FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la robovi88 » 04 okt 2010, 21:08

Interista di cuore je napisao/la:ja cu to uvijek spominjat jbg :mrgreen:
samo ti ... :mrgreen: al nećeš još dugo :lol: što ste vladali u Italiji, Vladali ste ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 okt 2010, 21:12

triplete ce se zauvijek spominjat,jer ipak je to jedino Interu uspjelo u historiji italijanskog fudbala 8-)

a sto se tice vladanja,vidjet cemo,ne budi iznenadjen ako se i nastavi :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 okt 2010, 22:42

meni je licno etto 20 puta bolji od nosonje,dovoljno je rec da je drzo legendarni rekord od 15-ak tekmi knock-out faze lp bez datog gola dok nije sttutgartu dao go,50 puta je dokazo da nije igrac za velke tekme,,siguran sam da se ne preziva ibrahimovic da ga vecina raje ne bi tolko uzdizala

edit:koja slucajnost da je inter skoro s istim igracima osvojio lp kad su ga se rjesili
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 04 okt 2010, 22:46

Phill Jackson je napisao/la:meni je licno etto 20 puta bolji od nosonje,dovoljno je rec da je drzo legendarni rekord od 15-ak tekmi knock-out faze lp bez datog gola dok nije sttutgartu dao go,50 puta je dokazo da nije igrac za velke tekme,,siguran sam da se ne preziva ibrahimovic da ga vecina raje ne bi tolko uzdizala
al drug 40 000000$ + Eto = Ibrahimović ... de mi to objasni :?: :?: :?: :?: :roll:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 04 okt 2010, 22:49

Phill Jackson je napisao/la:meni je licno etto 20 puta bolji od nosonje,dovoljno je rec da je drzo legendarni rekord od 15-ak tekmi knock-out faze lp bez datog gola dok nije sttutgartu dao go,50 puta je dokazo da nije igrac za velke tekme,,siguran sam da se ne preziva ibrahimovic da ga vecina raje ne bi tolko uzdizala

edit:koja slucajnost da je inter skoro s istim igracima osvojio lp kad su ga se rjesili
skoro s istim samo sto su tu Dosli MILITO-NAJBOLJI IGRAC LP,SNEIJDER NAJBOLJI VEZNI LP,LUCIO,MOTTA I DRUGI ;) :lol:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 04 okt 2010, 22:50

da ti ja objasnim, ukratko mozda i najbolji poslovni potez Interove uprave u historiji, dobili vise od 40 miliona i jednog od top 3 napadaca na svijetu za igraca koji je odigrao mozda 30-ak tekmi za Barcelonu, kako drugacije objasniti ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 04 okt 2010, 22:55

nevjernik je napisao/la:da ti ja objasnim, ukratko mozda i najbolji poslovni potez Interove uprave u historiji, dobili vise od 40 miliona i jednog od top 3 napadaca na svijetu za igraca koji je odigrao mozda 30-ak tekmi za Barcelonu, kako drugacije objasniti ;)
a uz to bio Glavni igrac Intera,jest dobar potez nema sta al nebiste nista osvojili da vam nisu dosili ovi gore navedeni,razumijes :? ,jbg sta nije se snas'o u Barsi,al je zato sad kod nas masina,nemoj pricat o dobiru i gubitku vi stalno navaljujete s tim trofejima pa nije ih Eto sam osvojio :!: Kontash sta hocu reć ;)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 04 okt 2010, 22:58

pa ko je reko da ih je sam osvojio, normalno da je to rezultat kolektiva

nih dvojica su meni uz Villu najjaci napadaci na svijetu, i to je jasno
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 04 okt 2010, 23:00

nevjernik je napisao/la:pa ko je reko da ih je sam osvojio, normalno da je to rezultat kolektiva

nih dvojica su meni uz Villu najjaci napadaci na svijetu, i to je jasno
Drogba - Ibrahimović(nije sto je nas Allaha mi xD) - Rooney/Dzeko/Villa

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 04 okt 2010, 23:04

@robovi jarane jucer smo razjasnili da je taj argument 40000 plus covjek glup....sad bi ja krenuo kako je to EtOo osvojio 3 lige prvaka ( u dvije bio strijelac i medju najboljim igracima, u trecoj asistiro ) dok nosonja nije prismrdio finalu,...pa je onda govorio odo ja u Barcu **** vas da uzmem titulu, pa kako onda kod njih nije to uspio imao je bolje igrace imao je sve,A Barca je imala njega velikoga veceg od Etoa, i sad te pitam sto u toj jednoj sezoni nije pokupio trofej lige prvaka, nego je isti trofej pobjegao od njega i doletio do vjecitog pobjednika EToa......

ja znam da ovo nema smisla, ali ako cemo se prepucavat na glupostima odgovori mi......kako boze Ibro noonja nema trofej lp, zasigurno je dosao kod vas da s vama osvoji jel su velike sanse
:roll:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 04 okt 2010, 23:11

vuvu_zzz je napisao/la:@robovi jarane jucer smo razjasnili da je taj argument 40000 plus covjek glup....sad bi ja krenuo kako je to EtOo osvojio 3 lige prvaka ( u dvije bio strijelac i medju najboljim igracima, u trecoj asistiro ) dok nosonja nije prismrdio finalu,...pa je onda govorio odo ja u Barcu **** vas da uzmem titulu, pa kako onda kod njih nije to uspio imao je bolje igrace imao je sve,A Barca je imala njega velikoga veceg od Etoa, i sad te pitam sto u toj jednoj sezoni nije pokupio trofej lige prvaka, nego je isti trofej pobjegao od njega i doletio do vjecitog pobjednika EToa......

ja znam da ovo nema smisla, ali ako cemo se prepucavat na glupostima odgovori mi......kako boze Ibro noonja nema trofej lp, zasigurno je dosao kod vas da s vama osvoji jel su velike sanse
:roll:
Normalno da su velike sanse ;)
aaa jedan Igrac ne cini ekipu ;)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 05 okt 2010, 00:12

Nek Inter uzme titulu,a hoce upravo zbog ekipe a ne zbog pojedinaca,a nek Ibro zabije golova ko tu razliku u kesu izmedju Etoa i njega :) i dzaba mu,odnosno nije,moci ce i dalje da uzdize svoj ego i da udara po treningu omladince ;)
Novi trener,nijedno pojacanje,konkurenti opet trosili i opet ce se na kraju naci neki izgovor Interovoj tituli,al jbg nek drugi zive od historije i velicanja kako su jaki BILI,a mi cemo da lagano da pratimo Campione al cubo,cekamo kraj sezone i gledamo Javiera kako dize devetnaesticu :)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Unforgotten
Kontakt:

Re: Inter

Post Postao/la Unforgotten » 05 okt 2010, 09:50

A_d_0 je napisao/la:odel vam IBRAHIMOVIC dovedi te kineza CAOLIGA-CAOKUP...znas kako igra...
Da se prisjetimo jednog komentara s prvog posta 8-)
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 okt 2010, 20:10

evo upravo čitam :
Sneijder : nezadovoljan,plaća mu 4 miliona po sezoni a on zeli najmanje 6,5
Maicon : u lošoj formi a njegov agent Antonio Caliendo potvrdjuje da je Inter kriv zbog toga :?
Muntari : govori da će otići ukoliko ne bude igrao :roll:
Milito : Genovin predsjednik Enrico Preziosi razmatra mogucnost da vrati Milita u Genovu što mislim da je nemoguće

INTER ŽELI SHMELZERA. Lijevi bek Dortmunda,Nerazzurri sve bliže dovodjenju ovog igrača.Nakon što su željeli Geretha Bale-a za kojeg smatraju da je preskup, Marcel Shemzer je alternativa... Samo nezz koji će vam klinac kad imate Santona koji je mlađi a uz to može ovog kretena naučiti šta je fudbal ... :roll:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 okt 2010, 20:14

Sneijder ima ugovor do 2013...
Maicon je los,a njegov agent jede **** :mrgreen:
Muntariu su vrata sirom otvorena 8-)
Milito ce procepit aBd,pa nece bit potrebe da se vraca u Genou :P
Smelzer :lol:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 okt 2010, 20:18

Schmelzer :lol:

Muntari vec par mjeseci je samo tu da se broji :mrgreen:

ovo ostalo necu ni da komentarisem

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 okt 2010, 21:30

nevjernik@

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 okt 2010, 21:34

Interista di cuore je napisao/la:nevjernik@

Philippe Coutinho Correia :D

sad pustam ovako kosu ko on 8-)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 okt 2010, 22:56

nevjernik je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:nevjernik@

Philippe Coutinho Correia :D

sad pustam ovako kosu ko on 8-)
maa daajtee ba bolji mojj :mrgreen: :mrgreen:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 okt 2010, 23:33

evo da se malo podsjetimo :D

“Nakon što se rukujem s milanistom trčim oprati ruke, a nakon rukovanja s juventinom prebrojim prste”,
“Najveća radost? Milan u Seriji B. Jednom plaćeno, a jednom gratis”,
“Da je moj sin Luigi navijao za Milan tražio bih analizu krvi”,
“Protivnik sam bilo kakve vrste rasizma, ali svoju kćer nikada ne bih dao milanisti”,
“Gledanje utakmice Milan - Cavese 1:2 u Seriji B 1982. liječi sve bolesti”,
“Što mislim o Interistima koje vode ludi noćni život? Ne bih znao, ne nazivaju me kad izađu vani”,
“Ispričavam se svojim roditeljima, ali između njihovih slika držim Ronaldovu”,
“Milan? Bojim se da će ove godine ostati u Serie A”,
“Čemu se nada u večerašnjem derbiju Juventus - Milan? Nadam se da će oboje izgubiti”,
“Što mislim o utakmici Juventus - Milan? Ne komentiram nižerazredne momčadi”,
“Poraz 0:6 u derbyju? Ne sjećam se. Vi novinari svašta izmišljate.”,
“Naše najveće greške u povijesti? Prodaja Roberta Carlosa i nedovođenje Platinija. Već je bio naš”.
Izrekao je Peppino i jedno proročanstvo… “Sanjam derby koji dobijamo pogotkom rukom” (nije ga doživio, ali dogodio se prošle sezone),
… a oko jednog i pogriješio: “U Ronaldu vidim Meazzu, ali Giuseppe je napravio veliku pogrešku prešavši u Milan. Mislim kako Ronaldo neće biti u stanju napraviti isto. Jedan takav velikan može nositi samo jedan dres: crno-plavi.”
Na kraju, vrijedno velikog odlaska s ovoga svijeta: “Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
"Prazan Dell'Alpi? Utakmice se mogu kupiti, ali ne i pravi navijači."
"Gattuso u reprezentaciji? Dobro... čak i prelijepi gradovi imaju kanalizaciju."
"Inter je nastao od grupe koja je napustila Milan. To pokazuje što sve možeš napraviti krenuvši iz ničega"...

Peppino Prisco legenda :lol:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.