samo ti ...Interista di cuore je napisao/la:ja cu to uvijek spominjat jbg
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
triplete ce se zauvijek spominjat,jer ipak je to jedino Interu uspjelo u historiji italijanskog fudbala
a sto se tice vladanja,vidjet cemo,ne budi iznenadjen ako se i nastavi
a sto se tice vladanja,vidjet cemo,ne budi iznenadjen ako se i nastavi
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
Phill Jackson
- Kontakt:
meni je licno etto 20 puta bolji od nosonje,dovoljno je rec da je drzo legendarni rekord od 15-ak tekmi knock-out faze lp bez datog gola dok nije sttutgartu dao go,50 puta je dokazo da nije igrac za velke tekme,,siguran sam da se ne preziva ibrahimovic da ga vecina raje ne bi tolko uzdizala
edit:koja slucajnost da je inter skoro s istim igracima osvojio lp kad su ga se rjesili
edit:koja slucajnost da je inter skoro s istim igracima osvojio lp kad su ga se rjesili
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
al drug 40 000000$ + Eto = Ibrahimović ... de mi to objasniPhill Jackson je napisao/la:meni je licno etto 20 puta bolji od nosonje,dovoljno je rec da je drzo legendarni rekord od 15-ak tekmi knock-out faze lp bez datog gola dok nije sttutgartu dao go,50 puta je dokazo da nije igrac za velke tekme,,siguran sam da se ne preziva ibrahimovic da ga vecina raje ne bi tolko uzdizala
skoro s istim samo sto su tu Dosli MILITO-NAJBOLJI IGRAC LP,SNEIJDER NAJBOLJI VEZNI LP,LUCIO,MOTTA I DRUGIPhill Jackson je napisao/la:meni je licno etto 20 puta bolji od nosonje,dovoljno je rec da je drzo legendarni rekord od 15-ak tekmi knock-out faze lp bez datog gola dok nije sttutgartu dao go,50 puta je dokazo da nije igrac za velke tekme,,siguran sam da se ne preziva ibrahimovic da ga vecina raje ne bi tolko uzdizala
da ti ja objasnim, ukratko mozda i najbolji poslovni potez Interove uprave u historiji, dobili vise od 40 miliona i jednog od top 3 napadaca na svijetu za igraca koji je odigrao mozda 30-ak tekmi za Barcelonu, kako drugacije objasniti 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
a uz to bio Glavni igrac Intera,jest dobar potez nema sta al nebiste nista osvojili da vam nisu dosili ovi gore navedeni,razumijesnevjernik je napisao/la:da ti ja objasnim, ukratko mozda i najbolji poslovni potez Interove uprave u historiji, dobili vise od 40 miliona i jednog od top 3 napadaca na svijetu za igraca koji je odigrao mozda 30-ak tekmi za Barcelonu, kako drugacije objasniti
pa ko je reko da ih je sam osvojio, normalno da je to rezultat kolektiva
nih dvojica su meni uz Villu najjaci napadaci na svijetu, i to je jasno
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Drogba - Ibrahimović(nije sto je nas Allaha mi xD) - Rooney/Dzeko/Villanevjernik je napisao/la:pa ko je reko da ih je sam osvojio, normalno da je to rezultat kolektiva
@robovi jarane jucer smo razjasnili da je taj argument 40000 plus covjek glup....sad bi ja krenuo kako je to EtOo osvojio 3 lige prvaka ( u dvije bio strijelac i medju najboljim igracima, u trecoj asistiro ) dok nosonja nije prismrdio finalu,...pa je onda govorio odo ja u Barcu **** vas da uzmem titulu, pa kako onda kod njih nije to uspio imao je bolje igrace imao je sve,A Barca je imala njega velikoga veceg od Etoa, i sad te pitam sto u toj jednoj sezoni nije pokupio trofej lige prvaka, nego je isti trofej pobjegao od njega i doletio do vjecitog pobjednika EToa......
ja znam da ovo nema smisla, ali ako cemo se prepucavat na glupostima odgovori mi......kako boze Ibro noonja nema trofej lp, zasigurno je dosao kod vas da s vama osvoji jel su velike sanse

ja znam da ovo nema smisla, ali ako cemo se prepucavat na glupostima odgovori mi......kako boze Ibro noonja nema trofej lp, zasigurno je dosao kod vas da s vama osvoji jel su velike sanse
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Normalno da su velike sansevuvu_zzz je napisao/la:@robovi jarane jucer smo razjasnili da je taj argument 40000 plus covjek glup....sad bi ja krenuo kako je to EtOo osvojio 3 lige prvaka ( u dvije bio strijelac i medju najboljim igracima, u trecoj asistiro ) dok nosonja nije prismrdio finalu,...pa je onda govorio odo ja u Barcu **** vas da uzmem titulu, pa kako onda kod njih nije to uspio imao je bolje igrace imao je sve,A Barca je imala njega velikoga veceg od Etoa, i sad te pitam sto u toj jednoj sezoni nije pokupio trofej lige prvaka, nego je isti trofej pobjegao od njega i doletio do vjecitog pobjednika EToa......
aaa jedan Igrac ne cini ekipu
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
Nek Inter uzme titulu,a hoce upravo zbog ekipe a ne zbog pojedinaca,a nek Ibro zabije golova ko tu razliku u kesu izmedju Etoa i njega
i dzaba mu,odnosno nije,moci ce i dalje da uzdize svoj ego i da udara po treningu omladince
Novi trener,nijedno pojacanje,konkurenti opet trosili i opet ce se na kraju naci neki izgovor Interovoj tituli,al jbg nek drugi zive od historije i velicanja kako su jaki BILI,a mi cemo da lagano da pratimo Campione al cubo,cekamo kraj sezone i gledamo Javiera kako dize devetnaesticu
Novi trener,nijedno pojacanje,konkurenti opet trosili i opet ce se na kraju naci neki izgovor Interovoj tituli,al jbg nek drugi zive od historije i velicanja kako su jaki BILI,a mi cemo da lagano da pratimo Campione al cubo,cekamo kraj sezone i gledamo Javiera kako dize devetnaesticu
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- Unforgotten
- Kontakt:
Re: Inter
Da se prisjetimo jednog komentara s prvog postaA_d_0 je napisao/la:odel vam IBRAHIMOVIC dovedi te kineza CAOLIGA-CAOKUP...znas kako igra...
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
evo upravo čitam :
Sneijder : nezadovoljan,plaća mu 4 miliona po sezoni a on zeli najmanje 6,5
Maicon : u lošoj formi a njegov agent Antonio Caliendo potvrdjuje da je Inter kriv zbog toga
Muntari : govori da će otići ukoliko ne bude igrao
Milito : Genovin predsjednik Enrico Preziosi razmatra mogucnost da vrati Milita u Genovu što mislim da je nemoguće
INTER ŽELI SHMELZERA. Lijevi bek Dortmunda,Nerazzurri sve bliže dovodjenju ovog igrača.Nakon što su željeli Geretha Bale-a za kojeg smatraju da je preskup, Marcel Shemzer je alternativa... Samo nezz koji će vam klinac kad imate Santona koji je mlađi a uz to može ovog kretena naučiti šta je fudbal ...
Sneijder : nezadovoljan,plaća mu 4 miliona po sezoni a on zeli najmanje 6,5
Maicon : u lošoj formi a njegov agent Antonio Caliendo potvrdjuje da je Inter kriv zbog toga
Muntari : govori da će otići ukoliko ne bude igrao
Milito : Genovin predsjednik Enrico Preziosi razmatra mogucnost da vrati Milita u Genovu što mislim da je nemoguće
INTER ŽELI SHMELZERA. Lijevi bek Dortmunda,Nerazzurri sve bliže dovodjenju ovog igrača.Nakon što su željeli Geretha Bale-a za kojeg smatraju da je preskup, Marcel Shemzer je alternativa... Samo nezz koji će vam klinac kad imate Santona koji je mlađi a uz to može ovog kretena naučiti šta je fudbal ...
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sneijder ima ugovor do 2013...
Maicon je los,a njegov agent jede ****
Muntariu su vrata sirom otvorena
Milito ce procepit aBd,pa nece bit potrebe da se vraca u Genou
Smelzer
Maicon je los,a njegov agent jede ****
Muntariu su vrata sirom otvorena
Milito ce procepit aBd,pa nece bit potrebe da se vraca u Genou
Smelzer
Schmelzer
Muntari vec par mjeseci je samo tu da se broji
ovo ostalo necu ni da komentarisem
Muntari vec par mjeseci je samo tu da se broji
ovo ostalo necu ni da komentarisem
- Interista di cuore
- Kontakt:
nevjernik@
Philippe Coutinho CorreiaInterista di cuore je napisao/la:nevjernik@
sad pustam ovako kosu ko on
maa daajtee ba bolji mojjnevjernik je napisao/la:Philippe Coutinho CorreiaInterista di cuore je napisao/la:nevjernik@
sad pustam ovako kosu ko on
evo da se malo podsjetimo
“Nakon što se rukujem s milanistom trčim oprati ruke, a nakon rukovanja s juventinom prebrojim prste”,
“Najveća radost? Milan u Seriji B. Jednom plaćeno, a jednom gratis”,
“Da je moj sin Luigi navijao za Milan tražio bih analizu krvi”,
“Protivnik sam bilo kakve vrste rasizma, ali svoju kćer nikada ne bih dao milanisti”,
“Gledanje utakmice Milan - Cavese 1:2 u Seriji B 1982. liječi sve bolesti”,
“Što mislim o Interistima koje vode ludi noćni život? Ne bih znao, ne nazivaju me kad izađu vani”,
“Ispričavam se svojim roditeljima, ali između njihovih slika držim Ronaldovu”,
“Milan? Bojim se da će ove godine ostati u Serie A”,
“Čemu se nada u večerašnjem derbiju Juventus - Milan? Nadam se da će oboje izgubiti”,
“Što mislim o utakmici Juventus - Milan? Ne komentiram nižerazredne momčadi”,
“Poraz 0:6 u derbyju? Ne sjećam se. Vi novinari svašta izmišljate.”,
“Naše najveće greške u povijesti? Prodaja Roberta Carlosa i nedovođenje Platinija. Već je bio naš”.
Izrekao je Peppino i jedno proročanstvo… “Sanjam derby koji dobijamo pogotkom rukom” (nije ga doživio, ali dogodio se prošle sezone),
… a oko jednog i pogriješio: “U Ronaldu vidim Meazzu, ali Giuseppe je napravio veliku pogrešku prešavši u Milan. Mislim kako Ronaldo neće biti u stanju napraviti isto. Jedan takav velikan može nositi samo jedan dres: crno-plavi.”
Na kraju, vrijedno velikog odlaska s ovoga svijeta: “Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
"Prazan Dell'Alpi? Utakmice se mogu kupiti, ali ne i pravi navijači."
"Gattuso u reprezentaciji? Dobro... čak i prelijepi gradovi imaju kanalizaciju."
"Inter je nastao od grupe koja je napustila Milan. To pokazuje što sve možeš napraviti krenuvši iz ničega"...
Peppino Prisco legenda
“Nakon što se rukujem s milanistom trčim oprati ruke, a nakon rukovanja s juventinom prebrojim prste”,
“Najveća radost? Milan u Seriji B. Jednom plaćeno, a jednom gratis”,
“Da je moj sin Luigi navijao za Milan tražio bih analizu krvi”,
“Protivnik sam bilo kakve vrste rasizma, ali svoju kćer nikada ne bih dao milanisti”,
“Gledanje utakmice Milan - Cavese 1:2 u Seriji B 1982. liječi sve bolesti”,
“Što mislim o Interistima koje vode ludi noćni život? Ne bih znao, ne nazivaju me kad izađu vani”,
“Ispričavam se svojim roditeljima, ali između njihovih slika držim Ronaldovu”,
“Milan? Bojim se da će ove godine ostati u Serie A”,
“Čemu se nada u večerašnjem derbiju Juventus - Milan? Nadam se da će oboje izgubiti”,
“Što mislim o utakmici Juventus - Milan? Ne komentiram nižerazredne momčadi”,
“Poraz 0:6 u derbyju? Ne sjećam se. Vi novinari svašta izmišljate.”,
“Naše najveće greške u povijesti? Prodaja Roberta Carlosa i nedovođenje Platinija. Već je bio naš”.
Izrekao je Peppino i jedno proročanstvo… “Sanjam derby koji dobijamo pogotkom rukom” (nije ga doživio, ali dogodio se prošle sezone),
… a oko jednog i pogriješio: “U Ronaldu vidim Meazzu, ali Giuseppe je napravio veliku pogrešku prešavši u Milan. Mislim kako Ronaldo neće biti u stanju napraviti isto. Jedan takav velikan može nositi samo jedan dres: crno-plavi.”
Na kraju, vrijedno velikog odlaska s ovoga svijeta: “Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
"Prazan Dell'Alpi? Utakmice se mogu kupiti, ali ne i pravi navijači."
"Gattuso u reprezentaciji? Dobro... čak i prelijepi gradovi imaju kanalizaciju."
"Inter je nastao od grupe koja je napustila Milan. To pokazuje što sve možeš napraviti krenuvši iz ničega"...
Peppino Prisco legenda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.