FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Anonjimus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anonjimus » 09 avg 2018, 13:57

skoroalen je napisao/la: Za GOŠK je 5 8 10 :lol:
Treba im ipak je ljeto bilo, istrošili se, treba nadoknaditi to :kafa:
I am coming

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 avg 2018, 14:00

skoroalen je napisao/la:Je l' nam ovo ukinuta ona podjela utakmica na jače/slabije što se tiče ulaznica? Za GOŠK je 5 8 10 :lol:
Bravo gladeži, zbog te dvije- tri marke ćete imat duplo slabiju posjetu. :clap:
Ne mogu da vjerujem kakvi su to debili... Nije realno vise majke mi moje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 avg 2018, 14:00

Anonjimus je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Za GOŠK je 5 8 10 :lol:
Treba im ipak je ljeto bilo, istrošili se, treba nadoknaditi to :kafa:
Od Atalante su zaradili dovoljno love na ulaznicama, da do kraja sezone stave 2 4 6 neće moć prebacit profit. Al eto, nek otjeraju i ono malo bolesnika. Da nemam godišnju ne bih ni došao na ovu, posebno 4 dana pred derbi. Pa majku mu, skupo je.
Ovo će sjeveru "godit", opet će se bruku raje vratit gore radi jeftinije karte.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 avg 2018, 14:03

Da je neka atraktivnija ekipa onda OK, ali ove cijene su skupe za GOŠK..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 09 avg 2018, 14:04

skoroalen je napisao/la:Pa majku mu, skupo je.
Ma nije skupo, ipak veliki GOŠK dolazi, a možda su na godišnjem pa zaboravili na karte ;)
skoroalen je napisao/la:Ovo će sjeveru "godit", opet će se bruku raje vratit gore radi jeftinije karte.
Ma bolje da ne dolaze na Sjever ako će **** majke i jest košpice ;)
I am coming

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 avg 2018, 14:05

Znači lik u svakoj utakmici primi bar jedan gol u prosjeku. :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 avg 2018, 14:11

Da Bog da im na dzenazi karte bile 8 i 10 maraka, pa da im i tu posjetu smanji.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 09 avg 2018, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2018, 14:11

Kategorizacija idioti!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2018, 14:13

[quote="Pantelija"]Uhvatih i ja malo vremena... Mislim da su i ovi, jednako kao i prethodni puno price malo rada. S tim da su oni imali puno bolje rezultate a i bolje igrace dovodili ali su i talovi bili ekstremni, ovi izgleda jos uce. Nevjerovatno je da klub nakon najveceg poraza u histooriji ne izadje pred navijace i jasno se izvine sto su morali da prodju onaj horor na AFH.

Vala bolje da nisi hvatao vrijeme.Solite rane pravoj raji , koji sebi ne mogu doci.Koji ce nam qrac saopstenje , j.ebo saopstenje,tek pocela sezona i nisu losi rezultati izuzev te jedne od sedam.Finansijski su vjerovatno,dobro prosli(sad cete reci boli me qrac za finansije), a da su u Italiji popusili 6-7 ,onda bi govorili kakvu lovu propustismo.Vucete Vi meni na memli stranu ili Vas pojede ljubomora sto niste Vi u kozi ovih sto zive dobro od kluba.Ovaj svijet ne vode kokuzi nego Zidari puni ko brod.Nemas priliku da kupis mjesto u upravi,sta cemo.Da sam mogao ja bih kupio.Akademija pocela davati rezultate ,ne Vama bitno saopstenje i neki pojedinac sto nije potpisao.Treba opet Stepanova,Ikandea,Alispahica,Jesica i Brazilaca iz Malezije.Da Bog da pa im zadnje bilo svim tim koje pominjete,ako radili protiv FKS.Hajde molim Te ,TI ne bi oblizao prste.Sve same postenjacine.AKADEMIJA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 avg 2018, 14:24

uNbx je napisao/la:Znači lik u svakoj utakmici primi bar jedan gol u prosjeku. :facepalm:
Primao je i ovaj Markovic iz Celika gol po tekmi pa je bio pozeljno pojacanje :mrgreen: Jbg da je branio u Mariboru primio bi 20 ovako je branio u 9-toj ekipi lige koja je opstanak izborila kroz doigravanje,logicno da ce nabusen biti.

Golman se sada morao izmisliti svakako zbog situacije sa Pavlovicem.Ja sam jucer napisao da klasa golman nikako nemoze da se dovede i da on pristane da bude bare bare sa malim.Ovo je za tu situaciju dobro rijesenje.Koliko znam mocice se registrovati i kao domaci igrac.

P.S. stvarno su usrali sa kartama za Gabelu,sto je puno puno je :thumbdown:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 09 avg 2018, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 avg 2018, 14:24

Jbte fakat je vrijeme da se nekome yebe majka gore

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 09 avg 2018, 14:28

Pozdrav momci. Čitam ovaj forum 5-6 god otpr i red je bio da se prijavim.
Da malo prokomentarišem situaciju oko uprave i kluba. Bio sam protiv Atalante na sjeveru( i to samo zbog druga), ko popišan vala. Bruka največa u historiji šta nam uradiše.
8 golova jebote, pa što momak napisa ne pamtim kad sam na terminu primio 8. Al hajd to je iza nas moramo se vratiti u nasu realnost zvana BHT Premijer liga. Što se tiće toga mislim da imamo najkvalitetniju ekipu u ovoj našoj kukuruz ligi i da imamo trenera koji nas može povesti so titule i ako vidim da vas je većina protiv Husrefa. Teško ki je čitat vala kad za takvog čovjeka se piše Usref, ne mogu reći legenda ali sigurno korača ka legendi. Što se tiće ove uprave, čitav 5 8 10 protiv Goška pa kako vas nije stid yebali sebe. Umjesto da stave besplatan ulaz nakon one blamaže oni još ti stave ko da dolazi lažni mostarci gurbeti.. Gladni su para baš su gladni, ali hajde nadam se bodovima i onda na krmetnjak po pobjedu. Pišete bod dovoljan ma daj ba kakav bod daj da idemo na **** pobjedu. Ne znam šta se vi gledali protiv Čelika i Zrinjskog pa ih dižete da su Real. Meni su oni smiješni i ja im ove godine predlažem najviše 3 mjesto i to ako budu imali sreće kao u predhodnim sezonama jer su poznati po tom da im ulaze frljoke, prekidi.. Čeliku nisu stvorili kako treba šanse onakvom raspalom Čeliku koji 6 primi od ubica. Zrinjski dođe bez pola ekipe uzmu ih i odmah Real. Daj ba Zrinjski mi je bio dominantniji do onog srugog gola koji ih sjeba ali golovi su smiješni.
Hajd da mi o našem Sarajevu pričamo. Ja očekujem ove godine titulu, naravno ako zadrže ovu ekipu do kraja sezone ako ne prodaju Mujakića, Pidru i tako to.
Handzić treba od prvee više je od pokazao od Merssee Husrefeee.
Izvinite na dužem postu bračo, ali eto prokomentariso sam ova zadnja dešavanja.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 avg 2018, 14:29

Elvis Džafić - 27 Godina - NK Svoboda - NK Olimpija - NK Triglav

slika

Zadnja izmjena: Memara, dana/u 09 avg 2018, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 09 avg 2018, 14:31

Vide oni da imaju par hiljada bolesnika koji se doci pod bilo kojim okolnostima, pa treba nas iskoristiti i dobro nam naplatiti tu bolest.
JURIŠ

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2018, 14:41

Ovo sa cijenama ulaznica je debilno.Za ovo treba saopstenje.ZA OVO JE NEOPHODNO SAOPSTENJE.TACKA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2018, 14:43

Samozdravlje je napisao/la:Ovo sa cijenama ulaznica je debilno.Za ovo treba saopstenje.ZA OVO JE NEOPHODNO SAOPSTENJE.TACKA.
Da nas hoce krenuti u ligi pa da svi profitiramo, neka mi dokazu da zasluzuju ove cijene protiv granicnog prijelaza. Ja imam sezonsku, ja sam svaku tu ali razmisljam kao navijac bez sezonske. Sto bi on jarane platio zapad cenera da gleda bezivotno Sarajevo protiv granicnog prijelaza? Bit ce nas 2 milje kao i uvijek i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 09 avg 2018, 14:45

MortemHz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Ovo sa cijenama ulaznica je debilno.Za ovo treba saopstenje.ZA OVO JE NEOPHODNO SAOPSTENJE.TACKA.
Sto bi on jarane platio zapad cenera da gleda bezivotno Sarajevo...
Nebitno ko je suparnik ovo je najbitnije, Sarajevo koje niti lijepo igra niti je zaslužilo da ga se gleda trebaš platiti masno da ga gledaš :crazy:
I am coming

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 09 avg 2018, 14:49

Samozdravlje je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Uhvatih i ja malo vremena... Mislim da su i ovi, jednako kao i prethodni puno price malo rada. S tim da su oni imali puno bolje rezultate a i bolje igrace dovodili ali su i talovi bili ekstremni, ovi izgleda jos uce. Nevjerovatno je da klub nakon najveceg poraza u histooriji ne izadje pred navijace i jasno se izvine sto su morali da prodju onaj horor na AFH.
Vala bolje da nisi hvatao vrijeme.Solite rane pravoj raji , koji sebi ne mogu doci.Koji ce nam qrac saopstenje , j.ebo saopstenje,tek pocela sezona i nisu losi rezultati izuzev te jedne od sedam.Finansijski su vjerovatno,dobro prosli(sad cete reci boli me qrac za finansije), a da su u Italiji popusili 6-7 ,onda bi govorili kakvu lovu propustismo.Vucete Vi meni na memli stranu ili Vas pojede ljubomora sto niste Vi u kozi ovih sto zive dobro od kluba.Ovaj svijet ne vode kokuzi nego Zidari puni ko brod.Nemas priliku da kupis mjesto u upravi,sta cemo.Da sam mogao ja bih kupio.Akademija pocela davati rezultate ,ne Vama bitno saopstenje i neki pojedinac sto nije potpisao.Treba opet Stepanova,Ikandea,Alispahica,Jesica i Brazilaca iz Malezije.Da Bog da pa im zadnje bilo svim tim koje pominjete,ako radili protiv FKS.Hajde molim Te ,TI ne bi oblizao prste.Sve same postenjacine.AKADEMIJA.
Mozes li objasniti sta ti znaci ovo "TI ne bi oblizao prste.Sve same postenjacine" ?
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 09 avg 2018, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 avg 2018, 14:49

Vi ste mi smiješniji, vi očekivali od njih normalne cijene? :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 avg 2018, 14:53

Da su nam najgori dusmani sastavljali upravu bolje bi prosli.
Ovo je namjerno srozavanje i unistavanje svega sto je vezano za FK Sarajevo. Ovo su obicna samoziva go*na.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”