bih ga vidjeti u Sarajevu godinu dana ako ništa. Sad i nismo u situaciji da biramo jer je sezona već uveliko počela a mi imamo samo momke iz Akademije FK Sarajevo kao zamjene.marconato je napisao/la:Ispravka, nije bio u Italiji, zamijenio sam ga sa Avramovim..Do mene jeMortemHz je napisao/la:Evo šta nam kaže drug Marconato, citiram.miky_hz je napisao/la:Hajd Marconato pisi imas odobrenje.
Ne znam sta bih ti rekao. Kroz karijeru vise nego solidan golman, branio po Seriea A. Kod nas jedno vrijeme bio standardan i solidan, medjutim dolaskom Borjana i Milojevića, pao je u treci plan. Cak je i Supić imao prednost...
Imao veliki kiks na derbiju i mislim da ga je to kostalo. Nemam drugo objasnjenje...![]()
Ne znam u kakvoj je formi sada, ali kvalitetom je klasa za Pavlovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moramo!hilmo je napisao/la:Nećemo!BordoSarajevo je napisao/la:Hoćemo.High je napisao/la:U Tuzli nećemo ni pobijediti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bio je jedno vrijeme prvi golman mozda i dvije sezone, nisam siguran...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prvo nek se okupa i prouči šta, pa nek onda potpiše. Ipak je igrao pred četničkim navijačima i klerikalcima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nosio je petokraku na dresu, pa je bio zaštićen od svakog eventualnog izljeva nacionalizma. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nogometaš koji je rođen u Goraždu je sa Sarajevom bio praktički sve dogovorio. Doputovao je i u bh. prijestolnicu kako bi prisustvovao utakmici protiv Atalante, ali na kraju umjesto potpisa ugovora za Šovšića je uslijedilo razočarenje poslije kojeg je odlučio otići u - Zrinjski.
"Sa Sarajevom sam bio dogovorio sve. Došao sam i na utakmicu, vjerovao sam da ću tu nastaviti karijeru, ali na kraju ispostavilo se da jedno pričaju, a drugo rade. Razočaran sam", kazao je Šovšić na početku razgovora za SportSport.ba, pa potom nastavio:
"Sve ponude iz inostranstva koje sam imao sam odbio zbog Sarajeva. Činilo mi se sve kao dobra stvar, pristao sam igrati i za manji novac, ali na kraju dočekalo me nešto što uopšte nisam dogovorio. Pitam se šta bi bilo da sam tako iz Rusije došao maksuz na pregovore, a ne iz Zagreba..."
Cijelu priču je iskoristio Zrinjski.
"Začas sam se dogovorio sa gospodinom Šulentom. Potpisat ću za Zrinjski", poručio je Šovšić.
Šovšić je inače ponikao upravo u Sarajevo, a zadnji angažman imao je u Poljskoj gdje je igrao za ekipu Sandecja. Još je oblačio dresove Dinama, Lokomotive, Zagreba, Hapoel Tel Aviva i Suwon Samsunga
"Sa Sarajevom sam bio dogovorio sve. Došao sam i na utakmicu, vjerovao sam da ću tu nastaviti karijeru, ali na kraju ispostavilo se da jedno pričaju, a drugo rade. Razočaran sam", kazao je Šovšić na početku razgovora za SportSport.ba, pa potom nastavio:
"Sve ponude iz inostranstva koje sam imao sam odbio zbog Sarajeva. Činilo mi se sve kao dobra stvar, pristao sam igrati i za manji novac, ali na kraju dočekalo me nešto što uopšte nisam dogovorio. Pitam se šta bi bilo da sam tako iz Rusije došao maksuz na pregovore, a ne iz Zagreba..."
Cijelu priču je iskoristio Zrinjski.
"Začas sam se dogovorio sa gospodinom Šulentom. Potpisat ću za Zrinjski", poručio je Šovšić.
Šovšić je inače ponikao upravo u Sarajevo, a zadnji angažman imao je u Poljskoj gdje je igrao za ekipu Sandecja. Još je oblačio dresove Dinama, Lokomotive, Zagreba, Hapoel Tel Aviva i Suwon Samsunga
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sa Sarajevom je bio sve dogovorio, došao je i na utakmicu protiv Atalante, ali onda je, kako je ispričao za SportSport.ba, uslijedilo razočarenje
Nogometaš koji je rođen u Goraždu je sa Sarajevom bio praktički sve dogovorio. Doputovao je i u bh. prijestolnicu kako bi prisustvovao utakmici protiv Atalante, ali na kraju umjesto potpisa ugovora za Šovšića je uslijedilo razočarenje poslije kojeg je odlučio otići u - Zrinjski.
"Sa Sarajevom sam bio dogovorio sve. Došao sam i na utakmicu, vjerovao sam da ću tu nastaviti karijeru, ali na kraju ispostavilo se da jedno pričaju, a drugo rade", kazao je Šovšić na početku razgovora za SportSport.ba, pa potom nastavio:

"Sa Sarajevom sam bio dogovorio sve. Došao sam i na utakmicu, vjerovao sam da ću tu nastaviti karijeru, ali na kraju ispostavilo se da jedno pričaju, a drugo rade", kazao je Šovšić na početku razgovora za SportSport.ba, pa potom nastavio:

15/16 bio prvi golman CZ tad su isto titulu uzeli. Sezonu poslije im je isto Evropu branio i 10-tak ligaskih i onda se desilo to njegovo "sklanjanje".DenchiNL je napisao/la:Bio je jedno vrijeme prvi golman mozda i dvije sezone, nisam siguran...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa vi samo tjerajte igrače, trenere i, u suštini nebitne ljude. Dok ovi vedre i oblače, džaba ti i Guardiola i Ronaldinho u klubu. Fuj, stoko uhljebičarska.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa dajte toj djeci iz akademije sansu da stanu na gol. Gori od pavlovica ne mogu biti. Kad ste trpili njega na golu sto nebi i vlastitu djecu.MortemHz je napisao/la:marconato je napisao/la:MortemHz je napisao/la:
Da.. branio je u Turskoj, Ukrajini i Srbiji u prvim ligama. Turci ga platili 2,00 Mill. € Vojvodini prije 10 godina. Izgleda mi sasvim pristojno i volio bih ga vidjeti u Sarajevu godinu dana ako ništa. Sad i nismo u situaciji da biramo jer je sezona već uveliko počela a mi imamo samo momke iz Akademije FK Sarajevo kao zamjene.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Simbol kultizma - pentagram!uNbx je napisao/la:Nosio je petokraku na dresu, pa je bio zaštićen od svakog eventualnog izljeva nacionalizma.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma ja fkt više ne mogu da vjerujem koliko su nesposobni.
Kvota 1.02 da će nam isti taj Šovšić djecu pravit u sve 4 utakmice.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nisam ja nervozan, nego ne mogu vjerovati koliko si slijep. Gdje je taj napredak?DenchiNL je napisao/la:Haj procitaj brate sta sam napisao, sve si se za pogresno uhvatio...AlfredNobel je napisao/la:Zavaravaj se ti i dalje i uživaj misleći da pratiš neku ligu koja je nešto bitna i gdje vlada organizovanost, transparentnost i profesionalizam. Još spominjanje Kantardžića, koji je otišao zbog prijetnji i pritiska navijača, inače bi i dan danas bio na svojoj funkciji. Daleko ćeš dogurati s tom naivnošću, jako daleko..
Da li je ovaj Bulić ikad dobio batine? Joj kako bi ga volio počastiti sa par udaraca koljenom u zube. Vnogo malo odvratno.. Sa kojeg portala su ovi komentari?
Ne kazem da je liga organizovana i profi nego govorim imas par ljudi u njoj koji znaju i oni se oslanjaju na jak staff oko sebe nije slucajno...a prateci tvoju logiku nebi nikad nikakvog napretka bilo...
Svi smo nervozni al ne moras ni odgovarati ako ti se neda citati preskoci jbg
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
nisu oni nesposobni nego bezobrazniMemara je napisao/la:Ma ja fkt više ne mogu da vjerujem koliko su nesposobni.
sto bi dali sovsico to sto trazi odmah njima manje
FUJ STOKO
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dobro klub još uvijek postoji, i dobro smo mi još kako-tako živi. Staneš dvije minute, zamisliš se nabrzaka ko je sve prošao kroz klub u zadnjih 10 godina, i od ljudi i od igrača i ne bude ti dobro nikako.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da su Horde sto su nekad bile,za 5 minuta ne bi bilo ni lezbace ni Valentina.
Ovako mogu da rade sta hoce,pali smo na nivo Fukara,i to je fakt.
Ovako mogu da rade sta hoce,pali smo na nivo Fukara,i to je fakt.
- alan_kardec
- Kontakt:
kahrimana ako dovedete, on će vam za nivo kvaliteta ove lige, biti vrlo dobro pojačanje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović