FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 09 avg 2018, 16:15

ElCartel11 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Upravo tako, srednja karijera, nista specijalno ali mislim da će biti ok za ovu ligu. Ne treba očekivati ništa spektakularno. Kovačevića bi ostavio da brani protiv GOŠK-a sve i da dođe Courtois ali bi Džafića stavio na gol protiv Željezničara. Vodim se tom logikom da nam treba iskusniji golman koji ima utakmica u nogama, ipak je Vladan tek upisao prvi nastup prošle sedmice. Branio je nešto i na posudbi u drugoj ligi mada to nije ništa ozbiljno.
Dzafic nije toliko los, bio je cak i kapiten Olimpije, onda znas da nije taraba, sad u kakvoj je formi stvarno nemam pojma :D
vjerovatno će tako i biti, ne jer oni razmišljaju nego ga neće stići prijaviti do GOŠK-a , dabogda da ga prijave do želje...jesul Crepulju preregistrovali ko bosanca?
Zukanovic je napisao/la:Zuka
imaš li ti pristup onom cometu?
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 avg 2018, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 09 avg 2018, 16:17

Vratite nam Ibru Hodžića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2018, 16:26

Muminovic( sloboda )- Kovacevic
Kadusic- Sabanovic
Pidro- Bekic
Mihojevic- Dupovac
Mujakic-Šofranac
Adukor- Mustafic
Saric- Crepulja
Duljevic- Hebibovic
Todorovic -Šisic
Vekoski- Bilbija
Ahmetovic-Handzic
Evo recimo ova ekipa bi bila prvak BIH mislim da bi imali sta reci i u europskom takmicenju . vecina igraca je vec tu ili su bili nasi clanovi i otisli uglavnom besplatno .mislim da se ovakva ekipa moze napraviti i da nije to ni preveliko ulaganje a da ne govorim da bi trebali mi kao FKS da popunimo ekipu s igracima kao sto su Besirevic,Menalo,Todorovic i slicni .Kad ovakav ili slican plan budemo imali onda se mozemo nadati boljim rezultatima u europi ,treba ulozit u tim malo se strpit onda mozes ocekivat bolje rezultate i bolju cijenu kad prodajes igrace . Nazalost nasi najbolji igraci odlaze djaba ili za neku sicu .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2018, 16:28

SarajevoJeBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel ovo nema popust na kartu za članove?
Sarkazam? :D
Nije brate, na putu sam, ujutro dolazim u SA, pa samo malo uletim ovdje. :oops:
Pa nemas nikada popust na kartu osim ako nije u pitanju derbi i europske utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2018, 16:31

DenchiNL je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Upravo tako, srednja karijera, nista specijalno ali mislim da će biti ok za ovu ligu. Ne treba očekivati ništa spektakularno. Kovačevića bi ostavio da brani protiv GOŠK-a sve i da dođe Courtois ali bi Džafića stavio na gol protiv Željezničara. Vodim se tom logikom da nam treba iskusniji golman koji ima utakmica u nogama, ipak je Vladan tek upisao prvi nastup prošle sedmice. Branio je nešto i na posudbi u drugoj ligi mada to nije ništa ozbiljno.
Dzafic nije toliko los, bio je cak i kapiten Olimpije, onda znas da nije taraba, sad u kakvoj je formi stvarno nemam pojma :D
vjerovatno će tako i biti, ne jer oni razmišljaju nego ga neće stići prijaviti do GOŠK-a , dabogda da ga prijave do želje...jesul Crepulju preregistrovali ko bosanca?
Zukanovic je napisao/la:Zuka
imaš li ti pristup onom cometu?
Iako je bilo nekih poteškoća pri registrovanju sada je sve uneseno, Bosanac je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 avg 2018, 16:34

Sve dok ga ne vidimo na golu i dok ne bude 5-6 mečeva na golu, ne može se ocijeniti i dati sud. Ima par dobrih referenci, pa ćemo vidjeti šta će biti. Želim mu svu sreću na golu, nadam se da će se pokazati kako treba.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 avg 2018, 16:37

znači sada Šofranac,Adukor, stanoje i krste stranci....s tim da ja vidim da nas Stanoje napušta uskoro, kad bi još završili sa Radovcem i lelićem...imali bi mjesta možda za jednog strejndžera u vezi...ili 2 ako eventualno postoje fakat šanse da Krle dobije naše papire....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 09 avg 2018, 16:46

JE8EM TE, ŽELJO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 09 avg 2018, 16:47

MortemHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Eto dolazi ovaj Džafić, hajde bar je bio prvi golman u prošloj ekipi i ima utakmica, neće bit gori od Pavlovića u to sam siguran. Ja sam zadovoljan, samo da je kako da dovedu još jednog igrača, bar onog ofanzivnog veznog što su i "tražili" stručnjaci mada je desni bek prioritetniji ali ne vide to deb.ili.

ISKUPITE SE ZA ŠOVŠIĆA, MAJM.UNI!

Jel ima naš pasoš ovaj golman, neće bit stranac?
Ima bosansko porijeklo kao i velika većina ovih naših balkanskih država. :D Za pasoš nisam siguran, trenutno piše da nema bosanske papire.
Da imaš iole sposobnog čovjeka u administraciji(kod nas je to upitno), papiri se jednostavno završe

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 09 avg 2018, 17:01

kengur je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Uhvatih i ja malo vremena... Mislim da su i ovi, jednako kao i prethodni puno price malo rada. S tim da su oni imali puno bolje rezultate a i bolje igrace dovodili ali su i talovi bili ekstremni, ovi izgleda jos uce. Nevjerovatno je da klub nakon najveceg poraza u histooriji ne izadje pred navijace i jasno se izvine sto su morali da prodju onaj horor na AFH.
Vala bolje da nisi hvatao vrijeme.Solite rane pravoj raji , koji sebi ne mogu doci.Koji ce nam qrac saopstenje , j.ebo saopstenje,tek pocela sezona i nisu losi rezultati izuzev te jedne od sedam.Finansijski su vjerovatno,dobro prosli(sad cete reci boli me qrac za finansije), a da su u Italiji popusili 6-7 ,onda bi govorili kakvu lovu propustismo.Vucete Vi meni na memli stranu ili Vas pojede ljubomora sto niste Vi u kozi ovih sto zive dobro od kluba.Ovaj svijet ne vode kokuzi nego Zidari puni ko brod.Nemas priliku da kupis mjesto u upravi,sta cemo.Da sam mogao ja bih kupio.Akademija pocela davati rezultate ,ne Vama bitno saopstenje i neki pojedinac sto nije potpisao.Treba opet Stepanova,Ikandea,Alispahica,Jesica i Brazilaca iz Malezije.Da Bog da pa im zadnje bilo svim tim koje pominjete,ako radili protiv FKS.Hajde molim Te ,TI ne bi oblizao prste.Sve same postenjacine.AKADEMIJA.
Mozes li objasniti sta ti znaci ovo "TI ne bi oblizao prste.Sve same postenjacine" ?
Gledaš momak puno filmove i slušaš čaršijske priče.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 09 avg 2018, 17:05

Da, kako Mortem kaze tako je. sada je on u cometu "bosanac"

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 09 avg 2018, 17:09

@samozdravlje,

Ja definitivno nisam toliki fanatik u odnosu na neku raju ovdje, ne mogu lagati. Da jesam sada bi bar 2 osobe iz ove uprave bile pod zemljom, jer to je jedini nacin da ponovo krenemo u napredak.

Na zalost si u pravu za "borce" i situaciju u drzavi a pravi iskreni lavovi i porodice sehida nisu dobili nista. Duga je to i bolna tragedija naseg naroda (to nije za sportskog foruma).

Moj komentar na ovaj tvoj stav : "Ono sto zelim reci jeste da na ovom pdf je toliko negativnosti, nekako imam osjecaj licne netrpeljivosti.Boli me kad osjetim sav bol mladih u BiH"
Vidio sam da forsiras tu neku pozitivu na slilu prije tekme sa Talijanima i inace. Iskrena pozitiva je super kad su stvari zdrave i zelis da odrzis momentum i napredak. Na zalost ali kod nas su temelji truli. Ima ovdje par momaka koji su vrlo inteligentni, skontali su sheme i vide sve trikove koji se rade. Nisu oni negativni vec zele bolje, kao i ja. Daleko je to od zavisti ili ljubomore ili necega licno. I ja mislim da mozemo MNOGO bolje. To je nemoguce sa sadasnjom upravom koja nas je dovela do najvece bruke u istoriji. Nesposobni su (isto kao i u samoj drzavi) ali paraziti samo uzimaju i uz to unistavaju ugled kluba. A sve to da bi uzeli svoje plate.

O tvojoj omiljenoj temi :
Akademija njima sluzi da se proda par igraca da sebi namire plate a ne kao neka buducnost kluba. Akademci koji sada igraju u prvom timu su tu "srecom" jer smo imali puno povreda a ne kao dio plana razvoja. Sada su skontali da su akademci puno jeftiniji od polovnjaka pa ih koriste. Pare od prodaje se ne ulazu u pojacanja vec u plate. Za navijace je bolje da se ne proda ni jedan igrac u naredne 3 godine jer od para prvi tim nema koristi. Da imamo prave ljude u upravi akademija bi bila jedini nacin opstanka i napretka (pisao sam o tome prije neke 2 godine) ali sa ovim balijama u upravi ne.

Mladi (na ovom forumu) zele bolje i po meni je grijeh da ih ubijamo u pojam i tvrdimo da ne trebaju i nemaju pravo traziti vise i bolje. Buduci da je drzava u tako losem stanju, puno ih se okrece sportu u nadi da ce naci zadovoljstvo i nesto bolje u zivotu. Ako ti ih je iskreno zao ti bi prvi trebao podrzati nadu za napretkom.

Pametna raja ovdje jako trpi i cesto presuti. JA ako zaista mislim da stvari nisu dobre strukturno, sta mi 5 pobjeda zaredom moze promjeniti ? Nikada kuca nije dugo opstala na trulom podu i osnovama.

Sta mislis sta ce se dogoditi ako ga popusimo na gurbetnjaku (ne dao Bog) ? Vidjeces sta je akumulirani bijes.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 09 avg 2018, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 avg 2018, 17:09

DenchiNL je napisao/la:kad bi još završili sa Radovcem i lelićem...imali bi mjesta možda za jednog strejndžera u vezi...ili 2 ako eventualno postoje fakat šanse da Krle dobije naše papire....
Teško da će biti mjesta za veznjaka osim ako ne bude htio igrat za paklo žvaka i dvojni C, jedino će biti mjesto za neku Sabrininu drugaricu u marketingu naprimjer..

Eto riješili smo se Saida i Novakovića koji su imali ogromne plate, pa onda smo se "riješili" Sarića koji je imao sigurno finu platu, Parmak i Kuzmanović takođe... došla su četiri nova igrača koja imaju sigurno sviukupno manja primanja nego što su Said i Novaković zajedno imali, smijem glavu dati pa se opet "štedi" na igračima kao da smo za sva ova pojačanja koja su došla platili obeštećenja..
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 09 avg 2018, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 avg 2018, 17:10

E nista gore nema nego kad napise neko ili kaze " ti ne bi umocio prste u med"

Ne bi, nisam tako odgojen, ne mogh to raditk, ne bi ocu sutra mogao pogledati u oci koji mw drugacije odgojio
Ne mogu ni zbog toga sto mi je sva raja sa koseva, pa ni zbog njih, niti bi sebe mogao u ogledalo pogledati
A i idem iz ove bijedne zemlje jer su je upravo ti sto pricaju " ti kao ne bi" sjebali i doveli nas ovdje gdje jesmo , u pm

Prica se protiv uprave a kad ih vide na ulicj suoak lizu
Prica se protiv sda a baketa kad vide lizanje
Prica se protiv korupcije a varaju na svakom cosku
Nema licemjerbijeg naroda na svijeru od naseg
Spominjer stepanova i ostale, sto ne pomenes benku ,delqca, sfojceva, bilbiju i ostale koji su donijeli titulu, kup i play off
Izaberes sta tj valja jel
I ko je sta rrkao protiv akademije? Ovdje sam pisak o debilima iz uprave koji sramote klub koji volim DDA SSRANOTE GA I KALJAJU OBRAZ A POSEREM SE SVAKOME U USTA KO JE MARKU UZEO I UKRAO OD KLUBA NECASNO I NEPOSTENO i ko bi to uradio makar u mislima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 avg 2018, 17:16

Ala se kuha.. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 avg 2018, 17:44

Moze ovaj novi golman, al za klupe, Kova mora biti prvi golman !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2018, 17:47

Pantelija je napisao/la:E nista gore nema nego kad napise neko ili kaze " ti ne bi umocio prste u med"

Ne bi, nisam tako odgojen, ne mogh to raditk, ne bi ocu sutra mogao pogledati u oci koji mw drugacije odgojio
Ne mogu ni zbog toga sto mi je sva raja sa koseva, pa ni zbog njih, niti bi sebe mogao u ogledalo pogledati
A i idem iz ove bijedne zemlje jer su je upravo ti sto pricaju " ti kao ne bi" sjebali i doveli nas ovdje gdje jesmo , u pm

Spominjer stepanova i ostale, sto ne pomenes benku ,delqca, sfojceva, bilbiju i ostale koji su donijeli titulu, kup i play off
I ko je sta rrkao protiv akademije? Ovdje sam pisak o debilima iz uprave koji sramote klub koji volim DDA SSRANOTE GA I KALJAJU OBRAZ A POSEREM SE SVAKOME U USTA KO JE MARKU UZEO I UKRAO OD KLUBA NECASNO I NEPOSTENO i ko bi to uradio makar u mislima
Halali molim Te.Boli me , al bas me boli kad nesto moje nije dobro.Evo iz srca BOLI ME KAD SLUSAM VASE NEZADOVOLJSTVO, MA ZNAM OPRAVDANO.Ni ja se u zadnje tri godine ne mogu pohvaliti(vise opravdano,nego neopravdano).KAD SE SJETIM ONIH MOMAKA U B.LUCI I ONOG"LJUTU KRAJINU NABIJEM NA *****".PLACE MI SE.KOJA MU*A TREBA IMAT.Kad sa Istoka ili Zapada sam gledao i slusao Sjever,Allahami jezio se . Kad cujem kad Sjevr pjeva himnu BiH,kazem sebi neka si i opet bi (ne dao Bog Vama)branio,nikad ne bih mogao otici iz BiH i vratiti se ili liti suze u Njemackoj.Izvinjavam se svima koji navijace iz B.L. dozivljavaju kao ja,a pogotovo onim koji jesu i bit ce u SB,Mostaru..Vjerovatno ne razumijem novo vrijeme.Ako si i blizu ovih iz B.L. i sa Sjevera ja te molim vjerovatno kao stariji da mi halalis.Jeste Pidro,Mujakic,Sabanovic,Kovacevic,Resic su moj motiv.Mislim da sam onu misiju koju sam sebi zadao zavrsio.Halalite ako mozete ,nisam ja ko ne gotivi navijace,yebo uprave,promjenjive su.Sve Vam najbolje zelim i da budete zdravi i sretni u jedinoj BiH , naravno uz FKS kakav zelite.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 avg 2018, 17:51

AlfredNobel je napisao/la:Ala se kuha.. :D
džaba im sve dato na tacni al ne znaju , ne znaju spustit loptu, ne znaju smirit tenzije, ne znaju reć evo tekma ulaz gratis jbg, ne znaju da je jedan dobar bolje nego 4 solidna čak i kad košta ko ta 4, ne znaju šta je ponos jer ga nemaju, obraz jer ga nemaju...ne znaju sebe prodat a ne ideju, plan , program....velike neznalice, preplašene neznalice...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 avg 2018, 17:56

Pantelija je napisao/la:E nista gore nema nego kad napise neko ili kaze " ti ne bi umocio prste u med"

:!: :clap:
- FKS -

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 avg 2018, 18:08

Stvar je da istini treba gledsti u oci a ne govoriti dobro je ako nije. Stvar je da lopova treba pljunuti i namlatiti a nw tapsati ga. Stvar je da trreba napraviti granicu izmesju ljubavi i mazohizma. Ne zelim da me neko siluje umno i i na svaki drugi nacin a ja da sutim i govorim dobro je . 92' su moji roditelji govorili nece, dobro je, nw bi nas... tako je i sa upravama. Sjedio slino sa nama, kleo se u fks i postenje a prodao nas za par ibrakovih talova.
Ovi sada nemaju osjecaj prema fks i navijacima. Kada se jedan Real moze izvinuti navijacima nakon poraza teakkg, mogu i nasi debili nakon najveceg poraza u historiji. To je osraz kulture i odgoja. A klliko su nesposobni vidimo na avakom koraku a ovoj djeci neka je Bog na pomoci, nama jmjesto stariji da vuku djecu i uce ih, djeca bolja od njih i vuku za njih.sistsm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, casual033, Jaled7, kogmagie46, ubipara i 78 gostiju.