FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 avg 2018, 17:01

uNbx je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
kengur je napisao/la:I jos izjavi Hadzic da dolaskom u klub stavlja svoj ugled na kocku. Realno pozicija mu nema nikakvu odgovornost jer on je zaboga samo koordinator. Ali direktorica ga je dovela da se na njemu slome kola u slucaju losih sportskih rezultata. Sto bi rekli - patsy.
Upravo tako! Izmišljaju neke funkcije u klubu koje će poturiti javnosti da oni ne bi bili izloženi. Možemo mi pričati da su oni nesposobni, ali oni glupi nisu! Sigurno nisu! Šta ima ne pojavljuje se futa u javnosti jer ne zna dobro Bosanski. Vidjela je kako su Kusta i feminizirani prošli jer su iskakali iz paštete. Sve jesu, ali glupi nisu!

I MOLIM VAS NE TRAŽITE MAHANE ŠOVŠIĆU, KAD JE OVDJE BILO MILION POZITIVNIH STVARI NA NJEG. JEDNOSTAVNO JE SAMOPONIŽAVAJUĆE TO RADITI!
Ne znam samo za koju javnost izmišljaju te funkcije, kad rad uprave i rukovodioca FKS ne prati puno više ljudi od ljudi koji su aktivni po ovom, i još jednom-dva foruma. Ne znam kome mogu proturat te priče, a ako zaista misle da mogu, onda su glupi ko qrac, a mislim da nisu.
Ako neko piše na sportskom forumu, ne znači da je svjestan toga! Igrač kad potpiše - Hadžić se slika s njim. Počnu pripreme - Hadžić priča o pojačanjima. Koga navijači vide u naslovu, na TV-u, na portalu? - Hadžića. Izrade Šovšića, ko je kriv? - Hadžić, jer je on viđen na ekranu da priča o pojačanjima. To ti je u kratko sistem rezenovanja u Bosni generalno, a i po forumima koji kao prate rad uprave.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 17:03

SarajevoJeBordo je napisao/la: Bilo je komentara da je dobar, da je brz ko munja (bukvalno ovako) i da bi nam valj'o! Nije ih bilo pretjerano jer je Atalanta bila udarna tema. A sad isto tako mu se nalaze neke mahane, kao nije dobar u glavu, kad je nas ispalio i otišo lažnim! Jednostavno to je level obdanište.
pa nije baš s glavom , to se vidi i po izboru klubova i karijere/cv-u
osim toga to ga je pratilo od dinama taj glas da je momak koji izlazi naveče , zajebaje se, lumpuje...a dinamo se nije ni za Saida zezno a ni za ovog, ni za Bekića, ni za Pandžu....jbg u biti kad ti oni kažu da nisi dobar...nisi... takođe dok je igrao za NKZagreb potukao se sa svojima u svlačionici jer se kladio na Dinamo protiv njih...
Znaš, Šova ti je najbolji igrač na svijetu. Ali, ako je temperatura između 27 i 29 stupnjeva, ako igra polušpicu bez flastera, ako je travnjak zalijevan prije utakmice, ako mu se da igrati taj dan, ako...
Tada je Šova bio nositelj igre Lokomotive, a budući izbornik Ante Čačić za njega je govorio da ima kapacitet igrati u reprezentaciji. Vrlo brzo osvanuo je u Dinamu u kojem nije bio niti sjena igrača iz Lokomotive.

Ovog ljeta trebao je u Belgiju. Skupio je stvari spreman otvoriti novo poglavlje u karijeri koja je po talentu trebala biti za ligu "petica", ali nikada nije realizirana. Nakon par dana vratio se u Zagreb bez ugovora u džepu...

- Gdje je zapelo? - pitamo ga nakon utakmice s Vardarom u Skopju.

- Na traci za trčanje - smije se Šovšić pa objašnjava:

- Sve smo već dogovorili, ali su htjeli da prođem test fizičke spreme. Trčao sam po traci i na kraju su rekli da nisam zadovoljio normu. Pa kako da zadovoljim kad sam došao ravno s plaže?
nije se više puta odazvao na pozive u našu repku, a da je jedini playmaker s našim papirima slobodan, to jeste istina...možda bi nam mogao pomoći ali sam skeptik...ne bi zaigrao za mjesec-dva garant...

ali i on je bolji nego niko naravno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 avg 2018, 17:13

@Denchi, ne pričam o tome da li je on u vinklo ili nije. Pričam o tome da ne trebamo prvo hvaliti nekog ko se povezuje s nama, pa kad ode konkurenciji kuditi ga. Ružno je i za ismijavanja. Svršavalo se po pdfu na Zahirovića, ode konama, ne valja. O tome pričam. A ako me pitaš za Šovšića, slažem se s tobom i nikad ga ne bih doveo i ne vrijedi te pare. Vrijeme će pokazati možda i griješim.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 17:21

DenchiNL je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Mozda je Sovsic vrh igrac ? Samo mi cudna ova izjava"sve dogovorio, u cetvrtak bio na Kosevu,valjda u petak potpisao i ide izjava FKS nije ozbiljan klub".Umjesto"dosao sam u organizovan klub ,3x prvaci i tako...".Halo cetvrtak-petak.Izjava ????
Druga varijanta,da su ga angazovali,sta bi Kapiten-stranac igrao ? Ovo stranaca sto imamo ,ja bih ovako:Adukora i Sofranca ostavio u prvom timu.Kapiten -klupa,Pavlovic s pjetlicima,Stanojevic s juniorima sve do isteka ugovora.Za ubuduce bi strance birao uglavnom iz Afrike i Brazila.Dodje na probu , struka kaze valja ,doktori kazu zdrav.Ako ga potpisu i dobar ok,to i jeste posao struke i doktora.A ako bude ubleha,onda bi pola njegovih finansija platila struka ili doktori.Sve to unijeti u ugovor o radu struci i doktorima.@Akademija
kakav Pavlović? da uči djecu kako se prst pokazuje? pa i kapiten kad ga spomenuste, šta je on pokazivao? jel mogu obojica bit bivši do večeras?
pa zavesti malo reda jbg život ga ****, gleda te cijela bih i šire, smiju nam se ljudi...blamaža za blamažom, hebo vam PR stručnjaci i kamile sve...
Kad sam rekao s pjetlicima,mislio sam na ponizavanje , pa da sam trazi papire .zao mi je sto nisi shvatio ,a i ja sam nekad [email protected] @Akademija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 04 avg 2018, 17:24

Ne treba djete od 17 godina stavljati na gol. Neka se na klupi kali jedno 15 godina pa ga onda ubaciti utakmicu dvije i vidjet kakav je. Kakva vam je to prica.
Kad god golman udje u igru on je u vatri. Bolje kad sijeva sa svih strana nego kad ima jedan sut za utakmicu. Obicno taj sut i zavrsi gdje ne treba. Sehic kod kona, i jos dosta njih je gurnuto u vatru. Zrinjski prije tri sezone dva golmana u jednoj godini, cini mi se da suje oba prodali.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 avg 2018, 17:24

High je napisao/la:@joker90 je u Blagaju. Briga njega za sve. Garant mu Uprava platila putovanje.
Danas specijalna ponuda klope za pitare. Pokazes clansku i za 8 KM jedes koliko mozes i sta hoces. :zviz:

Svaka cast upravi oko Sovsica, Sabrina i Hus do bagro!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 17:25

SarajevoJeBordo je napisao/la:@Denchi, ne pričam o tome da li je on u vinklo ili nije. Pričam o tome da ne trebamo prvo hvaliti nekog ko se povezuje s nama, pa kad ode konkurenciji kuditi ga. Ružno je i za ismijavanja. Svršavalo se po pdfu na Zahirovića, ode konama, ne valja. O tome pričam. A ako me pitaš za Šovšića, slažem se s tobom i nikad ga ne bih doveo i ne vrijedi te pare. Vrijeme će pokazati možda i griješim.
svakako, ne kažem odigraće on tekmi dobro vjerovatno...ima mi smisla da je tražio na pola godine ugovor....samo ako jeste izađeš i kažeš zbog toga i toga nećemo potpisat dotičnog....kontroliši **** javni narativ i javnu sliku o klubu, ne dozvoli svakom kunti i panti da te pljuje i ugrožava buduće kontakte i pregovore...radi posao PR-a....neko, bilo ko....

Zahirović je predstavljan isto kao nešto vau a u biti je lik a la Stanojević, destruktivac koji nema nikakvu vrijednost prema naprijed...koristan kao flaster i kad treba nekog uštopati inače nije....za ekipe koje teže da su na lopti stalno i da drže posjed nepotreban tip...to dosta raje nije shvatilo...samo su ponavljali reprezentativac...evo u mladosti malo dođe sebi....

nije pljačka neka al daj boljeg a ne goreg ili nikoga ne dovest
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 17:26

robertkosar je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Mozda je Sovsic vrh igrac ? Samo mi cudna ova izjava"sve dogovorio, u cetvrtak bio na Kosevu,valjda u petak potpisao i ide izjava FKS nije ozbiljan klub".Umjesto"dosao sam u organizovan klub ,3x prvaci i tako...".Halo cetvrtak-petak.Izjava ????
Druga varijanta,da su ga angazovali,sta bi Kapiten-stranac igrao ? Ovo stranaca sto imamo ,ja bih ovako:Adukora i Sofranca ostavio u prvom timu.Kapiten -klupa,Pavlovic s pjetlicima,Stanojevic s juniorima sve do isteka ugovora.Za ubuduce bi strance birao uglavnom iz Afrike i Brazila.Dodje na probu , struka kaze valja ,doktori kazu zdrav.Ako ga potpisu i dobar ok,to i jeste posao struke i doktora.A ako bude ubleha,onda bi pola njegovih finansija platila struka ili doktori.Sve to unijeti u ugovor o radu struci i doktorima.@Akademija
Post ti je za cistu 10 :thumbup: Samo je problem sto mi nemamo struku :nene:
Imamo "struku" ,ali koliko strucnu,to je pitanje.Ako nisu se pokazali strucnim,snositi posljedice.Pozz tebi@Akademija

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 17:30

Samozdravlje je napisao/la: Kad sam rekao s pjetlicima,mislio sam na ponizavanje , pa da sam trazi papire .zao mi je sto nisi shvatio ,a i ja sam nekad [email protected] @Akademija
ma sve ok, ali ne možeš ti ljude bez obraza poniziti...saće plata pa do automata svaki mjesec s kezom od uha do uha...dogodine a samo ležat kući ne mora ni na posao...baš će se postiditi....samo nogatrans

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 avg 2018, 17:32

DenchiNL je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:@Denchi, ne pričam o tome da li je on u vinklo ili nije. Pričam o tome da ne trebamo prvo hvaliti nekog ko se povezuje s nama, pa kad ode konkurenciji kuditi ga. Ružno je i za ismijavanja. Svršavalo se po pdfu na Zahirovića, ode konama, ne valja. O tome pričam. A ako me pitaš za Šovšića, slažem se s tobom i nikad ga ne bih doveo i ne vrijedi te pare. Vrijeme će pokazati možda i griješim.
svakako, ne kažem odigraće on tekmi dobro vjerovatno...ima mi smisla da je tražio na pola godine ugovor....samo ako jeste izađeš i kažeš zbog toga i toga nećemo potpisat dotičnog....kontroliši **** javni narativ i javnu sliku o klubu, ne dozvoli svakom kunti i panti da te pljuje i ugrožava buduće kontakte i pregovore...radi posao PR-a....neko, bilo ko....

Zahirović je predstavljan isto kao nešto vau a u biti je lik a la Stanojević, destruktivac koji nema nikakvu vrijednost prema naprijed...koristan kao flaster i kad treba nekog uštopati inače nije....za ekipe koje teže da su na lopti stalno i da drže posjed nepotreban tip...to dosta raje nije shvatilo...samo su ponavljali reprezentativac...evo u mladosti malo dođe sebi....

nije pljačka neka al daj boljeg a ne goreg ili nikoga ne dovest

Brate ja razumijem sta zelis da kazes i slazem se u vecini , al ovdje je bit da su nesposobni da dovedu i zavrse igraca, obecavaju jedno pa kad dodju igraci onda druga prica, to je debilizam sirokih razmjera, nebitan je tu **** Sovsic i Ofosua iostalo, al je bitno da si ti pokusavo prevarit te igrace , nisi ih doveo, i kao slag na tortu taj igrac ti se popisa po klubu( zasluzeno apsolutno) , srozavaju klub jos vise a vec smo na dnu u nekim stvarima, zato nijednog ozbiljnijeg igraca i nismo doveli i necemo dovesti ovakvim radom
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 17:40

Inijesta je napisao/la: Brate ja razumijem sta zelis da kazes i slazem se u vecini , al ovdje je bit da su nesposobni da dovedu i zavrse igraca, obecavaju jedno pa kad dodju igraci onda druga prica, to je debilizam sirokih razmjera, nebitan je tu **** Sovsic i Ofosua iostalo, al je bitno da si ti pokusavo prevarit te igrace , nisi ih doveo, i kao slag na tortu taj igrac ti se popisa po klubu( zasluzeno apsolutno) , srozavaju klub jos vise a vec smo na dnu u nekim stvarima, zato nijednog ozbiljnijeg igraca i nismo doveli i necemo dovesti ovakvim radom
neda ova pare ba, dogovorili su i pričali sa toliko dobrih jakih igrača u ova zadnja 3 transfer roka da se zamanta čovjeku...i uvijek zapne na tome...ja sam kontao da reko neće još boljeg i uvijek hajd da vidim da ne sudimo odmah ovo-ono , al sve su slagali i sve lažu , te neće Hus, žena, sve gluposti...imaju pare, nedaju, tj. ona neda....

i onda kad već neda , pa bar zaštiti klub debilušo jedna...usaglasite priču, sve bez plana bez organizacije, sve lakoćemo,sutraćemo, sve šok...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 avg 2018, 17:42

DenchiNL je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la: Kad sam rekao s pjetlicima,mislio sam na ponizavanje , pa da sam trazi papire .zao mi je sto nisi shvatio ,a i ja sam nekad [email protected] @Akademija
ma sve ok, ali ne možeš ti ljude bez obraza poniziti...saće plata pa do automata svaki mjesec s kezom od uha do uha...dogodine a samo ležat kući ne mora ni na posao...baš će se postiditi....samo nogatrans
Jesi u pravu , ali valjda bi gubio neke privilegije.Naravno kazniti max. zbog bezbraznog gesta ,valjda imamo neki pravilnik,a vjerovatn bi debelo nastetio karijeri.Obavezno se javljat,nigdje iz Sarajeva , ne govorim samo o Pavlovicu(mozda je bilo gorih)nekad se mora stati u kraj.Ima nacina,ako ima dobre volje.Nije rijesenje raskid,naplatiti se i cao.@Akademija

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 avg 2018, 17:57

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la: Brate ja razumijem sta zelis da kazes i slazem se u vecini , al ovdje je bit da su nesposobni da dovedu i zavrse igraca, obecavaju jedno pa kad dodju igraci onda druga prica, to je debilizam sirokih razmjera, nebitan je tu **** Sovsic i Ofosua iostalo, al je bitno da si ti pokusavo prevarit te igrace , nisi ih doveo, i kao slag na tortu taj igrac ti se popisa po klubu( zasluzeno apsolutno) , srozavaju klub jos vise a vec smo na dnu u nekim stvarima, zato nijednog ozbiljnijeg igraca i nismo doveli i necemo dovesti ovakvim radom
neda ova pare ba, dogovorili su i pričali sa toliko dobrih jakih igrača u ova zadnja 3 transfer roka da se zamanta čovjeku...i uvijek zapne na tome...ja sam kontao da reko neće još boljeg i uvijek hajd da vidim da ne sudimo odmah ovo-ono , al sve su slagali i sve lažu , te neće Hus, žena, sve gluposti...imaju pare, nedaju, tj. ona neda....

i onda kad već neda , pa bar zaštiti klub debilušo jedna...usaglasite priču, sve bez plana bez organizacije, sve lakoćemo,sutraćemo, sve šok...[/quote

Pa upravo to, ne moze me niko ubjedit da Tan prati koliko si zaradio para od ulaznica, pogotovo sto klub i ne objavi koliko je prodato , koliko podjeljeno, i ako nisi u stanju od 250-300 milja koliko su minimalno zaradili od Atalante dat tom i tom igracu ordejeni dio para i dovest ga onda **** mater klosarsku
Evo dat ce mu Zrinjski i njemu i jos 2-3 malo ovalitetniji i slobodno im treba dati odmah pehar
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 avg 2018, 17:57

DenchiNL je napisao/la:

i onda kad već neda , pa bar zaštiti klub debilušo jedna...usaglasite priču, sve bez plana bez organizacije, sve lakoćemo,sutraćemo, sve šok...
To je i bilo za ocekivati. Tan je rekao da se mora poslovati bez gubitka. To znaci PRVO podmiri troskove. U troskove spadaju i plate zaposlenicima. Dakle plate imaju (po njoj) prioritet u odnosu na placanje novih igraca. A ona dovodi jos svoje raje u klub. I svi oni rade za platu pa skontaj. Zato mi samo ganjamo igrace koj su slobodni, jer svaka marka za igraca je marka manje za plate.

High

Post Postao/la High » 04 avg 2018, 18:00

Fudbalski klub "Mazohizam".
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 avg 2018, 18:06

Ajmo napraviti anketu mada znam da od toga nema nista, a to je da svi napisemo kolko ko od nas ima godina. Pa ja ne mogu da shvatim da se cijeli dan pise o Damiru Sovsicu koji je u rangu Benjamina Tatara. Koji vam je qrac vise, ova tema uopste ne lici na temu od prije dvije tri godine. Svaki drugi post je Sabrina qrva, ovaj je ovakav ovaj onakav. Msm boli me qrac i za sabrinom i za tanom i za svima. Realnost je da je nas fudbal na samom dnu ali opet meni je draze trenutno gledati Mladost protiv Tuzle nego neku evropsku tekmu :bih:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 avg 2018, 18:08

SAMO SARAJEVO!!!!
I KADA TESKOOO JE ,KAD REDAS PORAZEEE PJESMA SA SJEVERAA NIKAD NE PRESTAJEE..
Idemo aBd dobiti Slobodu i ganjati tu titulu.**** talijane,**** Atalantu bilo i proslo pisaj ga.
**** Sovsica ,**** Pavlovica,**** Sabrinu,**** Hadzica...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 avg 2018, 18:10

Gledam Radnika i Krupu, Koljić je igračina samo takva za ovu ligu, siluje stopere Radnika, eh kako bi ga volio vidjeti u bordo dresu... :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 avg 2018, 18:15

mma_hz je napisao/la:SAMO SARAJEVO!!!!
I KADA TESKOOO JE ,KAD REDAS PORAZEEE PJESMA SA SJEVERAA NIKAD NE PRESTAJEE..
Idemo aBd dobiti Slobodu i ganjati tu titulu.**** talijane,**** Atalantu bilo i proslo pisaj ga.
**** Sovsica ,**** Pavlovica,**** Sabrinu,**** Hadzica...
bod ako donesu , trebamo se skupit pred vječnu i doček napraviti
esprit24 je napisao/la:Ajmo napraviti anketu mada znam da od toga nema nista, a to je da svi napisemo kolko ko od nas ima godina. Pa ja ne mogu da shvatim da se cijeli dan pise o Damiru Sovsicu koji je u rangu Benjamina Tatara. Koji vam je qrac vise, ova tema uopste ne lici na temu od prije dvije tri godine. Svaki drugi post je Sabrina qrva, ovaj je ovakav ovaj onakav. Msm boli me qrac i za sabrinom i za tanom i za svima. Realnost je da je nas fudbal na samom dnu ali opet meni je draze trenutno gledati Mladost protiv Tuzle nego neku evropsku tekmu :bih:
nije o damiru toliko nego o manjku reakcije iz kluba na bilo šta, uključujući i posebno pljuvanje po klubu i njima samima od dotičnog....

posebno kad u klubu imaš Direktoricu stručnjaka za PR i Ligatu koji je izgleda tu oko kluba...

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 04 avg 2018, 18:20

BordoSarajevo je napisao/la:Gledam Radnika i Krupu, Koljić je igračina samo takva za ovu ligu, siluje stopere Radnika, eh kako bi ga volio vidjeti u bordo dresu... :D
100%! 5 golova vec u 3 kola. Vrh igrac i za region!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 42 gosta.