Pantelija je napisao/la:E nista gore nema nego kad napise neko ili kaze " ti ne bi umocio prste u med"
Ne bi, nisam tako odgojen, ne mogh to raditk, ne bi ocu sutra mogao pogledati u oci koji mw drugacije odgojio
Ne mogu ni zbog toga sto mi je sva raja sa koseva, pa ni zbog njih, niti bi sebe mogao u ogledalo pogledati
A i idem iz ove bijedne zemlje jer su je upravo ti sto pricaju " ti kao ne bi" sjebali i doveli nas ovdje gdje jesmo , u pm
Prica se protiv uprave a kad ih vide na ulicj suoak lizu
Prica se protiv sda a baketa kad vide lizanje
Prica se protiv korupcije a varaju na svakom cosku
Nema licemjerbijeg naroda na svijeru od naseg
Spominjer stepanova i ostale, sto ne pomenes benku ,delqca, sfojceva, bilbiju i ostale koji su donijeli titulu, kup i play off
Izaberes sta tj valja jel
I ko je sta rrkao protiv akademije? Ovdje sam pisak o debilima iz uprave koji sramote klub koji volim DDA SSRANOTE GA I KALJAJU OBRAZ A POSEREM SE SVAKOME U USTA KO JE MARKU UZEO I UKRAO OD KLUBA NECASNO I NEPOSTENO i ko bi to uradio makar u mislima
Halali molim Te.Boli me , al bas me boli kad nesto moje nije dobro.Evo iz srca BOLI ME KAD SLUSAM VASE NEZADOVOLJSTVO, MA ZNAM OPRAVDANO.Ni ja se u zadnje tri godine ne mogu pohvaliti(vise opravdano,nego neopravdano).KAD SE SJETIM ONIH MOMAKA U B.LUCI I ONOG"LJUTU KRAJINU NABIJEM NA *****".PLACE MI SE.KOJA MU*A TREBA IMAT.Kad sa Istoka ili Zapada sam gledao i slusao Sjever,Allahami jezio se . Kad cujem kad Sjevr pjeva himnu BiH,kazem sebi neka si i opet bi (ne dao Bog Vama)branio,nikad ne bih mogao otici iz BiH i vratiti se ili liti suze u Njemackoj.Izvinjavam se svima koji navijace iz B.L. dozivljavaju kao ja,a pogotovo onim koji jesu i bit ce u SB,Mostaru..Vjerovatno ne razumijem novo vrijeme.Ako si i blizu ovih iz B.L. i sa Sjevera ja te molim vjerovatno kao stariji da mi halalis.Jeste Pidro,Mujakic,Sabanovic,Kovacevic,Resic su moj motiv.Mislim da sam onu misiju koju sam sebi zadao zavrsio.Halalite ako mozete ,nisam ja ko ne gotivi navijace,yebo uprave,promjenjive su.Sve Vam najbolje zelim i da budete zdravi i sretni u jedinoj BiH , naravno uz FKS kakav zelite.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.