FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 11 avg 2018, 08:44

StariGrad071 je napisao/la:menadjeri pa ih husref kurcem opalio pa pljuju. Karinasi obicni.
Kakotijebabo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 avg 2018, 08:48

Benkara21 je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Je*o majku, Crvena Zvezda dovela Cafu-a iz Bordoauxa, a mi ovdje kuburimo sa bekovima i hoćemo neku bitnu ulogu da igramo, čisti prosjek lige smo Boga mi dragog, tuga

HAHAHAHAHAHHA najgluplji post na forumu ikada. Od kada smo mi u ligi sa zvezdom?
Govorim objektivno, neka sam ja glup paša.
Svako ima pravo da iznese svoj stav i misljenje. Ali nema pravo da vrijedja clana foruma samo zato sto ne misli kao on. :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 avg 2018, 08:54

Tako je odgojen. StaJeTuJe

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 avg 2018, 08:57

belosevic28 je napisao/la:Tako je odgojen. StaJeTuJe
Pozz!! Razdvoji ta slova ima jedan profesor gramatika na forumu, proglasit ce te bezpismenim :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 avg 2018, 08:58

robertkosar je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Tako je odgojen. StaJeTuJe
Pozz!! Razdvoji ta slova ima jedan profesor gramatika na forumu, proglasit ce te bezpismenim :mrgreen:
On je HighLevel za sve nas i ima razumijevanja za nas smrtnike. PaJel

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 avg 2018, 09:58

Pantelija je napisao/la:Za ove aro kazu da se "nw moze uzeti liga", "nije lahko", nisu nam igraci iz lige petice i sl, samo da vas podsjetim

Imamo najvece plate u ligi
Imamo najveci budzet u ligi
Imamo najbolje uslove u ligi

Imamo k*** od trofeja jer ih uze zrinjski :) koji nam je pokazao da se moze kad se zna a nasi ne znaju i dabogda da nauce na nama, a uce se vec duze vrijeme
Tvoji postovi su posebno u zadnje vrijeme bas "u sridu". Zrinjskom je prednost uprava a ne neka superiorna ekstra kvaliteta prvih 11. Radnik i Krupa da imaju nase uslove uzeli bi do sad bar 2 titule.

Za Husrefa on dobija igrace i to sto dobije sa tim nesto vrti. Cini mi se da sam prije par sedmica procitao recenicu gdje Husref rece da nije dobio ni jednog igraca kojeg je trazio ali se kao nada da mozda dodje "nesto". Ne sjecam se samo izvora. A njegove postavke Adukora i Hebiba na pozicije koje nisu njihove su samo njegovo maslo.

@samozdravlje,
Ako je temelj kuce truo dzaba ti pozlacen prvi sprat kuce (Akademija ili 6 pobjeda u nizu). O tome raja govori. Na duze staze stvari ce samo biti gore i pitanje je vremena. Zato je bolje raditi na betoniranju temelja i onda je sve moguce. Za sada akademci su samo izvor jeftinih igraca i garancija da ce uposlenici dobijati dobre i redovne plate.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 11 avg 2018, 10:04

Samozdravlje je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Zaboravio sam na Biogradlica,Brozovica(nisam ih gledao), a mozda i Muftic i neki bas stariji kojih ne mogu da se sjetim.
Kakva je Ibro antika čovjek bio, plak'o sam ko dijete kad je preselio. :cry:
Vjerovatno si poznavao rahmetli Ibru ,ne vjerujem da si toliko star da si imao prilike ga gledati da igra. :thumbup:
Šta znači, nisi toliko star? Ja sam gledao "Glavana" (Biogradlić) kao igrača. Ne zaboravite da je bio i reprezentativac!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 avg 2018, 10:12

Pogledajte ovaj video od 3:30 i sve će vam biti jasno.

https://www.thestar.com.my/sport/footba ... op-flight/

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 avg 2018, 10:29

hilmo je napisao/la:@alfred
Zamisli sad da neko počne ovdje "odgajati" forumske mislioce da fino kritikuju, pa to ne da bi bio Sizifov posao, i gore je od toga....
Ovo je forum i ima svega, ako meni neko ne leži u razgovorima njegove postove jednostavno ne uzimam u razmatranje.
@unbx
Upravo tako
Danasnja raja od naših fudbalera zahtjeva da budu kao zvijezde iz liga petice a treneri kao Murinho,Gvardiola i sl. Svima nam treba malo relanije gledanje na stvari i manje upoređivanje sa evropskim ekipama, to je neuporedivo, bili ssmo svjedoci.
Zbog ovoga nam i propada tema i zbog ovoga imamo nerealna očekivanja i zbog ovoga smo najgori navijači/simpatizeri na dunjaluku!

Primjer: Na osnovu ocjena sa zadnje utakmice i na osnovu više stranica ispisanih na ovoj temi, slobodno mogu reći da su pojedini NAKON 90 MIN Vladana proglasili Kurtoom. I to iz 90min za koje je imao 2 šuta u okvir gola. 2x sam gledao utakmicu, sve su to bile rutinske, normalne intervencije čak i ono Barabanu (skratiš svoj ugao i moliš Boga da je ovaj ne zakuje pod prečku).Da li bilo ko zaslužuje salve pohvala i onakve ocjene samo zato jer je 'normalan', korektan? To je jednako srazmjerno kad nekog izvrijeđaju i tjeraju nakon loših 90min. Naše je dijete, puno je i meni srce, to je sigurno i razlog, ali takve stvari utiču na očekivanja. Doći će novi golman i biće prvi golman. Znate šta će biti tada ovdje? - RUSVAJ! A milion puta bolje po Vladana da mu se dozira minutaža i da brani u kupu. Al helem, to smo mi.

PS Vjerovatno ću biti shvaćen pogrešno, Pavlović ništa nije bolji od Vladana, ali za njegov psihički profil golmana smatram da je bolje da mu se dozira minutaža.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 11 avg 2018, 10:30

AlfredNobel je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:E cuj Serif Konjevic, covjek koji ima dio krivice sto se ubica Dzenana Memica nije uhapsila, nekima je ovdje veliki covjek.. Kmet obicni.
Ako se Vladan sutra opet pokaze u odlicnom izdanju i ovi ga skinu sa gola, odlicna slika za nadolazece akademce.
Kakve ima krivice, nisam upućen, pa ako možeš da kažeš?
Raja fakat misli serif konjevix dao izjavu u vezi golmana? HAHAHAHAHAHA. Pa ovdje ljudi prate fk sarajevo povrsno da ne moze povrsnije. **** plqfon.
Roki ti si malo skrenuo sa puta, haj se vrati par stranica i sa razumjevanjem citaj postove i pokusaj prepoznati sarkazam u samo jednom, ne moras se vise truditi.
Sabrine mi moje!

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 11 avg 2018, 10:47

aBd prvi večeras. Hajmo mi večeras po tri boda protiv graničara.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2018, 10:57

Sretno momci,sretno sefe veceras.Ove domace "lagane" se moraju dobijati,to nas je prosle godine i kostalo u najvecoj mjeri.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 avg 2018, 10:58

AlfredNobel je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:E cuj Serif Konjevic, covjek koji ima dio krivice sto se ubica Dzenana Memica nije uhapsila, nekima je ovdje veliki covjek.. Kmet obicni.
Ako se Vladan sutra opet pokaze u odlicnom izdanju i ovi ga skinu sa gola, odlicna slika za nadolazece akademce.
Kakve ima krivice, nisam upućen, pa ako možeš da kažeš?
Raja fakat misli serif konjevix dao izjavu u vezi golmana? HAHAHAHAHAHA. Pa ovdje ljudi prate fk sarajevo povrsno da ne moze povrsnije. **** plqfon.
Lijepo citaj sta sam napisao i sta se pisalo. Ne kontam sto imas potrebu da budes iznad svakoga i da nekog ismijavas, samo ides nize i nize.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 avg 2018, 11:15

Ja sam rekao za Vladana da je fizički isti Kurtoa. Postavio sam i sliku Kurtoe u crvenom dresu Čelsija sa 13-kom na leđima, znači isti Vladan. Čak i moj stari koji u sezoni gleda ukupno 6 utakmica u svim fudbalskim ligama i takmičenjima je letimično vidio TV i rekao "ovaj mali isti onaj đilgonja što u Čelsiju brani". Niko ga po golmanskim sposobnostima nije proglasio Kurtoom.
I sačuvaj ga Bože od Kurtoinih sposobnosti, ko je gledao Čelsi zadnje tri sezone, zna da frajer brani samo ono što ide direktno u njega, bez mnogo efea, i ako nije jaka. Ostalo prima. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 avg 2018, 11:17

Ide to glat.

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 11 avg 2018, 11:35

Gube juniori od malenih

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 avg 2018, 11:36

2:0 danas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 avg 2018, 11:37

Zreo je ovaj gosk za trpanja danas, 3-4 komada, Krste i Ahmet aBd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 avg 2018, 11:38

skoroalen je napisao/la:Ja sam rekao za Vladana da je fizički isti Kurtoa. Postavio sam i sliku Kurtoe u crvenom dresu Čelsija sa 13-kom na leđima, znači isti Vladan. Čak i moj stari koji u sezoni gleda ukupno 6 utakmica u svim fudbalskim ligama i takmičenjima je letimično vidio TV i rekao "ovaj mali isti onaj đilgonja što u Čelsiju brani". Niko ga po golmanskim sposobnostima nije proglasio Kurtoom.
I sačuvaj ga Bože od Kurtoinih sposobnosti, ko je gledao Čelsi zadnje tri sezone, zna da frajer brani samo ono što ide direktno u njega, bez mnogo efea, i ako nije jaka. Ostalo prima. :lol:
I mislio sam metaforički po kvalitetima. Fizički se i ja slažem da baca :lol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 11 avg 2018, 12:18

Samo je pitanje sa koliko razlike :kafa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.