FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imbecili klasicni. Pustite momka neka brani!
- f0rest1946
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo sutra će dobiti novog golmana, a riječ je o slovenačkom čuvaru mreže, Elvisu Džafiću.
Riječ je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Slovenije koji je bio član i Olimpije Ljubljane, a branio je još za Triglav i Svobodu u kojoj je počeo karijeru.
“On će biti predstavljen u petak. Riječ je o golmanu koji ima 28 godina i očekujemo da bude na visini zadatka. Sjajan je golman i očekujemo da brzo osvoji srca navijača Sarajeva”, potvrđeno je za Radio Sarajevo.
Iako igra pod slovenačkim pasošem, riječ je o golmanu koji vuče porijeklo iz Bosne i Hercegovine.
Podsjetimo, FK Sarajevo je u potrazi za golmanom od revanš susreta drugog pretkola Evropa lige protiv Atalante u kojem je Bojan Pavlović imao incident sa navijačima Bordo tima.
Džafić je u Prvoj ligi Slovenije branio na 97 utakmica i za to vrijeme primio 126 golova. Najveći broj utakmica odigrao je upravo u posljednjem klubu, Triglavu.
Inače, nastupao je i za mladu reprezentaciju Slovenije, a upisao je dva nastupa za Zmajčeke.
Riječ je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Slovenije koji je bio član i Olimpije Ljubljane, a branio je još za Triglav i Svobodu u kojoj je počeo karijeru.
“On će biti predstavljen u petak. Riječ je o golmanu koji ima 28 godina i očekujemo da bude na visini zadatka. Sjajan je golman i očekujemo da brzo osvoji srca navijača Sarajeva”, potvrđeno je za Radio Sarajevo.
Iako igra pod slovenačkim pasošem, riječ je o golmanu koji vuče porijeklo iz Bosne i Hercegovine.
Podsjetimo, FK Sarajevo je u potrazi za golmanom od revanš susreta drugog pretkola Evropa lige protiv Atalante u kojem je Bojan Pavlović imao incident sa navijačima Bordo tima.
Džafić je u Prvoj ligi Slovenije branio na 97 utakmica i za to vrijeme primio 126 golova. Najveći broj utakmica odigrao je upravo u posljednjem klubu, Triglavu.
Inače, nastupao je i za mladu reprezentaciju Slovenije, a upisao je dva nastupa za Zmajčeke.
Nemaju oni brate muda za to. I još mi neki uhljebaši ovdje prosipaju priču kako eto ipak nije sramota primit osam komada na svom terenu od “velike” hatalante.Pantelija je napisao/la:Uhvatih i ja malo vremena... Mislim da su i ovi, jednako kao i prethodni puno price malo rada. S tim da su oni imali puno bolje rezultate a i bolje igrace dovodili ali su i talovi bili ekstremni, ovi izgleda jos uce. Nevjerovatno je da klub nakon najveceg poraza u histooriji ne izadje pred navijace i jasno se izvine sto su morali da prodju onaj horor na AFH. I onda ide objava nekih gluposti hladno, kao da nista nije bilo. Kao da pred ocima cijele evrope jedna ekipa iz Italije nije dosla, uvaliila 8 komada. I onda na svu tu bol, sami sebe ismijavaju jos jednom, gdje pozovu igraca na potpis ugovora, dogovore sve sa njim, slazu ga, ukaljaju obraz kluba, isti potpise za Zrinjski na dvije godine, a nasi pustee preko satelita priccu kako nije htio na dvije ugoovor kako ovo i ono, a sve laz do lazi, covjek je htio u FKS, dosao u Sarajevo, sve je bilo dogovoreno na rijec i onda ko na pijaci ili preko PIKa, ono kazes mu moze, dodje i onda " a jel moze jara malo to da jeftinije ide". Ne moze, seljaci i selljanke, ne moze, dabogda vam za lijekove trebalo.
I ovaj golman sto ga dovode, je li i ovo perspektiva i buducnost? Pita li se ko sto nema kluba ? Igraci odlaze u sloveniju, najbolji a ovaj nama dolazi iz slovenije... meni to nije jasno. A Kovacevic se fino pokaza i sigurno ima mjesta medju stativama jer i onako osim Delaca, na golu nije stajao normalan golman sem poslij erata Tolje i Voje par tekmi. Sve vise imam osjecaj da ovi nemaju bllage veze sta rade, sta hoce i kako. Isto kao ni husref koji na pripremama igra jedno a u prvenstvu drugo, koji nije napravio izmjene prije 70. minute i kad napravi to su bek za beka, napadac za napadaca i krilo za krilo... mastovito.
Ugled se tesko dobija a lahko izgubi, ovo sto se nama desava je bas to... gubljenje ugleda, jer ko ce igaca uzeti iz ekipe koja primi 8 komada na jednoj utakmici? O cemu tu pricamo? Nismo djeca, 8 komada na terminu akd primis kazes sebi sto mi ovo treba... ali njima to ocito ne smeta, a nas ko **** i onako kad ih stisnes samo kazu "tan rekao"
Je l' nam ovo ukinuta ona podjela utakmica na jače/slabije što se tiče ulaznica? Za GOŠK je 5 8 10 
Bravo gladeži, zbog te dvije- tri marke ćete imat duplo slabiju posjetu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Treba im ipak je ljeto bilo, istrošili se, treba nadoknaditi toskoroalen je napisao/la: Za GOŠK je 5 8 10
I am coming
Ne mogu da vjerujem kakvi su to debili... Nije realno vise majke mi moje.skoroalen je napisao/la:Je l' nam ovo ukinuta ona podjela utakmica na jače/slabije što se tiče ulaznica? Za GOŠK je 5 8 10
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Od Atalante su zaradili dovoljno love na ulaznicama, da do kraja sezone stave 2 4 6 neće moć prebacit profit. Al eto, nek otjeraju i ono malo bolesnika. Da nemam godišnju ne bih ni došao na ovu, posebno 4 dana pred derbi. Pa majku mu, skupo je.Anonjimus je napisao/la:Treba im ipak je ljeto bilo, istrošili se, treba nadoknaditi toskoroalen je napisao/la: Za GOŠK je 5 8 10
Ovo će sjeveru "godit", opet će se bruku raje vratit gore radi jeftinije karte.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da je neka atraktivnija ekipa onda OK, ali ove cijene su skupe za GOŠK..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma nije skupo, ipak veliki GOŠK dolazi, a možda su na godišnjem pa zaboravili na karteskoroalen je napisao/la:Pa majku mu, skupo je.
Ma bolje da ne dolaze na Sjever ako će **** majke i jest košpiceskoroalen je napisao/la:Ovo će sjeveru "godit", opet će se bruku raje vratit gore radi jeftinije karte.
I am coming
Znači lik u svakoj utakmici primi bar jedan gol u prosjeku. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da Bog da im na dzenazi karte bile 8 i 10 maraka, pa da im i tu posjetu smanji.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 09 avg 2018, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kategorizacija idioti!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="Pantelija"]Uhvatih i ja malo vremena... Mislim da su i ovi, jednako kao i prethodni puno price malo rada. S tim da su oni imali puno bolje rezultate a i bolje igrace dovodili ali su i talovi bili ekstremni, ovi izgleda jos uce. Nevjerovatno je da klub nakon najveceg poraza u histooriji ne izadje pred navijace i jasno se izvine sto su morali da prodju onaj horor na AFH.
Vala bolje da nisi hvatao vrijeme.Solite rane pravoj raji , koji sebi ne mogu doci.Koji ce nam qrac saopstenje , j.ebo saopstenje,tek pocela sezona i nisu losi rezultati izuzev te jedne od sedam.Finansijski su vjerovatno,dobro prosli(sad cete reci boli me qrac za finansije), a da su u Italiji popusili 6-7 ,onda bi govorili kakvu lovu propustismo.Vucete Vi meni na memli stranu ili Vas pojede ljubomora sto niste Vi u kozi ovih sto zive dobro od kluba.Ovaj svijet ne vode kokuzi nego Zidari puni ko brod.Nemas priliku da kupis mjesto u upravi,sta cemo.Da sam mogao ja bih kupio.Akademija pocela davati rezultate ,ne Vama bitno saopstenje i neki pojedinac sto nije potpisao.Treba opet Stepanova,Ikandea,Alispahica,Jesica i Brazilaca iz Malezije.Da Bog da pa im zadnje bilo svim tim koje pominjete,ako radili protiv FKS.Hajde molim Te ,TI ne bi oblizao prste.Sve same postenjacine.AKADEMIJA.
Vala bolje da nisi hvatao vrijeme.Solite rane pravoj raji , koji sebi ne mogu doci.Koji ce nam qrac saopstenje , j.ebo saopstenje,tek pocela sezona i nisu losi rezultati izuzev te jedne od sedam.Finansijski su vjerovatno,dobro prosli(sad cete reci boli me qrac za finansije), a da su u Italiji popusili 6-7 ,onda bi govorili kakvu lovu propustismo.Vucete Vi meni na memli stranu ili Vas pojede ljubomora sto niste Vi u kozi ovih sto zive dobro od kluba.Ovaj svijet ne vode kokuzi nego Zidari puni ko brod.Nemas priliku da kupis mjesto u upravi,sta cemo.Da sam mogao ja bih kupio.Akademija pocela davati rezultate ,ne Vama bitno saopstenje i neki pojedinac sto nije potpisao.Treba opet Stepanova,Ikandea,Alispahica,Jesica i Brazilaca iz Malezije.Da Bog da pa im zadnje bilo svim tim koje pominjete,ako radili protiv FKS.Hajde molim Te ,TI ne bi oblizao prste.Sve same postenjacine.AKADEMIJA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Primao je i ovaj Markovic iz Celika gol po tekmi pa je bio pozeljno pojacanjeuNbx je napisao/la:Znači lik u svakoj utakmici primi bar jedan gol u prosjeku.
Golman se sada morao izmisliti svakako zbog situacije sa Pavlovicem.Ja sam jucer napisao da klasa golman nikako nemoze da se dovede i da on pristane da bude bare bare sa malim.Ovo je za tu situaciju dobro rijesenje.Koliko znam mocice se registrovati i kao domaci igrac.
P.S. stvarno su usrali sa kartama za Gabelu,sto je puno puno je
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 09 avg 2018, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jbte fakat je vrijeme da se nekome yebe majka gore
- SedrenikHz
- Kontakt:
Pozdrav momci. Čitam ovaj forum 5-6 god otpr i red je bio da se prijavim.
Da malo prokomentarišem situaciju oko uprave i kluba. Bio sam protiv Atalante na sjeveru( i to samo zbog druga), ko popišan vala. Bruka največa u historiji šta nam uradiše.
8 golova jebote, pa što momak napisa ne pamtim kad sam na terminu primio 8. Al hajd to je iza nas moramo se vratiti u nasu realnost zvana BHT Premijer liga. Što se tiće toga mislim da imamo najkvalitetniju ekipu u ovoj našoj kukuruz ligi i da imamo trenera koji nas može povesti so titule i ako vidim da vas je većina protiv Husrefa. Teško ki je čitat vala kad za takvog čovjeka se piše Usref, ne mogu reći legenda ali sigurno korača ka legendi. Što se tiće ove uprave, čitav 5 8 10 protiv Goška pa kako vas nije stid yebali sebe. Umjesto da stave besplatan ulaz nakon one blamaže oni još ti stave ko da dolazi lažni mostarci gurbeti.. Gladni su para baš su gladni, ali hajde nadam se bodovima i onda na krmetnjak po pobjedu. Pišete bod dovoljan ma daj ba kakav bod daj da idemo na **** pobjedu. Ne znam šta se vi gledali protiv Čelika i Zrinjskog pa ih dižete da su Real. Meni su oni smiješni i ja im ove godine predlažem najviše 3 mjesto i to ako budu imali sreće kao u predhodnim sezonama jer su poznati po tom da im ulaze frljoke, prekidi.. Čeliku nisu stvorili kako treba šanse onakvom raspalom Čeliku koji 6 primi od ubica. Zrinjski dođe bez pola ekipe uzmu ih i odmah Real. Daj ba Zrinjski mi je bio dominantniji do onog srugog gola koji ih sjeba ali golovi su smiješni.
Hajd da mi o našem Sarajevu pričamo. Ja očekujem ove godine titulu, naravno ako zadrže ovu ekipu do kraja sezone ako ne prodaju Mujakića, Pidru i tako to.
Handzić treba od prvee više je od pokazao od Merssee Husrefeee.
Izvinite na dužem postu bračo, ali eto prokomentariso sam ova zadnja dešavanja.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
Da malo prokomentarišem situaciju oko uprave i kluba. Bio sam protiv Atalante na sjeveru( i to samo zbog druga), ko popišan vala. Bruka največa u historiji šta nam uradiše.
8 golova jebote, pa što momak napisa ne pamtim kad sam na terminu primio 8. Al hajd to je iza nas moramo se vratiti u nasu realnost zvana BHT Premijer liga. Što se tiće toga mislim da imamo najkvalitetniju ekipu u ovoj našoj kukuruz ligi i da imamo trenera koji nas može povesti so titule i ako vidim da vas je većina protiv Husrefa. Teško ki je čitat vala kad za takvog čovjeka se piše Usref, ne mogu reći legenda ali sigurno korača ka legendi. Što se tiće ove uprave, čitav 5 8 10 protiv Goška pa kako vas nije stid yebali sebe. Umjesto da stave besplatan ulaz nakon one blamaže oni još ti stave ko da dolazi lažni mostarci gurbeti.. Gladni su para baš su gladni, ali hajde nadam se bodovima i onda na krmetnjak po pobjedu. Pišete bod dovoljan ma daj ba kakav bod daj da idemo na **** pobjedu. Ne znam šta se vi gledali protiv Čelika i Zrinjskog pa ih dižete da su Real. Meni su oni smiješni i ja im ove godine predlažem najviše 3 mjesto i to ako budu imali sreće kao u predhodnim sezonama jer su poznati po tom da im ulaze frljoke, prekidi.. Čeliku nisu stvorili kako treba šanse onakvom raspalom Čeliku koji 6 primi od ubica. Zrinjski dođe bez pola ekipe uzmu ih i odmah Real. Daj ba Zrinjski mi je bio dominantniji do onog srugog gola koji ih sjeba ali golovi su smiješni.
Hajd da mi o našem Sarajevu pričamo. Ja očekujem ove godine titulu, naravno ako zadrže ovu ekipu do kraja sezone ako ne prodaju Mujakića, Pidru i tako to.
Handzić treba od prvee više je od pokazao od Merssee Husrefeee.
Izvinite na dužem postu bračo, ali eto prokomentariso sam ova zadnja dešavanja.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Elvis Džafić - 27 Godina - NK Svoboda - NK Olimpija - NK Triglav

Zadnja izmjena: Memara, dana/u 09 avg 2018, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Vide oni da imaju par hiljada bolesnika koji se doci pod bilo kojim okolnostima, pa treba nas iskoristiti i dobro nam naplatiti tu bolest.
JURIŠ
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovo sa cijenama ulaznica je debilno.Za ovo treba saopstenje.ZA OVO JE NEOPHODNO SAOPSTENJE.TACKA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da nas hoce krenuti u ligi pa da svi profitiramo, neka mi dokazu da zasluzuju ove cijene protiv granicnog prijelaza. Ja imam sezonsku, ja sam svaku tu ali razmisljam kao navijac bez sezonske. Sto bi on jarane platio zapad cenera da gleda bezivotno Sarajevo protiv granicnog prijelaza? Bit ce nas 2 milje kao i uvijek i to je to.Samozdravlje je napisao/la:Ovo sa cijenama ulaznica je debilno.Za ovo treba saopstenje.ZA OVO JE NEOPHODNO SAOPSTENJE.TACKA.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 8 gostiju.