FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SAMO SARAJEVO!!!!
I KADA TESKOOO JE ,KAD REDAS PORAZEEE PJESMA SA SJEVERAA NIKAD NE PRESTAJEE..
Idemo aBd dobiti Slobodu i ganjati tu titulu.**** talijane,**** Atalantu bilo i proslo pisaj ga.
**** Sovsica ,**** Pavlovica,**** Sabrinu,**** Hadzica...
Idemo aBd dobiti Slobodu i ganjati tu titulu.**** talijane,**** Atalantu bilo i proslo pisaj ga.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gledam Radnika i Krupu, Koljić je igračina samo takva za ovu ligu, siluje stopere Radnika, eh kako bi ga volio vidjeti u bordo dresu... 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
bod ako donesu , trebamo se skupit pred vječnu i doček napravitimma_hz je napisao/la:SAMO SARAJEVO!!!!
nije o damiru toliko nego o manjku reakcije iz kluba na bilo šta, uključujući i posebno pljuvanje po klubu i njima samima od dotičnog....esprit24 je napisao/la:Ajmo napraviti anketu mada znam da od toga nema nista, a to je da svi napisemo kolko ko od nas ima godina. Pa ja ne mogu da shvatim da se cijeli dan pise o Damiru Sovsicu koji je u rangu Benjamina Tatara. Koji vam je qrac vise, ova tema uopste ne lici na temu od prije dvije tri godine. Svaki drugi post je Sabrina qrva, ovaj je ovakav ovaj onakav. Msm boli me qrac i za sabrinom i za tanom i za svima. Realnost je da je nas fudbal na samom dnu ali opet meni je draze trenutno gledati Mladost protiv Tuzle nego neku evropsku tekmu
posebno kad u klubu imaš Direktoricu stručnjaka za PR i Ligatu koji je izgleda tu oko kluba...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
100%! 5 golova vec u 3 kola. Vrh igrac i za region!BordoSarajevo je napisao/la:Gledam Radnika i Krupu, Koljić je igračina samo takva za ovu ligu, siluje stopere Radnika, eh kako bi ga volio vidjeti u bordo dresu...
fk VisakoHigh je napisao/la:Fudbalski klub "Mazohizam".
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
thewalkingdead
- Kontakt:
ja kad sam na fb pljuvao hadzica mene napadali,silom prilika pratim federacijsku ligu,znam koliko je nudio gdje para,odlicnu ekipu olimpika nije uspio uvest u premier ligu a potrosio bruku para,glumi ibrakovica,i onda dojde u sarajevo na osnovu cega kakav cv ima,sve sami uhljebi i nesposobnjakovici
DON'T OPEN
DEAD INSIDE
DEAD INSIDE
hadžić uopšte nije loš, niti je radio loše stvari ni za olimpik....on i nađe i kontaktira i dogovori...i zna završit ispod stola što treba znati u ovoj ligi...thewalkingdead je napisao/la:ja kad sam na fb pljuvao hadzica mene napadali,silom prilika pratim federacijsku ligu,znam koliko je nudio gdje para,odlicnu ekipu olimpika nije uspio uvest u premier ligu a potrosio bruku para,glumi ibrakovica,i onda dojde u sarajevo na osnovu cega kakav cv ima,sve sami uhljebi i nesposobnjakovici
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma sta ce nam, kaje raja samo penale zna pucati.BordoSarajevo je napisao/la:Gledam Radnika i Krupu, Koljić je igračina samo takva za ovu ligu, siluje stopere Radnika, eh kako bi ga volio vidjeti u bordo dresu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Što kaže Denchi, Emir uopšte nije loš u svom poslu. Čuj "odličnu ekipu Olimpica nije uspio uvesti u premijer ligu".. Znači, ako dovedeš solidna imena za ovu ligu, biće i rezultat? Valjda nešto zavisi i od trenera, uigranosti, skockanosti ekipe i atmosfere koja vlada. A boga mi, kako si opisao da je Olimpic imao ekipu, rekao bi čovjek Manchester u najmanju ruku.
Ovaj prijelazni rok je dobro odrađen, a ove novajlije se fino pokazuju, za sada. Hadžić ima veze i po inostranstvu, što je pohvalno. Ne znam što se i po njemu hrače sad.. Što se tiče Šovšića, tu bi osudio to što su mu obećali jedno, pa ga izradili, ako je istina ovo što on kaže. A šta je iza kulisa, to niko ne zna, jer možda je i taj Šovšić tražio neku veliku cifru koju ne zaslužuje. A to što su mu govorili jedno, pa uradili drugo, to mi je van svake pameti, kažem ako je istina. Kakav je igrač nemam pojma, prvi put čujem za njega, tako da ne mogu komentarisati nešto dalje.
Ovaj prijelazni rok je dobro odrađen, a ove novajlije se fino pokazuju, za sada. Hadžić ima veze i po inostranstvu, što je pohvalno. Ne znam što se i po njemu hrače sad.. Što se tiče Šovšića, tu bi osudio to što su mu obećali jedno, pa ga izradili, ako je istina ovo što on kaže. A šta je iza kulisa, to niko ne zna, jer možda je i taj Šovšić tražio neku veliku cifru koju ne zaslužuje. A to što su mu govorili jedno, pa uradili drugo, to mi je van svake pameti, kažem ako je istina. Kakav je igrač nemam pojma, prvi put čujem za njega, tako da ne mogu komentarisati nešto dalje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa ako nije istina ima demant brate.Pa i ovo ti pokazuje kakva ljudska smrad sjedi u upravi.Umjesto da se izvinu navijacima,demantuju igraca,njih boli ona stvar.
to je to što je trn u oku jbg, boli što nakon Pavlovićevog sranja nema istupa u javnost i poruke navijačima tipa: "gruba povreda kodeksa ponašanja i vrijeđanje najvjernijih navijača nije nešto što u ovom klubu prolazi kao prihvatljivo ponašanje, Bojan Pavlović nije više igrač FK Sarajeva"amypitar je napisao/la:Pa ako nije istina ima demant brate.Pa i ovo ti pokazuje kakva ljudska smrad sjedi u upravi.Umjesto da se izvinu navijacima,demantuju igraca,njih boli ona stvar.
ende
i za ovog hrkljuša isto "došli smo do konfliktnih informacija glede igrača s kojim smo htjeli uspostaviti suradnju i s kojim smo bili u poodmakloj fazi pregovora, vođeni tim informacijama napravili smo reviziranu ponudu koju igrač nije prihvatio"
pa-pa
i ja bi se danas samo pitao đe Šofranac...vako bogaram vazdan
- AlfredNobel
- Kontakt:
To za Pavlovića ste upravu i slažem se u potpunosti. Znači, odmah naredno jutro je trebalo doći informacija da nije više član FK Sarajevo. Ovako se samo gazi po ugledu Kluba..
Onako nešto napraviti je jadno. Pa da su ti ne znam šta psovali, tvoje je da budeš profesionalac. Zato budeš mangup, čuješ sve šta ti psuju, to ti da još veću motivaciju i onda im na te psovke odgovori sa bravurama i odličnim odbranama. Ti primati golove koje ne bi ni dijeca po parkovima primala i onda još pokazati srednji prst. Bijedno..
Koliko uvreda pretrpi Messi i ostali kada igraju s odvratnim Espanyolom, koliko uvreda dobijaju igrači na tekmama u Engleskoj i Italiji, gdje vlada fanatizam, pa ljudi uvale par komada i vozdrica. Budi takva lafčina pa im začepi gubice sa odbranama.. A ja, ne možeš jer si obični leš koja stoji na golu.
Pa ja bi se zainatio, pa bi na psovke odgovorio golovima, potezima, trčanjem i pokrivanjem terena. Hajde neka neka psovka dotakne jednog Benku ili Cimirota, aaa nema šanse.. Zato Hebib kad čuje da mu opsuju sve, on se već tamo šlagirao i to je ta razlika.
Onako nešto napraviti je jadno. Pa da su ti ne znam šta psovali, tvoje je da budeš profesionalac. Zato budeš mangup, čuješ sve šta ti psuju, to ti da još veću motivaciju i onda im na te psovke odgovori sa bravurama i odličnim odbranama. Ti primati golove koje ne bi ni dijeca po parkovima primala i onda još pokazati srednji prst. Bijedno..
Koliko uvreda pretrpi Messi i ostali kada igraju s odvratnim Espanyolom, koliko uvreda dobijaju igrači na tekmama u Engleskoj i Italiji, gdje vlada fanatizam, pa ljudi uvale par komada i vozdrica. Budi takva lafčina pa im začepi gubice sa odbranama.. A ja, ne možeš jer si obični leš koja stoji na golu.
Pa ja bi se zainatio, pa bi na psovke odgovorio golovima, potezima, trčanjem i pokrivanjem terena. Hajde neka neka psovka dotakne jednog Benku ili Cimirota, aaa nema šanse.. Zato Hebib kad čuje da mu opsuju sve, on se već tamo šlagirao i to je ta razlika.
E, jbg...šta je i koga doveo Hadžic da ga se moze smatrati boljim od najgoreg Ihtijarevica. Doveo Šišica
Tatara
vratio Dupovca
Nije doveo desnog beka, nije doveo lijevog beka, nije doveo golmana, nije doveo pleja, Handžića vratio kad je otpisan u svinjskom, lafo potpisuje sa akademcima a zna da nece igrati cim su stari zdravi. Klima glavom i šepuri se a k.a.r.i.n.a. obićna nesposobna. Sve dovodi dobre al zamalo, veci uhljeb od Husrefa. Fuj
Nije doveo desnog beka, nije doveo lijevog beka, nije doveo golmana, nije doveo pleja, Handžića vratio kad je otpisan u svinjskom, lafo potpisuje sa akademcima a zna da nece igrati cim su stari zdravi. Klima glavom i šepuri se a k.a.r.i.n.a. obićna nesposobna. Sve dovodi dobre al zamalo, veci uhljeb od Husrefa. Fuj
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemaš ti legendo blage veze o fudbalu.. Preporučujem boćanje, recimo.brojjedan je napisao/la:E, jbg...šta je i koga doveo Hadžic da ga se moze smatrati boljim od najgoreg Ihtijarevica. Doveo ŠišicaTatara
vratio Dupovca
![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel realno da nema nista iz kluba? Izgubili 8:0 i sta? Sad je najbolje sutit mjesec dana ne bi li se zaboravilo? Pa da imalo obraza imaju, kao sto nemaju, javno bi se izvinili, a da ne pricam da urade ono sto bi svaki normalan klub za svoje navijace uradio nakon ovog debakla, to jest povrat novca za ulaznice i besplatan ulazak na sljedecu domacu utakmicu, ali ne, treba se zavuc u rupe i cekat da oluja prodje

1946~
Dobro si strucnjak, brani jarana, imaš i argumente hihihiAlfredNobel je napisao/la:Nemaš ti legendo blage veze o fudbalu.. Preporučujem boćanje, recimo.brojjedan je napisao/la:E, jbg...šta je i koga doveo Hadžic da ga se moze smatrati boljim od najgoreg Ihtijarevica. Doveo ŠišicaTatara
vratio Dupovca
![]()
ovo već zvuči kao problem lične prirodebrojjedan je napisao/la:E, jbg...šta je i koga doveo Hadžic da ga se moze smatrati boljim od najgoreg Ihtijarevica. Doveo ŠišicaTatara
vratio Dupovca
![]()
zlobnici bi rekli i pokušaj spina
Suludo je optuživat Hadžića za bilo šta osim prihvatanja funkcije. Sad kad je tu, stopio se s njima, ništa bolji, ništa gori.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
daleko od toga direktorica je na Vlašiću danas bila....tužni smajli se postavi na instagram i to je vrhunac izljeva osjećanja prema klubu i situaciji dosadThrillerHz je napisao/la:Jel realno da nema nista iz kluba? Izgubili 8:0 i sta? Sad je najbolje sutit mjesec dana ne bi li se zaboravilo? Pa da imalo obraza imaju, kao sto nemaju, javno bi se izvinili, a da ne pricam da urade ono sto bi svaki normalan klub za svoje navijace uradio nakon ovog debakla, to jest povrat novca za ulaznice i besplatan ulazak na sljedecu domacu utakmicu, ali ne, treba se zavuc u rupe i cekat da oluja prodje![]()
od koga je i previše je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Emir Hadžić zna da radi svoj posao, nije to loš čovjek.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.