Signore je napisao/la:Umjetna trava je skupa igracka. Dovoljno je da se naprave poligoni, beton je svakako omiljena podloga vecini ljudi koji igraju mali nogomet. Ne znam za vas, al kod nas skoro svaka mjesna zajednica ima poligon. Mnoge imaju i reflektore. U gradu ima jedan teren s umjetnom travom, trenutno u izgradnji drugi. U opcini ima nekoliko dvorana u kojima se igra nogomet preko zime. I jos nismo napravili nekog igraca, a kad dodjem na poligon klinci obicno sjede sa strane i bulje u mobitel. Nisu oni klosari, nisu drogerasi, al djecu danas zanimaju neke druge stvari pored sporta i pitanje je koliko ima smisla dati umjetnu travu jednoj mjesnoj zajednici kad tu djecu danas i ne treba micati s ulica, patnja je istjerati ih na ulicu. Ja dok sam imao 16-18 mi smo svaku mogucu nedjelju igrali neki turnir, svaku nedjelju je bio u nekom drugom selu, igrali smo po grbavicama i kakvim sve terenima ne. Danas nitko ne igra. Ne zato sto nemaju uslova, djecu to ne zanima.
Za uspjeh u profesionalnom sportu trebas imati sistem. Mi ga nemamo i mozemo praviti sta hocemo, al od nas nema nista. Mozda ce neki klub poceti izbacivati vrhunske igrace, al to ce opet biti njihova zasluga, a ne neka kolektivna.
Eno Preldžić napravio teren u Šećinom Hanu... 40 KM sat